cem maltaş / A'e Satın Alma ve Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi ataması

Cem Maltaş

cem maltaş

kaynağı değiştir]

A ve A'in yönetim kuruluna yönelik 16 Temmuz 'da başlatılan operasyon kapsamında bazı gözaltılar gerçekleşmiştir.[3] Bu gözaltı işlemleri yaklaşık 3 gün sonra A ve A yönetim kurulu üyelerinin serbest bırakılması ile sonlanmıştır. Soruşturmayı yürüten savcı, A Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Yaşar Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Aydın ile Aydan Aydın, Zehra Aydın ve Oksana Aydın'ın sorgularının ardından serbest bırakılmasına karar verdi ve medyada bu durum haber[4] olarak verildi.[5]

A'e yönelik iddiaların yalanlanması ve kamuoyunun bilgilendirilmesi kapsamında resmi A Facebook sayfasında çeşitli duyurular yapılmıştır.[4] Yapılan açıklamaların sonucunda ve dolayısıyla soruşturma sürecinin devam ettiği günlerde A hakkında ortaya atılan iddiaların asılsız olduğu ortaya çıkmıştır.[5]

Yönetim Kurulu[değiştir

Grup Şirketleri

Faaliyet Alanlarımız

Büyüyen Türkiye'de, bulunduğumuz sektörlerde öncü şirketlerimiz
Sektörlere Yön Veren

Dinamik ve Her Sektörde Çözümler Üreterek Yenilikçi Olmak

Uzman ve Tecrübeli

Ürün ve hizmetlerde operasyonel mükemmelliyetçilik ve yüksek kalite önceliğimiz.

PerakendeA

Perakende sektörünün en yaygın zinciri olan A, Türkiye’nin 81 ilinde, tüm ilçelerinde faaliyet göstermektedir. sonu itibariyle marketi açan A, büyümeye devam etmektedir. % yerli sermayeli A, dünyanın en büyük market zincirleri arasında yer almaktadır. Türkiye’nin en yaygın zinciri olmanın yanı sıra çalışanı ve ’ün üzerinde tedarikçisi ile perakende sektörünün öncü şirketleri arasındadır.

Türkiye’nin en büyük 15 şirketi arasında yer alan A zincir marketleri; müşterilerine en ucuz fiyatlarla kaliteli gıda ve tüketim malzemeleri sunmaktadır. Müşterilerinin tercihini iş modelinin merkezine koyarak, tedarik zincirinin yapısını oluşturan A’de, gerekli denetim, kalite ve tedarik standartlarını geçen ürünlerden yalnızca müşteri memnuniyetini sağlayan ürünler raflarda yerini almaktadır.

12 yıllık tecrübesiyle müşterileri, çalışanları ve tedarikçileri başta olmak üzere tüm paydaşlarıyla ilişkilerini güven üzerine kuran A, yenilikçi ve dinamik yapısıyla perakende sektörünün en yaygın zinciri olmaya devam etmektedir.

SAYILARLA A

Dünyanın en hızlı büyüyen beşinci perakende şirketi (Deloitte Perakendenin Küresel Güçleri ve Raporu): Türkiye’nin en büyük 15 şirketi arasında

yıllarında;

  • Türkiye’de en çok istihdam yaratan şirketi
  • Türkiye’de en çok kadın çalıştıran şirketi
  • Türkiye’de en çok engelli çalıştıran şirketi

yılının Türkiye’de en çok kadın çalıştıran şirketi

Türkiye’nin en büyük tedarikçilerinin büyük bölümünün en büyük müşterisi (’den fazla tedarikçiyle iş birliği)

'den fazla ürün çeşidi sunmakta

%99'un üzerinde hane penetrasyonu

İstanbul’da en çok markete sahip zincir

A Kapıda mobil uygulaması ile Türkiye’de her ilde aynı gün adrese teslimat

Zincir Marketler Kategorisinde Altın ödül sahibi (Social Media Awards Turkey ) ve Instagram’da tüm dünyada en çok beğenilen ikinci perakende markası (SocialBakers 1 Ocak Kasım verileri)

Detaylı bilgi için: seafoodplus.info

CEO Cem Maltaş’ın mesajı
CEO CEM MALTAŞ'IN MESAJI

A olarak misyonumuz müşterilerimize kaliteli ürünleri Türkiye’nin her yerinde en ucuza ulaştırmak. Bu misyonu şirket kültürü olarak tüm süreçlerimizde yaşatıyoruz ve her gün milyona yakın müşterimize kaliteyi ucuza alma imkânı sağlıyoruz.

den fazla mağazamız ve ’den fazla ürün çeşidimiz ile müşterilerimize hem özel markalı hem de markalı seçenekler sunarak uygun fiyatlı ve kaliteli alışverişi, keyifli bir alışveriş deneyimine çevirmeyi başardık. Bunun sonucu olarak %99 hane penetrasyonu ile Türkiye’de tüm hanelere girebilmiş ender markalardan biri konumundayız.

Müşterilerinin güveni ve talebiyle Türkiye’nin 81 ilinde, ilçesinde ve ’den fazla mağazayla hizmet vermekteyiz ve dünya + mağazalı perakendeciler ligine Türkiye’den girebilmiş tek market zinciriyiz. Türkiye’de en çok kitap, en çok zücaciye ürünü, en çok televizyon satan satış noktasıyız.

Türkiye’nin en yaygın zinciri olmanın yanı sıra, yaklaşık çalışanımız ile senelerdir Türkiye istihdam şampiyonluğunu elimizde tutmaktayız. Aynı zamanda en fazla engelli çalışan ve kadın çalışan istihdamını da sağlayan şirket konumundayız ve bundan gurur duyuyoruz.

% yerli sermayesi ile Türkiye’nin markasıyız ve ülke ekonomisi içinde lokomotif konumdaki en büyük ilk 15 şirket arasında yer almaktayız. Deloitte Perakendenin Küresel Güçleri Raporuna göre son 3 yıldır dünyada en hızlı büyüyen ilk 10 perakende şirketi arasında yer alan tek Türk şirketiyiz.

A olarak müşteri memnuniyetini sağlamak ve sürdürülebilir kılmak için “Toplam Kalite Anlayışı” çerçevesinde mağaza yeri seçiminden tedarik zincirine, ekipman alımından personel yönetimine, üreticiden depoya derece kalite anlayışıyla tüm süreçleri aynı titizlikle yönetmekteyiz.

Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini iş modelimizin kalbine koyuyoruz. yılında E-Ticaret sitesini hayata geçirdik. Pandemi sonrası değişen müşteri beklentileriyle uyumlu olarak çok hızlı bir şekilde A Kapıda uygulamasının lansmanını yaparak 81 ilimizde servis verir hale getirdik. Aynı gün Türkiye’nin her ilinde adrese teslimat yapan A Kapıda hizmeti sayesinde A’i müşterilerinin olduğu yere getirmeyi başardık. Sosyal medyada da alan dünyanın en yüksek takipçi sayısına sahip hesaplarını yönetiyoruz ve Social Baker’s Raporuna göre Instagram’da Dünya’nın en beğenilen 2. Perakende markası olduk.

Gelecek vizyonunda da müşterilerini iş modelinin kalbine koyma anlayışını koruyarak dijital dönüşümü iyi yöneterek, teknolojiyi insan odaklı kullanarak, müşterilerimizin değer ve beklentilerine uygun şekilde işimizi geliştirmeyi ve sektörümüzde lider olmayı hedefliyoruz.

Kapat
SağlıkMemorial Sağlık Grubu

Memorial Sağlık Grubu, seçkin kadrosu ve memnuniyet odaklı uluslararası kalite standartlarında hizmet anlayışı ile etik ilkeler ışığında, sektörde öncü uygulamalarla fark yaratarak, sağlıkta dünya markası olmak misyonu ile kurulmuştur.

Memorial Sağlık Grubu, seçkin kadrosu ve memnuniyet odaklı uluslararası kalite standartlarında hizmet anlayışı ile etik ilkeler ışığında, sektörde öncü uygulamalarla fark yaratarak, sağlıkta dünya markası olmak misyonu ile kurulmuş ve ilk hastasını Şubat ’de kabul etmiştir. Türkiye'yi, dünya standartlarında kaliteli sağlık hizmeti ile tanıştıran Memorial, JCI Akreditasyon Kalite Belgesi'ni alan (Joint Commission International) Türkiye'nin ilk, dünyanın hastanesidir.

Detaylı bilgi için: seafoodplus.info

CEO Uğur Genç’in mesajı
CEO UĞUR GENÇ'İN  MESAJI

21 YILDIR SEKTÖRÜN ÖNCÜSÜYÜZ

Sağlık, “nasılsın” sorusuna, öylesine verilmiş bir “iyiyim” yanıtı değil, “iyiyim” sözcüğünün altını dolduran, hem beden hem de ruhen tam bir iyilik hali olmalıdır. Sağlık hizmeti ise yalnızca sözlükteki tanımı ile sınırlı kalmamalı; “bilimsel ve etik kurallara bağlı kaliteli hizmetleri; sevgi, ilgi, özen ve empatiyle hastalara sunmak” anlamını taşımalıdır.

Memorial Sağlık Grubu, yılında bu ilkelerle yola çıkmıştır. Güçlü akademik kadroları, ileri teknoloji ile donatılmış altyapısı, uluslararası düzeyde hasta bakım kalitesine sahip sağlık personeli, merkezinde bilimin yer aldığı ve hasta için en uygun, güvenilir tedavilerin yine kişiye özel yöntemlerle uygulandığı bir yapıyla, 21 yıldır hasta ve yakınlarına güvenle hizmet sunmaktadır. Memorial hizmet kültürü’nün merkezinde, ‘insan, insan sevgisi ve insana değer’ konumlandırılmıştır. Odağına, yalnızca hasta ve yakınlarının değil aynı zamanda çalışanlarının da memnuniyetini koyan Memorial, “şifa sunma” nın yanında, koruyucu sağlık hizmetleri ve yaşamı daha kaliteli kılan önlemler noktasında toplumu bilinçlendirme misyonu ile hareket etmektedir.

Memorial Sağlık Grubu’nun Türkiye’nin 5 ilinde yer alan 11 hastanesinin herhangi birinden hizmet alan bir kişi, artık bu büyük ailenin bir parçasıdır. Hastalarımız ve çalışanlarımız ile yakınları, kendi anne babamız, kardeşimiz, çocuğumuz, eşimiz ve akrabalarımızdır. “Bağ kurma” ki bu, ister hastalarımız isterse çalışanlarımız olsun, Memorial kültürünün en önemli parçası haline gelmiştir. Dünyanın farklı ülkesinden, şifa arayan ve sağlığına kavuşmak için güvenebilecekleri bir merkez arayan tüm yabancı hastalarımızın da ülkeleri dışındaki yuvasıdır. Tedavileri tamamlanarak yüksek memnuniyetle ülkelerine dönen hastaların, Türkiye’de artık sonsuza kadar var olacak dostlarıdır.

Memorial kurumsal vizyonu, bugün olduğu gibi gelecekte de sektöre yön veren, yalnızca ulusal değil uluslararası arena da adından söz ettirecek hedeflerle ilerleyen bir temel üzerine kurulmuştur. Bilgilerin sürekli olarak güncellendiği, yeniliklerin yakından takip edildiği, sağlık hizmet potansiyelinin en etkili şekilde kullanıldığı yapı taşlarını oluşturur. Sağlık ve teknoloji, birbirine entegre iki kavramdır. Başarılı sağlık hizmetleri için teknolojinin en üst düzeyde kullanımı ve hastaların konforunun sağlanması olmazsa olmazdır. Memorial Sağlık Grubu’nun tüm hastanelerinde ve her branşındaki tıp teknolojileri, dünya ile aynı anda kullanılmaktadır.

İnsanların, sağlık hizmetlerine ülke içinden ya da dışından ve de her mecradan istediği an ulaşabilmesi için “dijital sağlık” kavramı gündeme gelmiştir. Memorial, dijital sağlığa yeni bir tanımlama getirerek, sağlıkta dijitalleşmenin dünyadaki yansımalarını da takip etmekte ve ihtiyaçlar doğrultusunda bilgilerini sürekli olarak yenilemektedir.

Türkiye’nin sağlık hizmetlerindeki potansiyelini ve bilgi birikimini dünyaya aktarmak, yurt dışından gelen hastaların en kaliteli sağlık hizmeti alabilmesine öncülük etmek de Memorial misyonunun bir parçasıdır. Memorial, sağlık turizminin varoluş mücadelesi ve ülkemizde gerçek bir anlam kazanmasında etkin bir rol oynamıştır, bu açıdan da yurt dışında sağlık yatırımı hedeflerini her geçen gün büyütmektedir..

Memorial Sağlık Grubu, etik değerlere bağlılığı, dünyadaki en iyi tıbbi olanaklara sahip olma vizyonu ve kalite politikalarıyla, ülkemizde ve dünyada daima ilklere öncülük eden bir kurum olarak hastalarının en güvenilir sağlıklı yaşam ortağıdır. Hastalarımızın memnuniyeti bizim en önemli motivasyonumuzdur. Çünkü yaşam hakkı kutsaldır ve biz bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getirmek için bitmek bilmeyen bir aşkla ve azimle çalışmaya devam edeceğiz.

Çünkü sağlığınız değerli

Kapat
PerakendeEnglish Home

Türkiye’de ’e yakın mağazası ve online alışveriş seçeneği ile kolay ulaşılabilirliği sunarken, yurtdışında ’e yakın mağazası ile ev tekstili perakendesinde lider konuma gelmiştir.

English Home, yılında 3 mağaza ile Aydın Grup

bünyesine katıldıktan sonra hızlı büyüme ile kısa sürede ev tekstili perakendesinde lider konuma geldi. Türkiye’de ’e yakın mağazası ve online alışveriş seçeneği ile kolay ulaşılabilirliği sunarken, yurtdışında ’e yakın mağazası ile Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Kosova, Kuveyt, Kıbrıs, Özbekistan, Azerbaycan, Gürcistan ve İsviçre’de de hizmetlerine devam ediyor.

Her koleksiyonu ile birbirinden şık ve modern sezon trendlerini yaşam alanlarına taşıyan English Home, hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünleriyle yılında 20’den fazla ülkede, satış noktasında müşterileriyle buluşmayı ve bulunduğu pazarlarda tercih edilen ilk marka olmayı hedefliyor.

Yatak odasından banyoya, mutfaktan salon ve bebek/çocuk odalarına kadar zengin ürün çeşitliliği ile her zevke uygun ev tekstili ve dekorasyon ürünlerini müşterilerine sunuyor.

Detaylı bilgi için: seafoodplus.info

CEO KAZIM ÇİMEN'in mesajı
CEO KAZIM ÇİMEN'İN MESAJI

English Home, yılında 3 mağaza ile Aydın Holding bünyesinde ev tekstili perakende sektörüne katıldı. senesinden bugüne, yenilikçi ürünleriyle yaşam alanlarında stil sahibi ortamlar yaratmaya, evleri yaşam alanlarına dönüştürmek için modern ve şık koleksiyonlar sunmaya devam ediyor. Sahip olduğumuz marka misyonumuz, birlikte yaşanan bütün yaşam alanlarını güzelleştirmek, pratikleştirmek, sosyalleştirmek, her ortama farklı bir tarz katmayı mümkün kılmak üzerinedir.

Perakende sektörünün, Ev&Yaşam Kategorisinde lider markası English Home, bu kategoride; yatak odası, mutfak, sofra, banyo, dekorasyon, halı&kilim, kozmetik, bebek&çocuk alanlarındaki ürün çeşitliliğiyle sadık müşteri kitlesini sürekli artırmaktadır.

Türkiye’de; birçok farklı ile dağılmış, ’e yakın mağaza sayısıyla, her ay milyonlarca kez ziyaret edilmektedir.

English Home kurumsal vizyonu, bugün olduğu gibi gelecekte de sektöre yön veren, yalnızca ulusal değil uluslararası alanda da adından söz ettirecek ev ve yaşam markası olarak ilerleyen bir temel üzerine kuruldu. yılında bugün, Dünya çapında Franchise ve İştirak mağazalarımız olmak üzere 31 ülkede ’den fazla English Home mağazası bulunmaktadır.

yılında 40’tan fazla ülkede, satış noktasında müşterileriyle buluşmayı ve globalde bulunduğu pazarda tercih edilen ilk marka olmayı hedefliyoruz.

Yaşam alanlarının sosyal birey alanlarına dönüştürülmesi anlayışı ile dünyayı düşünen bireylerin taleplerine önem veriyoruz. Bu doğrultuda English Home kapsayıcı marka anlayışıyla; sevgi, ilgi, özen ve empatiyle bireylere yenilikler sunmaktadır. Marka anlayışımızın sahip olduğu bu duygularla Yüzyılın en önem verilmesi gereken değeri “sürdürülebilirlik” anlayışına da sahibiz. Gelecek nesillerin yaşam fırsatlarını da düşünerek, sürdürülebilirlik anlayışı ile doğa dostu ürünleri koleksiyonlarımızda önceliğimiz haline getirdik. Dünyasını ve dünyasının geleceğine yatırım yapan, duyarlı ve sorumluluk sahibi bireyler için, sürdürülebilirlik anlayışı ile tasarlanmış ürün ve ambalajlarımızı dünyanın birçok yerine ulaştırabilme hedefimizi gerçekleştiriyoruz.

Her yaşam alanı için, içinde yaşayan veya o mekanda misafir olan tüm canlıların ihtiyacına, zevkine değer veriyoruz. Doğa dostu anlayışa göre ürünler tasarlanan ve konforun ilk önce düşünüldüğü, sosyal alan oluşturmaya yardımcı olan kaliteli bir marka olmaya devam edeceğiz.

Pazarlama, yaratıcılık, tasarım, perakende yönetimi ve data kullanımı üzerine, göstermiş olduğumuz üstün performanslar sayesinde seneler içerisinde; The One Award, Baykuş Ödülleri, Echo Awards gibi, yerel ve global, sektördeki en prestij ödüllerin sahibi olmuştur.

Türkiye’de başlayan hikayemizi her gün gelişerek globale taşımaya devam ediyoruz. Ülkemizde ve dünyada daima ilklere öncülük eden ev ve yaşam markası olarak en güvenilir marka olmayı sürdürmeyi amaçlıyoruz. Çünkü yurtiçi ve yurtdışı bütün mağazalarımızda misafirlerimizin memnuniyeti bizim en önemli motivasyonumuzdur

Kapat
TekstilAydın Örme

Türkiye’nin en köklü tekstil üreticilerinden biri olan Aydın Örme, ’de İstanbul Sarıgazi’de kurulmuştur. Kuruluşun ardından 5 yıllık süreç içinde Aydın ailesinin vizyonuyla önemli adımlar atarak, yılında Akyazı boya ve apre tesislerini tamamlamıştır. Bu sayede hammaddeden kumaşa entegre bir tesis haline gelerek, Türkiye ve dünyada rakiplerinin önüne geçmiştir.

Aydın Örme Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin temeli Sultanhamam'da 'li yılların başında Turgut Aydın tarafından atıldı. yılından bu yana tül perde, perdelik kumaş, tergal, elastik, dantel, jarse, polyester iplik, brode-gipür, ev tekstili üretim ve pazarlama ile iç ve dış pazarlara satış ve mağazacılık konularında faaliyet göstermektedir.

– yıllarında İstanbul tesisleri Akyazı’ya taşınarak entegrasyon tek lokasyonda toplanmıştır. Akyazı'da m2 kapalı alanı ülke ekonomisi için değer yaratan tesislerle donatan kuruluşun bünyesinde, bugün kişiye istihdam sağlanmaktadır. Yılda ton iplik, ton jakartronik ve tekstronik dantel, ton jarse kumaş, ton dokuma kumaş, ton çözgülü örme ve ton yuvarlak örme üretim miktarlarıyla alanında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük ve önde gelen tekstil üretim tesisleri arasında yerini almıştır. Yıllar içerisinde gerçekleştirilen Ar-Ge ve modernizasyon yatırımlarıyla bugün 5 kıtada, 70’ten fazla ülkede ’e yakın müşterisi bulunan Aydın Örme, Pazarlama-Satışta yılında kurulan Dömeks A.Ş. ile yurt içi ve yurt dışı ticari faaliyetlerini sürdürmektedir..

Detaylı bilgi için: seafoodplus.info

GM Murat Çimen'in mesajı
GM MURAT ÇİMEN'İN MESAJI

Aydın Örme olarak kurulduğumuz günden beri, müşteri memnuniyetini, güvenilirliği ve kaliteyi ön planda tutarak, yenilikçi iş yapış anlayışını kendimize ilke edindik. Hizmet verdiğimiz tekstil sektöründe, pazar ihtiyacına yönelik en kaliteli ve en yenilikçi çözümleri sunmaktayız. Sektörü ve ülkesi için değer yaratma ve başarısını sürdürülebilir kılma vizyonuyla hareket eden şirketimizin tüm iş süreçleri ve mevcut stratejisi, edindiği misyonuyla paralel olarak şekillenmektedir. Mükemmellikten ve güvenilirlikten ödün vermeden, yüksek kalite ve etik standartlarda hizmet vermek, dünya trendlerini yakından takip ederek, iç ve dış pazarda sahip olduğumuz ekonomik payı artırmak önceliklerimiz arasında yer almaktadır.

Geleceğin teknolojilerini, günümüzle buluşturan Aydın Örme; Lila Lace&Fabric markasıyla tüm ürünlerinde ve hizmetlerinde mükemmelliği esas alarak, geçmişte olduğu gibi günümüzde de müşterileri, iş ortakları, global dünyada rekabet ettiği firmalar ve tüm paydaşları nezdinde, her şartta “kalite” olgusuyla ön plana çıkmaktadır. Öte yandan, mevcut kurumsal yapısıyla da sektöre yön veren firmalardan biri olan Aydın Örme, benimsediği dürüstlük, iş birliği, hizmette mükemmellik, çevreye ve insana saygı gibi değerleriyle de çalışma prensiplerini korumuş bir marka konumundadır.

Rekabetçi piyasa koşullarının hâkim olduğu dünya pazarlarında, firmaların hem bulunduğu bölgeye hem de sektöre değer katabilmesi; kalite standartlarını her zaman en üst düzeyde tutmak, insan odaklı olmak, yenilikçiliği, mükemmeli ve müşteri memnuniyetini öncelikli hale getirmek ile mümkündür. Bu anlayış ile hareket eden kurumsal firmalar, hizmet verdiği sektörde her zaman diğerlerinden bir adım öne çıkmayı başarabilmektedir.

Teknolojinin her geçen gün ilerlemesiyle birlikte, güvenilirlik ölçeğinde de ürün ve hizmet kalitesini, müşterilerine en iyi şekilde sunmaya gayret gösteren firmalar, kalite standartlarıyla tüm paydaşlarının gözünde bir algı oluşturmaktadır. Aydın Örme, bu algıyı en üst düzeyde memnuniyetle sağladığı gibi, bunu korumak için de tüm çalışmalarına, önümüzdeki dönemlerde de aynı kararlılıkla devam edecektir.

Kapat
PerakendeEVE

Eve, kozmetik ve kişisel bakım marketi olarak kurulmuştur. İlk mağazasını Nisan te açmıştır. "Bakımlı Olmanın Akıllı Yolu" sloganı ile yola çıkan Eve her geçen gün mağaza sayısını artırmaktadır. Haziran itibariyle mağazaya ulaşmıştır.

Yenilikçi bakış açısı ile müşteri memnuniyeti önceliğinden vazgeçmeden “her zaman uygun fiyat” politikası ile hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Tüm Türkiye’de mağaza sayısını hızla artırarak yaygın bir zincir olmayı ve birkaç yıl içinde sektörünün lideri konumuna gelmeyi amaçlamaktadır.

Detaylı bilgi için: seafoodplus.info

HIZLI SERVİS RESTORANLARPizzaLazza

PizzaLazza, günlük açılan taze hamur ile, en kaliteli, sağlıklı, güvenilir ve helal sertifikalı ürünler kullanarak müşterileriyle buluşurken, sektörde alışılmadık ürünlere de ilk günden menüsünde yer verdi. İtalyan calzone pizza kültürü ile kapalı pide kültürünü harmanlayarak oluşturduğu ‘Lazza’ ve fırınlanan sandviç ‘Hogi’, birbirinden lezzetli Pizzalar ve özel Dürümler ile geniş seçeneklerle hızlı servis vermektedir.

yılında temelleri atılan marka, yılında İstanbul Anadolu yakasında yaygınlaşmaya başlamıştır. Pizza Lazza İstanbul Anadolu / Avrupa yakası, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ gibi büyük şehirlerde yer alarak toplamda 85’in üzerinde restorana sahiptir. yılı ikinci yarısı itibariyle başlatılan franchise sistemiyle ortalama m2’lik şubelerinde yatırımcılara, merkezden anahtar teslim proje konsepti ile franchise vermektedir. Sultanbeyli’de bulunan üretim merkeziyle en teknolojik ve kaliteli ürünleri, profesyonel tedarik süreci, lojistik, eğitim ve mimari proje ekibi ile sunuyor.

Detaylı bilgi için: seafoodplus.info

Hızlı Servis RestoranlarSaloon Burger

Dışarda yeme alışkanlığı ülkemizde hızla yayılırken ‘burger’ kültürü de çeşitlenerek kabul görmekte. Hızlı servis temposu nedeniyle lezzetin geri planda kaldığı bir ortamda, bu açığı kapatmak amacıyla Saloon Burger ‘hızlı serviste benzersiz tat’ konseptiyle yola çıktı. Alışılmış, birbirine benzer, acele servis edilen burger menülerine zengin bir alternatif olmak amacı ile hem Batı Amerika’nın lezzet kodlarını koruyan burgerler hem de yerel aromalarla farklılaştırılan özel burgerler, en sağlıklı, güvenilir malzemeler ve helal sertifikalı etler kullanılarak uygun fiyatlardan müşterilere sunuluyor.

Saloon Burger, Nisan ayında ilk restoranını açtıktan ve 1 yıllık ARGE sürecinden sonra yılında birbiri ardına yeni şubeler açarak bugünkü konumuna ulaştı. yılı itibari ile İstanbul’da 30’un üzerinde şube ile hizmet verirken, Bursa, Sakarya, Lüleburgaz, İzmir gibi büyük şehirlerde de yer alarak toplamda 43’ü geçkin şubesiyle hizmet vermekte ve ulaşılabilir fiyat politikası ile büyümeye devam etmekte.

Detaylı bilgi için: seafoodplus.info

Finansal HizmetlerTechnology of Money

Türkiye’nin finans teknolojileri alanında lider şirketi olmak ve 5 yıl içerisinde Avrupa’nın en büyük fintech şirketleri arasına girmek iddiası ile yola çıkan TOM Şirketler Grubu, ismini “Technology of Money” yani paranın teknolojisinden alıyor.

TOM Şirketler Grubu, TOM Digital ile teknoloji üretmek, paranın en teknolojik halini TOM Finansman ve TOM Pay şirketleri aracılığı ile tüketicilerle tanıştırmak için yılının sonunda, Turgut Aydın Holding hissedarları tarafından kuruldu.

TOM'un müşterilerine vaadi; finansal ihtiyaçlarını mevcut sistemlerle yeterince karşılayamayan kişiler dahil herkese, mikro kredi ve e-para başta olmak üzere yenilikçi finansal çözümler sunmak ve bu çözümleri de akıllı telefondan başka hiç bir şeye ihtiyaç bırakmadan cebe sığdırmak.

TOM'un teknoloji ekipleri tarafından sıfırdan yazılan, kullanıcı dostu mobil uygulaması ile kullanıcılar, bankacılık ihtiyaçlarını karşılayabileceği, para transferi, fatura ödeme gibi finansal işlemlerini ücretsiz olarak yapabileceği; nakte ihtiyacı olması durumunda ise kredili ürün satın alabileceği dijital bir platforma sahip olacak.

Kapsayıcılık ilkesi doğrultusunda finansal hizmetlerin erişimini kolaylaştırmayı amaçlayan mobil uygulama ile kullanıcılar, Mastercard güvenceli ön ödemeli kart ile her yerden alışveriş yapıp, başta A mağazaları olmak üzere market, sağlık, ev tekstili, benzin gibi farklı sektörlerde yaptığı harcamalardan para kazanarak, aile bütçesine katkı sağlayacak bir sistemin parçası olacak.

yılının ilk çeyreğinde müşterilerle buluşmaya hazırlanan TOM, Türkiye'nin ilk dijital bankası olma yolundaki çalışmalarına ve hem sektördeki iddiasını hem de ekibini büyütmeye devam etmektedir.

TOM'un Tarihçesi:

21 Ocak TOM Pay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş kuruldu
11 Mart TOM Dijital A.Ş kuruldu
10 Ağustos TOM Finansman A.Ş kuruldu
12 Ekim TOM Finansman A.Ş'ye BDDK tarafından faaliyet izni verildi
17 Şubat TOM Sigorta A.Ş kuruldu
12 Ağustos TOM Katılım Bankası A.Ş'ye BDDK tarafından kuruluş izni verildi
22 Ağustos TOM Pay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri TCMB tarafından faaliyet izni aldı

döneminde Finansal Hizmetler ve Sigortacılık sektöründe arasında çalışana sahip şirketler arasında seafoodplus.info "" Great Place to Work"" ve ""Türkiye'nin En İyi İş Vereni"" sertifikasına hak kazandı.

Detaylı bilgi:
seafoodplus.info
seafoodplus.info
seafoodplus.info

Detaylı bilgi için: seafoodplus.info

CEO ONUR ÖZKAN'IN MESAJI
CEO ONUR ÖZKAN'IN MESAJI

TOM Şirketleri olarak misyonumuz, 5 yılda 5 milyon Avrupa'lının cebine ve kalbine girmek.

Bu vizyona gidecek olan yolda misyonumuzu, dijital teknoloji geliştirme ve yenilikçi çözümleriyle günlük hayata yön vermede; Türkiye'yi tüm dünyada başarı ile temsil eden lider marka olmak olarak belirledik.

Şirketlerimizi bu vizyona taşıyacak en önemli kaynağımızın ortak değerlerimiz olduğuna inanıyoruz. Kurum kültürümüzü oluşturan 7 ortak değerimizden biri "" her şeyden önce müşterine odaklan."" Bu değerimiz ile müşterilerimizin zamanını, parasını koruyan kollayan, onların hayatlarını kolaylaştıran bir marka olmayı hedefliyoruz.

yılının ilk çeyreğinde müşterilerimizle buluşmak için hem çok hem de akıllı çalışıyoruz. TOM Dijital Bankamızın faaliyete geçmesi ile birlikte de oyunun kurallarını yeniden yazacak ve kapsayıcılık ilkemizle, ülkemizdeki herkesin dijital bankası, finansal çözüm ortağı olacağız.

“TOM Digital, TOM Pay ve TOM Finansman şirketlerinin sunduğu tüm özellikler, tek bir mobil uygulamada olsa, mahallelerimizdeki A mağazası tüm ödeme işlemleriniz için yanımızda olsa, tüm alışverişlerimiz bize daha fazla kazandırsa ve hatta almayı ertelemeyi düşündükleriniz için birisi aile bütçemize destek olsaNasıl olur?”

İşte TOM Şirketlerinin hikayesini başlatan soru buydu. Sorunun cevabı ise çok yakında hepimizin cebinde olacak.

Kapat

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir