garez 4 türkçe dublaj izle / Garez 4 izle - The Grudge, Film izle, Vizyon Film izle, Full Film izle

Garez 4 Türkçe Dublaj Izle

garez 4 türkçe dublaj izle

Fantastik FilmlerGizem FilmleriKorku Filmleri

Filmi Oylayın:

Oylama : 0 / 10 - 0 kullanıcı

Japonya yapımı korku filmleri kategorisinde bir film olan Garez izle sitemizde türkçe dublaj ve altyazılı hd siz değerli ziyaretçilerimize sunulmakta. Yönetmenliğini Takashi Shimizu'nun yaptığı Garez filminin konusu şu şekilde, Japonya'da bir değişim öğrencisi olarak eğitim gören Karen adında bir genç kızdır. Sosyal görev için Japonya'da bulunan Karen olayların hiçirinden bir haber şekilde o gün gelemeyeceğini söyleyen bir hemşirenin yerine yaşlı bir kadına bakmaz zorundadır. Yaşlı kadının evine gittiğinde Söz konusu eve girdiğinde, yaşlı bir kadın çok korkunç bir durumda olduğunu ve yaralanmış olduğunu fark eder. O esnada üst kattan çok garip sesler gelmektedir. Ne olduğunu öğrenmek isteyen Karen işte o zaman dehşete kapılacaktır. İyi seyirler dileriz.

Garez 1


Film Bilgileri

Garez 1

Garez 1 izle, Garez 1 full izle, Garez 1 türkçe dublaj izle, Garez 1 hd izle, Karen Uluslararası eğitim programı için Tokyo’ya gelir ve eğitimine devam eder. Ancak program gereği yeni geldiği şehirde sosyal hizmetler için çalışmak zorundadır ve O da hastabakıcılığı tercih eder. Amerikalı bir ailenin yatalak annesine bakmakla görevlendirilen genç kız ilk defa girdiği bu evde üst kattan gelen acayip sesler duyar. Olanı biteni araştırırken, bir anne ile oğlunun uzun yıllar önce bu evde öldürülmüş olduğunu öğrenir. Bu katliamdan sonraysa evin her yeni sahibinin başına benzer felaketler gelir. Karen kendini çok kısa zamanda bu dehşet çemberinin içinde bulur.

Benzer Filmler

Hızlı ve Öfkeli 10
The Flash
Transformers 7
Çizmeli Kedi Son Dilek
Murder Mystery 2
Murder Mystery 1
Çıldırmış Ayı
Soluksuz

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir