rocs diş eti balsam kullananlar / Rocs Ağız Bakım Ürünleri ve Fiyatları | seafoodplus.info

Rocs Diş Eti Balsam Kullananlar

rocs diş eti balsam kullananlar

Kozmetik, Yaşam, Alışveriş, Makyaj Blogu" height="px; " src="seafoodplus.info" width="px; ">

Rocs Gum Balm Diş Eti İçin Balsam, uzun zamandır bizim evin demirbaşlarından. Eşim de ben de Rocs ürünlerini çok seviyoruz, o yüzden her indirimde stokluyorum. Rocs Gum Balm, Rocs Sensation Whitening Diş Macunu, Rocs Black Edition Diş Fırçası, Rocs Sensitive Diş Macunu hepsi de çok başarılı. Bu kadar kullanırken yazmayı unuttuklarım olduğunu fark ettim, hızlıca tamamlayacağım. Hatta bu ara aileye Rocs Black Edition Beyazlatıcı Siyah Diş Macunu da eklendi, yakında onu da anlatacağım.

rocs gum balm dis&#;eti ic&#;in balsam kullananlar
rocs gum balm dis&#;eti ic&#;in balsam

Rocs Gum Balm; Diş Eti için Florürsüz Balsam Diş Macunu. Diş eti bakımı için bitkisel çözüm sunuyor. Sondan başa doğru gidersem, diş etleri çok hassas olan ve her fırçalamada kanayan eşimde çok iyi sonuç verdi. Sıfır kanama, sıfır hassasiyet.
Kavak Ağacı Ekstresi içeriği ile sağlıklı diş etlerini koruma
Sodyum Bikarbonat içeriği ile diş eti şişkinliğini azaltma ve ağız için asiditesini normalize etme
Diş minesini yüksek miktardaki kalsiyum ve fosfat ile re-mineralize etme
Huş ağacından elde edilen %6 Ksilitol içeriği ile plak oluşumunu azaltma
Ağız içi bakteriyel dengeyi normalleştirme vaadleri var.

Florür, Triklosan ve Klorheksidin içermiyor. İçeriği şu şekilde;

rocs gum balm dis&#;eti ic&#;in balsam ic&#;erik

Rocs Gum Blam, hassas hissettiren bir diş macunu. Kullandığımda hiç keskinliği yok, diş etlerimde ya da dişlerimde kamaşma yapmıyor. Ağzım ferahlıyor.

Hassasiyet yaşadığım dönemlerde muhakkak kullanıyorum, rahatlatıyor. Eşim Sensation White ve Gum Balm'ı sabah akşam dönüşümlü kullanıyor. Hem beyazlatıcı etkiden faydalanmak hem de diş etlerini rahatlatmak isteyenler bu şekilde kullanabilirler.


Rocs Turkiye sitesinde seyahat boy Sensation White hediyesiyle satılıyor. Denemediyseniz güzel bir fırsat.

Görüşmek üzere :)


BlogluYORUM Gökçe Bağtır

Sosyal medya hesaplarımı da takip edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

Xanthan Gum
Ksantan Sakızı

Sağlık Etkisi

Yarı sentetik bileşendir. Başlangıç ham maddeleri doğal kaynaklıdır ancak laboratuvar koşullarında çeşitli prosesler kullanılarak başlangıçtaki halindekinden farklı bir hale getirilir.

Hayvansal kaynaklar (propolis, bal, balmumu, lanolin, kolajen, salyangoz özü, süt vb.) kullanılmadan elde edilmiş ham maddelerdir. Vegan ürün kullanmak isteyenler için dikkat edilmesi gereken bir kriterdir.

Yapılan araştırmalarda her cilt tipinde farklı etki görülebileceği sonucuna ulaşılmıştır. Bu sebeple, alerji/irritasyon etkisi kişiden kişiye değişiklik gösterebilen bir durumdur. Ancak, özellikle hassas cilt tipine sahip kişilerde batma, karıncalanma, kaşıntı, kızarıklık, tahriş, ciltte pullanma ve şişlik gibi reaksiyonlara sebep olabilir. Bu içeriğe sahip bir ürünü kullanmadan önce dermatoloğunuza danışınız. Detaylı bilgi almak için referanslar bölümünü inceleyebilirsiniz.

Kanserojen etkisine dair literatür bilgisi bulunamamıştır. Detaylı bilgi almak için referanslar bölümünü inceleyebilirsiniz.

Üreme/endokrin/organ etkisine dair literatür bilgisi bulunamamıştır. Detaylı bilgi almak için referanslar bölümünü inceleyebilirsiniz.

TİTCK ve/veya AB Kozmetik Yönetmeliği'ne göre bu hammaddenin kozmetik ürünlerde kullanım kısıtı bulunmamaktadır. Bu hammaddenin güvenli kullanımı için üreticilerin, kullanıcı güvenliğini göz önünde bulundurarak ürün formülasyonu geliştirmeleri gerekir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir