böbrek taşı düşürmek için avokado yaprağı / Tek bir bardağı vücuttaki bütün toksinleri temizliyor - Sağlık Haberleri

Böbrek Taşı Düşürmek Için Avokado Yaprağı

böbrek taşı düşürmek için avokado yaprağı

Böbrek taşı bitkisel tedavi yöntemi arıyosanız, avakado yaprağı böbrek taşı kürümüzü deneyebilirsiniz. İbrahim saraçoğlu böbrek taşı kürü tarifi ile pek çok kişi bu derdinden kurtulmuştur. Yapılan araştırmalar avokado yaprağının özellikle kalsiyum oksalat böbrek taşının çözülmesinde ve erimesinde çok etkili olduğunu gösteriyor. Kalsiyum taşları böbrek taşlarının %75-%80’ini oluşturuyor.
Avokado yaprağına böbrek taşını harekete geçirme, böbrek taşı düşürme gücü veren yaprağın özlerinde bulunan methyl-chavicol maddesidir. Bu madde sayesinde taşta oynama ve düşme meydana gelir.

İbrahim Saraçoğlu böbrek taşı kürü

Malzemeler
Su
Avokado

Yapılışı

  • 1 çay bardağı (150 ml) klorsuz suyu kaynatın.
  • İçine aktardan aldığınız veya kendinizi kuruttuğunuz 1 tatlı kaşığı avakado yaprağını atın.
  • 8 dakika ocakta kısık ateşte pişirin.
  • Süzüp, akşam yemeğinden 2 saat önce için.
  • 5 gün uygulayın, 3 gün ara verin ve 20 güne bu şekilde tamamlayın.
  • Tekrar kürü yapabilmek için 20 gün geçmesi gerekir.

Diğer avakado yaprağı böbrek taşı kürü tarifimiz için;

  • Bahçenizden veya aktardan taze avokado yaprağı temin edin.
  • 7 avokado yaprağını bir kase suyun içinde güzelce yıkayıp, tozlardan arındırın.
  • 1,5- 2 litre filtrelenmiş veya distile suyu tencereye koyun, yaprakları içine atın. Çeşme suyu yahut maden suyu kullanmayın.
  • Suyu 10-15 dakika kaynatın.
  • Daha sonra soğumaya bırakın.

avakado_yapragi_böbrek tasi_1avakado_yapragi_böbrek tasi_2avakado_yapragi_böbrek tasi_3

Kullanılışı: Gün boyu bu sudan için. Sabah aç karına ve geceleri en az 1 litre içmeniz böbrek taşlarından daha hızlı kurtulmanıza yardımcı olacaktır.

Böbrekler kanı ve idrarı toksinlerden arındırmaktan sorumludur.
Böbrek taşı iki çeşittir.
o Ürik asit taşları
o Kalsiyum taşları

Belli başlı böbrek taşı belirtileri
-İdrarın renginde kahverengi veya kırmızıya dönme
-idrarı kontrol edememe
-mida bulandısı
-kusma
– taşlarda büyüme meydana geldikçe ağrıda artma

Böbrek Taşı Bitkisel Tedavi İbrahim Saraçoğlu 2 Kür Tarifi Tıklayınız

Böbrek Taşını Düşürmenin Bitkisel Yolu Tıklayınız

Böbrek taşı neden oluşur?
Böbrek taşları idrarda bulunan bazı minerallerin kristalleşmesiyle oluşurlar. Taş oluşumunun nedeni tam olarak bilinenemekle birlikte bazı faktörlerin taş oluşumunu tetiklediği düşünülür.
İşte böbrek taşı nedenleri;

  • Genetik faktörler, annenizde, babanızda veya dede yahut ninerilerinizde taş gibi böbrek sorunu varsa, sizde risk altındasınızdır.
  • Su içmemek, sıvı yetersizliği böbrek taşı oluşumunun en önemli nedenlerindendir.
    Buna mahal vermemek için günde 2-2,5 litre su içmelidir.
  • İlaçların yan etkisi.. bazı ilaçlarda kalsiyum oranı yüksektir, ve mide asidini yok ederler. Bu tür ilaçlar da böbrek taşına yol açabilir.
  • B6 ve magnezyumun düşük miktarda alınması olası böbrek taşı nedenlerindendir.
  • Böbreklerin şekilsel bozukluğu da taşa sebep olan durumlardandır.
  • Kalsiyum zengini gıdalardan çok fazla tüketmek kalsiyumum kristalleşip taşa dönmesine neden olur.

[youtube id=”YfEjo6wvMBo” width=”600″ height=”350″]

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

Avokado Yaprağının Faydaları Nelerdir? Avokado Yaprağı Böbrek Taşı Düşürmek İçin Kullanılır Mı?

Avokado yaprağı ise inanılmaz faydalara sahiptir. Evde de yetiştirilmeye uygun olan bu bitkinin yapraklarını çay olarak da tüketebilirsiniz. Evde yetiştiremeyen kişiler için ise aktarlardan temin edilebileceğini belirtelim. Detayları yazımızda bulabilirsiniz.

Avokado Yaprağı Ne İşe Yarar?

Avokado yaprağı soğuk algınlığına iyi gelmektedir. Grip, nezle ve burun akıntısına iyi gelir. Avokado yaprağı çayı mide rahatsızlıklarını hafifletir. Tansiyonu dengeleyerek yüksek tansiyon şikayetlerine de çözüm olabilmektedir. Antioksidan özelliği sayesinde vücuttan toksik maddelerin atılmasına yardımcı olur. Avokado yaprağı sindirim sistemini korur. Yağ yakımına yardımcı olarak kilo kaybını sağlamaya yardımcıdır. Kötü kolesterol olarak bilinen LDL seviyesini düşürürken, iyi kolesterol olarak bilinen HDL seviyesini arttırır.

Avokado yaprağı faydaları arasında kuvvetli bir idrar sökücü olması önemli bir maddedir. Avokado zengin bir protein kaynağıdır. Dolayısıyla yaprağının içerdiği E vitamini sayesinde ciltte oluşan yaraların daha çabuk iyileşmesini sağlar. Ciltteki çatlaklara ve kırışıklıkların giderilmesini sağlaması avokado yaprağının cilde faydaları arasındadır. Kanser önleyici bir çay olarak adlandırabileceğimiz avokado yaprağı çayı insan vücuduna son derece faydalı bir çaydır.

Avokado Yaprak Çayı Nasıl Yapılır?

  • Avokado yaprağı çayını demlemek için iki bardak suya yani dört yüz ml suya üç adet avokado yaprağını atarak on, on beş dakika kaynatın.
  • Daha sonra dinlenmeye bırakın ve içilebilecek sıcaklığa geldikten sonra afiyetle tüketebilirsiniz. İçimi güzel olan avokado yaprağı çayını düzenli bir şekilde tükettiğinizde tüm faydaları vücudunuzda görebilirsiniz.

Avakado yaprağı nerede bulunur?

Evde de yetiştirebileceğiniz avokado bitkisini, aktardan da temin edebilirsiniz. Aktardan avokado yaprağı alırken yeşil rengin beyaza doğru dönmediği, yeşilini kaybetmemiş yapraklardan almanız tavsiye edilir. Avokado çayını her gün tüketebilirsiniz. Ancak diğer çaylar gibi gereğinden fazla tüketildiğinde avokado yaprağı çayı da yan etkileri oluşturabilmektedir. Uzmanlara danışılarak tüketilmesi tavsiye edilir.

Avokado Yaprağı Böbrek Taşı Düşürmek İçin Kullanılır Mı?

Avokado yaprağı çayı içerdiği zengin mineraller ve vitamin deposu bakımından dolaşım sistemi üzerinde olumlu etkisi gözlemlenmiştir. Böbrek problemi olan kişilere avokado yaprağı çayı tavsiye edilmektedir. Böbrek iltihaplanması, böbrek taşı ve böbrek kumu gibi sorunların önüne geçerek, düzenli kullanım sonrasında bu sorunların ortadan kalkmasını sağlar. Ayrıca mide problemlerine de iyi gelmektedir. Mide asit sorunları olan kişilere de bu çay tavsiye edilmektedir.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır