izban son dakika haberleri / izban haberleri - En Son izban haber ve bilgileri

Izban Son Dakika Haberleri

izban son dakika haberleri

İzban

İzban

Son dakika İZBAN haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İZBAN gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İZBAN haber sayfamızda

Daha Fazla

İzban

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam izban haberi bulunmuştur.

İZBAN Durakları ve İsimleri: İZBAN Sefer Saatleri ve G&#;zergah Hattı

İZBAN Durakları ve İsimleri: İZBAN Sefer Saatleri ve G&#;zergah HattıTürkiye’nin en büyük üçüncü şehri İzmir’in trafik yükünü sırtlayan banliyö hattı İZBAN durakları toplamda 41 istasyonu bulunur. Aliağa ve Selçuk arasında hizmet veren banliyö hattının toplam uzunluğu kilometredir. İZBAN sefer saatleri resmi tatil veya hafta içi günlere göre değişiklik gösterir. Havalimanı bağlantılısı bulunan İZBAN, en büyük kent içi raylı toplu taşıma sistemlerinden biridir. Her gün on binlerce ziyaretçisi İZBAN sefer saatleri ve güzergah hattı nasıldır? diyorsanız “İZBAN Durakları ve İsimleri” içeriğimizden detaylıca okuyabilirsiniz.

Gündem

İzmir Adnan Menderes Havalimanı - Ulaşım, Yol Tarifi, Havaş Saatleri Ve Otopark &#;cretleri

İzmir Adnan Menderes Havalimanı - Ulaşım, Yol Tarifi, Havaş Saatleri Ve Otopark &#;cretleriİzmir Adnan Menderes Havalimanı en yüksek yolcu trafiğine sahip olan havalimanlarından biridir. İzmir Gaziemir ilçesinde yer alan havalimanı iç ve dış hatlara sahiptir. İzmir Adnan Menderes Havalimanının 29 havayolu ile dış hatlarda, 6 havayolu ile de iç hatlarda uçuşu vardır. İzmir Adnan Menderes Havalimanına nasıl gidilir, otopark ücretleri nelerdir ve Havaş saatleri kaçtır sizler için derledik.

Tatil

Gaziemir&#;trafiğine 35 milyonluk neşter

Gaziemir&#;trafiğine 35 milyonluk neşterİzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir Hava Eğitim Yolu üzerinde taşıt üst geçidi yapmak için çalışmalara başladı. Adnan Menderes Havalimanı, Ege Serbest Bölgesi ve önemli alışveriş merkezlerinin ulaşım aksı üzerindeki Gaziemir’de ulaşımı rahatlatacak üst geçit, Akçay Caddesi’nden Sarnıç’a bağlantı sağlayacak alternatif bir ulaşım yolu oluşturacak. 35 milyon liraya mal olacak taşıt üst geçidinin ekim ayında tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor.

Ege

G&#;rece’ye metro m&#;jdesi

G&#;rece’ye metro m&#;jdesiİzmir’de yaşamak isteyen yatırımcıların gözdesi haline gelen Görece, ulaşım kolaylığı tertemiz havası ve yöresel ürünleriyle organik ve sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Ege

‘Ge&#;mişi iyi anlamalıyız’

‘Ge&#;mişi iyi anlamalıyız’İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi hazırlık çalışmaları kapsamında yaptığı ‘Geçmişimizi Anlıyoruz’ başlıklı üçüncü uzman toplantısı Yeşilova Höyüğü’nde başladı.

Ege

‘Değişen bir şey yok’

‘Değişen bir şey yok’&#;AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Büyükşehir Başkanı Tunç Soyer’in 4 yıllık görev sürecini değerlendirdi, “Kentin sorunları çözüm bekliyor. 45 ayda lay-lay-lom” dedi.

Ege

Menemen’i g&#;zel g&#;nler bekliyor

Menemen’i g&#;zel g&#;nler bekliyorMenemen’e çıkarma yapan İzmir Büyükşehir Başkanı Soyer, il genelindeki 16’ncı Masal Evi ile Türkelli mezbahasını hizmete açtı, İZBAN Asarlık durağının açılacağını müjdeledi.

Ege

Yeni yılın ilk g&#;n&#; toplu taşıma &#;cretsiz

Yeni yılın ilk g&#;n&#; toplu taşıma &#;cretsizYeni yılın ilk günü olan 1 Ocak’ta Marmaray, Başkentray ve İZBAN’ın ücretsiz olmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. 1 Ocak saat ’da başlayacak olan ücretsiz ulaşım hizmeti 2 Ocak saat ’a kadar ücretsiz sağlanacak.

Gündem

Son Dakika İzban Haberleri

  • Haz İzmir'de 3 Gün Boyunca Sürdürülebilir Ulaşım Hedefleri Tartışıldıİzmir'de 3 Gün Boyunca Sürdürülebilir Ulaşım Hedefleri Tartışıldı

    İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Avrupa Birliği ile yürüttüğü İzmir Sürdürülebilir Kentsel Hareketlilik Planı (EU Supportto İzmir Sustainable Urban Mobility Plan-SUMP İzmir) kapsamında, yurttaşlar üç gün boyunca İzmir’in sürdürülebilir ulaşım hedeflerini tartıştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen “SUMP İzmir Sokak’ta” etkinlikleri kapsamında Buca ve Karşıyaka’da forumlar, Kültürpark’ta ise bir dizi farkındalık etkinliği düzenlendi.

  • Haz Bakan Uraloğlu: Trafiği tehlikeye sokacak her duruma anında müdahale edeceğizBakan Uraloğlu: Trafiği tehlikeye sokacak her duruma anında müdahale edeceğiz

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye genelinde ekip, 5 bin personel, makine ile 7/24 esasına göre görev yapacak; trafik güvenliğini tehlikeye sokabilecek her duruma anında müdahale edeceklerini açıkladı. Bakan Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) Ana Akıllı Ulaşım Sistemleri Merkezi'ni ziyaret ederek, Kurban Bayramı öncesi alınan tedbirler ve yapılan çalışmalarla alakalı bilgilendirmelerde bulundu.

  • Haz Ulaştırma Bakanı: Bayram tatili boyunca ekip, 5 bin personel trafik güvenliği için görev yapacakUlaştırma Bakanı: Bayram tatili boyunca ekip, 5 bin personel trafik güvenliği için görev yapacak

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bayram tatili boyunca Türkiye genelinde ekip, 5 bin personel, makine ile 7/24 esasına göre görev yapacaklarını açıkladı. Bakan Uraloğlu, trafik güvenliğini tehlikeye sokabilecek her duruma anında müdahale edeceklerini belirtti. Ayrıca, kara yolu ağını anlık takip ederek seyahat sürelerini kısaltacaklarını ve tüm kullanıcıları anlık olarak bilgilendireceklerini söyledi. Bakan Uraloğlu, vatandaşlardan trafik kurallarına uymalarını ve uykusuz ve yorgun olarak yola çıkmamalarını istedi.

  • Haz Bakan Uraloğlu, bayram öncesi trafik önlemlerini denetledi AçıklamasıBakan Uraloğlu, bayram öncesi trafik önlemlerini denetledi Açıklaması

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı tatilinde ulaşımda yaşanabilecek her türlü yoğunluğa ve aksamalara karşı tedbirlerini aldıklarını ve denetimleri sıklaştırdıklarını bildirdi.

  • Haz Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferleri Kurban Bayramı'nda ücretsiz olacakGayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferleri Kurban Bayramı'nda ücretsiz olacak

    Cumhurbaşkanı Kararı ile Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferleri Kurban Bayramı tatili boyunca ücretsiz olacak. 28 Haziran Çarşamba saat 'dan başlayarak 1 Temmuz Cumartesi gün sonuna kadar ücretsiz seyahat edilebilecek. Ayrıca, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki köprü ve otoyollar ile Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri ile belediyelerin toplu taşıma hizmetleri de bayram tatilinde ücretsiz olacak.

  • Haz Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Kurban Bayramı boyunca tüm ekiplerimizle teyakkuz halinde olacağızUlaştırma Bakanı Uraloğlu: Kurban Bayramı boyunca tüm ekiplerimizle teyakkuz halinde olacağız

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı süresince ulaşımda yaşanabilecek yoğunluğa karşı tedbir aldıklarını ve demir yolu, hava yolu, kara yolu ve deniz yolunda tüm ekiplerin teyakkuz halinde olacağını belirtti. Ayrıca, bayram tatilinde Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişlerin ücretsiz olacağı açıklandı.

  • Haz Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Bayram süresince tüm ekiplerimizle teyakkuz halinde olacağızUlaştırma Bakanı Uraloğlu: Bayram süresince tüm ekiplerimizle teyakkuz halinde olacağız

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı süresince ulaşımda yaşanabilecek yoğunluğa karşı tedbirlerini aldıklarını belirterek, demir yolu, hava yolu, kara yolu ve deniz yolunda tüm ekiplerin teyakkuz halinde olacağını söyledi. Bayram tatilinde KGM sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişlerin ücretsiz olacağını hatırlatan Uraloğlu, demiryolu taşımacılığının hız ve maliyet açısından avantajlı olduğunu belirterek, hızlı trenler ile ana hat ve bölgesel trenlerde 24 bin koltuktan fazla kapasite artışı sağladıklarını ve memleketlerine gidemeyen veya tatillerini Ankara-İstanbul ve İzmir'de geçirecek vatandaşlar için kent içi ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

  • Haz Ulaştırma Bakanı: Marmaray, Başkentray ve İZBAN bayramda ücretsiz olacakUlaştırma Bakanı: Marmaray, Başkentray ve İZBAN bayramda ücretsiz olacak

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı süresince Marmaray, Başkentray ve İZBAN gibi demiryolu hatlarının ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı. Ayrıca, otoyollar ve köprüler de ücretsiz olacak.

  • Haz Bayram Tatili Nedeniyle Köprü ve Otoyollar Ücretsiz OlacakBayram Tatili Nedeniyle Köprü ve Otoyollar Ücretsiz Olacak

    Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, Kurban Bayramı tatili nedeniyle, 24 Haziran Cumartesi günü saat 'dan 3 Temmuz Pazartesi günü saat 'ye kadar yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet köprüsü ücretsiz olacak. Ayrıca 28 Haziran Çarşamba günü saat 'dan 1 Temmuz Cumartesi saat 00'a kadar Başkentray, Marmaray, ve İZBAN seferleri ile belediyeler ve bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak.

  • Haz Kurban Bayramı tatili boyunca otoyol ve köprü geçişleri ücretsiz olacakKurban Bayramı tatili boyunca otoyol ve köprü geçişleri ücretsiz olacak

    Kurban Bayramı tatili nedeniyle Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) sorumluluğundaki otoyol ve köprü geçişlerinden ücret alınmayacak. Ayrıca, şehir içi toplu taşıma hizmetleri de bayram boyunca ücretsiz olacak. Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Ürettikleri Bazı Mal ve Hizmetlerden Ücretsiz veya İndirimli Olarak Faydalanacakların Tespitine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, KGM sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler, 24 Haziran Cumartesi (Cumayı cumartesiye bağlayan gece) saat 'dan başlayarak, 3 Temmuz Pazartesi saat 'ye kadar ücretsiz olacak. Yap-işlet-devret projeleri ücretsiz geçiş uygulamasından hariç tutuldu. Vatandaşlar, Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri ile belediyeler ve bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden 28 Haziran Çarşamba saat 'dan (salı gününü çarşamba gününe bağlayan gece), 1 Temmuz Cuma gün sonuna kadar (Kurban Bayramı süresince) ücretsiz yararlanabilecek.

  • Haz Kurban Bayramı'nda Köprü ve Otoyollar Ücretsiz OlacakKurban Bayramı'nda Köprü ve Otoyollar Ücretsiz Olacak

    Cumhurbaşkanı Kararı ile Kurban Bayramı tatili boyunca yap-işlet-devlet projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altındaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kullanımları ücretsiz olacak. Ayrıca, Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri ile belediyeler ve bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri de Kurban Bayramı'nı kapsayan günlerde ücretsiz olacak.

  • Haz Son Dakika: Kurban Bayramı tatili boyunca devletin işlettiği köprü ve otoyollar ücretsiz olacakSon Dakika: Kurban Bayramı tatili boyunca devletin işlettiği köprü ve otoyollar ücretsiz olacak

    Son dakika: Kurban Bayramı tatili boyunca devletin işlettiği köprü ve otoyollar ücretsiz olacak

  • Haz 'İZBAN kekosu' diye küçümsenen yazar, dolandırıcıların tuzağına düştü"İZBAN kekosu" diye küçümsenen yazar, dolandırıcıların tuzağına düştü

    "İZBAN kekosu" diye küçümsenen yazar, dolandırıcıların tuzağına düştü Genç yazar hapse girdi, hakkındaki 11 şikayetten aklanmaya çalışıyorİZMİR İzmir'de toplu taşımada kitap okurken bir kadın tarafından gizlice fotoğrafı çekilip "İZBAN kekosu" diye ayrımcı bir dille eleştirildikten sonra

  • Haz 'Terlikli İZBAN kekosu' diye dalga geçilen yazar, dolandırıcıların tuzağına düştü"Terlikli İZBAN kekosu" diye dalga geçilen yazar, dolandırıcıların tuzağına düştü

    İzmir'de toplu taşımada kitap okurken bir kadın tarafından gizlice fotoğrafı çekilip "İZBAN kekosu" diye ayrımcı bir dille eleştirildikten sonra kitap kurdu olduğu ortaya çıkan ve olaydan 5 yıl sonra kendi yazdığı kitabı yayınlatan Ali Uçar, dolandırıcıların tuzağına düştü.

  • Haz İzmir'de Acil Çözüm Ekipleri noktada çalışmalarını tamamladıİzmir'de Acil Çözüm Ekipleri noktada çalışmalarını tamamladı

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in hizmet açısından geri kalmış bölgelerde fırsat eşitliği yaratmak için oluşturduğu Acil Çözüm Ekipleri, yılından bu yana İzmir'in önemli proje ve yatırımlarında aktif rol aldı. Bugüne kadar noktadaki çalışmalar bitirildi; noktada da çalışmalar sürüyor.

  • May İzmir'de Toplu Ulaşım Araçları Seçim Günü 24 Saat Hizmet Verecekİzmir'de Toplu Ulaşım Araçları Seçim Günü 24 Saat Hizmet Verecek

    İzmir'de yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu dolayısıyla tüm toplu ulaşım araçları 28 Mayıs Pazar günü 24 saat kesintisiz hizmet verecek. Seçimin ardından ise sandık görevlilerinin güvenli şekilde ulaşımlarını sağlayabilmeleri için toplu ulaşım hizmeti devam edecek.

  • May Seçim günü İzmir'de 24 saat toplu ulaşım mesaisiSeçim günü İzmir'de 24 saat toplu ulaşım mesaisi

    İzmir'de tüm toplu ulaşım araçları, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle 24 saat kesintisiz hizmet verecek.

  • May Çiğli Belediye Başkanı Gümrükçü Duyurdu: Balatçık İzban Durağı Sözleşmesi İmzalandıÇiğli Belediye Başkanı Gümrükçü Duyurdu: Balatçık İzban Durağı Sözleşmesi İmzalandı

    İzmir Büyükşehir Belediyesi ve TCDD ortaklığında işletilen İZBAN Banliyö Hattı'nın Çiğli ilçesindeki Egekent ve Ulukent istasyonları arasına Katip Çelebi Üniversitesi istasyonu inşa edilecek. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, ihaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

  • May İzban'a İki Yeni İstasyon Geliyorİzban'a İki Yeni İstasyon Geliyor

    İzmir Büyükşehir Belediyesi ve TCDD ortaklığında işletilen İZBAN Banliyö Hattı’na iki istasyon daha yapılacak. İhaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalandı. Buca’da Şirinyer ve Kemer istasyonları arasında “Lale Mahallesi”, Çiğli’de ise Egekent ve Ulukent istasyonları arasında Katip Çelebi Üniversitesi istasyonları inşa edilecek.

  • May İzmir Büyükşehir Belediyesi, Halkpınar Aktarma Merkezi'ni Yeni Görünümüne Kavuşturduİzmir Büyükşehir Belediyesi, Halkpınar Aktarma Merkezi'ni Yeni Görünümüne Kavuşturdu

    İzmir Büyükşehir Belediyesi, ‘Âtıl Alanları Kente Kazandırma’ projesi kapsamında, her gün binlerce yurttaşın kullandığı Halkapınar Aktarma Merkezi’ni yeni bir görünüme kavuşturdu. 25 milyon liralık projeyle 16 bin metrekarelik alanda tematik bahçeler, güneş enerjili gölgelikler, bekleme alanları ve karbon tutucu bitkilerle kaplı yeşil duraklar oluşturuldu, engelli dostu düzenlemeler yapıldı.

  • May BİNALİ YILDIRIM 1 MİLYON MÜLTECİ GİDECEK NOKTAYA GELMİŞTİRBİNALİ YILDIRIM 1 MİLYON MÜLTECİ GİDECEK NOKTAYA GELMİŞTİR

    AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Göçmenler keyfi bir şey değil, gidecekler.

  • May Binali Yıldırım: '1 milyon mülteci gidecek noktaya gelmiştir'Binali Yıldırım: '1 milyon mülteci gidecek noktaya gelmiştir'

    AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İzmir programı kapsamında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi. Yıldırım, yaklaşan cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

  • May BİNALİ YILDIRIM 'KİMİN KİMİNLE YOL YÜRÜDÜĞÜNÜ BİLİYORUZ'BİNALİ YILDIRIM 'KİMİN KİMİNLE YOL YÜRÜDÜĞÜNÜ BİLİYORUZ'

    Binali Yıldırım Sinan Bey'in söylediği konularla bizim söylediklerimiz arasında çok fark yok (2)AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İzmir programı kapsamında Bayraklı ilçesinde STK temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

  • May Binali Yıldırım: Sinan Bey'in söylediği konularla bizim söylediklerimiz arasında çok fark yok (2)Binali Yıldırım: Sinan Bey'in söylediği konularla bizim söylediklerimiz arasında çok fark yok (2)

    'KİMİN KİMİNLE YOL YÜRÜDÜĞÜNÜ BİLİYORUZ'AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İzmir programı kapsamında Bayraklı ilçesinde STK temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

  • May HAMZA DAĞ : YEREL YÖNETİMLERİN İZMİR'E MAKAM KOLTUĞU GÖZÜYLE BAKTIĞINI BİLİYORUZHAMZA DAĞ : YEREL YÖNETİMLERİN İZMİR'E MAKAM KOLTUĞU GÖZÜYLE BAKTIĞINI BİLİYORUZ

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de son dönemde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan projeleri açıkladı.

  • May AK Parti İzmir'den İzmirlilere 5 yıllık proje sözüAK Parti İzmir'den İzmirlilere 5 yıllık proje sözü

    AK Parti İzmir'den İzmirlilere 5 yıllık proje sözü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: "Bunlar bizim İzmirliye açık ve net sözlerimizdir" "Alsancak'taki tarihi elektrik fabrikası ve onun etrafını teknoloji üssü halinde restore ederek hayata geçireceğiz" Partisinin il başkanlığı

  • May AK Parti İzmir'den İzmirlilere 5 yıllık proje sözüAK Parti İzmir'den İzmirlilere 5 yıllık proje sözü

    Partisinin il başkanlığı binasında, önümüzdeki 5 yıllık süreçte İzmir'de hayata geçirecekleri projeleri aktaran AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Bunlar bizim İzmirliye açık ve net sözlerimizdir" dedi.

  • May İzmir'de seçim nedeniyle toplu taşıma düzenlemesiİzmir'de seçim nedeniyle toplu taşıma düzenlemesi

    İzmir Büyükşehir Belediyesi, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Dönem Milletvekili Genel Seçimleri nedeniyle tüm toplu taşıma araçlarının sefer saatlerinde düzenlemeye gitti. Seferler, Pazar günü 'dan itibaren başlayacak.

  • May İzmir'de Toplu Ulaşım Araçları Seçim Nedeniyle Erken Hizmete Başlayacakİzmir'de Toplu Ulaşım Araçları Seçim Nedeniyle Erken Hizmete Başlayacak

    İzmir'de yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri nedeniyle tüm toplu ulaşım araçları 14 Mayıs Pazar günü 'dan itibaren seferlere başlayacak. Sefer saatleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye seafoodplus.info adresinden ulaşılabiliyor.

  • May Bakan Kasapoğlu, TCG Anadolu'yu ziyaret ettiBakan Kasapoğlu, TCG Anadolu'yu ziyaret etti

    Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye'nin en büyük savaş gemisi TCG Anadolu'yu İzmir Alsancak Limanı'nda ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu, gemiyi ziyaret ederek Türk Deniz Kuvvetleri'nin gücünü yakından gördü ve vatandaşlarla birlikte yürüyerek limana ulaştı. Ayrıca İZOTAŞ'ı ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, İZBAN treninde de vatandaşlarla sohbet etti.

  • May Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında soruları yanıtladı: (3)Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında soruları yanıtladı: (3)

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin, "Lehte bir havayı anketlerde görüyoruz.

  • Nis Binali Yıldırım: O adayın iradesi dışında bir yapılanma, yönlendirme mevcutBinali Yıldırım: O adayın iradesi dışında bir yapılanma, yönlendirme mevcut

    AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerin bundan önceki seçimlere benzemediğini belirterek, "Artık Türkiye seçimi olmaktan çıktı.

  • Nis İzmir Büyükşehir Belediyesi Sokak Sanatçılarına Kart Veriyorİzmir Büyükşehir Belediyesi Sokak Sanatçılarına Kart Veriyor

    İzmir Büyükşehir Belediyesi, sokak sanatçılarının çalışma koşullarını iyileştirmek için Sokak Sanatçısı Kartı uygulamasını başlatıyor. Sanatçılara verilecek kartlar ile performanslarını belirlenen 39 noktada sergileme imkanı sağlanacak. Başvurular seafoodplus.info sitesinden yapılacak.

  • Nis Ramazan Bayramı'nda Köprü ve Otoyollar Ücretsiz OlacakRamazan Bayramı'nda Köprü ve Otoyollar Ücretsiz Olacak

    Cumhurbaşkanı Kararı ile Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyollardan geçişin ücretsiz olmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Marmaray, Gayrettepe- İstanbul Havalimanı Metrosu, Başkentray ve İZBAN ile belediyelerin yürüttüğü toplu taşıma hizmetleri ise 21 Nisan saat 'dan 23 Nisan saat 'e kadar ücretsiz olacak.

  • Nis AK Parti İl Başkanı Saygılı ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldiAK Parti İl Başkanı Saygılı ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi

    AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, Selçuk ve Torbalı ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

  • Mar 'İZMİR'DE YAYA GÜVENLİĞİ TEHLİKE ALTINDA''İZMİR'DE YAYA GÜVENLİĞİ TEHLİKE ALTINDA'

    YAYA Derneği Başkanı Erol Akcan, İzmir'de Mustafa Kemal Paşa Sahil Bulvarı üzerindeki tramvay durak geçişleri ve Alsancak bölgesinin yaya güvenliği açısından riskli bölgeler olduğunu söyledi.

  • Şub İzmir'de Töp'ten Kızılay'a Tepki: 'Hesap Vereceksiniz'İzmir'de Töp'ten Kızılay'a Tepki: "Hesap Vereceksiniz"

    Kahramanmaraş depreminin ardından AHBAP Derneği’ne ve Türk Eczacılar Birliği’ne çadır satan Kızılay’a tepkiler sürüyor. Toplumsal Özgürlük Partisi (TÖP) üyeleri İzmir’de Kızılay çadırına “Hesap vereceksiniz” yazarak kurumu protesto etti.

  • Şub Gaziemir'e 35 Milyon Liralık Ulaşım YatırımıGaziemir'e 35 Milyon Liralık Ulaşım Yatırımı

    İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir’de trafik yoğunluğunu azaltacak üst geçit inşaatı için çalışmalara başladı. 35 milyon liraya mal olacak üst geçidin Ekim ayında hizmete alınması planlanıyor. Çalışmalar süresince Hava Eğitim Yolu Sokağı’nın bir bölümü trafiğe kapalı olacağı için yaya ve araç trafiği yeniden düzenlendi.

  • Şub Bakan Karaismailoğlu: 'de milyon yolcu raylı sistemlerimizle seyahat ettiBakan Karaismailoğlu: 'de milyon yolcu raylı sistemlerimizle seyahat etti

    ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 'nin demir yolu yolcu taşımacılığında rekorlarla dolu bir yıl olduğunu belirterek, "Geçen yıl Yüksek Hızlı Tren (YHT) yolcumuz bir önceki yıla göre yüzde artarak, 9 milyon bini aştı.

  • Şub İzban'a Dört Yeni Durak Dahaİzban'a Dört Yeni Durak Daha

    İzmir Büyükşehir Belediyesi 3 ilçede İZBAN’a  4 yeni durak eklemek için çalışmalara başladı. Konak’ta Lale Mahallesi ve Çiğli’de Katip Çelebi Üniversitesi istasyonları için şubat ayında yeniden ihaleye çıkacak İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menemen’de ise Koyundere ve Asarlık istasyonları için TCDD ile görüşmelere başladı.

  • Şub AK Partili Sürekli, Bornova'da esnafı ziyaret ettiAK Partili Sürekli, Bornova'da esnafı ziyaret etti

    AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, hükümetleri döneminde İzmir'in ulaşım ve iletişim altyapısına 48 milyar milyon lira yatırım yapıldığını, devam eden projelerin yatırım bedelinin ise 64 milyar milyon liraya ulaştığını belirtti.

  • Oca Tunç Soyer: 'İstanbul'da Birçok Metronun Girişinde 'U' Harfi Vardır.Tunç Soyer: "İstanbul'da Birçok Metronun Girişinde 'U' Harfi Vardır.

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “İstanbul’da birçok metronun girişinde ‘U’ harfi vardır. Bunlar, Ulaştırma Bakanlığı’nın yaptığı metro hatlarıdır. İzmir’de ise hükümetin bir tane ‘U’ tabelası yoktur Biliyorum ki çok az kaldı. Bir şey değişecek, her şey değişecek” dedi.

  • Oca Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Ocak Dezenformasyon Bülteni'ni yayımladıCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Ocak Dezenformasyon Bülteni'ni yayımladı

    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezince, Ocak'ı kapsayan Dezenformasyon Bülteni yayımlandı.

  • Oca Devlet Demiryollarından İzmir'de 'yüksek gerilim' uyarısıDevlet Demiryollarından İzmir'de "yüksek gerilim" uyarısı

    Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), 3 Şubat'ta yapılacak çalışma kapsamında verilecek yüksek gerilim nedeniyle, İzban Banliyö Hattı'na yaklaşılmaması konusunda uyardı.

  • Oca İZBAN seferleri elektrik sorunu nedeniyle Menemen'e kadar yapılabiliyorİZBAN seferleri elektrik sorunu nedeniyle Menemen'e kadar yapılabiliyor

    İzmir Banliyö Sistemi'nde (İZBAN) elektrik sorunu nedeniyle seferler, Menemen istasyonuna kadar gerçekleştirilebiliyor.

  • Oca 'Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca İZBAN için 2,8 milyon dolarlık yatırım yapıldı' başlıklı haberimizin başlığında sehven yer alan 'milyon' ifadesi"Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca İZBAN için 2,8 milyon dolarlık yatırım yapıldı" başlıklı haberimizin başlığında sehven yer alan "milyon" ifadesi

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İZBAN Projesi için Bakanlıkça yapılan yatırımın yaklaşık 2 milyar milyon dolar olduğunu belirterek, "İzmir halkının hizmetine sunduğumuz İZBAN Projesi'nin toplam yatırım tutarına bakıldığında, yüzde 70'in üzerindeki oranın Bakanlığımızca yapıldığı görülecektir.

  • Oca İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Açık Veri Portalı Birinci Olduİzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Açık Veri Portalı Birinci Oldu

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “akıllı kent” hedefi doğrultusunda İzmir’le ilgili verilerin ücretsiz erişime açıldığı açık veri portalı, Açık Veri ve Teknoloji Derneği tarafından yapılan Yerel Yönetimler Açık Veri Endeksinde “Hazır Olma, Uygulama ve Etki” boyutları değerlendirmesinde toplamda en yüksek puanı alarak birinci oldu.

  • Oca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: İzmir'e son 20 yılda ,9 milyar liralık yatırım kazandırıldıUlaştırma ve Altyapı Bakanlığı: İzmir'e son 20 yılda ,9 milyar liralık yatırım kazandırıldı

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, son 20 yılda İzmir'in ulaşım ve iletişim yatırımları için milyar milyon liralık yatırım yapıldığını bildirdi.

  • Oca AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI KEREM ALİ SÜREKLİ, TUNÇ SOYER'İN 4 YILINI DEĞERLENDİRDİAK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI KEREM ALİ SÜREKLİ, TUNÇ SOYER'İN 4 YILINI DEĞERLENDİRDİ

    İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 4 yıllık görev süresini 'İzmir'de kayıp 45 ay' başlığında değerlendiren Kerem Ali Sürekli, 'İzmir yerel hizmette küme düştü.

  • Oca AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli: '45 ay kayıp'AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli: "45 ay kayıp"

    AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli: "45 ay kayıp" "Sonuçta yatırım ve hizmet yok, 45 ay değil, 45 yıl geçse CHP'nin zafiyetleri değişmeyecek" AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yerel seçimlerinin ardından geçen 45 aylık süreyi değerlendirdi.

    1. 45 kayıt bulundu
    •  Haziran toplu taşıma bedava mı?
    • Fahiş fiyata izin vermeyeceğiz
    • Kurban Bayramı’nda köprü ve otoyollar ücretsiz
    • Bayram müjdesi Resmi Gazete’de
    • Erdoğan imzaladı: 1 ve 19 Mayıs’ta ücretsiz olacak!
    • Raylı yalan!
    • CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden ulaşıma zam!
    • Yılbaşında ücretsiz!
    • Soyer halkın parasını yine konserlere döktü!
    • İzmirlinin bitmeyen çilesi
    • Bakanlık açıkladı! O metro seferleri 29 Ekim’de ücretsiz
    • Kurban Bayramı ve 15 Temmuz’da ücretsiz ulaşım müjdesi
    • Bakanlık duyurdu! 19 Mayıs’ta ücretsiz hizmet
    • CHP’li İzmir’de ulaşıma büyük zam
    • 🚍BAYRAMDA TOPLU TAŞIMA KAÇ GÜN BEDAVA?
    • Bayramda hangi köprüler ve yollar ücretsiz?
    • Evlenene çifte destek
    • Bayramda toplu taşıma ve otoyollar ücretsiz!
    • TCDD’den Soyer’e yalanlama!
    • Sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu taşıma uzatıldı
    • Erdoğan imzaladı ücretsiz toplu taşıma hakkı uzatıldı!
    • Erdoğan’ın kararıyla yıl sonuna kadar uzatıldı!
    • İzmir’de İZBAN seferleri aksadı
    • Hızlı ve alkollü!
    • Tren rayına uçtu! Ölü ve yaralılar var
    • Yük treni raydan çıktı! Seferler aksadı
    • Altyapı yetmeyince İzmir’i yine sel vurdu
    • İzmir’de gece yarısı korkunç son
    • Sağlıkçılara 6 ay daha ücretsiz ulaşım
    • Metro magandalarına ceza yağdı

    nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir