atiye oryantal / Sosyal Medya Akımına Katılan Atiye'den Kafasında Su Şişesiyle Oryantal Şov: "Challenge Accepted!"

Atiye Oryantal

atiye oryantal

Atiye'den göbek şov

Ünlü şarkıcı Atiye, oryantal yaparken çektiği videoyu paylaştı.

Güncellenme: Yayınlanma: -

Atiye'den göbek şov

monash.pw

Geçen yıl Almanya’da evlenen ve bir kız çocuğu dünyaya getiren ünlü şarkıcı Atiye, arkadaşlarının meydan okumasını kabul etti ve başının üzerinde su şişesiyle oryantal yaptı.

MEYDAN OKUMAYI KABUL ETTİ

'Meydan okumayı kabul ediyorum' notuyla videosunu paylaşan Atiye'nin performansı büyük ilgi gördü.

Video kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi.

Atiye'den göbek şov ViDEO

Atiye'den göbek şov

ŞarkıcıdansOryantalAtiye

Google News ile Takip Et

Sosyal Medya Akımına Katılan Atiye&#;den Kafasında Su Şişesiyle Oryantal Şov: &#;Challenge Accepted!&#;

&#;lu yılların en sevilen pop şarkıcılarından olan Atiye, bir süredir gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Geçtiğimiz aylarda, güzel popçu Atiye&#;nin evlenip bir çocuk sahibi olduğunu duyunca şok olduk!

Atiye, geçtiğimiz yıllarda güzel sesi ve danslarıyla özellikle de genç kızların sevdiği bir isim haline gelmişti ama sanat hayatı uzun sürmedi ve birden bire gözlerden kaybolup kendini unutturmayı seçti!

Evlenip Çocuk Yapmış!

31 yaşındaki Atiye&#;nin sessizliği ve müziğe ara vermesinin sebebi geçtiğimiz aylarda ortaya çıktı!

Daha önce bir evlilik yapmış olan Erol Sebebci&#;yle nikah masasına oturan Atiye&#;nin bir de kız çocuğu olmuş! Atiye&#;nin prodüktör ve müzik yönetmeni olan Erol Sebebci&#;yle ilişkisi 2 yıl öncesine dayanıyor. Öncesinde sadece iş arkadaşlığı ile başlayan bu ilişki, zamanla aşka dönüşmüş ve sonunda da meyvesini vermiş!

Atiye ve Erol Sebebci çifti, Almanya&#;da evlenmiş ve çocuklarını da orada dünyaya getirmişler. Şimdilerde ise Atiye ve Erol Sebebci çifti, yanlarına 1 yaşındaki kızlarını da alarak Türkiye&#;ye döndüler. İstanbul ve Antakya&#;da düğün yapmayı planlayan çiftimiz, pandemi sebebiyle bu planlarını erteleyip; tehlike geçtikten sonra hem İstanbul&#;da hem de Antakya&#;da iki ayrı düğün yapmayı planlıyorlar!

Ayrıca, Atiye&#;nin yeni albüm çalışmalarına başladığı ama henüz bir tarih belirlemediği de bilgiler arasında yer alıyor! Umarız en kısa zamanda bizi o güzel sesiyle buluşturur!

Challenge Accepted!

Sosyal medyada kısa sürede akım haline gelen Bottle Challenge&#;a Atiye&#;de katıldı!

Bottle Challenge akımında, kafalarının üzerine dolu bir şişe koyan insanlar o şişeyi düşürmeden dans etmeye çalışıyorlar ve bunu birbirlerine meydan okuyarak yapıyorlar! Güçlü sesinin yanında dans yeteneğini de bildiğimiz Atiye&#;de bu akıma katılarak &#;Challenge accepted!&#; dedi!

Oryantal dansı seçen Atiye, Instagram üzerinden paylaştığı videoda bizlere görsel şölen yaşatıyor adeta! Bu videonun ardından arkadaşlarına meydan okumayı ihmal etmiyor Atiye!

Sadakat Dizisinin Asya&#;sı Cansu Dere Aldatmakla İlgili Çarpıcı Cümleler Kurdu: &#;&#;garantisini veremem.&#;

Sihirli Annem&#;in Tuğçe&#;si Damla Ersubaşı Kızlarıyla Mutluluk Fotoğrafları Paylaştı: &#;Ah ne şanslıyım&#;&#;

Zuhal Topal&#;ın Programında Olay Çıkaran Zekeriya Atak&#;tan Yeni İddia: &#;Seren Serengil&#;i Bitirmek İstiyor&#;&#;

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır