camdaki kız neden korse giyiyor / Camdaki Kız Nalan neden korse takıyor? Nalan neden korse giyiyor?

Camdaki Kız Neden Korse Giyiyor

camdaki kız neden korse giyiyor

Camdaki Kız Korsesi Olay Oldu! Markası Ortaya Çıktı! Feride Öyle Bir Sıkıyor Ki Ben Nefes Alamıyorum Sanki

Camdaki Kız Dizisindeki Korse Olay Oldu! Korsenin Markası Ortaya Çıktı! Feride Korseyi Öyle Bir Sıkıyor Ki Ben Nefes Alamıyorum Sanki

Kanal D’nin ekrana taşıdığı son dönem dizilerinden olan Camdaki Kız, hikayesini aktarmaya devam ediyor. Camdan bir fanusta kilitli kalan Nalan'ın sırlarla dolu dünyası izleyiciyi hop oturup hop kaldırıyor. Perşembe akşamlarının fenomeni haline gelen dizinin izleyicileri, "Bir anne kızına bunları yapar mı?" sorusunu sormadan edemiyor. 

CAMDAKİ KIZ NALAN KORSESİ

Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakteri dizinin ilk sahnesinden itibaren olay oldu. Annesi Feride ile diyalogları izleyicileri derinden etkiledi. Çocukluğundan beri korse giyen Nalan'ın bilinmezliklerle dolu dünyası, erkekler ve namus konularında direktiflere sahne oldu. Rüyasında bile günaha girmemesi için korkutulan Nalan'ın çocukluğu, zorla giydiği korsenin ardına saklandı. Peki, Nalan neden sürekli korse giyiyor? Camdaki Kız Nalan'ın korsesi hangi marka? Meğer Nalan'ın korsesi

HABERİMİZ DEVAM EDİYOR

Klavye ile galeriyi gezebilirsiniz

Camdaki kızın annesi neden böyle davranıyor

Camdaki kızın annesi neden böyle davranıyor, kızına neden korse giydiriyor, korse giydirmesindeki amaç nedir soruları seyircinin kafasında dönüp duruyor. Camdaki Kız neden korse giyiyor?

Acı bir hayat hikayesinden doğan "Camdaki Kız" romanında bunun nedenini öğrendiğinizde kanınız donacak. 

Nalan isimli genç kızın başına gelenleri duyanlar, annesinin neden böyle davrandığını anlayacak ancak hak verip vermeyeceğini ise bilemiyorum. 

Nalan, bir facia sonucunda yani bu dünyada hiçbir ailenin istemeyeceği şekilde dünyaya gelmiş bir genç kızdır.

Annesi, henüz gencecik bir kız çocuğuyken ağabeyi tarafından tecavüze uğruyor. 

Tecavüz sonrası travmaya giren anne hayatını kaybediyor.

Nalan doğuyor. Ancak şu an annesi olarak bilinen anneannesi onu ilk başlarda kabullenmiyor. Ancak yapacak bir şey olmadığını bildiği için mecburen kabullenmek zorunda kalıyor. 

Anneanne, kızının başına gelen tecavüz olayından kendini sorumlu tutuyor. Bu nedenle hayatı alt üst oluyor. Psikolojik sorunlar yaşıyor. 

Nalan'ın büyümesiyle birlikte, kızına sahip çıkamadığını düşünen annneanne torununa sımsıkı sarılarak onu dünyanın kötülüklerinden kurtarmaya and içer. 

Bu nedenle Nalan'ı kapalı bir kutuda yani, "cam kafeste" yetiştirir. 

Nalan'a başkasının tecavüz edememesi için çocukluğundan itibaren ona korse giydirir. 

 

Nalan'ın hayatı, anneannesinin ona davranışları veya kötü muamelesi değil de kendi gerçeğini öğrendiğinde alt üst olacak. Camdaki kızın gerçek hikayesinin dizide de yer alıp almayacağını bilmiyoruz. Senaryonun ilerleyen aşamalarında gerçek hikaye üzerinden mi yoksa farklı kurgulamalar üzerinden ilerleneceği bilinmiyor.

Ancak bir gerçek var ki, Nalan'ın hayatını alt üst eden olay onun gerçeği öğrenmesidir. 

Gerçeği öğrenmeden önce ülkenin sayılı zengin ailelerinden birinin oğluyla evlenir. 

Çoluk çocuğa karışır. Ancak gerçeği öğrenmesi ve sonrasında yaşayacakları daha hüzünlü bir hal alır.

Nalan, evlilik hayatında yaşayacağı mutsuzlukları bu kez konağın şoförüyle olan yakınlaşmasıyla farklı bir arayışa sürüklenir.

Camdaki Kız neden korse giyiyor?

Nalan'ın hikayesiyle ilgili en çok merak edilen konulardan biri de Nalan'a neden korse giydirildiği. Daha doğrusu Camdaki Kız neden korse giyiyor sorusunun cevabı merak ediliyor. Korse giymesinin daha doğrusu annesi tarafından zorlu korse giydirilmesinin altında derin büyük bir travma yatıyor. 

Nalan'ın tecavüze uğramasından korkan annesi onu kendince koruma altına alıyor. Bu nedenle kızına korse giydiriyor.

Detaylar Ekleniyor

 

Camdaki Kız

Camdaki Kız Nalan neden korse takıyor? İşte Camdaki Kız Nalan'ın Korse hikayesi

Uzun süredir merakla beklenen Camdaki Kız'ın gerçek hayat hikayesi Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya başladı. Geçtiğimiz hafta sosyal medyada oldukça ilgi gören Camdaki Kız 2. bölüm ile seyirci karşısına çıkarken dizinin takipçileri Camdaki Kız Nalan neden korse giyiyor Annesi Feride hanım kızına neden korse giydiriyor sorularının cevabını araştırmaya başladı. Burcu Biricik tarafından canlandırılan Camdaki Kız Nalan'ın neden korse giydiği sorusunun detaylı yanıtı sizlerle.

Camdaki Kız Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri Tam Liste


Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleme aldığı Camdaki Kız isimli romanından televizyona uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın hikayesi şimdiden ses getirmeye başladı. Özellikle Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın annesi Feride hanımın kızına giydirdiği korse sosyal medyada oldukça dikkat çekti.

Camdaki Kız Nalan neden korse giyiyor?


Camdaki Kızı Nalan'ı sürekli zemin katta banyoda giydiren ve korse takan Feride hamınım acımasız tavırları oldukça merak ederken geçmişte yaşanan kötü anıları hatırlayan Nalan'ın ilk gençliğe adım attığı regl döneminde annesinin, "Bunu da giyeceksin. Her genç kıza bu yaşlarda başlar. Namusunla evlenene kadar bu giyilecek." demesi Nalan'ın neden korse giydiğinin cevabıydı aslında. Feride hanım ne yaşamıştı da Nalan'ı bu şekilde yetiştirdi henüz ortaya çıkmadı.

"Kendini erkeklerden korumalısın"

Camdaki Kız dizisinde Nalan'ı nefesini kesecek kadar sıkı bir korse giydiren anne Feride'nin, "Kendini erkeklerden korumalısın. Nikah memurunun karşısına çıkana kadar kimsenin sana dokunmasına izin vermeyeceksin. Eğer öyle bir şey yaparsan, seni evlatlıktan reddederim. Benden gizli bir şey yaparsan nasıl olsa duyarım, sana dünyayı zindan ederim." sözleri damga vuran sahne oldu.

Camdaki Kızın konusu nedir?


Camdaki Kız isimli romandan derlenen Camdaki Kız dizisinin konusu hayatı boyunca babasına kendini ispatlamaya çalışan Sedat'ın babasının baskılarından kurtulmak için evlendiği Nalan ile başından geçeceği hikayenin ana konusudur.

Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışan Nalan, yumuşak huylu, zeki, sıcakkanlı ve dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğudur. Hayatını varlık, ilgi, alaka içinde geçirmiş, en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Dışarıdan bakıldığında kusursuz bir hayatı olan Nalan’ın, herkesten sakladığı bir sırrı vardır… Nalan’ın çalıştığı şirketin genç veliahdı Sedat, kendisinden yaşça büyük ve evli bir kadın olan, sosyetik güzel Cana ile uzun yıllardır yasak bir ilişki yaşamaktadır. Şirketin sahibi ve Sedat’ın babası olan Rafet Koroğlu, yıllarca didinip kurduğu Koroğlu imparatorluğunun itibarının, şımarık oğlu Sedat tarafından lekelenmesine izin vermeyecektir. Rafet, Sedat’ı Cana’dan ayırmak için, onu zorla başka biriyle evlendirmeye karar verir.

Ve kader çarkı döner… Sedat ile Nalan’ın yolları kesişir. Hayatı boyunca kendisini babasına ispatlayamamış olan Sedat’ın tek çaresi, daha önce hiç tanımadığı Nalan’la evlenmektir. Peki Sedat, Nalan’ın hayallerindeki “kurtarıcı prens” midir? Çocukluklarından yaralı olan bu ikili, kavuşup, masallardaki gibi bir aşk yaşayabilecek midir? Yoksa onları bugüne kadar hiç hayal etmedikleri bir karanlık mı beklemektedir?

 

İlginizi Çekebilir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir