bostan tarlasi / BOSTAN NEDİR ? | DonanımHaber Forum

Bostan Tarlasi

bostan tarlasi

Bostan Tarlası Piknik Alanı, Çatalca, nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Çatalca şehrinde Bostan Tarlası Piknik Alanı konumuna Toplu Taşıma

Çatalca, Türkiye'deki Bostan Tarlası Piknik Alanı adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Bostan Tarlası Piknik Alanı adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Bostan Tarlası Piknik Alanı adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Bostan Tarlası Piknik Alanı için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Gökçeali Tepe - Karacaköy-Çatalca Yönü.

Otobüs

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Bostan Tarlası Piknik Alanı için yol tarifi alın.

Bostan Tarlası Piknik Alanı adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Çatalca konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Bostan Tarlası Piknik Alanı için Otobüs fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Bostan Tarlası Piknik Alanı adres: Çatalca Çatalca Gökçeali Sokağı

BOSTAN NEDİR ?

  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    Konu Sahibi
    Arkadaşlar muallakta kaldım; kavuna aynı zamanda BOSTAN'mı denir ? yoksa BOSTAN farklı bir meyvemidir ? merak ettim .



  • Binbaşı
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
  • Teğmen
    Mesaj
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    afyonda &#;ok kullanırlar bostan tarlasına gidelim v.s diye, karpuz tarlası oluyor. kelek,kavun,karpuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
  • Teğmen
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: Tavşanlılı43

    Arkadaşlar muallakta kaldım; kavuna aynı zamanda BOSTAN'mı denir ? yoksa BOSTAN farklı bir meyvemidir ? merak ettim .
    bizim orda sebze fln ekilen aah&#;eye bostan derler
  • Teğmen
    Mesaj
  • Yüzbaşı
    Mesaj
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
  • Yüzbaşı
    Mesaj
  • Teğmen
    Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
    vikipedi ş&#;yle diyor:

    Bostan (Fars&#;a: بوستان Būstān), sebze, meyve ya da &#;i&#;ek bitkileri yetiştirilen yerlere verilen isimdir.
    Bah&#;e ya da bostan, sulanabilir veya sulanmayan arazilere kurulabilir. Bah&#;e kurulurken, i&#;ine dikileceği bitkilerin zamanında gelişip b&#;y&#;yebilmeleri i&#;in, &#;nce toprağı işlenir. Daha sonra da bah&#;enin etrafı, i&#;indekiler zarar g&#;rmesin diye duvar, ağa&#; ya da tel &#;itlerle &#;evrilir. Bah&#;eler genellkile su altı arazilere kurulur. Su altı olmayan, diğer bir ifade iel, kurak arazilere kurulanlara ise "deşduvan" denmektedir. Deşduvanlarda yetişen sebze ve meyveler sulak alanlarda yetişenlere g&#;re biraz k&#;&#;&#;k olur ancak yetştirilireken sebze ve meyve bitkilerine hi&#;bir kimyasal g&#;bre ve ila&#; verilmeden kendiliğinden yetiştiğinden daha lezzetli olduğu s&#;ylenir. Ayrıca bazı y&#;relerde "Bostan" halk arasında "Karpuz" anlamına da gelir




  • yeni mesaja gitYeni mesaj
    Bilgi ikonYeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme

Benzer içerikler

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir