laptop en iyi işlemci sıralaması / Laptop İşlemci Tercihi - seafoodplus.info

Laptop En Iyi Işlemci Sıralaması

laptop en iyi işlemci sıralaması

En iyi dizüstü bilgisayar Intel çekirdek işlemcilerinin performansını karşılaştıran tablo. Hıza göre bir sıralamada karşılaştırılan en yeni dizüstü bilgisayar CPU'ları. Hangi dizüstü bilgisayar CPU'sunun dünyadaki en hızlı olduğunu öğrenin. Tüm markaların en son dizüstü bilgisayar performansını karşılaştıran tam liste: Intel Core. Kriterlere göre en yeni Intel Core ve CPU'ların hızı. Hangi Windows veya Linux Intel Core işlemcinin en iyiden en kötüye doğru olduğunu öğrenin. Hangi tür Intel Core işlemci hangi markadan dünyanın en hızlı mobil dizüstü bilgisayar CPU'sudur. Bu karşılaştırmada hangi model en güçlü ve ilk 10 dizüstü bilgisayar CPU'su arasına girecek kadar iyi? Dizüstü bilgisayar için tüm Intel çekirdek işlemcilerinden hangisinin daha iyi olduğunu bulun ve en güçlü işlemci yarışmasını kazanın. En iyiden en kötüye, tek çekirdekli ve çok çekirdekli dizüstü bilgisayar Intel çekirdek işlemcilerinin katman listesi. dizüstü bilgisayar Intel Core işlemci Hiyerarşisi, Windows, Linux, en hızlıdan en yavaşa. Mevcut dizüstü bilgisayar CPU'larının Intel çekirdeğindeki sıralamaya göre karşılaştırıcısı. Her türden dizüstü bilgisayar Intel çekirdek işlemcileri yelpazesinin lider tablosu sıralaması, yeni en iyi on dizüstü bilgisayar dizüstü bilgisayar CPU'su sıralamaya göre listelendi. Hangi Intel Core işlemci 1 numara, bu sitedeki hangi dizüstü bilgisayar CPU'su ilk içinde en yüksek puana sahip. Hangi yonganın en iyi hıza sahip olduğu ve diğer dizüstü bilgisayar Intel çekirdek işlemcileri serisine göre sıralaması. Bu mobil dizüstü bilgisayar Intel çekirdek işlemcileri test serisinde sınıfının en iyi dizüstü bilgisayar CPU'su (amiral gemisi yüksek, düşük ve orta sınıf) hangisidir? Hangi Intel Core işlemci eşdeğerdir, performans açısından benzerdir ve diğer dizüstü bilgisayar yongalarıyla karşılaştırılabilir. Derecelendirmeye göre mevcut nesil amiral gemisi üst düzey ve düşük kaliteli dizüstü bilgisayar yongaları. Techrankup - techrankup -

Oyun, İş ve Okul İçin 'ün Güçlü 10 En İyi Laptop Modeli

'ün en iyi dizüstü bilgisayarının hangisi olduğu ihtiyaca göre değişiklik gösterebilir. Oyun için laptop arıyorsanız ekran kartı RTX olan bir model seçmelisiniz. İşiniz için istiyorsanız işlemcisi ve belleği yüksek olan laptop seçmeniz daha iyi olacaktır. Okul ve günlük kullanıma uygun laptoplarda ise ekrana, depolama alanına dikkat edebilirsiniz.

SıraModelİşlemcineoldu Puanı
1Apple Macbook M1 ProM110/10
2MSI GF66Intel i7 nesil10/
3Monster Abra A5 VIntel i5 nesil10/
4Huawei MateBook X ProIntel i5 nesil10/
5HP ProBook XRyzen 510/
6Asus Rog Strix GRyzen 710/
7Huawei Matebook D16Ryzen 510/
8Apple Macbook AirM110/
9Lenovo V15Intel i5 10/
10Dell Inspiron Ryzen 510/

10 En İyi Laptop Tavsiyesi

Oyun oynayabileceğiniz, film veya müzik zevkini en iyi şekilde yaşayabileceğiniz laptop modellerini, donanımına ve fiyatına göre değerlendirdik. Laptop tavsiye içeriğimizde Apple, Monster, Casper, MSI, Huawei, Dell, Asus ve LENOVO gibi markaların ürettiği modeller yer alıyor.

En iyi laptop hangisi? Şüphesiz laptop almak isteyen kişilerin aklındaki ilk soru bu oluyor. En çok tercih edilen dizüstü bilgisayarlar ise genellikle hızlı işlemciye sahip laptop modelleri oluyor. Hangi dizüstü bilgisayarı almalıyım? diye soruyorsanız.

İşte yüksek grafiklere ve güçlü işletim sistemine sahip en iyi laptop tavsiyeleri

1. Apple Macbook M1 Pro

En İyi Laptop

ARTILAREKSİLER
Yüksek hızlı işlemciUyumluluk sorunları var
Ergonomik klavye
Uzun süreli pil ömrü
SSD dahili depolama birimi

Apple'ın en kaliteli ürünlerinden olan Macbook M1 Pro'da yeni nesil M1 Pro işlemci bulunuyor. Bu işlemci diğer modellere göre çok daha yüksek performans veriyor. 21 saatlik pil ömrüyle birlikte günlerce kesintisiz kullanım sunan ürün prize bağlı kalmamanızı sağlıyor. M1 Pro işlemcisinin içerisinde bulunan 10 çekirdekli GPU'su sayesinde ağır programlarda dahi hiçbir sorun yaşanmıyor. En güncel GPU'lardan birisini içerisinde barındıran model Hz ekranıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Sessiz ve hafif klavyesiyle, sade tasarımıyla ve şık görünümüyle muazzam bir bilgisayar olmayı başarıyor.

Teknik Özellikler
İşletim SistemiMacOS
Ekran Çözünürlüğüx
Ekran Yenileme Hızı Hz
Pil Ömrü21 Saat
İşlemciM1 Pro
Ağırlık kg
Ekran Boyutu inç
Ekran KartıBelirtilmemiş
RAM16 GB
SSD1 TB

Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün gayet görseldeki gibi ve paketlenmesi harikaydı. Çok hızlı bir şekilde çalışıyor. Her programı destekliyor fakat canlı ders programı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. M1 Pro çip işlemci daha çok yeni olduğu için buna uygun bir güncelleme getirmemiş. Onun dışında harika, biz çok memnunuz. Isınma gibi bir durumu yok. Ramazan E.

👤 Tam bir fiyat performans ürünü. Bu fiyata daha iyi bir laptop alamazsınız. 21 saatlik şarj süresiyle tüm günümü laptopta gezinerek geçirsem de şarjı asla bitmiyor. Teşekkürler. Y** S**.

2. MSI GF66

En İyi Laptop

ARTILAREKSİLER
Yeni soğutma tasarımıAğır olması
Alüminyum malzeme

Nvidia’nın en güçlü ekran kartları arasında yer alan RTX , bu modelde sizleri bekliyor. Tam anlamıyla performans harikası olan bu ekran kartıyla yüksek kare hızlarında oyunların tadını doyasıya yaşayın. Modelin nesil i7 işlemcisine hız aşırtma uygulandığında %15 daha yüksek performans alabilirsiniz. Böylelikle her an gücün keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca cihazın inçlik ekranı Hz yenileme hızına sahiptir. 16 GB Ram kapasitesi de tüm oyunlar için yeterli olacaktır.

Teknik Özellikler
İşletim SistemiFreeDOS
Ekran Çözünürlüğüx
İşlemciIntel Core iH
Ağırlık kg
Ekran Boyutu inç Hz
Ekran KartıNVIDIA GeForce RTX 6GB
RAM16 GB DDR4
SSD GB

Kullanıcı Yorumları

👤 Laptopu yaklaşık 1 hafta önce aldım ve hem tipi hem ekranını üst düzey buldum. Oyun performansı çok iyi. Bildiğiniz uçak yani. Mehmet Şirin T.

👤 Gayet güzel bir ürün, herkese tavsiye ederim. Fiyatına göre ekran kartı ve ekran yenileme hızı falan gayet güzel. Ş** Y**.

3. Monster Abra A5 V

En İyi Laptop

ARTILAREKSİLER
Büyük ekranAğırlık
Yüksek görüntü kalitesi
RTX destekli ekran kartı

Hz ekranıyla ve RTX ekran kartıyla öne çıkan bilgisayarda i5 nesil işlemci bulunuyor. Tüm bunların yanı sıra 16 GB ramiyle de oyunlarda yüksek performans sunuyor. Fiyat performans canavarı olarak bilinen Monster Abra A5 V, yüksek ekran hızı sayesinde oyunlardan daha fazla keyif almanızı sağlıyor. Oyunları en son ayarlarda oynayabilmenize yardımcı olan gaming laptop güçlendirilmiş kasasıyla darbelere karşı dayanıklılık gösterebiliyor. Ses konusunda da kullanıcısını tatmin ediyor.

Teknik Özellikler
İşletim SistemiWindows 11
Ekran Çözünürlüğüx
İşlemciIntel Core iH
Ağırlık kg
Ekran Boyutu inç
Ekran KartıRTX Ti
RAM16 GB DDR4
Ekran Hızı Hz
Depolama1 TB SSD

Kullanıcı Yorumları

👤 Cihazın özelliklerini açıklamaya gerek yok. Driverların flash bellek ile gönderiliyor olması güzel. Tasarım olarak dikkat çekici. Bataryası çabuk bitiyor fakat anladığım ve araştırdığım kadarıyla böyle bir ekran, işlemci ve ekran kartına sahip nerdeyse tüm bilgisayarlarda durum aynıymış zaten. Yükselen fiyatlar nedeniyle geç kalmak istemedim.  B** K**.

👤 Mükemmel bir paketleme, sıfır hata. İlk defa Monster'dan alışveriş yaptık ve gerçekten inanılmaz memnun kaldık. Gönderilen flash belleğin içinde gereken bütün driverlar var. Hediye çantası da gayet sağlam. Notebooka diyecek bir şey yok zaten. M2 ssd ve işlemci farkını gösteriyor çok net. Ekranda ölü piksel yok (Ips panel candır). A** P**.

4. Huawei MateBook X Pro

En İyi Laptop

ARTILAREKSİLER
Hızlı işlemciYüksek fiyat
Yüksek görüntü kalitesi
İnce ve hafif yapısı
3D ses donanımı

İncecik tasarımı ve 1 kg ağırlığı sayesinde gittiğiniz her yere Huawei MateBook X Pro'yu rahatlıkla götürebilirsiniz. %90 gövde oranlı LPTS ekranı, yüksek piksel sayısı oluşturarak görüntüyü en iyi şekilde sizlere sunmaktadır. Huawei Share özelliğini kullanarak telefonunuzu çok kısa bir süre içerisinde bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz. Sahip olduğu 4 yerleşik hoparlörü size 3D ses deneyimi sunarak izlediğiniz görüntülerden keyif almanıza yardımcı olmaktadır. Piyasadaki en hafif laptop modeli olan bu cihazın fiyatı listedeki diğer modellere göre biraz fazla olsa da teknoloji harikası donanımlarıyla alınabilecek en iyi ürünlerden birisidir.

Teknik Özellikler
İşletim SistemiWindows 10 Pro
Ekran Çözünürlüğü x
İşlemciIntel Core i7 U
Ağırlık1 kg
Ekran Boyutu13 inç
Ekran KartıNvdia GeForce MX GDRR 5 2GB
RAM16 GB
SSD1 TB

Kullanıcı Yorumları

👤 İnce ve zarif tasarım harikası. Ayrıca teknik donanımı, şarj süresi çok iyi. Huawei markası gözbebeğim oldu. O** N**.

👤 Kısa sürede kargo ulaştı. Güzel bir şekilde paketlenmiş. Gayet hızlı. TouchPad bölümüne bayıldım. Tuşlar o kadar hafif bütçeniz yeterli ise almanızı öneririm. İ** H**.

5. HP ProBook X

En İyi Laptop

ARTILAREKSİLER
IPS panelHarici ekran kartı yok
Alüminyum kapak

kg ağırlığı ile istediğiniz yere rahatça taşıyabileceğiz HP ProBook X, AMD Ryzen 5 U işlemcisine sahiptir. 8 GB Ram ve GB SSD depolaması sayesinde vereceğiniz komutu saniyeler içerisinde gerçekleştiren modelin Li-Ion teknolojili bataryası bulunmaktadır. Bu bilgisayar ile mühendislik veya grafik programlarında rahatlıkla çalışabilirsiniz. İsterseniz inçlik ekranının dokunmatik özelliğini kullanarak bilgisayarı tablet şekline de getirebilirsiniz.

Teknik Özellikler
İşletim SistemiWindows 10
Ekran Çözünürlüğü x
İşlemciAMD Ryzen 5 U
Ağırlık kg
Ekran Boyutu14 inç
Ekran KartıIntel UHD Graphics
RAM8 GB
SSD GB

Kullanıcı Yorumları

👤 Çok hızlı ulaştı. Ambalajı iyiydi zarar görmemişti. Özelliklerini inceleyerek almıştım. Bu sebeple ürün ihtiyaçlarımı karşıladı. Memnunum. Teşekkür ederim. G** O**.

👤 Ekran parlaklığı beklediğim gibi değil. Hayal kırıklığı oldu. C** U**.

6. Asus Rog Strix GRM-HQ

En İyi Laptop

ARTILAREKSİLER
Uzun süreli pil kullanımıFiyat
Hafif yapısı
Güçlü ekran kartı
Yüksek depolama alanı

Oyun deneyimini oldukça keyifli hale getiren bilgisayar güçlü bir AMD Ryzen 7 H işlemciyi içerisinde barındırıyor. RTX ile birlikte oyunlardan çoklu göreve kadar her şeyi hızlı ve akıcı yapmanızı sağlar. Hz ekranıyla rekabetçi oyunlarda çok daha iyi performans almanızı sağlayan bilgisayar yüksek sistem gereksinim isteyen oyunlarda ısınma sorununu tamamen ortadan kaldırıyor. Oyununuz ne olursa olsun en üst ayarlarda oynamanızı sağlıyor. Aynı zamanda kaliteli bataryasıyla uzun saatler boyunca oyun oynamanıza olanak tanıyor.

Teknik Özellikler
İşletim SistemiFreeDOS
Ekran Çözünürlüğü x Hz
İşlemciAMD Ryzen 7 H
Ağırlık kg
Ekran Boyutu inç
Ekran KartıRTX 6 GB
RAM16 GB DDR5 MHZ
SSD1 TB
Pil Ömrü6 Saat

Kullanıcı Yorumları

👤 İşlemci performansını her an hissediyorsunuz hiçbir şeyde beklemiyorsunuz çünkü oldukça hızlı yüklüyor ve de işlemcide ısınma sorunu yok çok hızlı artıp azalıyor sıcaklığı ve fanlar gayet yeterli çalışıyor zaten kullanırken de ağır oyunlarda bile size klavyede hiçbir ısınma hissettirmiyor. E*** B***

👤 Cihazı asıl alma amacım mühendislik uygulamalarıydı ve bu konuda beni üzmediğini rahatlıkla söyleyebilirim. Henüz oyun oynama fırsatım olmadı ancak oyun testi videoları her şeyi gösteriyor zaten. E*** H***

7. Huawei Matebook D16

En İyi Laptop

ARTILAREKSİLER
Ultra hafifOyun performansı iyi değil
Ultra ince
Güçlü işlemcisi
12 saat kullanım

Piyasada iş, okul ve günlük kullanım için alabileceğiniz en iyi bilgisayarlardan birisi olan Huawei Matebook D16, çok tercih edilen serinin yeni modelidir. İçerisinde Ryzen 5'in U işlemcisi bulunmaktadır. Bu işlemci hem programlarda yüksek performans almanızı sağlar hem de içerisinde barındırdığı GPU'su ile grafik kartı görevini görür. İşlemcinin iyi soğutulması için birçok fanı bulunur. Bu fanlar oldukça sessiz çalışır. Parmak izi ile çalıştırma bu modelde de mevcuttur. 16 GB ram sayesinde istenilen her işlem kolayca yapılabilir. GB'lık depolama alanı size yeterli gelecektir. İnce ve zarif olması nedeniyle tercih edilen bir modeldir. Aynı zamanda 12 saat boyunca şarja takmadan kullanılabilir.

Teknik Özellikler
İşletim SistemiWindows 11
Ekran Çözünürlüğüx
İşlemciAMD Ryzen 5 U
Ağırlık kg
Ekran Boyutu inç, IPS Ekran
Ekran KartıBilinmiyor
RAM16 GB
SSD GB
Pil Ömrü12 Saat

Kullanıcı Yorumları

👤 E-ticaret işi yapıyorum ve bu iş için kullanıyorum. Muhasebe programları kullanıyorum. İşimi fazlasıyla görüyor. En güzel güzel özelliği Huawei cep telefonu ile olan uyumu. Uyum, çok kolaylık sağlıyor. G****A*****.

👤 Şık sessiz hafif uzun şarj ve fiyat performans açısın dan iyi bir ürün. Parmak izi okuyucusu iyi çalışıyor. Rengi güzel tasarımı güzel tek eksik gördüğüm kamera aşağıdan baktığı için görüşme sırasın da bir şeyler yazarken parmaklarınız görünüyor. Eren K*****.

8. Apple MacBook Air

En İyi Laptop

ARTILAREKSİLER
Şık tasarımDüşük ekran çözünürlüğü
Yüksek işlemci hızı
Uzun ömürlü pil gücü

 Macbook Air, M1 yeni nesil işlemcisi sayesinde her türlü işinizi en hızlı bir şekilde yerine getiriyor. GB SSD sayesinde her dosyanızı oldukça hızlı bir şekilde açarak zamandan tasarruf ettiren cihaz, x ekran çözünürlüğüyle oldukça kaliteli bir görüntü sağlıyor. Şık tasarımı ile öne çıkan bu dizüstü bilgisayar, iş hayatınızda sizlere birçok kolaylık sağlayacak. Son olarak uzun süre giden pil ömrüyle sizi prize bağlı yaşamaktan kurtarıyor. 

Teknik Özellikler
İşletim SistemiMacOS
Ekran Çözünürlüğü x
İşlemciM1
Ağırlık1 - 2 kg
Ekran Boyutu inç
Ekran KartıBelirtilmemiş
RAM8 GB
SSD GB

Kullanıcı Yorumları

👤 Bilgisayar çok güzel, hoşuma gitti. Tam çalışma amaçlı kullanmalık bilgisayar. Kullanımına kolayca alışılıyor ve pili çok uzun gidiyor. Gerçek bir büro içi ve dışı kullanım laptopu. Burak Ö***.

👤 Windows işkence bu kesin. Macbook da istediğiniz her şeyi kolayca yapabilirsiniz. Bir web sayfasını dahi anında pdf dönüştürebilirsiniz. Öğretmenler için bir çok sunum programı var. Ayrıca her türlü USB'yi görüyor bir program yüklemeniz yeterli. Şarjı çok uzun süre gidiyor. Süleyman P****.

9. Lenovo V15

En İyi Laptop

ARTILAREKSİLER
Uygun fiyatDüşük depolama kapasitesi
Kaliteli ekran
Hafif
Yüksek ram kapasitesi

Lenovo'nun fiyat performans bir bilgisayarı olan V15'te i5 nesil işlemci bulunuyor. Bunun yanı sıra Mx ekran kartı tüm işlemlerinizi kolayca halledebilmenize yardımcı olunuyor. Fiyatının rakiplerine baktığımızda oldukça düşük olduğunu söyleyebiliriz. Barındırdığı bileşenlere rağmen uygun fiyatla kullanıcıların dikkatini çekiyor. inçlik IPS ekranıyla kaliteli görüntü sunuyor. 12 GB hafızası programlar arası geçiş yaparken kasma sorununu ortadan kaldırıyor. Şık bir tasarıma sahip olan model hem sessiz çalışıyor hem de uzun saatler boyunca kullanım sağlıyor.

Teknik Özellikler
İşletim SistemiFreeDOS
Ekran Çözünürlüğü x piksel
İşlemciIntel Core i5 H
Ağırlık kg
Ekran Boyutu inç
Ekran KartıMX
RAM12 GB
SSD GB

Kullanıcı Yorumları

👤 Fiyat performans açısından çok başarılı. Görüntü kalitesini çok beğenmedim parlaklığı ne kadar arttırsam az gibi duruyor. Okul ve dersler için gayet yeterli. Dizi film izlerken şarjı çok gidiyor. Oyun oynarken aynı şeyi söyleyemeyeceğim şarjda takılı oynamak gerekiyor. Oyun için olmamasına rağmen güzel oynatıyor oyunları. S** K**.

👤 Çok iyi bir fiyat performans ürünü üniversite okuyorum online derslere girebilmek için aldım. Ürün geleli 2 3 ay oldu güzel paketlenmişti. Oyun amaçlı alıyorsanız almamanızı tavsiye ederim. Cs filan çalıştırsa da fanlardan oyuna odaklanamazsınız. Ama mc gibi oyunları açıyor. Ekran kartı yeterli bunun için. Onun dışında gayet güzel bir ürün verdiğiniz parayı karşılar. Hoparlörü de yeterli düzeyde ben hep 12 14 arasında kullanıyorum. O bile yeterli geliyor. Ürüne puanım 10 üzerinden 8. E** B**.

Dell Inspiron

En İyi Laptop

ARTILAREKSİLER
Güçlü işlemciRGB klavye yok
Zarif tasarım
Düşük fiyat
Yüksek depolama

İçerdiği bileşenlere göre gayet kaliteli bir ürün olan Dell Inspiron , Ryzen 5 U işlemcisiyle üstün performans sunuyor. GB'lık hafızasıyla da içerisine birçok dosya atabilmenizi sağlıyor. AMD Radeon grafik kartı sayesinde oyunlarda dahi iyi performans sunuyor. Grafik isteyen video ve fotoğraf düzenleme programlarında akıcı deneyim yaşatarak işlerinizi hızlıca halletmenize yardımcı oluyor. Şık tasarıma sahip olması nedeniyle de birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Ekranının Hz olması oldukça büyük avantaj sağlıyor.

Teknik Özellikler
İşletim SistemiFreeDOS
Ekran Çözünürlüğü x
İşlemciRyzen 5 U Hz
Ağırlık kg
Ekran Boyutu inç
Ekran KartıRadeon Graphics
RAM8 GB
SSD GB

Kullanıcı Yorumları

👤 Ürüne gelecek olursak ben Office programlarını kullanmak, ders çalışmak, internette gezinip dizi izlemek için aldım. Bu işlevler için gayet yeterli, üst düzey bilgisayarlara 20 bin lira vermeye gerek yok. Windows 11 yüklü geldi ve kurulumu çok kolaydı. Dell müşteri hizmetlerini arayarak garanti başlangıcını güncellettim, çok yardımcı oldular. Şu an için hiçbir problem yok, umarım uzun yıllar güzelce kullanabilirim. Şarjı normal kullanımda 5 saate yakın gidiyor, harika değil ama benim için yeterli. Ara ara gelen hafif bir fan sesi ile yine hafif bir ısınma sorunu var ama bunlar rahatsız edici boyutta değil. Ben aldığıma çok memnun oldum, kesinlikle içime sindi. Yalnız bir hafta önce bugün 'a aldığım ürünün bugün fiyatı , sonumuz ne olacak bakalım. S** K**

👤 İşlemcisi yılında üretilmiş güncel seri ( nesil i7'den daha performanslı), Dell kaliteli güvenilir bir marka, ekranı IPS ve hz tazeleme hızına sahip, ram 8gb ve arttırılabiliyor bu özellikler benim icin önemliydi ve bu cihaz karşılıyor. Kullanımına gelirsek internette gezmek gibi basit işlerde sorunsuz ısınmadan çalışıyor, yazılım programlarında da sorunsuz çalışıyor. Oyun bilgisayarı olmamasına rağmen ben lol, valorant ve genshin impact oynuyorum ve lol'de yüksek ayarlarda + fps, valorant düşük ve orta ayarlarda akıcı oynayış, genshin de ise düşük ayarlarda oynanılabilir seviyede ancak bilgisayar oyun amaçlı üretilmediği için oyunlarda fan sesi çok çıkıyor ama boşuna çalışmadığını da söyleyebilirim çünkü oyun oynamama rağmen rahatsız edici derecede ısınmıyor sanırım bilgisayar performansı arttırmak icin işlemci ve fan hızını arttırıyor. Ayrıca ekranı gercekten güzel gözüküyor, 2 hoparlörü var ve ses kalitesi de yüksekliği de gayet iyi. S** G**

'ün en iyi laptop modeli hangisi?

En iyi laptop tavsiyelerine gelecek olursak; Apple, Casper, Monster, MSI, Huawei, Dell, Lenovo, HP yüksek ekran çözünürlüğü, güçlü işlemi, ekran kartı, depolama kapasitesi büyük, Ram'i hızlı, bataryası uzun süre gidebilen, en güçlü laptop markaları olarak biliniyor.

Teknoloji dünyasında boy gösteren birçok dünya devi firma gün geçtikçe karşımıza yeni bir laptop ile çıkıyor. Bunca çeşitliliğin arasında insanların hangi laptopun daha iyi olduğu konusunda tereddüde düştüklerini görmekteyiz. En iyi laptop modellerini tavsiye ettiğimiz bu içeriğimizde laptop modelleri hakkında sıkça sorulan soruların cevaplarını da vereceğiz.

Laptop alırken dikkat edilmesi gerekenler?

Laptop alırken dikkat edilmesi gereken başlıca konu alacağınız cihazın sistem özellikleri olmalıdır. Bu konuda öne çıkan maddeleri şu şekilde sıralayabiliriz.

  • Ekran Çözünürlüğü
  • İşlemci
  • Ekran Kartı
  • Depolama Kapasitesi
  • Ram
  • Batarya

Hangi laptop'u almalıyım?

Alacağınız laptop modeli kullanacağınız alana göre çeşitlilik göstermektedir. Örneğin işleriniz için alacağınız laptop bir gaming laptop olmamalıdır. Bunun için uzun süre pil gücüne sahip daha zarif tasarımlı ve sürekli kullanıma uygun bir laptop tercih etmelisiniz. Laptop almaya karar verdiniz ancak sizin için en uygun ürünü bir türlü bulamıyorsanız şu başlıklar altında seçeneklerinizi değerlendirmeye almalısınız;

  • Gaming Laptoplar
  • Yüksek Performanslı Laptoplar
  • İnce ve Hafif Laptoplar
  • Dokunmatik Ekranlı Laptoplar
  • İş ve Günlük Kullanıma Uygun Laptoplar
  • Fiyat Performans Laptopları

Oyuncu bilgisayarı nedir?

Gamer laptop olarak da adlandırılan oyuncu laptopları yüksek sistem özelliklerine sahip ve son çıkan oyunları kolaylıkla çalıştırabilen özel üretim ürünlerdir. Gamer laptoplar oyun oynamak için özel olarak üretilmiş olup, hem sistem olarak hem de tasarım olarak diğer laptop modellerinden ayrılır. İş için kullanacağınız laptoplara göre daha donanımlı olsa da asıl işi oyun oynamak olan bu laptoplar, günlük hayatta özel işleriniz için kullanıma pek de uygun değildir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏

👎

😍









BENZER İÇERİKLER

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir