dostlar radyo canlı yayın / Dostlar FM Dinle | Dijiradyo

Dostlar Radyo Canlı Yayın

dostlar radyo canlı yayın

dostlar-fm

Dostlar FM, “Konu Damar&#;sa Doğru Adres&#;tesiniz” sloganıyla Denizli ve çevresinde bölgesel yayın yapan bir radyodur. Denizli Dostlar FM&#;in karasal yayınları FM frekansından dinlenebilmektedir. Dostlar FM, gün içinde ağırlıklı olarak Arabesk müzik kategorisinde yayınlarını sürdürmektedir ve bölgenin en çok takip edilen, en çok dinlenilen radyolarından biridir. Dostlar FM&#;de günümüze ait ve geçmişe damgasını vurmuş arabesk ve fantezi şarkıları dinleyebilirsiniz.

Tüm bilgisayarlar, tablet ve akıllı cep telefonlarından online olarak dinleyebileceğiniz radyo, mobil ya da sabit internetin bulunduğu her alanda sizlere kesintisiz bir şekilde hizmet vermektedir. Ayrıca radyoyu seafoodplus.info web sitemizden de kesintisiz olarak dinleyebilirsiniz.

Web:seafoodplus.info     Tags:Dostlar FM/Dostlar FM Dinle/Denizli Dostlar FM/Dostlar FM Online/Dostlar FM Canlı

 

( Bu radyo kez dinlendi )

Dostlar FM

Dostlar FM dinle, fm frekansından Denizli&#;den yayın yapan dostlar radyo genel olarak arabesk fantazi ve halk türkü dalındaki canlı müzikler eşliğinde hizmet veren bir radyo istasyonudur. Radyo Dostlar fm hem ciddi seviyeli şekilde yayınlarını yaparken hemde bir dost ortamındaymış gibi dinleyicileri ile buluşan bir radyo istasyonudur.

Dostlar Fm DenizliRadyo Dostlar Denizli&#;de en çok dinlenen radyo olarak bilinmektedir. Web sitesini kontrol ettiğimizde Denizli&#;de gelişen aktivitelerden ve haberlerden dinleyicilerini  bilgilendirmekte doğru dürüst  tarafsız bir yayın akışı ile hizmet vermektedir. Radyo Dostlar fm Android mobil cihazlardan takip edebilirsiniz.

Dostlar FM Frekansı

Dostlar fm frekansından sizlere kesintisiz olarak yayın yapan bir radyo istasyonudur.

Dostlar FM Radyo İletişim

mail : [email&#;protected]
Gsm : 0 73 04
Telefon : 0 58 57
Adres: Denizli Dostlar Radyo Yayıncılık ve Reklamcılık SAN. TİC. A.Ş. (Dostlar FM)

Etiketler:

Daha fazla göster

Dostlar FM Dinle

Denizli bölgesinden dinleyicilerine arabesk ve fantezi müzik yayınları sunan Dostlar FM, sizlere frekans olarak ,8 üzerinden bir dinleti ortamı hazırlamaktadır. Artık web radyomuz sayesinde tüm Türkiye’de tercih edilebilen kanal türü, yılının hit müziklerine doğrudan erişme fırsatları vermektedir. Alanında lider olan kanal istasyonu, en kapsamlı içeriklerin tamamını ele almanıza yardımcı oluyor. Ayrıca Denizli bölgesinin ön plana çıkan DJ ve programcı ekibini de kadrosunda barındıran kanal türü, her gün çok sayıda dinleyiciyi tek bir çatı altında toplamaktadır. Tercihinizi Dostlar FM’den yana kullanarak bu alanda hit müziklerin tamamını 24 saat boyunca dinleme keyfine erişebilirsiniz. Sizlere Ebru Gündeş, Ahmet Kaya, İbrahim Tatlıses, Yıldız Tilbe gibi önemli Arabesk & Fantezi sanatçılarını sunan kanal türü, böylelikle doğru içeriklere direkt olarak ulaşabilme hizmetlerini de sizler için sıralamaktadır. Alanında kapsamlı bir ortam yaratan kanala doğrudan erişmek ve bu alanda cazip dinletilere ulaşmak istiyorsanız hemen siz de bağlantınızı kurmayı ihmal etmeyin. Her alanda devasa dinleti ortamlarını kurgulayan ve sizlere en kapsamlı içerikleri sağlayan Dostlar FM, bölgenin öncü planında yer alan bir kanal türü olarak göze çarpmaktadır. Bu sayede web radyomuzdan faydalanarak siz de öncü içeriklere erişin, günün belli saatlerinde boş vaktinizi değerlendirmek adına kanala yönlenmeyi ihmal etmeyin. Sizlere en cazip ortamları kuran radyo istasyonu, kaliteli içeriklere ulaşmanızı sağlıyor.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir