cem yılmaz gora 2 / G.O.R.A 2 vizyon tarihi belli mi? G.O.R.A 2 kadrosunda kimler var?

Cem Yılmaz Gora 2

cem yılmaz gora 2

G.O.R.A 2 vizyon tarihi belli mi? G.O.R.A 2 kadrosunda kimler var?

G.O.R.A 2 için geri sayım başladı! Ünlü komedyen Cem Yılmaz, resmi Instagram hesabından G.O.R.A ile alakalı fotoğraf paylaşmış ve altına ''Bu yaz bu filmi yazıyorum.'' Notunu düşmüştü. Ancak ünlü komedyenin artık en iyi kankam dediği ve G.O.R.A filminde 'yı canlandıran Ozan Güven, verdiği son röportajda G.O.R.A filminin devamını çekeceklerini ve senaryonun neredeyse tamamlandığını açıkladı.

Henüz vizyon tarihinin ve tam kadrosunun belli olmadığını söyleyen Ozan Güven, ''Cem zaten sosyal medyadan söylemişti devamını çekeceğimizi. Senaryo üzerinde çok zaman harcıyor ve sanıyorum ki bitmesine çok az süre kaldı, son pürüzler falan.'' açıklamasında bulundu. Ayrıca ünlü oyuncu, kendisine sorulan filmin kadrosu nasıl olacak sorusuna ise, ''Henüz kadroyu Cem tam belirlemedi. Ama ilk filmden hemen hemen herkesin oynayacağını biliyorum. Zaten hepiniz biliyorsunuz, Cem genellikle her filmini kafasında oturttuğu kemik kadro ile çekiyor. Bu filmde de bundan şaşmayacak.'' cevabını verdi.

, çekimleri yılında başlayıp, 2 sene gecikmeyle 12 Kasım tarihinde gösterime giren, senaryosunu Cem Yılmaz'ın yazdığı, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın yaptığı bir bilim kurgu, komedi filmidir. Türk sinemasında en pahalı yapımlardan biri olan filmi 4 milyon kişi izlemiştir.[1]

Filmin yapımcılığı, Uzan Ailesi'ne ait olan TürkFilmi adlı şirket ile Ömer Faruk Sorak tarafından üstlenilmiştir. Ancak Uzan Ailesi'nin bankalarına devlet el koyunca, film de TMSF kontrolüne geçti. Vizyona girişi geciken filmi BKM, Yılmaz aracılığıyla satın alarak yayımlayabildi. Film içerisindeki müzikler Ozan Çolakoğlu'na, filmin bitiş müziği ise Sagopa Kajmer'e aittir.

Türkiye'nin turistik kentlerinden biri olan Antalya'da tüccarlık yapan Arif uzaylılar tarafından kaçırılarak G.O.R.A. isimli gezegene götürülür. Arif, gezegende tutsakken gezegeni bir alev topundan kurtarır ve bu sırada Ceku isimli prensesle tanışır. Bütün bunlar olurken, G.O.R.A. gezegeninin kötü kalpli komutanı Logar, Ceku ile evlenerek gezegenin yönetimini ele geçirmek istemektedir. Arif bunu öğrenir ve gezegenden kaçarken Ceku'yu da yanında götürmek ister, fakat bunun için Komutan Logar'a karşı mücadele vermesi gerekmektedir.

Cem Yılmaz - Arif Işık, Komutan Logar Trihis, Erşan Kuneri, Komutan Kubar, Bumarın oğlu Timar

Rasim Öztekin - Bob Marley Faruk

Özkan Uğur - Garavel, Anonsçu

Şafak Sezer - Kuna

Özge Özberk - Ceku Lamtina

Ozan Güven - Robot , Gerzek

Engin Günaydın - Editör

İdil Fırat - Mulu Lamtina

Erdal Tosun - Rendroy

Cezmi Baskın - Amir Tocha Lamtina

Muhittin Korkmaz - Tihulu

Bahadır Hakim - Japon Mehmet

Cem Yılmaz&#;dan hayranlarına G.O.R.A. 2 müjdesi

Ünlü komedyen Cem Y&#;lmaz hayranlar&#;na müjdeli haberi verdi. Youtube kanal&#; iki milyon ki&#;iye ula&#;an Cem Y&#;lmaz bu geli&#;meyi verdi&#;i haberle kutlad&#;. Abisi Can Y&#;lmaz ile te&#;ekkür videosu haz&#;rlayan Cem Y&#;lmaz müjdeyi böyle verdi.

G.O.R.A. 2 ne zaman ç&#;kacak?

Ünlü komedyen Cem Y&#;lmaz abisi ile haz&#;rlad&#;&#;&#; te&#;ekkür videsunda; “Önümüzdeki günlerde niyetimiz &#;u… Tezgahta G.O.R.A.’daki Arif ve Robot ’y&#; ba&#;ka bir maceran&#;n içine sokmak. Zafer a&#;abey ve Ozan’la görü&#;tüm Temmuz, A&#;ustos gibi in&#;allah G.O.R.A. 2’yi yazmaya çal&#;&#;aca&#;&#;m…” diyerek hayranlar&#;na müjdeli haberi monash.pwüz filmin konusunu yazmaya ba&#;lamad&#;&#;&#;n&#; aç&#;klayan Cem Y&#;lmaz, Temmuz, A&#;ustos gibi filmin konusunu yazmaya ba&#;layaca&#;&#;n&#; aç&#;klad&#;. G.O.R.A. filmindeki gibi aksakl&#;klar olmazsa G.O.R.A. 2 ’de vizyonda olacak.

G.O.R.A filminden bir sahne

G.O.R.A. konusu

Çekimleri y&#;l&#;nda ba&#;layan ancak aksakl&#;klardan dolay&#; 12 Kas&#;m y&#;l&#;nda vizyona giren G.O.R.A. filminin senaryosunu Cem Y&#;lmaz yazd&#;. Filmde Cem Y&#;lmaz, Rasim Öztekin, Özkan U&#;ur, Cezmi Bask&#;n, &#;afak Sezer, Özge Özberk, Ozan Güven ve Engin Günayd&#;n gibi ünlü isimlerin rol ald&#;.  5 Milyon dolar bütçe ile film 26,2 milyon dolar has&#;lat yapt&#;. &#;MDB puanu 7,9 olan ba&#;ar&#;l&#; filmin konusu ise &#;öyle;Filmin ana karakteri Arif (Cem Y&#;lmaz) Antalya’da hal&#; tüccarl&#;&#;&#; yapmaktad&#;r. Arif uzayl&#;lar taraf&#;ndan kaç&#;r&#;l&#;r ve G.O.R.A. isimli gezegene götürülür. Gezegende tutsak edilen Arif kurtulmak için türlü yollar denemektedir. Gezegene yakla&#;an alev topu herkesin hayat&#;n&#; tehlikeye sokmu&#;tur. Gezegeni alev topundan kurtaran Arif bu s&#;rada gezegenin prensesi  Ceku ile tan&#;&#;&#;r. G.O.R.A. gezegeninin kötü karakteri Komutan Logar, prenses Ceku ile evlenip gezengenin yönetimini ele geçirmek monash.pwn Logar’&#;n plan&#;n&#; ö&#;renen Arif, prenses Ceku’yu gezegengen kaçarken yan&#;nda götürmek ister. G.O.R.A. filminde Arif ve Komutan Logar’&#;n heyecan dolu mücadelesi yer almaktad&#;r.Türk sinema tarihinin en pahal&#; yap&#;mlar&#;ndan olan G.O.R.A. filminin devam filmi A.R.O.G’da ise Cem Y&#;lmaz, Özge Özberk, Ozan Güven, Zafer Algöz, Hasan Kaçan, Nil Karaibrahimgil gibi ünlü isimler rol ald&#;.Film için ayr&#;lan 8,5 milyon dolar il  A.R.O.G. filmi toplam  milyon dolar has&#;lat yapt&#;.Cem Y&#;lmaz’&#;n G.O.R.A. 2 müjdesi hayranlar&#;n&#; &#;imdiden sevindirmi&#; duruma. 

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır