çelikhocam / İzzet Çelik - Wikipedia

Çelikhocam

çelikhocam

‘Özellikle genç oyuncular hocanın kıymetini bilsin’ diyen Milli oyuncu ‘Taktik, teknik bilgisi yüksek bir isimdir. Sabredildiği takdirde Bursaspor‘u layık olduğu yere çıkaracaktır’ şeklinde konuştu.

Bursaspor Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri‘nin önceki gün sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Yeşil beyazlı kulübün altyapısından yetişen ancak yıldızı İstanbulspor‘da parlayan ve ardından Fransa’nın yolunu tutan Mehmet Zeki Çelik, hem eski kulübünü hem eski hocasını ziyaret etti. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak‘la hasret gideren A Milli oyuncu, yeni sezon için başarı dileklerini iletti. OLAY SPOR‘un sorularını yanıtlayan Mehmet Zeki Çelik, Yalçın Hoca‘nın iyi bir tercih olduğunu söyledi.

FORMAYI VERİR ÇEKİNMEZ

Genç çalıştırıcının kariyerinde önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Mehmet Zeki ‘Bizi İstanbulspor‘a alan ve güvenen isimdir. Üzerimizde büyük emeği vardır. Ben de hem kulübümü hem de hocamı ziyaret etmek istedim. Bursaspor, Yalçın Hoca‘yı alarak iyi bir iş yaptı. Taktik, teknik bilgisi yüksek bir isimdir. Her futbolcunun fiziksel gelişimine katkı sağlar. Özellikle genç oyuncular hocanın kıymetini bilsin. Forma vermekten kesinlikle çekinmez’ dedi.

SÜPER LİG’E ÇIKARIR

Yalçın Hoca‘nın futbolcularla iletişimi her zaman iyidir’ diyen Milli oyuncu ‘Özellikle gençler ondan bir şeyler almak istiyorsa, karşılığını mutlaka verir. Ben İstanbulspor‘dan A Milli Takım‘a gittim. Bursaspor‘da da bunu yakalayan isimler olacaktır. Hoca çok ümitli. Çünkü Bursaspor’daki potansiyeli iyi biliyor. Sabredildiği takdirde Bursaspor‘a layık olduğu Spor Toto Süper Lig‘e de mutlaka çıkaracaktır’ şeklinde konuştu.

DEĞİŞİK BİR LİG

Bir sezon Spor Toto 1.Lig‘de mücadele eden Mehmet Zeki, ligin zorluklarından da bahsetti. Genç savunmacı ‘Bu ligde neyin ne olacağı belli olmuyor. Kesinlikle zor bir lig. Güce dayalı bir sistem var. Hiçbir takımı küçük görmeye gelmez. Cezayı anında keserler. Bir hafta önce 5 yiyen bir takım, bakarsınız diğer hafta gitmiş deplasmanda 5 atmış. Onun için Bursaspor bu lige kısa sürede adapte olabilmeli. Ben camiasıyla bütünleşen Bursaspor‘un zorlukların üstesinden geleceğine kesinlikle inanıyorum’ ifadelerini kullandı.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir