kedi evi boyutları / Ahşap Dekoratif Kedi Desenli Duvar Panosu, Ev Ve Ofisler Için Duvar Ta – Woodshed

Kedi Evi Boyutları

kedi evi boyutları

Son Tasarım Kedi Ağacı Satış Imalat, Lüks Kedi Evleri, Kedi Tırmalama Ağacı Pet Ürün

 Q: eğer fabrika veya sadece şirket Vardır?

bizfabrika, ve ayrıca biz bazı diğer marka için ajan var.

Q:örnekleri sağlayabilir?

evet, biz sağlayabilir ileücretsiz, bitirmek için 7 gün sürer, biz Fedex tarafından size gönderebilir, DHL, UPS vb.

 

Q:bizim kullanabilirsinizkendi logo?

evet, tabii.

Q:kabul ediyorsunuzOEM

evet, biz yapmak.

 

Q:nekatma değerli serviseğer olacak sağlamak?

biz Ücretsiz ambalaj Tasarımı, Ücretsiz Stok, Ücretsiz Ürün Tasarımı, Ücretsiz Özelleştirilmiş Katalog Tasarımı ve Ücretsiz Profesyonel sizin için ürün Fotoğrafları.

Q:lider süresi nedir.

normalde almak gün.

 

Ahşap Dekoratif Kedi Desenli Duvar Panosu, Ev Ve Ofisler Için Duvar Tablosu 70x40 Cm

Kakadu desenli ahşap dekoratif duvar panosu, evinizin atmosferine doğal ve egzotik bir hava katan harika bir dekorasyon seçeneğidir. Kakadular, özellikle Avustralya gibi ülkelerde yaşayan renkli ve sosyal kuşlardır. Bu panolar, kakaduların karakteristik özelliklerini yansıtan egzotik çizgileri ile tasarlanmıştır.

Kakadular ayrıca, sosyal ve canlı bir yapıya sahiptirler. Bu panoların tasarımları, kakaduların sosyal yapılarını yansıtan canlı çizgileri ve hareketli desenleri içerir. Bu panolar, evinizin atmosferine pozitif bir hava katar ve sıcak bir ortam oluşturur.

Kakadular ayrıca, özgürlükleriyle tanınırlar. Bu panolar, kakaduların özgürlüğünü yansıtan doğal ahşap dokusu ile tasarlanmıştır. Kakadular, doğada özgürce uçabilen kuşlar olarak bilinirler ve bu panolar, evinizin atmosferine doğal bir hava katar.

Kakadu desenli ahşap dekoratif duvar panosu, evinizin atmosferine canlılık, sıcaklık ve egzotik bir hava katar. Bu panolar, doğal ahşap dokusu ve sofistike çizgileriyle evinizin herhangi bir odasında kullanılabilir. Ayrıca, sevdiklerinize harika bir hediye seçeneği sunar ve evinizin dekorasyonunu tamamlar.

70x40 cm ölçülerindedir.
Ahşap duvar panomuz evinize ve ofisinize 'Rustik' hava katacaktır.
Muhtelif (Çınar, Gürgen, Kayın, Meşe) ağaçlardan üretilmiştir.
Doğal ahşap ve el yapımı olduğu için boyutlarda küçük miktarda oynama olabilir.
Özel askı tasarımı ile ister askı kulanarak asabilir, isterseniz de askı kullanmadan duvara yaslayabilirsiniz.
Yatay ve dikey yönlü desenlerden oluşturulan iki parçanın birbirie eklenmesiyle yapılmıştır.

Просмотреть всю информацию

seafoodplus.info dayanıklı ve kullanışlı sunuyor. demir tavşan kafesi Evinizde veya evcil hayvan barınaklarında her türden evcil hayvanı barındırmak için. Bunlar. demir tavşan kafesi dayanıklı kaliteden yapılmıştır ve kendilerine rahat bir barınak sağlama açısından çok geniş olduğu bilinmektedir. Bunlar sağlam stoklu. demir tavşan kafesi kolayca katlanabilir ve evinizin veya evcil hayvan barınaklarınızın her yerine taşınabilir. Bu sağlam ve sürdürülebilir ürünleri, uygun fiyatlarla sitedeki önde gelen tedarikçilerden ve güvenilir toptancılardan satın alın.

Evcil hayvanlar her zaman her aile tarafından sevilir ve bu türlerin rahatlığını yaşadığınızda. demir tavşan kafesi, konfor seviyeleri ikiye katlanır. Bu çarpıcı kalite. demir tavşan kafesi yalnızca evcil hayvanlar için değil, aynı zamanda hayvanat bahçelerinde bile diğer tüm hayvan türleri içindir. Bunlar. demir tavşan kafesi, paslanmaz çelik, galvanizli demir, sağlam plastik ve gerçek ahşap gibi uzun süre dayanabilen ve her türlü baskıya ve dış müdahaleye dayanacak kadar sürdürülebilir olan optimum kalitede malzemelerden yapılmıştır .

seafoodplus.info her türden özelliklere sahiptir. Farklı şekil, boyut, renk, tasarım ve alan kapasitesi çeşitleriyle erişilebilen demir tavşan kafesi. Bunlar eşsiz ve süper kullanışlı. demir tavşan kafesi onları benzersiz kılan harika özelliklerle de gelir. Ellerini de alabilirsin. Her türlü hava ve mevsimde eşit konfor sağlayan ve sağlam yüzey işlemesi ile donatılmış demir tavşan kafesi.

'nin büyüleyici serisini keşfedin. seafoodplus.info'da bu ürünleri satın alırken çok para tasarrufu yapmanıza yardımcı olabilecek demir tavşan kafesi. Bu ürünler tedarikçiler tarafından OEM siparişleri olarak sunulmakta olup, hızlı sevkiyatın yanı sıra özel paketlemeye de gidebilirsiniz. Ürünler, orijinallik ve güvenilirlik açısından ISO, SGS ve CE sertifikalıdır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir