mış mış reklam / Deichmann'a “Miş Miş”Li Reklam… | Marketing Türkiye

Mış Mış Reklam

mış mış reklam

Sponsorlu reklamlar ve Stores Mısır'da kullanıma sunuldu

26 Temmuz

Yenilikler neler?

Sponsored Products, Sponsored Brands ve Stores seafoodplus.info üzerinde kullanıma sunuldu. Sponsorlu reklamlar, Amazon'da ilgili ürünleri satın almak üzere inceleyen müşterilere ulaşarak, ürünlerinizin görünürlüğünü ve markanızın bilinirliğini artırıp iş hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Amazon Ads ile Mısır'daki işletmenizi büyütün

Souq, artık Amazon markası altında çalışan güvenilir bir çevrim içi perakende satış şirketidir. Mısırlı tüketicilerin %72'si pandeminin başlamasından bu yana eskisinden daha sık çevrim içi alışveriş yapıyor.1 Bu durum, müşterilerle etkileşim kurmak amacıyla Amazon'un self servis sponsorlu reklamlarından yararlanmak için harika bir fırsatınız olduğunu gösteriyor.

İhtiyaçlarınıza uygun reklam ürününü seçin:

Ürünlerinizin keşfedilebilirliğini artırmaya yardımcı olun

Çevrim içi reklamcılığa nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız Sponsored Products, Mısır'daki reklam yolculuğunuza başlamak için harika bir yoldur. Sponsored Products reklamları alışveriş sonuçlarında ve ürün sayfalarında görünür. Amazon'da alışveriş yaparken benzer ürünleri inceleyen müşterilerle etkileşim kurmanın etkili bir yoludur.
Deneyimli olmanıza gerek yok. Sadece birkaç tıklamayla ilk Sponsored Products kampanyanızı oluşturabilirsiniz. Otomatik hedefleme, dinamik teklif verme ve önerilen teklifler gibi otomatik özelliklerimizden yararlanmanızı öneririz. Yalnızca müşteriler reklamlarınıza tıkladığında ödeme yaparsınız.

Markanızın keşfedilebilirliğini artırmaya yardımcı olun

Sponsored Brands ile marka logonuzu öne çıkararak, reklam metni başlığını özelleştirerek ve çeşitli ürünler sergileyerek markanızın görünürlüğünü artırabilirsiniz.
Alışveriş sonuçlarına ve ürün detay sayfalarına Sponsored Brands yerleştirmeleri eklemek, benzer ürünler arayan daha çok müşterinin markanızı keşfetmesine ve marka sadakatini artırmanıza yardımcı olabilir.

Store'unuzu oluşturarak markanızı öne çıkarın

Stores, müşterilerle özelleştirilmiş bir şekilde bağlantı kurmanıza olanak tanır. Markanız hakkında ilgi çekici bir hikaye anlatabilir, ürününüzü yaratıcı şekilde sergileyebilir veya ürün portföyünüzün tamamını sunabilirsiniz. Markanız ne kadar büyük olursa olsun seafoodplus.info üzerinden Store'unuzu ücretsiz olarak oluşturabilirsiniz.

Sponsorlu reklamları ilk kez kullanıyorsanız bir reklam hesabı oluşturarak kaydolun.

Şu anda reklam verdiğiniz pazaryerlerinin dışına çıkarak erişim alanınızı genişletmek istiyorsanız önce seafoodplus.info'de liste kaydı oluşturun ve ardından Mısır'da Sponsored Products veya Sponsored Brands kampanyası oluşturun.

Uluslararası olarak reklam yayınlama hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız:

1MasterCard Economics Institute, 72% of Egyptian Consumers are Shopping More Online since the Start of Pandemic (Pandeminin Başlamasından Bu Yana Mısırlı Tüketicilerin %72'si Daha Fazla Çevrim İçi Alışveriş Yapıyor), Kasım

Bu özellik nerede kullanılabilir?

  • Orta Doğu ve Kuzey Afrika: Mısır

Kimler kullanabilir?

Nereden erişebilirim?

  • Reklam konsolu
  • Amazon Ads API'si

Güncellemelere geri dön

Kullanıcılar sunduğunuz ürün veya hizmetleri aradığında görünün

Kullanıcılar ne yapacaklarını, nereye gideceklerini ve ne satın alacaklarını Google'da arar. Reklamınız, kullanıcıların sizinkine benzer ürün veya hizmetleri aradığı sırada Google'da gösterilebilir.

İster masaüstü bilgisayarlarını isterlerse mobil cihazlarını kullanıyor olsunlar, doğru zamanlanmış bir reklam kullanıcıları değerli müşterilere dönüştürebilir.

Hemen başlayınHemen başlayın

Sizin için değerli sonuçlar elde edin

Web sitesine ziyaretçi çekin

Kullanıcıları web sitenize yönlendiren dijital reklamlarla online satışlarınızı, rezervasyonlarınızı veya posta listenizi büyütün.

Telefonla daha fazla arama alın

Telefon numaranızı ön plana çıkaran reklamlar ve ara düğmesi sayesinde daha çok müşterinin sizi aramasını sağlayın.

İŞLETMENİZE ZİYARETLERİ ARTIRIN

Kullanıcıların işletmenizi haritada bulmasına yardımcı olan işletme reklamlarıyla sizi daha fazla müşterinin ziyaret etmesini sağlayın.

İşletmenize uygun bir bütçe belirleyin

Google Ads ile reklam bütçenizin kontrolü sizin elinizde. Aylık bütçe sınırı belirlediğinizde Google Ads'in bu sınırı aşmayacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca, harcamanızı dilediğiniz zaman duraklatabilir ve düzenleyebilirsiniz.

Bütçe belirleme hakkında daha fazla bilgi edinin
Aylık bütçe sınırıDilediğiniz zaman düzenleyin

Doğru müşterileri bulmak için Google ile çalışın

Akıllı ve kolay reklamlarımızla bütçenizi aşmadan daha alakalı müşterilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, işletmeniz için değerli olan daha fazla sonuç elde etmeniz için reklamlarınızı zamanla iyileştirmenize yardımcı olabiliriz.

Google Ads'in işleyişini öğrenin

Google Ads ile daha fazla müşteri edinin

Hemen başlayın

Özelleştirilmiş ücretsiz destekten yararlanın. Bir Google Ads uzmanıyla özel reklam planı oluşturun.

0 *

Hafta içi

Google Ads'i kullanmaya başlamanıza yardımcı olmak için, TL harcadığınızda size ücretsiz reklam kredisi olarak TL de biz vereceğiz.

Bu teklifi talep et

Bu teklifle ilgili hüküm ve koşullar:

  1. Teklif stoklarla sınırlıdır.
  2. Teklif yalnızca Google Ads'de yeni olan ve fatura adresi Türkiye sınırları içinde olan reklamverenler için geçerlidir. Her reklamveren tek bir promosyon teklifinden yararlanabilir.
  3. Bu teklifi etkinleştirmek için: Promosyon kodunun ilk Google Ads hesabınıza otomatik olarak uygulanması için bu teklifle ilişkili düğmeyi veya bağlantıyı tıklayın. Promosyon teklifinin, ilk reklam gösterimi yayınlandıktan sonraki 14 gün içinde ilk Google Ads hesabınıza uygulanması gerekir.
  4. Promosyon teklifi yalnızca ilk kayıt işlemi sırasında bir ödeme profili ve geçerli bir ödeme yöntemi eklenmiş olması durumunda hesabınıza uygulanır.
  5. Google Ads kredisi kazanmak için: Promosyon kodu Google Ads hesabınıza uygulandıktan sonra, 60 gün içinde, reklam kampanyalarınızda en az TL (vergiler ve ücretler hariç) maliyet tahakkuk etmelidir. TL tutarında ödeme yapılması yeterli değildir. TL reklam maliyetinin tahakkuk edip etmediğinin izlenmesine ancak promosyon teklifi uygulandıktan sonra başlanır.
  6. 5. adım tamamlandıktan sonra kredi, genellikle 35 gün içinde Google Ads hesabınızın Fatura Özeti bölümüne uygulanır.
  7. Kredinin süresi, hesabınıza uygulanmasından 60 gün sonra dolar.
  8. Kredi yalnızca gelecekteki reklam maliyetleri için kullanılabilir. Kredi, promosyon teklifinin Google Ads hesabınıza uygulanmasından önce gerçekleşen maliyetlere uygulanamaz.
  9. Google Ads hesabınızdaki kredi tutarı kullanılıp tükendikten sonra tarafınıza bildirim gönderilmez ve ek reklam maliyetleri, ödeme şekliniz kullanılarak tahsil edilir. Reklam yayınlamaya devam etmek istemiyorsanız kampanyalarınızı istediğiniz zaman duraklatabilir veya silebilirsiniz.
  10. Kredi kullanmaya uygunluğunuzun devam etmesi için hesabınız Google Ads tarafından başarılı bir şekilde faturalandırılmalı ve iyi durumda olmalıdır.
  11. Google Ads, ödemenin başarısız olması, teklifin yanlışlıkla uygulanması, bu şartları ihlal etmeniz ya da hesabınızın iyi durumda olarak değerlendirilmemesi durumunda promosyon teklifini hesabınızdan kaldırma hakkını saklı tutar. Böyle durumlarda, promosyon kredisi zaten verilmişse Google Ads, krediyi geçersiz kılma hakkını saklı tutar.
  12. Hüküm ve koşulların tamamına şu adresten ulaşabilirsiniz: seafoodplus.info

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir