satılık daire istanbul şirinevler / Bahçelievler Satılık Daire - İstanbul House

Satılık Daire Istanbul Şirinevler

satılık daire istanbul şirinevler

Satılık Daire

Toplu alanlarda yaşamak insanların önceliği olmakla birlikte güvenli oluşu Satılık Daire, sosyal yaşam alanlarının bir arada barınması örneğin dairelerde havuz, spor salonları, otopark sorunun olmayışı, yeşil alanın geniş bir alana sahip olduğu , çocuk parkları, 7/24 güvenliğin kameralar eşliğinde izlenmesi gibi özelliklere sahip Satılık Daire'lerin bulunduğu siteler, apartmanlarda veya müstakil şeklinde var olan oluşumlarda, aynı yapının çatı altında var olması birden fazla yapılan ayrılarak bölümlendirilen yerlere Daire denir.

Aynı çatı altında bölünmüş halde bulunan daire, konutun yapıldığı arsanın büyüklüğü hakkında bize bilgi verebilir. 1+0 studio daire, 1+1 studio daire, 2+1 Geniş Daire, 3+1 şeklinde ve daha farklı çeşitleri vardır. Daireler Konumuna, Metre Karesine göre, özelliklerine göre farklı isimlendirilebilir.
Şirinevler bu anlamda Daire çeşitliliği bakımından farklı çeşitlere sahip olduğundan fiyatları da değişim gösteren Satılık Daire çeşitlerine bakalım Şirinevler 1+0 Daire, Şirinevler 1+1 daireler, Şirinevler 2+1 Daire, Şirinevler 3+1 Daire, Şirinevler 4+1 Daireler ve son olarak Şirinevler 5+1’e Sahibinden Satılık Dubleks Daire kadar değişik bölünmüşlükler de Şirinevlerde Daire mevcutur.

Son dönemlerde yapılan günümüz şartlarına göre yüksek Siteler ve Konut projelerinde yer alan simpleks daireler, tek katlı olmakla birlikte giriş katında zemine yakın yerlerde olan Evlerde bulunan bahçe katını kullanan Daire türleridir. Simpleks Satılık Daire zeminde bahçe katında olduğundan kaynaklı tümünü bir katta toplanıp giriş çıkışlarda sorun olmamaktadır. Simpleks Satılık Daireler farklı sayılarda ve bölmelerde 1+0 Daire, 1+1 daireler, 2+1 Daire, 3+1 Daire, 4+1 Daireler ve son olarak 5+1’e kadar yükseltilebilir. Bahçelievler geneline bakarsak Simpleks Satılık Daire örneklerinden bazıları Bahçelievler 1+0 Daire, Bahçelievler 1+1 daireler, Bahçelievler 2+1 Daire, Bahçelievler 3+1 Daire, Bahçelievler 4+1 Daireler ve son olarak Bahçelievler 5+1’e, Bahçelievler Sahibinden Satılık Dubleks Daire kadar değişik bölünmüşlükler de Şirinevler de Daire mevcutur.

Ölçü Bakımından Ufak Olan Stüdyo Daire nedir?

Bir konutta bulunan Mutfak, Banyo, Salon, Yatak Odası ve bölünmüşlükleri ufak bir alanda toplanmasına, küçük yaşam alanlarına sahip yerlere Stüdyo Satılık Daire denir. Stüdyo Daireler 1+0 şekilde adlandırılan, genel anlamda bakıldığında bu dairelerin büyüklüğü 35 metrekareden başlayıp metrekare ve daha üstü bile yapılabilir. Şirinevlerde yüksek katlı binalarda yapılan yapılan ve her katta 5 Daire olan sitelerde her kata bir adet 1+0 Stüdyo Daire ölçüsü bakımından uygun alana konmuştur.

Son Daire Tarzı Şerefiyeli Daire nedir?

Yapılan konutların, Evlerin, Dairelerinin bulunduğu kat, manzara, cephe gibi farklılıklardan dolayı Dairelerinde fiyat değişimi gösteren Satılık Daire türlerine Şerefiyeli Daire denir. Hayatı boyunca ömrünü geçirdiği zaman için insan oğlu uygulamak adına hemen hemen kurmadığı hayal yoktur bu hayaller kimisini gerçekleştirir kimisinin de hep içinde uhte kalmasını sebep olmaktadır.

Kiminin hayali pembe panjurlu, müstakil, huzur dolu, arkasında bahçesi olan Daire ye sahip olmak, kimisinin hayali gönlünce dünyayı gezip seyahat etmek, kiminin hayali mutlu huzurlu, sağlıklı bir ömür, kiminin hayali evlenip sıcak bir yuvaya sahip olmak ama unutmayalım hayal kurmadan isteklerinize karşılık bulamazsanız. Hayaliniz gerçekleşmesini temenni ederken yazımıza Satılık Daire Arayanlar ve arayan insanların bilmesini istediğimiz konularda size yardımcı olmak istiyor ve Satılık Daireler hangi zamanda alınır ne zaman Satılır en kazançlı Daireler, uygun Daire Fiyatları hangi bölgelerde, hangi dönemler yatırım yapmak gerekir daire alırken, Satılık Daire alırken aranması gereken kriterler nelerdir, Satılık Dairelerin alınabileceği semtler nelerdir, hangi kattan Satılık Daire almak idealdir gibi sorularınıza yanıt vermeye çalışıcağız.

Sonuçta yapılan her ticaretin, alınan ve satılan her malın ve mülkün alımında olduğu gibi bu işin de bir maliyet kısmı olucaktır. Kişi yapılan ticarette kendisini zarara uğratmadan Daire Satın alımları, Bu mal alımına karşılık uzun vadede kazançlı çıkacak şekilde yatırım yapmak gerek.

adet satılık daire Şirinevler içinde

Yeni emlaklar için uyarı mesajları alınız

adet satılık Daire Şirinevler içinde
  • İlk e-posta uyarınız yarın gelicektir!
  • Eğer e-posta gelmezse spam dosyanızı kontrol ediniz
  • İlgilendiğiniz özelliklere sahip yeni bir emlak ilanına ulaştığımızda size e-posta yolu ile bilgi vereceğiz.
  • İstediğiniz zaman abonelikten çıkın - her e-postada verilen bağlantıyı tıklamanız yeterlidir
  • E-posta adresinizi kimseyle paylaşmayacağız.
  • Daha fazla bilgi için e-posta uyarı yardım sayfasını okuyabilirsiniz.
  • Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler · 80 m² · TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire · Eşyalı · Doğalgaz · Duşakabin · Kombi · Kartonpiyer
    Daire konumu:mahmutbey caddesi
    ilk 2 önce görüldü - Emlakjet  > Bahçelievler Emlak Dünyası

    PAZAR FİYATI

    Market değeri:

    TL

  • Bahçelievler, İstanbul
    Şirinevler ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Dairemiz kat irtifaklı ve krediye uygundur 3+1 olup bürt m² net 90 m² satış halinde 60 gün içinde taşınabilir veya kiraya verebilirsiniz şirinevler yürüyüş yoluna 2 dk mesafededir metro metrobüs i̇ett münübüs 2 dk mesafededi̇r. Şİri̇nevler meydan, ataköy, kuleli̇, mevcut avm hastane vs 2 dk
    ilk 2 gün önce görüldü - Hepsiemlak  > Turyap Alpha
  • Daire satılık, Bahçelievler
    Daire satılık, Bahçelievler
    Şirinevler ·  m² · TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Şi̇ri̇nevler meydanda seafoodplus.info 2+1. M². Geni̇ş i̇ş yeri̇ne uygun dai̇re. Asansör yoktur merkezi̇ konumda. Toplu taşimaya. Eği̇ti̇m kurumlarina. Sağlik kurumlarina. Eğlence merkezleri̇ne. Sosyal fali̇yetlere. Yürüme mesafesi̇nde satilik Lütfen akşam den sonra mesaj i̇le i̇leti̇ş
    ilk geçen hafta görüldü - Zingat  > Mahmutoğlu Emlak
  • Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler · 80 m² · TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire · Asansör · Kombi · Su Deposu
    Mahmutbey caddesi ve dereboyu caddesine yakın konumda,metro-metrobüse yakın mesafede. Okullara, çarşıya yakın merkezi lokasyondaolandairemiz 2+1 olup yüksek girişdir. 2Oda + 1 salon olan dairemiz brüt 80 m² net 65 m² alana sahiptir. Kombili, saten boyalı, amerikan mutfaklı binamız 5katlı olup her
    ilk 2 önce görüldü - Emlakjet  > Gold House
    • Satılık Emlak Şirinevler içinde

    • Dereboyu Caddesi, 

      Mahmutbey Yolu, 

      Erler Sokak, 

      Dere Sokağı, 

      Kazım Karabekir Caddesi, 

      Şehit Yarbay Cesur Cad, 

      Şehit Yarbay Cesur Caddesi, 

      Çayırbaşı Sokak, 

      Saray Caddesi, 

      Akalın Sokak 

  • Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler · 80 m² · TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire · Bahçe · Doğalgaz · Parke Zemin · Duşakabin · Kombi
    Bölge konumu:şirinevler mahallesinde milli egemenlik parkına yakın,ulu camiye yakın ulaşımı kolay merkezi bir bölgededir. E-5 metro metrobüse 13 dk yürüme mesafesindedir. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarına dk yürüme mesafesindedir. Bahçelievler ağız ve diş sağ Daire 2+1 80m² bahçe katı dairedir.
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Bahçelievler Emlak Dünyası
  • Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler ·  m² · TL/m² · 4 Odalı · 2 Banyo · Daire · Doğalgaz · Parke Zemin · Görüntülü Diyafon · Kombi · Kartonpiyer
    Bahçelievler, şirinevler mer. Sıfır 4+2satılık, lüks, dubleks daire.
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Oguz Vizyon Gayrimenkul
  • Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler ·  m² · TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire · Doğalgaz · Parke Zemin · Duşakabin · Kombi · Duşakabin
    Bölge konumu:m. Bey caddesi seafoodplus.info karşı hizasında salı pazarı cadde üzerinde ulaşımı k Bina özellikleri:5 katlı binanınyüksek giriş katında 2+1 m² daire i̇ç özellikleri:doğalgaz kombi,laminant parke,pimapen doğrama,hazır mutfak dolabı,duşakabin,banyo dolabı,çelik kapı,balkonu bulunmaktadır.
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Bahçelievler Emlak Dünyası

    PAZAR FİYATI

    Market değeri:

    TL

  • Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler ·  m² · TL/m² · 4 Odalı · 2 Banyo · Daire · Balkon · Asansör · Su Deposu
    Şirinevler de satılık sıfır dubleks ev, emlak, konut.
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Weal World Gayrimenkul
  • Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler · 95 m² · TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire · Balkon · Asansör · Doğalgaz · Kombi · Su Deposu
    Şirinevler satılıkdaire, ev, emlak. ŞIrinevler mahmutbey yoluna paralel sokak içerisinde, caddeye 50 m² Mesafeli, toplu ulaşım, e5, okullar, sağlık kurumları ve alışveriş noktalarına da oldukça yakın olan, yeni deprem yönetmeliğine göre radye temel ve perde beton ile ısı ve ses yalıtımlı olarak
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Weal World Gayrimenkul
  • Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler ·  m² · TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire · Bahçe
    Şirinevler'de mahmutbey caddesi'neçok yakın konumda otobüs ve mi̇ni̇büs duraklari 1 dk günlük tüm i̇hti̇yaçlarinizi karşilayabi̇leceği̇ni̇z mesafe dk eği̇ti̇m kurumlari 1 dk metro ve metrobüse 5 dk yürüme mesafesi̇nde sağlik kurumlarina dk mesafede
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Star Emlak Gayri̇menkul Danişmanli̇gi̇

    İYİ FİYAT

    Market değeri:

    TL

  • Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Asansör · Doğalgaz · Parke Zemin
    Satilik olandai̇remi̇z bahçeli̇evler şi̇ri̇nevler metro metrobüse Daki̇ka yürüme mesafesi̇nde sifir bi̇nanin yüksek gi̇ri̇ş kat 3+1 m² asansörlü,doğalgaz kombi̇li̇,çeli̇k kapi,seafoodplus.info lami̇nant parke,lake ankestra mutfak,lake oda kapilari,spot işiklar,görüntülü di̇afon,isi yalitimli,
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Hüsnüoğulları Gayrimenkul
  • Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Asansör · Doğalgaz · Parke Zemin
    Satilik olandai̇remi̇z bahçeli̇evler şi̇ri̇nevler metro metrobüse Daki̇ka yürüme mesafesi̇nde sifir bi̇nanin seafoodplus.info 3+1 m² asansörlü,doğalgaz kombi̇li̇,çeli̇k kapi,seafoodplus.info lami̇nant parke,lake ankestra mutfak,lake oda kapilari,spot işiklar, görüntülü di̇afon,fortmanto,kapali cam balko
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Hüsnüoğulları Gayrimenkul
  • Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Asansör · Doğalgaz · Parke Zemin
    Satilik olandai̇remi̇z bahçeli̇evler şi̇ri̇nevler metro metrobüse Daki̇ka yürüme mesafesi̇nde sifir bi̇nanin seafoodplus.info 3+1 m² asansörlü,doğalgaz kombi̇li̇,çeli̇k kapi,seafoodplus.info lami̇nant parke,lake ankestra mutfak,lake oda kapilari,spot işiklar,görüntülü di̇afon,isi yalitimli,saten boyali
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Hüsnüoğulları Gayrimenkul
  • Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Doğalgaz
    Satilik olan dai̇remi̇z bahçeli̇evler şi̇ri̇nevler metro metrobüse seafoodplus.infȯka yürüme mesafesi̇nde 3+1 m² doğalgaz kombi̇li̇,çeli̇k kapi,isi yalitimli,çi̇ft tuvalet,saten boyali olup bi̇namiz e-5 otoyola çarşiya pazara okula bahçeli̇evler devlet hastanesi̇ne kisacasi her yer eli̇ni̇zi̇n altinda
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Hüsnüoğulları Gayrimenkul

    İYİ FİYAT

    Market değeri:

    TL

  • Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Şi̇ri̇nevler merkezi̇ konumda sifir seafoodplus.info ve seafoodplus.info satilik lüks dai̇reler. Dai̇reyi̇ görmeden başka dai̇re almayiniz!
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Ceylan Emlak Yatırım Gayrimenkul
  • Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 2 Banyo · Daire · Klima · Kombi · Kartonpiyer · Su Deposu
    Goldhouse gayrimenkul & danışmanlık bu daire için tek yetkilidir. ŞIrinevler'de bahçelievler belediyesi'ne çok yakın konumda, toplu taşımaya 50 metre, metro-metrobüse metre mesafede okullara, çarşıya yakın merkezi lokasyondaolandairemiz dubleks dairedir. 3 Oda + 2 salon olan dairemiz brüt
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Gold House
  • Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler · 71 m² · TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire · Otopark · Bahçe
    Isi ses yalitimi mevcut deprem yönetmeli̇ği̇ne uygun siğinakli okul hastane park sağlik ocağina yakin merkezi̇ lokasyonda metrobüse yürüme mesafesi̇
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Emre Tuncer
  • Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler · 90 m² · TL/m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Tuğra emlak'tanbahçeli̇evler şi̇ri̇nevler mahyatirimciya ki̇racilişi̇ri̇nevler meydana yakin80, m²-2+1 ters dublex dai̇reokul cami̇i̇ hastane semt pazarinatoplu ulaşim araçlarinametro metrobüs tramvayayürüme mesafesi̇nde olupgünlük i̇hti̇yaçlarinizyürüme mesafesi̇ndedi̇ri̇rt 00 44 orhan t
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Tuğra Emlak

    PAZAR FİYATI

    Market değeri:

    TL

  • Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Asansör
    My world gayrimenkul dai̇remi̇zi̇n açiklamasi: m² 3+1 sifir asansörlü kombi̇ doğalgazli si̇stemli̇ merkezi̇ konumdadir kredi̇ye uygundur bi̇nada kamera güvenli̇k si̇stemi̇ mevcuttur dai̇remi̇zde görüntülü otomati̇k kapi açma ve di̇afon si̇stemi̇ vardir hastane okul toplu taşima araçlarina çok
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > My World Gayrimenkul
  • Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Balkon · Yüzme Havuzu
    Konum şi̇ri̇nevler mahallesi bahçeli̇evler beledi̇ye kamu bi̇nalarina bahçeli̇evler devlet hastanesi̇ si̇yavuşpaşa yüzme havuzu kamu sağlik ocağina metrobüse metroya şi̇ri̇nevler meydana yürüme mesafesi̇nde dai̇re 3 oda 1 salon antre mutfak banyo balkon alaturka WC özelli̇kler kombi̇li̇ ara kat
    ilk 3 önce görüldü - Emlakjet  > Seven Emlak

    İYİ FİYAT

    Market değeri:

    TL

  • Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Otopark · Otopark
    Servi̇ gayri̇menkul'den deprem yönetmeli̇ği̇ne uygun olarak yapilmiş,i̇skani alinmiş seafoodplus.info kuzey ve doğu cepheli̇, kullanişli,aydinlik ve ferah, yatirim ve oturum amaçli terci̇h edi̇lebi̇li̇r. Kapali otoparkli, şi̇ri̇nevler meydana 10 dk yürüme mesafesi̇nde dai̇remi̇zde ki̇raci bulunmakta olup
    ilk geçen ay görüldü - Emlakjet  > Servi̇ Gayri̇menkul
  • Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Asansör · Doğalgaz · Kombi
    Şirinevler satılıkdaire, ev, emlak. ŞIrinevler mahallesi, mahmutbey yoluna paralel sokak içerisinde, e5, metro ve metrobüse 10 15 dakikalık yürüme mesafeli, okullar, sağlık kurumları ve alışveriş noktaları bakımından da oldukça merkezi konumda olan, yeni deprem yönetmeliğine göre radye temel ve
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Weal World Gayrimenkul
  • Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Şirinevler'de mahmutbey caddesi'neçok yakın konumda otobüs ve mi̇ni̇büs duraklari 1 dk günlük tüm i̇hti̇yaçlarinizi karşilayabi̇leceği̇ni̇z mesafe dk eği̇ti̇m kurumlari dk metro ve metrobüse 5 dk yürüme mesafesi̇nde sağlik kurumlarina dk mesafede
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Star Emlak Gayri̇menkul Danişmanli̇gi̇
  • Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler ·  m² · TL/m² · 4 Odalı · 2 Banyo · Daire · Asansör
    My world gayrimenkul dai̇remi̇zi̇n 2 ayri gi̇ri̇şi̇ vardir geni̇ş terasli dubleks dai̇redi̇r dai̇remi̇zi̇n üst kati 3+1 alt kati 1+1 di̇r yönetmeli̇ğe uygun isi ve ses yalitim si̇stemli̇di̇r asansör spot aydinlatma- hi̇lton banyolu seafoodplus.info 4+2 m² e-5 metro metrobüse yüreme mesafesi̇ 12 daki̇kad
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > My World Gayrimenkul
  • Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler
    Şirinevler ·  m² · TL/m² · 3 Odalı · 2 Banyo · Daire · Asansör · Kombi · Kartonpiyer · Su Deposu
    Gh goldhouse gayrimenkul danışmanlık bu daire için tek yetkilidir. Mülk sahibi daireyi hemen boşaltabilir. Dairemiz milli egemenlik parkı manzaralı olup, belediyeye, halk pazarına,toplu taşımaya, çocuk parklarına, kafe ve restoranlara, ilkokul, ortaokul, liselere çokyakın konumdadır. Merkezi konu
    ilk bir ay önceden görüldü - Emlakjet  > Gold House

İstanbul Bahçelievler Şirinevler Mahallesinde m2 Dubleks Daire

Açıklama

Ula&#;&#;m:&#;&#;stanbul ili, Bah&#;elievler il&#;esi, &#;irinevler Mahallesi, Mahmutbey Sokak, No d&#;&#; kap&#; numaral&#; ana ta&#;&#;nmaz&#;n seafoodplus.info kat&#;nda&#;yer alan 11 B.B. numaral&#; dairedir. Ta&#;&#;nmaza eri&#;im &#;u &#;ekilde sa&#;lan&#;r; b&#;lgenin &#;nemli ula&#;&#;m akslar&#;ndan, E5 Karayolu &#;zerinde, &#;stanbul - Tekirda&#;&#;istikametinde ilerlerken, &#;irinevler Meydan'&#; ge&#;tikten sonra sa&#; kolda konumlu Mahmutbey Caddesi'ne girilir. Cadde &#;zerinde yakla&#;&#;k metre&#;ilerledikten sonra, sa&#; kolda konumlu Mahmutbey Sokak'a girilir. Ta&#;&#;nmaz soka&#;&#;n bitiminde, sol kol &#;zerinde yer almaktad&#;r.

&#;zellikler: Ta&#;&#;nmaz, binan&#;n 5. normal kat&#;nda, giri&#;e g&#;re arka cephede konumlanmaktad&#;r. Projesine g&#;re ve mahallinde; normal&#;katta (76 m2) antre, mutfak, salon, 2 oda, banyo, wc, balkon, &#;at&#; kat&#;nda ise (47 m2 + 10 m2 teras) antre, 3 oda, banyo, teras&#;hacimlerinden olu&#;an ta&#;&#;nmaz toplam br&#;t m2 + 10 m2 teras kullan&#;m alan&#;na sahiptir.&#;Ta&#;&#;nmaz&#;n ya&#;am mahallerinde zeminler laminat parke kapl&#;, duvarlar saten boyal&#;, tavanlar ise plastik boyal&#; + kartonpiyerlidir.&#;Islak hacimlerde zeminler seramik kapl&#;, duvarlar ise fayans kapl&#;d&#;r. Banyo-wc hacimlerinde vitrifiye tamd&#;r. Mutfak tezgah&#;&#;mermer kapl&#;, dolaplar&#; ise ah&#;apt&#;r. Daire d&#;&#; kap&#;s&#; &#;elik kap&#;, i&#; kap&#;lar ise ah&#;ap kap&#;d&#;r. Pencere do&#;ramalar&#; PVC mamuld&#;r.&#;Daire bak&#;ml&#; durumdad&#;r.

ada 2 nolu parsel ,61 m2 y&#;z&#;l&#;&#;m&#;ne sahip olup parsel &#;zerinde tek bina bulunmaktad&#;r. Bina&#;betonarme karkas in&#;aat tarz&#;nda, ikiz yap&#; nizam&#;nda in&#;a edilmi&#; olup bodrum, zemin, 5 normal kat ve &#;at&#; kat&#; olmak &#;zere&#;toplam 8 katl&#;d&#;r. Binan&#;n bodrum kat&#;nda 1 daire ve d&#;kkana ait depo, zemin kat&#;nda 1 daire ve 1 d&#;kkan ve 5 normal kat&#;nda&#;2'&#;er daire bulunmaktad&#;r. Binada toplam 13 ba&#;&#;ms&#;z b&#;l&#;m mevcuttur. Bina d&#;&#; cephesi akrilik boya kapl&#;d&#;r. Kat sahanl&#;klar&#;&#;ve basamaklar ise mermer kapl&#;d&#;r. Bina d&#;&#; kap&#;s&#; al&#;minyumdan mamuld&#;r. Binada 1 adet asans&#;r bulunmaktad&#;r. Bina giri&#;i&#;zemin kat seviyesinden, Mahmutbey Sokak cephesinden d&#;zenlenmi&#;tir.

Not: tarihli &#;skan&#; bulunmaktad&#;r.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir