csgo surf nasıl yapılır / CSGO Surf Nasıl Yapılır (Detaylı Anlatım) - Hypasos

Csgo Surf Nasıl Yapılır

csgo surf nasıl yapılır

CS:GO'da Nasıl Surf Yapılır?

CS:GOFPS OyunlarıOyun Haberleri

kez okundugüncellendi

CS:GO'da Nasıl Surf Yapılır?

Counter-Strike: Global Offensive'deki klasik atışlar çok sayıda çeşitli mod içerir. Bununla birlikte, oyun heyecanınız için daha da fazlasını sunabiliyor.

Topluluk tarafından oluşturulan bazı haritalar, geleneksel bir nişancı oyununun ufkunu, özel olarak hazırlanmış bir ortamda sörf yapmaya doğru genişletir.

CS:GO sörfü eğlenceli bir eğlencedir ve aynı zamanda kontrol becerilerinizi geliştirmenin bir yolu olabilir. Bu kılavuz tamamen bu tür CSGO sörfü ile ilgilidir.

CS:GO sörf haritaları , oyun keyfiniz için bir temel oluşturur - çeşitli CS:GO konsol komutlarını kullanarak maç koşullarında, sanal fizikte veya oyun arayüzlerinde değişiklik yapma gücünüzü kullanın .

CSGO'da Nasıl Sörf Yapılır?

Bir rampaya atlayın ve sörf gücünün sizi en yüksek heyecan seviyelerine götürmesine izin verin. Bu kısaca CS:GO sörfüdür .

Ayrıntılarda ise – gezinme işleminde kullanılacak yalnızca iki klavye düğmesi vardır: A ve D. Karakterinizi rampada tutmak için gereklidirler. Aşağıya doğru kayacaktır, bu yüzden onu biraz rampa merkezine doğru hareket ettirerek bunu önleyin.

Fare hareketleri de çok yardımcı olur - artı işaretini sörf hedefinize yönlendirin, aksi takdirde adamınız durabilir ve düşebilir. W ve S düğmelerine dikkat edin! Geleneksel oyunun aksine, sörfte işe yaramazlar ve kaymak için bile kötüler.

Hızlandırmak için aynı CS:GO gezinme komutlarını kullanın: A ve D düğmeleri . İlk önce rampa merkezine doğru hareket edin ve ardından kenara doğru kaydırın - bu tür bir kayma, hız artışınız olacaktır.

Bazı haritalarda sörf yaparken dönmeniz gerekir . Bunun için artı işaretinin yönünü değiştirin ve aynı anda uygun AD düğmesine basın.

Sörf Yapmak İçin İki Neden

CS:GO sörfü sadece eğlencelidir . Gergin yarışmalara dalmak gibi bir niyetiniz olmadığında ve oynarken rahatlamak istediğinizde bu iyidir.

Tabii ki, sörf yapmak için bazı haritalar zorlayıcıdır, ancak aynı zamanda sanal aktivitenizde oyun deneyimine yeni bir soluk getiren bir değişikliktir.

CS:GO sörfü, karakter kontrolünde ustalaşmak için iyidir . CS:GO becerilerinizi geliştirmenin farklı katmanları vardır: haritaları ezberlemek, isabetli atışlar geliştirmek, ekip çalışması için stratejiler bulmak…

Oyun içi karakterinizi kontrol etmek bu katmanlardan biridir. Bu, kolay ve önemsiz bir görev gibi görünebilir ve yine de, çok fazla şey, bir saniye içinde uygun bir sıçrama, yana hareket etme, ileri atılma vb. ile tepki verme yeteneğinize bağlıdır.

CS:GO sörfü, bu beceriyi ustalık düzeyine geliştirmenize yardımcı olur – karakterinizi benzersiz bir şekilde hissedeceksiniz. Belki de yeni, daha yüksek bir CS:GO rütbesi elde etmek için ihtiyacınız olan şey budur ?

Artık CS:GO'da nasıl sörf yapacağınızı biliyorsunuz, mükemmelliğe yaklaşmak için önce klasik çöpçatanlık alıştırması yapmanız gerekiyor.

Beğendiysen içeriği paylaş:

seafoodplus.info

Fatih SalMarketing Managergamerpazar

İlgini çekebilir
seafoodplus.info?alt=media&token=3dba-dbaaafbdb3f17

Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz FPS Oyunları

Devamını oku

seafoodplus.info?alt=media&token=bb2aeca2d7fd

Monster Hunter World İncelemesi

Devamını oku

seafoodplus.info?alt=media&token=becf-b84b-bb

Son Dönemin En Pahalı CS:GO Skinleri

Devamını oku

seafoodplus.info?alt=media&token=3aaefa-4ef7-b9fc-adaffe

Valorant Yeni VP Fiyatları

Devamını oku

download-app

CSGO Surf Nasıl Yapılır

Sörf haritaları hem CSGO&#;da hem de Source&#;ta çok popüler hale geldi. Kendi başınıza sörf yapmak istiyorsanız, önce birkaç ayar yapmanız gerekecek, aksi takdirde düzgün sörf yapamayacaksınız. Bu ayarlar hem CSGO ve CS Source hem de CS için çalışacaktır.

CSGO&#;da sayısız farklı gündelik oyun modu vardır. Kendinizi Harry Potter temalı bir haritada saklambaç oynarken bulabilir veya kendinizi bir sörf haritasının ritminde kaybedebilirsiniz.

CSGO Surf Nasıl Yapılır

Sörf haritası indirdiğinizde, oyunu başlatın ve geliştirici konsolunu (é) açın. Konsola girdikten sonra, ayarları değiştirecek aşağıdaki komutları yazın.

Daha fazla oku: CSGO Konsol Nasıl Açılır

CSGO & CS: Source Surf Ayarları

sv_accelerate 10
sv_airaccelerate

Varsayılan değerler

sv_accelerate
sv_airaccelerate 12

Asıl farkı yaratan sv_airaccelerate&#;dir. Yaptığı şey oldukça basittir: Havadayken daha hızlı veya daha yavaş hızlanmanızı sağlar. Bazı sunucularda sv_accelerate ve sv_airaccelerate, yüksek veya daha düşük değerlere ayarlanmıştır. Örneğin sv_airaccelerate değeri yerine olarak ayarlanmış olabilir.

reklam

Sv_airaccelerate değerini, istediğiniz zorluk derecesine göre de değiştirebilirsiniz.

Sörf zorlukları

  • Zor: sv_airaccelerate
  • Yarı sert: sv_airaccelerate
  • Orta: sv_airaccelerate
  • Kolay: sv_airaccelerate
  • Eğlence: sv_airaccelerate
  • Ekstra kolay: sv_airaccelerate

Sv_accelerate&#;in 10&#;un üzerindeki ayarları önermem, zahmetinizi abartılı hale getirecektir.

Sunucu bot eklerse ve bunları kaldırmak istiyorsanız, konsolda “bot_kick” komutunu kullanın.

Daha fazla oku: CSGO Konsol Kodları

CS ve Condition Zero Sörf Ayarları

Bundan% emin değilim, ancak aşağıdaki ayarları (cvars) yapmanız gerektiğini hatırlıyorum:

sv_airaccelerate
sv_airmove 10

Ekleyecek bir şeyiniz varsa, lütfen aşağıdaki yorumlara yazın.

CSGO Surf Ayarları Video

CSGO&#;da Sörf Nasıl Yapılır?

Hedef almak doğal bir yetenek olsa da sörf kesinlikle kazanılacak bir yetenek. Sörf yapmanın tüm ipuçlarını eğitimle öğrenebilirsiniz ve çoğu harita size iyi bir başlangıç ​​yapmak için kılavuzlar içerir.

Bir rampaya atladığınızda, ilerlemek için aslında W tuşuna basmanız gerekmediğini fark edeceksiniz ancak yine de rampada kalmak için hareket tuşlarınızı kullanmanız gerekecek.

reklam

Herhangi bir hareket tuşuna basmadan rampalardan düşersiniz ve bunu önlemenin tek yolu doğru hareket etmektir. Bir rampa sola doğru kıvrılmışsa, sağa gitmek ve rampada kalmak için D&#;ye basmak iyi bir fikirdir.

Bir rampanın alt kısımlarından kaymaya başlarsanız, hız kazanmaya başlarsınız ancak ivmeye ihtiyacınız olacağından atlamalar yapmadan önce rampanın en üst kısmına gitmeniz gerekir. Bu tür hareketler kamera açınızı kaydırarak yapılabilir. Sörf yaparken nereye gitmek isterseniz oraya bakmanız gerekir ancak ivmenizi korumak için yavaşça yapın.

Oyun modunun tüm mekaniklerinde ustalaştıktan sonra bile, çoğu sörf haritasını tek seferde tamamlayamayacaksınız. Her sörf sunucusu, üzerinde çalışmanız ve ustalaşmanız gereken farklı düzenler ve engeller içerecektir.

Oynadığınız haritaların video kılavuzlarını izlemek, iyi bir başlangıç ​​yapmanıza yardımcı olabilir.

Bazı sörf haritaları, normal CSGO maçlarında bile daha hızlı hareket etmek için gerekli bir beceri olan Bunny Hop yapmanızı gerektirecektir. Sıralamalı maçlarınızda da bu beceriyi kullanabileceksiniz, bu da daha hızlı gitmenizi sağlayacak.

Daha fazla oku: CSGO Bunny Kodu

Diğer CSGO Yazılarımız

CSGO Bunny Nasıl Yapılır

CSGO Rate Ayarları

CSGO’dan Para Nasıl Kazanılır

CSGO Bot Kodları

CSGO İsim Değiştirme
CSGO Surf Nasıl Yapılır

Sörf haritaları hem CSGO&#;da hem de Source&#;ta çok popüler hale geldi. Kendi başınıza sörf yapmak istiyorsanız, önce birkaç ayar yapmanız gerekecek, aksi takdirde düzgün sörf yapamayacaksınız.

CSGO Nedir?

CSGO, &#;CS Global Offensive&#; nin kapsamlı bir uzantısı olan &#;Counter-Strike&#; serisinin en çok satan ürünüdür. Oyunun geliştiricileri Valve ve Hidden Path Entertainment&#;tır ve oyun Ağustos &#;de piyasaya sürüldü. Bu benim dahil dünyanın her yerinden pek çok insanın sevdiği bir oyun. Arkadaşlarınla ​​oynayabilirsin.

Kaynak: seafoodplus.info


Bu bilgileri kaybetmemek için CTRL + D tuşuna veya URL kısmında yer alan yıldız işaretine tıklayarak sayfaya yer işareti ekleyebilirsiniz.

İlginizi çekebilir

CSGOCSGO AimSteam

Hypasos

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir