hafta sonu sokağa çıkma yasağı hangi illerde / Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı, hangi illerde yasak? - Son dakika haberleri – Sözcü

Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı Hangi Illerde

hafta sonu sokağa çıkma yasağı hangi illerde

Hafta sonu yasak var mı? Hangi illerde sokağa çıkma yasağı var? (3-4 Nisan için belirlenen kısıtlamalar)

20-26 MART İLLERE GÖRE RİSK DURUMU

DÜŞÜK RİSKLİ İLLER (MAVİ): Şırnak

ORTA RİSKLİ İLLER (SARI): , Hakkari, Van, Bitlis, Muş, Batman, Siirt, Mardin, Diyarbakır, Şanlıurfa, Uşak.

YÜKSEK RİSKLİ İLLER (TURUNCU): Ağrı, Kars, Bingöl, Tunceli, Kahramanmaraş, Adana, Hatay, Kırşehir, Afyonkarahisar, Burdur, Denizli, Manisa.

ÇOK YÜKSEK RİSKLİ İLLER (KIRMIZI): Iğdır, Ardahan, Artvin, Rize, Erzurum, Bayburt, Gümüşhane, Trabzon, Giresun, Ordu, Tokat, Sivas, Amasya, Samsun, Sinop, Kastamonu, Çorum, Çankırı, Bartın, Karabük, Zonguldak, Düzce, Bolu, Sakarya, Kocaeli, İstanbul, Yalova, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Kütahya, Bilecik, Eskişehir, Ankara, Kırıkkale, Yozgat, Nevşehir, Kayseri, Malatya, Elazığ, Niğde, Aksaray, Konya, Karaman, Mersin, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Adıyaman, Erzincan, Antalya, Muğla, Aydın, İzmir, Isparta.

"MASKE KULLANIMI KALICI OLABİLİR"

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-playapp-storeHuawei App Gallery

Sokağa Çıkma Yasağı Hangi İllerde

Sokağa Çıkma Yasağı Hangi İllerde

Son dakika Sokağa çıkma yasağı hangi illerde haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sokağa çıkma yasağı hangi illerde gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sokağa çıkma yasağı hangi illerde haber sayfamızda...

Daha Fazla

Sokağa Çıkma Yasağı Hangi İllerde

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 168 sokağa çıkma yasağı hangi illerde haberi bulunmuştur.

Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı genelgesi

Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı genelgesiSokağa çıkma yasağı hangi illerde var? Koronavirüs risk haritasının güncellenmesi ve vaka sayılarında yaşanan artışla birlikte sokağa çıkma yasağı uygulaması geri geldi. Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli olarak ayrılan illerin değişmesi ile birlikte hangi illerde hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. İstanbul, Ankara, İzmir'de 3-4 Nisan hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? İşte il il risk haritasına göre illerin renk grupları ve sokağa çıkma yasağı olan iller.

3.04.2021Gündem

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.