camide bira içtiler / "Camide bira içtiler" yalanının peşini bırakmıyoruz - Güncel - ODATV

Camide Bira Içtiler

camide bira içtiler

Erdoğan'ın 'Camide Bira İçtiler' İddiasını Yalanlayan, Eski Müezzin Fuat Yıldırım, Milletvekili Seçilemedi

Haberler

Gündem

Erdoğan'ın 'Camide Bira İçtiler' İddiasını Yalanlayan, Eski Müezzin Fuat Yıldırım, Milletvekili Seçilemedi

CHP'den Meclis'e giremeyen isimlerden biri de Gezi eylemleri sırasında camide bira içildiği iddiasını yalanlayan müezzin Fuat Yıldırım oldu. Yaşadıklarını yıllar sonra anlatan Fuat Yıldırım, 'Sen nasıl yalanlarsın Cumhurbaşkanımızı' diye saldırıya uğradığını ve ölümle tehdit edildiğini iddia etmişti. 

Fuat Yıldırım, seçilemedi

Fuat Yıldırım, seçilemedi

Bezmialem Valide Sultan Camii’nin eski müezzini Fuat Yıldırım,  yılındaki Gezi eyleri sırasında “Ben din adamıyım, yalan söyleyemem, içki içildiğini görmedim” sözleriyle dönemin başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Camide içki içildi” açıklamasını yalanlamıştı.

Bu olay sonrası Fuat Yıldırım, yaşadığı böbrek sorunuyla gündeme gelmişti. Böbrek nakli yapılan Fuat Yıldırım, CHPİstanbul 2. Bölge sıra milletvekili adayı oldu.

CHP, 8 vekil çıkarabildi

CHP, 8 vekil çıkarabildi

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri sona erdi. Fuat Yıldırım, seçilemedi.

Resmi olmayan sonuçlara göre CHP, İstanbul 2. Bölge’den yüzde 26,5 oranında oy alarak sekiz vekil çıkarabildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Camide bira içilmedi" diyen eski müezzin meclise giremedi

Gezi Parkı olayları esnasında Erdoğan'ın "Camide bira içtiler" iddiasına cevap vererek yalanlayan Bezmialem Valide Sultan Camii'nin eski müezzini ve CHP İstanbul 2'nci bölge 10'uncu sıradan milletvekili adayı Fuat Yıldırım, Milletvekili olamadı.
Türkiye 14 Mayıs günü sandık başındaydı ve resmi olmayan sonuçlara göre cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kaldı. Milletvekilliği seçimleri ise netleşmeye başladı. Gezi parkı olaylarıyla hafızalar kazınan Fuat Yıldırım, CHP'den İstanbul 2'nci bölge 10'uncu sıradan milletvekili adayı gösterilmişseafoodplus.info Yıldırım, partisinin İstanbul'da yeteri kadar oy alamaması nedeniyle meclise giremedi. NE OLMUŞTU?Erdoğan, Gezi Parkı eylemleri sırasında Bezmialem Valide Sultan Camisi'nde bira içildiğini iddia etmişti. O dönem caminin müezzini olan Yıldırım ise "Ben din adamıyım, yalan söyleyemem, içki içildiğini görmedim" diyerek o dönem Başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan'ı yalanlamıştı.

seafoodplus.info

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir