begonvilla evleri cunda / cundaadasi - Google Search | Begonvil, Oteller, Butik otel

Begonvilla Evleri Cunda

begonvilla evleri cunda

42 yorum

Cunda’da Bir Eviniz Olsun mu?

Tatile çıkma baş gösterdiğinde, akılda tutulması gereken bir adres @begonvilla_houses_cunda . Küçük bir huzur adası olan Cunda’da, doğaya ve tarihi dokuya saygılı, ‘’iyi ki var’’ dediğimiz bir yer burası. Meral Hanımın ve Sami Bey’in içtenliği ve kültürü de önemli bir faktör tabii.

Cunda’daki eski eser restorasyonunun ilk ve en kalıcı örneklerinden biri Begonvilla. Sessiz bir sokak içinde, iki tane yıllık eski Rum evleri, kişisel bir çaba ve sevgiyle tezyin edilmiş. Bitişik nizamı ve avlusuyla tam manasıyla eski Cunda burası. İçleri de öyle. Duvar dokuları korunmuş, sıcak renklerle tamamlanmış. Rus çamını cesurca kullanmış ve mekan ferahlığından hiç ödün vermemişler.

Detaylar pürüzsüz: eski dönemlere ait ilginç objeler, antika eşyalar, güzel tablolar ve otantik kilimlerle donatılmış. Her bir müstakil birimin iyi döşeli bir salonu ve tam teçhizatlı mutfağı var. Otelden çok, üç-dört kişilik grupla gidildiğinde keyifle kalınacak tatil evleri bunlar.

Midilli adasına bakan manzarası ile yüzyıllık ağaçların gölgesinde, serin ve yeşil bahçesi ayrı bir alem. Her çeşit çiçeklerle dolu yarı tropik bir vaha resmen. Alabildiğine sıcak ve romantik bir bahçe burası.

🍳 Kahvaltı ev fiyatına dahil olarak sunuluyor, servisi bahçede açık büfe olarak veriyorlar. Sebzelerini kendi bostanlarında organik koşullarda yetiştiriyorlar. Ara sıcaklar özellikle akılda kalıyor. Reçeller ise birer başyapıt.

Gerçekten bu saklı yerin tadını çıkarmak için dört-beş gece kalıp, akşam sessizliğin keyfini yaşamak paha biçilemez. Haftalık tatile gelen ailelerin ve arkadaş gruplarının tercih ettiği bir yer burası. La Bottega dell'Albergo markasının argan ürünlerini kullanıyorlar.

Bir hayli faaliyet imkanı var: orman yürüyüşleri, özel tekne gezileri, Küçükköy’deki sanat galerileri. Bize göre en sağlıklı faaliyet: bahçede kıvrılıp, iyi bir kitapla saatler boyunca tembellik etmek.

🛫 Balıkesir Koca Seyit Havalimanı 44 km.

 90 m2 olan iki yatak odalı villaları liradan, m2 olan üç yatak odalı villaları liradan başlıyor.

Küçük Oteller takipçilerine, minimum 7 gece ve üzeri konaklamalarda %10 indirim yapıyorlar.

Bizi instagram'da takip edin!kucukoteller

Daha Az

Devamını Oku

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir