küçükçekmece belediyesi soğuksu sosyal tesisleri / Suspicious activity detected

Küçükçekmece Belediyesi Soğuksu Sosyal Tesisleri

küçükçekmece belediyesi soğuksu sosyal tesisleri

Küçükçekmece Belediyesi Soğuksu Sosyal Tesisleri, nerede, Otobüs, Minibüs / Dolmuş veya Tren ile nasıl gidilir?

Küçükçekmece Belediyesi Soğuksu Sosyal Tesisleri konumuna Toplu Taşıma

Türkiye'deki Küçükçekmece Belediyesi Soğuksu Sosyal Tesisleri adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Küçükçekmece Belediyesi Soğuksu Sosyal Tesisleri adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Küçükçekmece Belediyesi Soğuksu Sosyal Tesisleri adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Küçükçekmece Belediyesi Soğuksu Sosyal Tesisleri için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Soğuksu - Halkali Yönü; Soğuksu; Mustafa Kemal; Su Terazisi - Kanarya Aksaray Yönü; Meltem Sokak - Aksaray K.Çekmece Yönü; İnönü Caddesi - Sefaköy-Tepeüstü Yönü.

Otobüs:BN1Tren:MARMARAY (HALKALI - GEBZE)Minibüs / Dolmuş:MİNİBÜS: AMİNİBÜS: A

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Küçükçekmece Belediyesi Soğuksu Sosyal Tesisleri için yol tarifi alın.

Küçükçekmece Belediyesi Soğuksu Sosyal Tesisleri adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Küçükçekmece konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Küçükçekmece Belediyesi Soğuksu Sosyal Tesisleri için Otobüs, Minibüs / Dolmuş ve Tren fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Küçükçekmece Belediyesi Soğuksu Sosyal Tesisleri adres: Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Sokağı

Küçükçekmece’de sosyal tesisler misafirlerini bekliyor

Küçükçekmece Belediyesi Halkalı, Menekşe, Selçuklu, Soğuksu ve Macera Parkı Sosyal Tesisleri kontrollü normalleşme adımları kapsamında  tüm tedbirlerini alarak, misafirlerini ağırlamaya başladı.

Tüm tedbirler alındı

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında kontrollü normalleşme kararlarının açıklanmasının ardından Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Tesisleri, misafirlerini kurallara uygun bir şekilde ağırlamaya başladı.  Normalleşme çalışmaları kapsamında dezenfekte edilen tesislerde, masalar sosyal mesafe kurallarına göre konumlandırıldı. Sosyal tesisler, girişte HES kodu kontrolü ve ateş ölçümü yapıldıktan sonra kapasitesinin yüzde 50’si kadar misafire hizmet etmeye başladı.

Sosyal Tesis personeline mesleki eğitim verildi

Küçükçekmece Belediyesi  sosyal tesislerin kapalı olduğu dönemlerde ise nitelikli insan gücünü yetiştirmek ve mevcut çalışanları geliştirmek amacıyla Sosyal Tesis personeline yönelik sertifikalı, ücretsiz mesleki eğitim düzenledi.

Sosyal tesis çalışanlarına okul sertifikası kazandırmayı hedefleyen eğitimlere garson, bulaşıkçı, aşçı gibi sosyal tesislerde görev yapan 90 personel katıldı. 10 gün boyunca 2 grup halinde eğitim alan çalışanlar eğitim sonunda ise başarı sertifikası aldı.

#Küçükçekmece Belediyesi, Koronavirüs, Mesafe

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir