ünal pala opet / Uzaltaş inş. taah. ltd. şti Satış Destek Asistanı İş İlanı - seafoodplus.info

Ünal Pala Opet

ünal pala opet

ÜNAL PALA KİMDİR? Ünlü iş insanı feci şekilde hayatını kaybetti! Ünal Pala neden öldü, kaç yaşında!

OPET ve bilimum enerji şirketiyle önemli iş birlikleri yapan ve sektörün en popüler enerji şirketlerinden Uzaltaş'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, ailesi ile birlikte çıktığı tekne turunda hayatını kaybetti. Muğla Bodrum'da teknesinin kayalıklara çarpması sonucu Ünal Pala ve eşi Evrim Pala yaşamını yitirdi. Yaşanan üzücü gelişme sonrasında Ünal Pala kimdir, neden öldü şeklindeki sorular araştırılıyor. İşte iş dünyasını üzen ölümün ardından tüm merak edilenler

ÜNAL PALA KİMDİR?

Enerji, inşaat, ulaşım ve turizm gibi sektörlerde faaliyetleri bulunan grup şirket Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, 52 yaşındadır. senesinde Başkentte dünyaya gelmiştir. Hemen hemen 20 yıla yakındır inşaat ve enerji sektöründe önemli görevlerde bulunmuştur ve son yıllarda başta Ankara olmak üzere Türkiye'nin önemli noktalarında köşe taşı niteliğindeki projelere imza atmıştır. 

Palladium, SKY Tower gibi mühim projeleri hayata geçiren Ünal Pala, Ankara'da iş camiasının da önemli isimlerindendir. Ayrıca  Türkiye Genç İşadamları Derneği(TÜGİAD) Kontrol Kurulu Başkanı da olan Ünal Pala, sivil toplum kuruluşlarında da faal bir biçimde görev alıyor.

Ünal Pala, hayatını Evrim Pala ile birleştirmiş ve bu evliliğinden iki kızı dünyaya gelmiştir. senesinde Muğla Bodrum tatilindeyken teknesinin kayalıklara çarpması sonucu eşi Evrim Pala ile birlikte hayatını kaybetmiştir. Çocuklarından Mina Pala ise tekne kazasından hafif yaralı şekilde kurtulmuştur.

ÜNAL PALA KİMDİR? Ünlü iş insanı feci şekilde hayatını kaybetti! Ünal Pala neden öldü, kaç yaşında!

ÜNAL PALA NEDEN ÖLDÜ?

Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin en saygın iş insanları arasında gösterilen Ünal Pala, bayramda tüm iş camiasını üzdü. Pala, ailesi ile birlikte çıktığı tekne tatilinde, teknenin kayalıklara çarpması sonucu hayatını kaybetti. Bu kazada Ünal Pala'nın eşi Evrim Pala da yaşamını yitirdi. Peki tekne kazası nasıl yaşandı?

Gece vakitlerinde meydana gelen kaza Muğla'nın Bodrum ilçesi Torba mevkiinde gerçekleşti. Sürat teknesi ile denize açılan iş insanı Ünal Pala, eşi Evrim Pala ve 12 yaşındaki kızları Mina ile denizde ilerlerken sahile yakın bir noktada hızlı bir biçimde tekneyle kayalıklara çarptı.

Süratli bir şekilde çarpmanın etkisiyle Ünal Pala ve eşi Evrim Pala yaşamını yitirirken 12 yaşındaki kızları Mina ise denize düşerek kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu. Mina Pala'yı kaza bölgesinin yakınlarında yer alan bir işletmenin personeli kurtardı.

 

 

 

Sürat teknesi kayalıklara çarptı, ünlü iş insanı ve eşi hayatını kaybetti

Torba Mahallesi kayran mevkiinde gece saatlerinde sürat teknesiyle denize açılan iş insanı Ünal Pala (52), eşi Evrim Pala ve 12 yaşındaki kızları Mina denizde ilerlerken kıyıya yakın bir bölgede süratli bir şekilde tekneyle kayalıklara çarptı.

Çarpmanın etkisiyle Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybederken, 12 yaşındaki kızları ise denize düşerek hafif şekilde yaralandı. Mina'yı yakınında bulunan bir otelin su sporları personeli kurtardı.

Sürat tekne kayalıklara çarptı, ünlü iş insanı ve eşi hayatını kaybetti

Olay yerine gelen ambulanslar Ünal Pala ve Evrin Pala'nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Savcının incelemesinin ardından Ünal ve Evrim çifti Bodrum Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı. Ölen çiftin çocukları Mina'nın ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sürat tekne kayalıklara çarptı, ünlü iş insanı ve eşi hayatını kaybetti

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, 27 Aralık 'te Ankara'da doğdu. Yaklaşık 18 yıldır inşaat ve akaryakıt istasyonu işletmeciliği alanlarında faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yılı milyon TL ciroyla kapatan Uzaltaş AŞ ile Ünal Pala, son olarak Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi "Paladyum Beytepe"yi hayata geçirdi.

Şimdi de OPET'in sahibi Öztürkler Grup ve Canpa ile birlikte Ankara iş dünyasına yeni bir soluk getirecek "Ankara Sky Tower" iş merkezi projesine başlayan Ünal Pala, sektöre ve ekonomiye dair nokta atışı yapan gözlemleriyle de Ankara'da sözü geçen isimlerin başında geliyor.

Aynı zamanda Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Denetleme Kurulu Başkanı da olan Ünal Pala, sivil toplum kuruluşlarında da etkin bir şekilde görev alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eren Ayhan - 3. Sayfa

BodrumMuğla3. SayfaGüncelHaberler

&#;nal Pala kimdir, nereli, ne iş yapar? Tekne kazasında &#;len &#;nal Pala’nı şirketleri ve hayatı!

Muğla Bodrum'da dün akşam korkunç bir kaza meydana geldi. Ünlü iş insanı Ünal Pala'nın kullandığı sürat teknesi kayalıklara çarptı. Kazada Ünal Kaya ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti. 

ÜNAL PALA KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA, NE İŞ YAPAR?

Ünal Pala, 27 Aralık ’te Ankara’da doğdu. İnşaat ve akaryakıt istasyonu işletmeciliği alanlarında faaliyet gösteren Uzaltaş AŞ'nin yönetim kurulu başkanıdır. Ünal Pala aynı zamanda  OP Grup Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Ünal Pala Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Denetleme Kurulu Başkanılığı da yapmıştı.

Yaklaşık 18 yıldır inşaat ve akaryakıt istasyonu işletmeciliği alanlarında faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yılı milyon TL ciroyla kapatan Uzaltaş AŞ ile Ünal Pala, son olarak Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi “Paladyum Beytepe”yi hayata geçirdi. OPET’in sahibi Öztürkler Grup ve Canpa ile birlikte Ankara iş dünyasına yeni bir soluk getirecek “Ankara Sky Tower” iş merkezi projesine başlayan Ünal Pala, sektöre ve ekonomiye dair nokta atışı yapan gözlemleriyle de Ankara’da sözü geçen isimlerin başında geliyordu.

ÜNAL PALA NEDEN HAYATINI KAYBETTİ?

Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Muğla'nın Bodrum ilçesinde sürat teknesinin kayaya çarpması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitirdi,

Regnum Sky Tower’da teslimler başladı

Ba&#;kent'te i&#; ve ya&#;am akslar&#;ndan ODTÜ, Mevlana Bulvar&#; ve Çukurambar'&#;n kesi&#;im noktas&#;nda in&#;a edilen Regnum Sky Tower'da sona gelindi. &#;irket yetkililerine göre, metrelik yap&#;, i&#; performans&#;n&#; art&#;racak 'yeni nesil ofis' olma iddias&#;yla kurguland&#;. 

Uzalta&#; A&#;’nin Yönetim Kurulu Ba&#;kan&#; Ünal Pala, projenin OPET’in kurucusu &#;&#;adam&#; Fikret Öztürk’le in&#;aat alan&#;ndaki güçlerini birle&#;tirmeleri sonucu do&#;du&#;unu ifade etti.

Ünal Pala &#;öyle devam etti: 

“Kurdu&#;umuz OP Grup ortakl&#;&#;&#; ile Canpa A&#;’nin arsas&#;nda gelir payla&#;&#;m modeliyle Ankara’ya Regnum Sky Tower’u kazand&#;rman&#;n gururunu ya&#;&#;yoruz. Ankara’da sosyal donat&#; alanlar&#; olan i&#; merkezi eksikli&#;i vard&#;. Hayata geçirece&#;imiz projenin hem i&#;verenlere, hem de çal&#;&#;anlara hitap eden detaylar&#; olmal&#;yd&#;. &#;stedik ki herkes ofise severek gelsin, ak&#;am evlerine de mutlu gitsin. &#;&#; dünyas&#;n&#;n ya&#;ad&#;&#;&#; s&#;k&#;nt&#;lar&#; yak&#;ndan bildi&#;imiz için, stresten ar&#;nd&#;ran, i&#; performans&#;n&#; artt&#;rd&#;&#;&#; gibi ya&#;amdan da koparmayan bir proje hayata geçti. Hayallerimiz &#;&#;&#;&#;&#;nda, uzun çal&#;&#;malar sonucu Regnum Sky Tower’&#; &#;ekillendirdik. Öztürk Holding’in gayrimenkul markas&#; Regnum’la da projemizin gücüne güç katt&#;k. Regnum, &#;stanbul, Antalya ve Bodrum’un yan&#; s&#;ra, &#;ngiltere ve Bulgaristan’da da yüksek kalitede onlarca konut ve otel hayata geçiren bir marka. Bu kaliteyi, art&#;k Ba&#;kent i&#; dünyas&#; da ya&#;amaya ba&#;lad&#;. Ankara’da stressiz i&#; ya&#;am&#;n&#; ba&#;lat&#;yoruz diyebiliriz.”

Regnum Sky Tower'&#; e&#;ine az rastlanan bir h&#;zla teslim ettiklerini belirten Pala, ilk anahtar&#; törenle takdim etti.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir