ask mantik intikam 19 bolum full izle / Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm yayınlandı: Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm izle Fox TV

Ask Mantik Intikam 19 Bolum Full Izle

ask mantik intikam 19 bolum full izle

Aşk Mantık İntikam 19. bölüm full izle » 29 Ekim Aşk Mantık İntikam son bölüm tek parça izle

Aşk Mantık İntikam 19. bölüm full izle! Başrollerinde Burcu Özberk ile İlhan Şen’in oynadığı Aşk Mantık İntikam dizisi 19. son bölüm ile 29 Ekim Cuma akşamında Fox TV de.

Aşk Mantık İntikam son bölümünde; Ozan, Çağla’yı evden kovmuştur. Bu haber Yılmaz Ailesi’nin evinde bomba etkisi yaratır.

Çınar, Çağla ve Ozan ayrılığını doğru bulsa da Arif olanlara çok öfkelenmiştir. Ozan’a ders vermek için bir plan hazırlar. Ozan’ın bundan sonraki tek hedefi ise boşanmak ve sonrasında Esra ile bir hayat kurmaktır fakat Esra Ozan’a karşı mesafelidir. Ozan, Esra’ya arkadaş olmayı teklif eder.

Ozan’la tartışmaktan sıkılan Esra bu teklifi kabul eder ancak Arif’in şirket içindeki hamlesi, Milenyumsoft’ta yeni bir kırılmaya ve bambaşka bir sayfa açılmasına neden olur. Şirket içindeki dengeler tamamen değişecektir. Esra ve Ozan bir aradayken gelen haber ikisini de şok edecektir.

Aşk Mantık İntikam dizisinin merakla beklenen 19. bölümü Fox ekranlarında 29 Ekim Cuma günü yayınlandı.

Aşk Mantık İntikam 18. Bölümde ne olmuştu?

Esra, Çağla tarafından rakip firmaya bilgi sızdırmakla suçlanır ancak Ozan’ın beklenmedik hamlesi ile planı boşa düşer. Şirketteki hiç kimse Esra’nın böyle bir şey yapacağına ihtimal vermediği için Esra kısa sürede aklanır. Esra, Ozan’a gidip neden böyle bir hamle yaptığını sorar. Ozan onu korumak istemiştir. İkili bir tartışmanın ortasındayken gelen haberle şok olurlar. Ekrem ve Elif ortada yoktur. Esra ve Ozan, kardeşlerini ararken tüm kartların açıldığı ve büyük bir hesaplaşmanın yaşandığı bir gece geçirirler. Çınar, yeni projenin bilgilerini sızdıran kişinin peşine düşer. Yeşim’le yediği bir yemek sonrasında duyduğu şeylerle sarsılır ve Çağla’dan hesap sorar. İyice köşeye sıkışan Çağla kontrolünü kaybeder. Çağla’yı bekleyen asıl şok ise, Ozan’ın son hamlesi olacaktır.

Aşk Mantık İntikam dizisinin konusu

Esra garsonluk yapmaktadır ve artık hayatın zorluğundan sıkılarak yaşam standardının değişmesi için mühendis Ozan’la mantık evliliği yapmıştır. Ancak bu evlilikte maddi, manevi zorluklar yaşayınca evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Ve bir gün Leyla bu şirkette işe başlar.

Dizinin künyesi

Yapım Firması: No:9 Productions

Yapımcı: Yağmur Ünal

Yönetmen: Murat Öztürk

Senaryo: Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal

Karakterler (Oyuncular):

Esra (Burcu Özberk)

Ozan (İlhan Şen)

Burak Yörük, Melisa Döngel, Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu, Mehmet Yılmaz

Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm İzle

Fox kanalında 29 Ekim günü yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin 19. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

AŞK MANTIK İNTİKAM 19. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm Tek Parça Full İzleAşk Mantık İntikam yeni bölüm izlefox izleAşk Mantık İntikam son bölüm izleAşk Mantık İntikam dizisidizi haberleridizi izlecanlı dizi izleaşk mantık intikam izleAşk Mantık İntikam foxAşk Mantık İntikam 29 Ekimfox dizileri

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır