ramazan tatili 2016 / Ramazan Bayramı ne zaman? Tatil süresi 9 gün mü? - Son Dakika Haberler Milliyet

Ramazan Tatili 2016

ramazan tatili 2016

Ramazan ayı ne zaman başlıyor? Ramazan Bayramı ne zaman, ramazan'da kaç gün tatil var sorularının cevabı bu haberimizde yer alıyor

GOOGLE ADSENSE - 1

İslam alemi açısından en önemli ay olarak kabul edilen Ramazan'da heyecan ve özlem ile bekleniyor. Hilalin görülmesiyle Ramazan ayı orucuna başlayacak olan Müslümanlar Ramazan ayının ne zamana geldiğini merak ediyor. Müslümanlar Orucun bitmesiyle Ramazan bayramına başlayacaklar. İşte detaylar RAMAZAN AYI NE ZAMAN BAŞLIYOR? Ramazan ayı yılında 6 Haziranda başlıyor. Bir ay sürecek ve içinde önemli gün ve gecelerin bulunduğu Ramazan ayı 5 Temmuz'sa sona erecek. 1 Temmuz ise Kadir Gecesi idrak edilecek. 4 Temmuz Ramazan Bayramı arifesi olarak gözüküyor. Temmuz'da ise Ramazan Bayramı İslam aleminde kutlanacak. Resmi Dini Günler ve Haftalar hangi tarihlerde olacak ? - 8 Nisan - Cuma Günü

Ramazan Bayramı hangi gün ? yılı bayram tatili tarihleri

Ramazan Bayramı Ne Zaman ? Bayram tatili ne kadar ? Ramazan bayramının yaklaşması ile birlikte vatandaşları tatil heyecanı sardı. Bayram tatilinin kaç gün olacağı ve Ramazan bayramının ne zaman başlayacağına dair detaylar haberimizde.

Ramazan ayının son iftarından sonra Ramazan Bayramı başlayacak ve Ramazan ayı sona erecek. 6 Haziran Pazartesi günü başlayan Ramazan ayı, Arefe günü olan 4 Temmuz Pazartesi günü tutulacak oruçla son bulacak. 5 Temmuz Salı günü ise Ramazan Bayramı'nın 1. günü. 6 Temmuz Çarşamba 2.günü ve 7 Temmuz Perşembe günü Ramazan Bayramının son günü olacak.

yılında uzun bir Ramazan bayramı tatili bekleyebiliriz. Çünkü Ramazan bayramı Arefesi Pazartesi gününe denk geliyor. Ramazan bayramı ise 5 Temmuz Salı günü başlayıp 7 Temmuz Perşembe günü bitiyor.

5 TEMMUZ SALI GÜNÜ RAMAZAN'IN BAŞLANGICI
1 TEMMUZ CUMA–CUMARTESİ KADİR GECESİ
4 TEMMUZ PAZARTESİ RAMAZAN BAYRAMI AREFESİ
5 TEMMUZ SALI GÜNÜ RAMAZAN BAYRAMI- 1.Gün
6 TEMMUZ ÇARŞAMBA RAMAZAN BAYRAMI- 2.Gün
7 TEMMUZ PERŞEMBE RAMAZAN BAYRAMIGün

BAYRAM TATİLİ 9 GÜN OLDU!

Başbakan Binali Yıldırım kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların 4 Temmuz Pazartesi günü yarım gün ve 8 Temmuz Cuma günü tam gün idari izinli sayılmasına ilişkin genelgeyi imzaladı.

Başbakanlık'tan yapılan açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların 4 Temmuz Pazartesi günü yarım gün ve 8 Temmuz Cuma günü tam gün idari izinli sayılmasına ilişkin genelgenin Yıldırım tarafından imzalandığı bildirildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Buna göre, kurum yöneticilerince gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede eleman bulundurulması kaydıyla, kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanlar, Ramazan Bayramı'nın arefesi 4 Temmuz Pazartesi günü yarım gün ve 8 Temmuz Cuma günü tam gün idari izinli sayılacaklardır. Yazı, ilgili kurumlara gönderilmiştir."

seafoodplus.info - Gündem

Binali YıldırımRamazan BayramıGündemHaberler

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.