ordu terzili köyü toki evleri / Altınordu Satılık Bahçe Fiyatları ve İlanları - Zingat

Ordu Terzili Köyü Toki Evleri

ordu terzili köyü toki evleri

ORDU ŞEHİR İÇİ DOLMUŞ GÜZERGAHLARI - SAATLERİ - HATLARI

İLETİŞİM İÇİN 

444 10 52

DOLMUŞ SAATLERİ İLE İLGİLİ BİLGİLERİ YUKARIDA YAZAN İLETİŞİM NUMARASINDAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ. 

BU SAYFA ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN BAĞIMSIZ OLARAK, TAMAMEN BİLGİLENDİRME AMACIYLA HAZIRLANMIŞTIR.

Ordu'da yenilenen dolmuş hatlarını sizler için derledik. Hangi numaralı Hat'ın nereden geçtiğini yazımızın devamında görebilirsiniz.


Orduda TOKİ konutları sahiplerini bekliyor

Ordu'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 742 konutun teslimatı başladı.

Abone ol

Şehir merkezine 7 kilometre uzaklıkta Terzili köyü sınırları içerisinde Ordu şehir merkezini tepeden gören bir arazide inşa edilen 742 konutun tüm çalışmaları bitirilerek teslimatına başlandı.

2006 yılının ekim ayının ilk haftasında inşaatına başlanan, 18 ayda teslim yapılacağı belirtilmesine rağmen müteahhit firmanın yaşadığı hukuki sorunlar sebebiyle uzayan TOKİ konutlarının geçici kabul işlemlerinin ardından iskan çalışmaları da tamamlandı.

Buna göre ilk etapta zemin dahil 7 kat ve 29 bloktan oluşan 135 metrekarelik 406 konutun teslimine projenin müşavir firması Yüksel Proje Uluslararası A.Ş. tarafından konut şantiyesinde yapılmasına başlandı.

Buna göre her gün bir blok teslimi gerçekleştirilirken, teslimat 29 günde 15 Haziran tarihinde tamamlanacak. Hak sahipleri KDV tutarını bankaya ödedikten ertesi gün konutunu kimlik belgesi ve konut sözleşme belgesini göstererek teslim alabilecek.

Alt gelir grubuna hitap eden zemin dahil 7 kat ve 12 bloktan oluşan F tipi 84 metrekarelik 336 konutun teslimatı ise 16-25 Haziran 2010 tarihleri arasında yine projenin müşavir firması Yüksel Proje Uluslararası A.Ş. tarafından Ordu-Merkez konut şantiyesinde yapılacak.
Konut alanında 16 derslikli ilköğretim okulu, ticaret merkezi, sağlık ocağı, kütüphane, cami ve şadırvandan oluşacak sosyal alanlar da bulunuyor.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır