malatya havaş numarası / Havaş Malatya Havalimanı Otobüs Saatleri / seafoodplus.info

Malatya Havaş Numarası

malatya havaş numarası

Havaş Malatya Havalimanı Otobüs Kalkış Noktaları ve Sefer Saatleri

Dikkat! Mahkeme kararıyla Havaş Malatya hizmeti geçici olarak durdurulmuştur.

Havaş Şehir Merkezi - Malatya Havalimanı Otobüs Sefer Saatleri

Havaş Şehir Merkezi'nden Malatya Havalimanı’na Servis Kalkış Saatleri:

Güncel havaş servis saatleri için tıklayın.

Havaş Malatya Servis Güzergahı

Havaş Malatya Merkez Servis Kalkış Noktası: Havaş Şehir Ofisi (Sivas Caddesi)

Havaş Malatya Merkez Kalkış: Havaş Şehir Ofisi (Sivas Caddesi), Çevre Yolu, MAŞTİ (Otogar), Malatya Erhaç Havalimanı

Not:

  • Havalimanından şehre tüm dönüşlerimiz şehir merkezine kadar gider.
  • Servis kalkış saatlerinden 15 dakika önce kalkış noktasında bulunulmalıdır.
  • Servise güzergah içerisinde binilecekse lütfen kalkış saatinden önce telefon ile bilgi veriniz.

Havaş Malatya Yolcu İndirme Noktaları: Onbin Konut, Polis Kantini, Polis Okulu, AFRA, MAŞTİ, seafoodplus.info TSK Lojman Kavşağı, Beydağı Devlet Hastanesi (SSK), Altın Kayısı, Eski Garaj, Emeksiz Kavşağı, Doğu Garajı, İnönü Stad Karşısı Havaş Ofisi

Havaş Malatya Havalimanı Yolculuk Süresi: Yaklaşık 45 dakika olup, trafik yoğunluğuna göre değişebilmektedir.

Havaş Malatya Bilet Fiyatı: - ₺

 

Havaş Malatya İletişim

Adres: Malatya Havalimanı

Havaş Malatya Tel: 98 08

Havaş Malatya Gsm: 11 76 - 78 44

Fax: 58 13

E-Posta: [email protected]

Otobüs İşletmesi: Malatya Havalimanı Otobüs İşletmesi
Otobüs İşletmesi Telefon: 0

İçindekiler

Malatya Havalimanı’ndan Şehir Merkezine Nasıl Gidilir?

Akçadağ ilçesi sınırları içerisinde yer alan Malatya Havalimanı’nın şehir merkezine olan uzaklığı 34 kilometredir. Yolcular havalimanından şehir merkezine olan ulaşımlarını Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ adına çalışan Meydan Turizm servis otobüsleri, haftanın 7 günü 24 saat çalışan taksiler, özel transfer araçları ve araç kiralama ile yapabilmektedir. Havalimanından şehir merkezine toplu taşıma otobüsleri ve arabayla ulaşım süresi trafiğin yoğunluğuna bağlı olarak dakika sürmektedir.

İç hat uçuş seferlerine göre hareket eden servis otobüsleri uygun fiyatlı olması nedeniyle yolcular tarafından tercih edilmektedir. Servis otobüsünü beklemek istemeyen yolcular ise 24 saat hizmet veren taksiler ile ulaşımlarını hızlıca sağlayabilirler.

Kişi ve bagaj sayısı fazla olan yolcular özel transfer hizmeti satın alabilir veya Malatya’da birkaç gün geçirmeyi planlayanlar araç kiralaması yapabilirler. Bu ulaşım türü için Malatya Havalimanı’nda yerel ve uluslararası transfer hizmeti veren ve araç kiralama sunan acente ofisleri yer almaktadır.

Havalimanı/Şehir Merkezi Otobüs ile Ulaşım

Malatya Havalimanı’ndan şehir merkezine yolcu taşımacılığı Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ adına Meydan Turizm tarafından yapılmaktadır. İç hat uçak seferlerine göre düzenlenen servis otobüslerini havalimanı gelen yolcu salonunun çıkışında bulabilirsiniz. Uygun fiyatlı olması nedeniyle yolcular tarafından sıkça tercih edilen servis otobüsleri ile Malatya şehir merkezine ulaşımınızı kolayca sağlayabilirsiniz.

Malatya Havalimanı Yolcu Servisi

Havalimanı – Şehir Merkezi Servis Güzergâhı:

Havalimanı – MAŞTİ (Otogar) – Çevre Yolu – Sivas Caddesi

Yolcu İndirme Durakları:

Onbin Konut – Polis Kantini – Polis Okulu – AFRA – MAŞTİ (Otogar) – 2. Ordu TSK Lojman Kavşağı – Beydağı Devlet Hastanesi (SSK) – Altın Kayısı – Eski Garaj – Emeksiz Kavşağı – Doğu Garajı – İnönü Stadı Karşısı

Havalimanından şehir merkezine seyahat süresi trafiğin yoğunluğuna bağlı olarak yaklaşık 45 dakika sürmekte olup kişi başı tek yön ücreti 10 TL’dir. Bilet ücretinizi otobüs içerisinde şoföre nakit olarak yapabilirsiniz.

Meydan Turizm Taşımacılık İletişim:

Adres: Sivas Caddesi Merkez Ofisi, Merkez/Malatya

Telefon: 60 60

Malatya Havalimanı ile şehir merkezi arasında yolcu taşımacılığı yapan HAVAŞ otobüsleri mahkeme kararı ile geçici bir süre durdurulmuştur. HAVAŞ servisleri hakkında tüm gelişmeleri ve güncel bilgileri 0 numaralı Çağrı Merkezi hattını arayarak öğrenebilir veya HAVAŞ’ın Malatya Havalimanı ulaşım web sayfasından kontrol edebilirsiniz.

Havalimanı/Şehir Merkezi Taksi ile Ulaşım

Servis otobüslerini beklemek istemeyen yolcular taksiler ile şehir merkezine ulaşımlarını kolayca sağlayabilirler. Havalimanı taksileri haftanın 7 günü 24 saat gelen yolculara hizmet vermektedir. İç hatlar ve dış hatlar terminalinin çıkışında yer alan taksiler ile şehir merkezine seyahat süresi yaklaşık 35 dakika sürmekte olup maliyeti TL’dir. Havalimanı ile şehir merkezi arası mesafe fazla olduğunda dolayı Malatya’nın farklı noktalarına gidecekseniz bu fiyat değişiklik gösterecektir. Taksi ücreti açılış fiyatının üzerine kilometre ücreti eklenerek hesaplanmaktadır. Bu nedenle taksiye binmeden önce varış yerinizi şoföre söyleyebilir ve kendisinden net bir fiyat alabilirsiniz.

Malatya Havalimanı Taksi Ulaşımı

Havalimanından Malatya’nın diğer bölgelerine taksi ile ulaşımın ücretleri aşağıdaki gibidir;

  • Havalimanı – Şehir Merkezi: TL
  • Havalimanı – İstasyon: TL
  • Havalimanı – İnönü Üniversitesi Kampüsü: TL
  • Havalimanı – Malatya Park AVM: TL
  • Havalimanı – Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi: TL
  • Havalimanı – Şire Pazarı: TL
  • Havalimanı – Ramada Plaza Altın Kayısı Oteli: TL
  • Havalimanı – Maşti (Otogar): TL

Güncel taksi ücret tarifeleri ve detaylı bilgi için 00 45 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ayrıca havalimanı gelen yolcu çıkış salonunun dışında yer alan dolmuş taksilerle de şehir merkezine gidebilmek mümkündür. Bu ulaşım türü bireysel yapılacak taksi ile ulaşımın ücretine göre daha ekonomiktir. Havalimanı ile şehir merkezi arası TL’lik taksi ücretini 4 kişi olarak paylaşabilir ve kişi başı 25 TL vererek şehir merkezine ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Havalimanı/Şehir Merkezi Özel Transfer ile Ulaşım

Havalimanı özel transferleri çoğunlukla özel olarak konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlamak isteyen veya birkaç kişi yolculuk yapan kişiler için ideal bir ulaşım türüdür. Havalimanında bekleme süresi yoktur ve doğrudan varış yerinize hızlıca gitmenin yoludur. Havalimanı özel transferleri taksi hizmeti ile aynıdır, tek fark fiyatın önceden belli olmasıdır. Malatya şehir merkezinde yer alan acenteler havalimanından standart özel transfer ve lüks araçlarla transfer hizmeti vermektedir. Aşağıda yazılı olan transfer firmalarının web sitelerini ziyaret edebilir ve transfer ücretlerini öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda çevrimiçi rezervasyonunuzu da yapabilirsiniz.

Malatya Havalimanı’na varışta özel transfer hizmeti satın alabileceğiniz firmalar arasında Malatya Rent a Car, Always VIP Transfer ve VIPMB Transfer yer almaktadır.

Malatya Havalimanı Araç Kiralama

Havalimanı Araç Kiralama Acenteleri

Malatya Havalimanı’na varışta bir araç kiralaması yapmak isterseniz iç hat gelen yolcu çıkışında yer alan acente ofislerine giderek buradan bütçenize ve araç türüne bağlı olarak bir seçim yapabilirsiniz. Şehre gezi amaçlı bir seyahat yapacaksanız ve birkaç gün kalmayı planlıyorsanız bir araç kiralayarak şehiriçi ulaşımınızı kolaylaştırabilir ve çevre yerlere hızlıca gidebilirsiniz.

Malatya Havalimanı’nda araç kiralama rezervasyonu yapabileceğiniz acenteler arasında Meydan Oto Kiralama, Grand Rent a Car ( 00 22), Avis Rent a Car, Enterprise Rent a Car, MLX Express ve Budget Rent a Car yer almaktadır.

Ayrıca alternatif olarak şehir merkezinde yer alan araç kiralama acentelerinden de rezervasyon yapmayı düşünebilirsiniz. Malatya şehir merkezinde yer alan araç kiralama acenteleri ise Kernek Oto Kiralama, Malatya Rent a Car, Beşkonaklar Rent a Car, Always Rent a Car, Malatya Oto, Doğan Oto Kiralama, Güleryüz Rent a Car, Kanal Boyu Rent A Car, NClass Rent, Anadolu Oto, Malatya Rental Cars, Euronet Car Rental, GRS Car Rental, Biss Oto Kiralama ve Modern Oto Kiralama’dır.

Şehir merkezindeki acentelerden araç kiralaması yapacaksanız rezervasyonunuz sırasında yetkili kişiye uçuş gün ve saatinizi vermeyi ve aracı havalimanına getirmelerini unutmayınız.

Malatya Otogardan Havalimanına Nasıl Gidilir?

Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden Malatya Havalimanı’na olan ulaşımlar büyükşehir belediyesi MOTAŞ adına çalışan Meydan Turizm servis otobüsleri ile sağlanmaktadır. Şehir merkezinde Sivas Caddesi Meydan Turizm ofisinin önünden hareket eden otobüsler otogara gelerek buradan yolcularını alıp doğrudan havalimanına gitmektedir. Uçuşlardan en az 2 saat önce hareket eden otobüslere otogardan binecekseniz 60 60 numaralı telefonu arayarak bilgi vermeli ve rezervasyon yaptırmalısınız. Otogardan havalimanına olan seyahat süresi yaklaşık 40 dakika olup kişi başı tek yön bilet ücreti 10 TL’dir. Bilet ücretinizi otobüs içerisinde şoföre nakit olarak yapabilirsiniz.

Havaş Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Havaş çağrı merkezi numarası hakkında bilgi almak istiyorsanız makalemize göz atabilirsiniz. Makalemizde Havaş müşteri hizmetleri numarası ile iletişim telefonu üzerinden Havaş şikayet hattına erişebilirsiniz. Havaş müşteri hizmetleri direk bağlanma üzerinden işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Havaş, Türk Hava Yolları&#;nın öncülüğünde yılında kurulmuş yer hizmetleri sağlayan firmadır. Havaş, günümüzde yerli yabancı ünlü havayollar şirketine yer hizmetleri ve ikram servisleri faaliyetleri vermektedir. Havaş&#;ın havaalanına gidecek ve havaalanından şehir merkezine gidecek yolcuları için otobüs hizmeti bulunmaktadır.

Havaş&#;ın servis noktaları şöyledir; Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Çeşme, Dalaman, Elazığ, Gaziantep, Gazipaşa, Hatay, Hopa, İstanbul Atatürk Havalimanı İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı İzmir Kayseri Konya Malatya Ordu – Giresun Samsun Sivas Şanlıurfa Trabzon.

Havaş Çağrı Merkezi Numarası

Havaş, havayolu firmaları için yer hizmetleri ve taşımacılık faaliyetleri yürütme işini üstlenen Türkiye’nin bu konudaki ilk kuruluşlarındandır. Özellikle şehir merkezi ile havalimanı arasında yolcu taşımacılığı faaliyetleri ile uçuş öncesi ve sonrası yolcular için büyük avantaj sağlar. Kargo, yük kontrolü ve bagaj gibi bir çok konuda da sağladığı hizmetler ile yıllardır milyonlarca yolcunun güven noktası haline gelmiştir. Web sitemizden kolaylıkla ulaşılabileceği gibi 0 numaralı hattan da gerekli tüm bilgilere ulaşmak oldukça kolay. Çağrı merkezimize ulaşarak aklınıza takılan tüm soruları sorabilir ve uçuşunuza 24 saat kala servis saatleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Havaş çağrı merkezi numarası üzerinden bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

Havaş Müşteri Hizmetleri Numarası

Tüm sorularınız için, 7/24 hizmet veren müşteri hizmetlerimize 0 numaralı hattan ulaşabilir veya [email protected] adresinden e-mail yolu ile bilgi alabilirsiniz. Türkiye’de birçok havalimanında faaliyetlerini sürdüren Havaş ile bulunduğunuz havalimanındaki ilgili departmanına ulaşmak için ise web sitemizdeki iletişim bölümüne göz atmanız yeterli. Web sitemizden gerekli tüm numaralara ulaşabilme kolaylığı sunarken şikayet ve önerilerinize de her zaman açığız. Ayrıca mobil uygulamamızı indirebilir ve aklınıza takılan tüm sorulara oradan da yanıt bulabilirsiniz. Öneri, istek ve şikayetlerinizi Havaş müşteri hizmetleri numarasıüzerinden kolaylıkla iletebilirsiniz.

Havaş Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma

Yolcularına verdiği değerle bilinen Havaş; web sitesi, mail adresi ve mobil uygulaması ile her daim yanınızda. Tüm Türkiye’de, saat fark etmeksizin 0 numaralı hattı kullanarak müşteri hizmetleri ile doğrudan bağlantı kurabilirsiniz. Servis saatleri, kargo bilgisi, bagaj konusu ve daha nice hizmetimiz ile ilgili tüm sorularınızda aktif ulaşım kanallarımız ile hizmetinizdeyiz.

Müşteri kitlesi büyüdüğü için Havaş müşteri hizmetlerine direk bağlanma en kısa sürede çözüm sunmaktadır.

Havaş Şikayet Hattı

Tüm faaliyetlerimizle hizmetinizde olduğumuz gibi Havaş olarak sorun ve şikayetlerinizde de her zaman yanınızdayız. Sorun ve şikayetlerinizi bildirmek için 0 numaralı hattımızı kullanabilirsiniz. Web sitemizdeki ilgili numaralar ve mail kutumuzun tüm önerilerinize açıktır. Size en iyi hizmeti sunmak, her gün bir adın daha ileriye gidebilmek ve bütün sorunlarınıza çözüm bulmak için tüm iletişim kanallarımızla yanınızdayız. Müşteri temsilcimizin sizinle iletişime geçerek sorununuzu en kısa sürede çözümleyeceğinden emin olabilirsiniz.

Şikayetlere kalıcı çözümler üretmeyi hedefleyen Havaş müşterileri için sorunlarını aktarabilecekleri Havaş şikayet hattı telefonunu aktif olarak çalışır durumda tutmaktadır.

Havaş&#;ın &#;lü bir çağrı merkezi iletişim telefon numarası bulunmaktadır. Çağrı merkezine 7/24 ulaşabilirsiniz. Bu çağrı merkezi aracılığıyla Havaş servis noktaları hakkında detaylı bilgi alabilir, kalkış saatlerini öğrenebilir; istek, soru, öneri ve görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

Havaş Çağrı Merkezi İletişim Telefon Numarası
0

Arama Terimleri: havaş iletişim bilgileri, havaş telefon no, havaş irtibat tel, havaş canlı destek, havaş müşteri temsilcisi, havaş şikayet hattı, havaş müşteri hizmetleri numarası, havaş çağrı merkezi numarası, havaş iletişim numarası, havaş çağrı merkezi, havaş müşteri hizmetleri direk bağlanma

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir