kız çocukları için şarkı / VakıfBank'tan kız çocuklarına özel şarkı - Voleybol Haberleri - Spor

Kız Çocukları Için Şarkı

kız çocukları için şarkı

VakıfBank'tan kız çocuklarına özel şarkı

VakıfBank Spor Kulübü'nün kız çocukları için hazırladığı şarkının video klibi

- İSTANBUL

- VakıfBank Spor Kulübü, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'nde ''Kimsenin çıkmadığı yere yükselecek tüm kız çocuklarına Efsane'den armağan olsun'' sloganıyla hazırladığı şarkıyı kızlara armağan etti. Küçük birer çocukken başladıkları profesyonel kariyerlerinde asla vazgeçmeyen VakıfBank'ın şampiyon sporcuları, bu şarkıyla kızlara cesaret ve öz güven mesajı gönderdi. Kazandığı 3 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası ve 4 CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuyla Türk kadınının spordaki simgesi olan VakıfBank Spor Kulübü, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'ne özel bir şarkı hazırladı. ''Kimsenin çıkmadığı yere yükselecek tüm kız çocuklarına'' ithaf edilen şarkıda VakıfBanklı sporcular, kızları pes etmemeye ve hep güçlü olmaya çağırıyor. Şarkıdaki 'Bu takım için önemlisin! Gözümde çok değerlisin!' sözleriyle de kurulduğu günden bu yana sadece kadınlarının gücüne inanan VakıfBank'ın kız çocuklarına verdiği desteğin altı çiziliyor. VakıfBank'ın Dünya Kız Çocukları Günü'nde kız çocuklarına armağan ettiği şarkının sözleri: 'Ses etme' derler, Sen pes etme, Yer gök, Ter dök, Gözyaşı dökme. İstersen yükselebilirsin, Kimsenin çıkmadığı yere! 'Yapamazsın' derler, Takma! Sana bakıyor bütün dünya! Sokakta, Evde, İş'te, Okulda, Denktir gücün 10 kaplana! Bu takım için önemlisin! Gözümde çok değerlisin! Elleri göreyim, Oooooo Hadi seni göreyim, Hadi hadi kızlar! Daha daha güçlü!

seafoodplus.info

VakıfBank'tan kız &#;ocuklarına &#;zel şarkı

Küçük birer çocukken başladıkları profesyonel kariyerlerinde asla vazgeçmeyen VakıfBank'ın şampiyon sporcuları, bu şarkıyla kızlara cesaret ve öz güven mesajı gönderdi.

Kazandığı 3 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası ve 4 CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuyla Türk kadınının spordaki simgesi olan VakıfBank Spor Kulübü, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'ne özel bir şarkı hazırladı. ''Kimsenin çıkmadığı yere yükselecek tüm kız çocuklarına'' ithaf edilen şarkıda VakıfBanklı sporcular, kızları pes etmemeye ve hep güçlü olmaya çağırıyor. Şarkıdaki 'Bu takım için önemlisin! Gözümde çok değerlisin!' sözleriyle de kurulduğu günden bu yana sadece kadınlarının gücüne inanan VakıfBank'ın kız çocuklarına verdiği desteğin altı çiziliyor.

VakıfBank'ın Dünya Kız Çocukları Günü'nde kız çocuklarına armağan ettiği şarkının sözleri:

'Ses etme' derler,

Sen pes etme,

Yer gök,

Ter dök,

Gözyaşı dökme.

İstersen yükselebilirsin,

Kimsenin çıkmadığı yere!

'Yapamazsın' derler,

Takma!

Sana bakıyor bütün dünya!

Sokakta, Evde,

İş'te, Okulda,

Denktir gücün 10 kaplana!

Bu takım için önemlisin!

Gözümde çok değerlisin!

Elleri göreyim,

Oooooo

Hadi seni göreyim,

Hadi hadi kızlar!

Daha daha güçlü!

Ebeveynlerinden Çocuklarına Adanmış 8 Şarkı


!zbam

Her ebeveyn çocuğunu özel hissettirmek ister. Bazı müzisyenler, duygularını ve çocuklarıyla bağlarını şarkılarla da aktarmış bize. Gelin bu özel hikayelere göz atalım!

The Rolling Stones – Wild Horses

Wild Horses, 'te Keith Richards ve Mick Jagger tarafından yazıldı. Birçok kişi, şarkının Jagger'ın aktris ve söz yazarı Marianne Faithful ile olan ilişkisi hakkında olduğunu düşünse de, sözler aslında Richards’ın 2 aylık oğlunu turne için bırakmak istememesinden bahsediyor.

Stevie Wonder – Isn’t She Lovely

Wonder'ın kızı Aisha’nın doğumundan ilham alan şarkı, bir bebeğin doğarken çıkardığı sesler ile başlıyor. Wonder, şarkıda kızına övgülerde bulunuyor ve onun aşktan yapıldığına değiniyor.

Eric Clapton - Tears In Heaven

Şarkı Clapton'ın hayatındaki çok acı bir olay üzerine yazıldı. Manhattan'da kattaki bir pencereden düşen dört yaşındaki oğlunu kaybetmesi üzerine yazdığı şarkı, duygusal hikayesinin yanında Clapton'un en sevilen şarkılarından biri oldu.

John Lennon – Beautiful Boy

Lennon'ın, oğlu Sean’ı gördüğü bir kabus sonrasında aşk ve neşe ile rahatlatması şarkının ortaya çıkış noktası. Lennon, şarkıda oğlunun geleceği için beslediği iyimserliği belirtiyor.

Tim McGraw – My Little Girl

Şarkı bir babanın kızına olan sevgisinden bahsediyor. Kızının mutlu büyümesini ve dünyadan korkmamasını isteyen McGraw, aynı zamanda onu her zaman küçük bir kız olarak göreceğini anlatıyor.

Billy Joel – Lullabye

Billy Joel, şarkıyı 7 yaşındaki kızı Alexa Ray'ın “Ölünce nereye gideriz?” sorusuna yanıt olan bir ninni olarak yazdı. Joel, kızına "Öldüğümüzde başka insanların kalplerine geçeriz. Gerçekten hiçbir zaman gitmeyiz." cevabını verdi.

Radiohead – Sail to The Moon

Sözler, ekibin vokali Thom Yorke tarafından oğlu Noah’a bir mesaj olarak yazıldı. Oğluna, her zaman zihnini açık tutmasıyla hayatta birçok şeyin üstesinden gelebileceğini öğütlüyor.

Depeche Mode – Precious

Şarkı, ekibin beyni Martin Gore ve eşinin ayrılmasının üzerine, bu durumun çocukları üzerindeki etkisini anlatıyor.

Afganistan'da 'kız çocukları şarkı söylemesin' kararı tepkilere yol açtı

Kabil Eğitim Müdürlüğü, 10 Mart'ta tüm okullara mektup göndererek 12 yaşından büyük kız çocuklarının halka açık alanlarda yapılan törenlerde şarkı söylemesini yasakladı.

Kabul Now haber bültenine göre, erkek müzik öğretmenlerinin kızlara öğretmenlik yapması da yasaklanacak.

Yasağın uygulanmasından okul müdürleri sorumlu olacak.

Tepkiler giderek büyüyor

Karara tepkiler arka arkaya geldi.

Afganistan Bağımsız İnsan Hakları Komisyonu çocuk hak ve özgürlüklerine herhangi bir kısıtlama getirmenin insan hakları ilkelerine ve hukuka aykırı olduğunu açıkladı.

Komisyondan yapılan açıklamada, kız ve erkek çocuklarının yasalar çerçevesinde haklarından eşit ve özgürce yararlanabileceği vurgulandı.

Karara sosyal medya üzerinden de tepkiler yağıyor.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, dans eden ve şarkı söyleyen genç kızların görüntülerini ve videolarını paylaşarak yasağa itiraz etti.

Eğitim Bakan Vekili: Karar bizim değil, konuyu soruşturuyoruz

Ülkenin Eğitim Bakan Vekili Rengine Hamidi “Karar bizim kararımız değil “dedi ve konuyu soruşturduklarını bildirdi.

Hamidi, okul öğrencilerinin şiir ve şarkı söyleme konusunda özgür olduklarını belirtti.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir