biorezonans tedavisi zararları / Biorezonans Tedavisi Nedir? Fiyatları Ne Kadar? - TMS Clinic

Biorezonans Tedavisi Zararları

biorezonans tedavisi zararları

Biorezonans Nedir?

Hastalık evresinde ya da hastalık daha oluşmadan tanı ve tedavide kullanılan biyofiziksel yönteme “biorezonans” denir. Biorezonans yönteminde normal yöntemlere nazaran hastalık ile ilgili tanısal detaylara erken evrelerde erişmek mümkündür. Bu yöntem ile kişinin doku veya organları ile kan testlerinde ortaya çıkmış bir bozukluk söz konusu olduğunda hücrelerden alınan bozuk sinyaller irdelenerek hastalık hakkında erken teşhis konulabilmektedir. Bu açıdan pek çok yöntemden daha değerli bir yöntem olduğu hekimler tarafından açıkça belirtilmiştir.

Belirli frekansta titreşen sisteme dışarıdan aynı frekansta bir titreşim etki ettiğinde yüksek genlikte oluşan yeni titreşime “rezonans” adı verilmektedir. İnsan vücudunda da her bir hücrenin ve dokunun belirli bir elektromanyetik titreşimi olup bu titreşimler biorezonans adı verilen bir cihazla ölçülebilmektedir. Bu ölçüm sonrasında zayıflamış olan sağlıklı titreşimler güçlendirilirken hastalıklı titreşimler ortadan kaldırılabilmektedir.

Biorezonansla Teşhis

Vücuttaki hastalıklı doku ve hücreler sağlıklı doku ve hücrelere göre farklı elektromanyetik frekansta titreşim göstermektedir. Bu frekans değişikliğinden hareketle dokulardaki sorunlar erken evrelerde teşhis edilmektedir. Bunun yanı sıra hastalığa sebep olan toksinler, mikroorganizmalar, ağır metaller vb. pek çok faktörün elektromanyetik frekansı hücrelere ve dokulara yollanarak hücrelerden ve dokulardan gelen frekanslarda farklılık olup olmadığına göre etkisi değerlendirilmektedir.

Bu bilgiler ışığında biorezonansla aşağıdaki hususlar tespit edilmektedir.

  • Vücuttaki her bir organın taraması yapılarak hastalıklı organ bulunabilmekte
  • Bazı toksik maddelerin vücuda olan etkileri ve bu etkinin hangi organı etkilediği tespit edilebilmekte
  • Vücut için gerekli olan mineral ve vitaminlerin eksikliği tespit edilebilmektedir.

Biorezonansla Tedavi

Biorezonans yöntemiyle saptanan doku, organ ve hücre bozuklukları yine biorezonans tedavi yöntemiyle tedavi edilebilmektedir. Bu yöntemle tedavi üç farklı yolla yapılabilmektedir.

  • Organ, doku veya hücrede oluşan patolojik problemler elektromanyetik frekanslarla düzeltilebilmektedir.
  • Vücutta eksik olduğu tespit edilen faydalı mineral, vitamin vb. maddelerin frekansları güçlendirilmektedir.
  • Bozukluğa yol açan doku yada organlar düzeltilmekte hastalıklı organlar veya dokular frekanslarla yok edilmektedir.

Biorezonans klasik tıbbın bir tamamlayıcısı olup tüm hastalıkların tanı ve tedavisinde bu yöntemin kullanılacağı anlamı kesinlikle çıkartılmamalıdır. Vücutta eksikliği tespit edilen vitamin veya minerallerin eksikliği doğal yollardan giderilebiliyorsa doğal yollara başvurulmalıdır. Ya da vitamin veya mineral eksikliği bağırsak florasındaki bozukluktan kaynaklanıyorsa biorezonans tedaviden ziyade diyet, probiyotik tedavi, nöral terapi vb. yöntemlerin kullanılması daha doğru olacaktır.

En Çok Hangi Hastalıkların Tedavisinde Kullanılmaktadır?

  • Alerjik hastalıklar

  • Egzama
  • Solunum yolları hastalıkları (astım, kronik/akut bronşit)
  • Romatizma hastalıkları
  • Sigara, alkol vb. bağımlılık yapan maddelerin tedavisinde
  • Obezite
  • Enfeksiyon hastalıkları
  • Mide/bağırsak hastalıklarında
  • Hareket sistemi ağrılarında
  • Spor yaralanmalarında
  • Bel/boyun fıtığı ve kireçlenmelerde
  • Ameliyat sonrası geçmeyen ağrılarda
  • Ağrılı adetlerde

Bağışıklığın Güçlendirilmesi

  • Bağışıklık sisteminin zayıfladığı durumlar
  • Geçmeyen veya tekrarlayan enfeksiyon hastalıkları
  • Geçmeyen sistitler

Bağışıklık sisteminin düzgün çalışmaması kendini daha çok toksinlerin birikmesiyle ve bağışıklığın düşmesi ile göstermektedir. Geçmeyen enfeksiyon rahatsızlıklarında klasik tedaviye yardımcı olmak amacıyla bu tedavi yöntemi kullanılarak geçirilebilirken bazen tek başına da bu tedavi yöntemi yeterli olabilmektedir. Bu tedavi yöntemi enfeksiyona neden olan bozukluğun yanı sıra bağışıklığı bozan sorunun tespit edilmesiyle ortadan kaldırılmaktadır.

Biorezonans vücutta strese sebep olan tüm etkenleri tarayarak bağışıklık sistemi üzerinde yük oluşturan toksinleri tespit ederek bu zehirli maddelerin frekanslarını sıfırlayarak bağışıklığın güçlenmesine yardımcı olmaktadır. Böylece vücut temizlenerek genel sağlık durumunu iyileştirmektedir. Ayrıca biorezonans yöntemi ile stres yaratan etkenler araştırılıp yok edilirken, vücutta, hücrelerde ve dokularda bozulmalara neden olan, cep telefonun, dış etkenlerin, yaşanılan ortamın ve önceden uygulanan tedavilerin ve kullanılan ilaçların yarattığı bozulmalar ortadan kaldırılmaktadır.

Ayrıca kronik hastalıkların tanı ve tedavisinde detoksifikasyonla beraber karaciğer ve lenflerin uyarılmasında kullanılmaktadır. Biorezonans spor yaralanmalarının yanı sıra ameliyat sonrası da kullanılabilmektedir. Ayrıca hassas vücutlarda hastanın ameliyata hazırlanması ve vücut direncinin artırılması için de bu yöntem kullanılmaktadır.

Biorezonansın Yan Etkisi Var mıdır?

Biorezonansın herhangi bir yan etkisi olmayıp sadece hafif yorgunluk ve uyku hissi oluşturmaktadır.

Biorezonans Hangi Durumlarda Uygulanmaz?

Hamileliğin ilk 3 ayında ve kalp bili olan kimselerde uygulanmamaktadır.

Psikiyatri ve Nörolojide Biorezonans

DERMATOLOJİ VE ESTETİK KLİNİĞİ

Dr.Sibel ÜnlüDr.Sibel Ünlü

Depresyon, panik atak, obsesyonlar, demans, Alzheimer, MS hastalığı gibi bazı hastalıklarda biorezonansla yardımcı olunabilir.

Elektromanyetik kirlilik nedeniyle kan beyin bariyeri sızıntısı olmakta, nöronların ölümü ve beyin hücrelerini zarar görmesi söz konusu olmaktadır. Bu değişimlere bağlı olarak Alzheimer, Parkinson, ALS, ADD/ADHD gibi hastalıklar oluşmaktadır.

Elektromanyetik kirlilik biorezonans tekniği ile temizlenerek hastalık nedeni ortadan kaldırılmakta, elektromanyetik kirliliğin yol açtığı nörolojik bulgulardan kurtulmak mümkün olmaktadır. Ağır metal atılımı, kan beyin bariyer programları, sinir rejenerasyon programları ile desteklenen tedavi ile hastanın şikayetlerinde düzelme olmaktadır.

Son yıllarda yapılan araştırmalarda Seratonin maddesinin büyük çoğunluğunun bağırsaktan salgılandığı saptanmıştır. Bu nedenle bağırsağın sağlıklı olması, florası, fonksiyonlarını yerine getirebilir olması hastanın ruh sağlığı açısından çok önemli olmaktadır.

Biorezonansla yapılan barsak florası ve barsak detoks programları ile barsak florası düzenlenebilir, fonksiyonları düzene sokulabilir. Böylece seratonin seviyeleri düzene giren hastaların şikayetleri de azalmaktadır. Ayrıca toksin atılım programları ile ağır metaller ve alüminyum uzaklaştırılabilir. Bu çalışmalarla demans, Alzheimer, Otizm gibi hastalıklarda rahatlama, şikayetlerde düzelme görülmektedir.

Sinir hücrelerinin aksonlarını saran miyelin ile bağırsak epiteli arasındaki benzerlik nedeniyle oluşan antikorlar miyelin kılıfa zarar vermeye başlar. Otoimmün hastalık olan MS hastalığında bu mekanizma düzeltilerak iyileşme sağlanmaktadır.

Tedavi & Uygulamalar

Dolgu, Işık Dolgusu, Gençlik Aşısı, Dermaroller, Antiaging Bakımlar, Somon DNA, Mezoterapi ile Cilt Gençleştirme Uygulamaları,

Alexanrite, Diod ve ND Yag lazerlerle epilasyon, ND Yag lazerle kılcaldamar, Akne Tedavisi, Nonablatif Cilt Yenileme, Çatlak Tedavisi, Cilt bakımları, Akne ve Leke Kürleri, Peeling, Metabolik Balans ile Zayıflama, Kavitasyon, Karboksiterapi, Power Plate ve Mezoterapi ile Bölgesel Zayıflama, Nöralterapi, Akupunktur, Biorezonans, Allerji Testleri ve Terapileri yapılmaktadır.

İletişim Bilgilerimiz

FSM Bulvarı Selin Sit. C Blok Daire: 7 Nilüfer / BURSA

0 224 452 52 74

[email protected]

Foto Galeri

kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır