ilahiyatçı vehbi güler / İlahiyatçı Vehbi Güler, dinin doğru anlatılmasının önemini anlattı

Ilahiyatçı Vehbi Güler

ilahiyatçı vehbi güler

Vehbi Güler'den o haberlere sert tepki

Vehbi Güler'den o haberlere sert tepki
Cumhuriyetgazetesi geçtiğimiz günlerde gazeteciliği ayaklar altına alan bir habere imza atmıştı. Gazeteye göre ilahiyatçıVehbi Güler 'hayır' diyenleri 'şeytan' ilan etmişti.

'VALLAHİ YALAN'
Gazetenin ayrımcılıkkokan haberine Güler'in cevabı gecikmedi. Güler, 'Bir buçuk saatlik programdan 36 saniyelik bir bölümü keseceksin ve insanlara böyle böyle söyledi diyeceksin. Vallahi, billahi, tallahi yalan.' dedi.

ATATÜRK VURGUSU
Sözlerinin devamında Mustafa Kemal Atatürk'e vurgu yapan Güler'in sözleri stüdyoda alkış aldı. Güler, 'Kimse süt alıp yoğurt borcuna girmesin. Lüks masanın etrafında kırmızı rengi şarabınız bittiğinde kime takalım diye plan yapacaksınız. Sonra siz modern olacaksınız, bu milleti seveceksiniz; biz gönülden Allahdediğimiz için lekeleneceğiz. Yok böyle bir şey. Size burdan ekmek çıkmaz.' şeklinde konuştu. 

'OKU, ÖĞREN, EZBERLE!'
Gençliğe Hitabe'nin başından ve sonundan bir bölüm de okuyan Güler, 'Arasını şimdi sen doldur. Onu oku, öğren, ezberle' ifadesini kullandı. 

Rezillik

Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in Genel Koordinatörü olduğu Beyaz TV'de referandumda "Hayır" oyu verecekler için skandal sözler sarf edildi.

"Hayatta her şey var" programına çıkan ilahiyatçı Vehbi Güler, programda "şeytanı" anlatırken hayatta hep "Hayır" diyenleri de şeytana benzetti. Üç gün önce yayınlanan program da Vehbi Güler, "Cenabı Hakka kafa tutan bir şeytan vardı o da 'hayır' dedi" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada Vehbi Güler'e büyük tepki gösterilirken "İslam'ı da referandum oylamasına alet ettiği" yorumları yapıldı.

İşte o sözler...

Odatv.com

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır