kpss den ne olunur 2018 / Pegem Akademi | KPSS-B Grubu Hakkında | KPSS Memurluk Kursları

Kpss Den Ne Olunur 2018

kpss den ne olunur 2018

KPSS Ortaöğretim polislik puanı kaçtır? KPSS Ortaöğretim ile polis olunur mu?

KPSS ortaöğretim polislik puanları gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. 22 Kasım tarihinde yapılan KPSS ortaöğretim sınav sonuçları bugün yani 24 Aralık tarihinde açıklandı. Polis olmak isteyen adaylar ise KPSS ortaöğretim polislik puanı ile ilgili detayları merak ediyorlar. Peki , Ortaöğretim KPSS ile polis olunur mu, KPSS ortaöğretim polislik puanları nedir? İşte detaylar

KPSS ORTAÖĞRETİM POLİSLİK PUANI NEDİR?

KPSS ortaöğretim polislik puanları ile ilgili detaylar merak ediliyor.

Dönem POMEM Özel Harekat olarak Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerine alınan adayların başvuru sürecinde belirtilen puanlar şöyle olmuştu:

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarının lise mezunları için KPSS P94 puan türünden en az (65), önlisans mezunları için KPSS P93 puan türünden en az (65), veya yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarının lisans mezunları için KPSS P3 puan türünden en az (60) puan almış olmak,

Emniyet Teşkilatı personeli şehit veya vazife malulü eş veya çocuklarından ise Kamu Personeli Seçme Sınavlarında yukarıda belirlenen puanların en az % 80’ini almış olmak, (lise mezunları için yılı KPSS P94 puan türünden en az (52), önlisans mezunları için yılı KPSS P93 puan türünden en az (52), lisans mezunları için veya yılı KPSS P3 puan türünden en az (48) puan), (Emniyet Teşkilatında çalışan veya Emniyet Teşkilatından emekli olanların eş ve çocukları bu kapsamda yer almamaktadır.)

KPSS /4 tercih kılavuzu yayımlandı

KPSS/4 Sağlık Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınacak

Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 45/A maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır. Adaylar tercihlerini, Nisan tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM'ye gönderebileceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri, 18 Nisan tarihinde saat 'da sona erecektir. Tercih işlemleri, Ek'te yer alan KPSS/4 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM'nin seafoodplus.info adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemlerinde kılavuzu incelemeleri önem arz etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


Genel Bilgiler

TABLO SAYILI KHK'NIN 45/A MADDESİ UYARINCA ATAMA YAPILACAK SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ POZİSYONLARI (ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI İÇİN)

TABLO SAYILI KHK'NIN 45/A MADDESİ UYARINCA ATAMA YAPILACAK SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ POZİSYONLARI (ÖN LİSANS MEZUNLARI İÇİN)

TABLO SAYILI KHK'NIN 45/A MADDESİ UYARINCA ATAMA YAPILACAK SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ POZİSYONLARI (LİSANS MEZUNLARI İÇİN)

Ortaöğretim Mezunları İçin Nitelik Kodları

Ön Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları

Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları

Mezun Olunan Ortaöğretim Alan/Dallar

Mezun Olunan Ön Lisans Programı

Mezun Olunan Lisans Programı

Dilekçe


seafoodplus.info forumundaki paylaşımlar için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir