memati kazım kahvaltı / Memati Ve Kazim Kalk Cay Koy mp3 mp4 flv webm m4a hd video indir

Memati Kazım Kahvaltı

memati kazım kahvaltı

Memati&#;den Tüm bodycilere gelsin :D

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı!
Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir.
Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet ve benzerine Başlamayınız

seafoodplus.info' da yer alan bütün yazılı içerik seafoodplus.info' un malıdır. Kullanıcılar bilgi ve dokümanları, sadece bilgi edinme amacıyla kullanabilirler. seafoodplus.info' da bulunan bilgiler seafoodplus.info' un yazılı izni olmadan kısmen ya da tamamen kopyalanamaz, dağıtılamaz, satılamaz, alt lisansla kullandırılamaz.
seafoodplus.info isimli internet sitemiz bir forum sitesi olup, sitemizde yer alan her türlü içerik herhangi bir onay veya kontrole tabi olmaksızın doğrudan üyelerimiz tarafından sağlanmaktadır. TÜM ÜYELERİMİZ Sayılı Kanun, T.C.K ve ilgili diğer mevzuat uyarınca yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
seafoodplus.info sitesindeki konular, yorumlar ya da mesajlar hakkında hukuka aykırı içerik ve/veya kişilik haklarının ihlaline dair iddia ve şikayetlerinizi yer sağlayıcı olarak hareket eden sitemize "irtibat" adresinden iletebilirsiniz. Şikayetleriniz ilgili mevzuat çerçevesinde değerlendirilerek gereği en kısa zamanda yapılacaktır.
Copyright © -  seafoodplus.info Tüm hakları saklıdır.

Çocuk Yaştan Beri Tanıdığı Yakınıyla Evlenen Adam Tepkilere ve Tartışmalara Neden Oldu

Haberler

Yaşam

Çocuk Yaştan Beri Tanıdığı Yakınıyla Evlenen Adam Tepkilere ve Tartışmalara Neden Oldu

Çiftler arasındaki yaş farkı, yakınlık durumu, akrabalık gibi durumlar her zaman tartışılan konular olagelmiştir. Aradaki yaş farkı, erkeğin mi kadının mı daha büyük olması gerektiği gibi konular hararetle tartışılır. Ancak TikTok'taki 'Abi deme lazım olur' isimli bir akım tartışmalara neden oldu. Birbirlerinin çocukluğunu bilen kuzenler, komşu çocukları, yakın ailelerin çocukları bir süre sonra evleniyor ve bu 'tag' kullanılıyor. Bu akımın en çok tepki çeken yılındayken çocuk olan şimdiki eşiyle fotoğraf çektiren adam oldu.

Tartışılan paylaşım şöyle. En çok tartışılan konu ise alttaki "Abi deme lazım olur dedi. Oldu." açıklaması

Tartışılan paylaşım şöyle. En çok tartışılan konu ise alttaki "Abi deme lazım olur dedi. Oldu." açıklaması

Burada da yılından bir görüntü var. Bir önceki fotoğraftakilerin evlilik aşamasında olduğu görünüyor.

Burada da yılından bir görüntü var. Bir önceki fotoğraftakilerin evlilik aşamasında olduğu görünüyor.

Tabii bu paylaşım tepkilere neden oldu.

Tabii bu paylaşım tepkilere neden oldu.

Akıllara o dönem çokça tepki çeken Kurtlar Vadisi Pusu'da Memati'nin Süleyman Çakır'ın kızı Selvi Çakır'la evlenmesi akıllara geldi.

Akıllara o dönem çokça tepki çeken Kurtlar Vadisi Pusu'da Memati'nin Süleyman Çakır'ın kızı Selvi Çakır'la evlenmesi akıllara geldi.

Meselenin yaş farkı olmadığı vurgulandı.

Meselenin yaş farkı olmadığı vurgulandı.

Şaşkınlığını gizleyemeyenler oldu.

Şaşkınlığını gizleyemeyenler oldu.

Paylaşım altında tartışmalar da yaşandı.

Paylaşım altında tartışmalar da yaşandı.

Yakıştıklarını öne sürenler

Yakıştıklarını öne sürenler

Kendisinden örnek verenler

Kendisinden örnek verenler

Bu evliliğe kuşkuyla yaklaşanlar da oldu.

Bu evliliğe kuşkuyla yaklaşanlar da oldu.

Oradaki açıklamanın bir espri olma ihtimali ve bu ihtimalin korkunçluğu da konuşuldu.

Oradaki açıklamanın bir espri olma ihtimali ve bu ihtimalin korkunçluğu da konuşuldu.

👇

👇

Olaya anne baba açısından bakanlar oldu.

Olaya anne baba açısından bakanlar oldu.

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlara alalım

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlara alalım

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlıyor?

Son Dakika Haberler

G&#;ndemKurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlıyor?

- Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni dönem yayın hayatının tarihi belli oldu. Macera, politik, aksiyon ve mafya türlerini içinde barındıran dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonu ne zaman yayınlanmaya başlayacak? İşte Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin sezon ayrıntıları

Haberin Devamı

Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon sinyallerini verdi. Başrollerinde, Necati Şaşmaz, Defne Samyeli, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi Kurtlar Vadisi Pusu Kanal D ekranlarında yayın hayatına devam edecek

Dizinin Konusu

Kurtlar Vadisi Pusu'da en büyük, en karanlık hesaplar ortaya dökülecek. Efsane bu kez en acımasız, en pervasız efendisi olan para için birleşmiş küresel çeteye başkaldıracak. Düşman koltuğunda bu defa Mehmet Karahanlı ve ekibi gibi kukla mafyalar değil, bu coğrafyaya hakim olmak isteyen uluslararası güçlerin oluşturduğu küresel çeteler vardır. Bu küresel güç aktörleri ile Polat Alemdar'ın ekibinin buluşma noktası Türkiye'dir.

Haberin Devamı

Polat Alemdar, kendisine verilen görevi başarıyla yerine getirip Kurtlar Konseyi'ni çökertmiştir. Bu görevi layığı ile yerine getirdikten bir süre sonra KGT'nin başına geçerek devlet adına önemli operasyonlarda bulunmuştur. Ancak yeni misyonu daha derin ve daha tehlikelidir. İhtiyarlar adı verilen gizli heyetten aldığı görevle bu coğrafyaya hakim olmak isteyen uluslararası güçlerin oluşturduğu küresel çete ajanlarının ülke üzerinde oynadığı oyunları bozmuş, İhtiyarlar ile direkt temas kurarak derin devletin kilit adamı olmuştur. Polat Alemdar, Türkiye'nin gelecek stratejisini oluşturan ve bunu koruyan İhtiyarlar Heyeti'nin hükümlerini yerine getirme ve bu gizli heyeti her türlü tehlikeden koruma görevini üstlenmiştir.

Kurtlar Vadisi Pusu 12 Eylül'de başlıyor!

Bütün bunları yaparken Polat Alemdar'ın yanında özel bir ekibi vardır. Polat Alemdar, yılından beri yanın olan sağ kolu Memati Baş, sol kolu Abdülhey Çoban ve Güllü Erhan kendisinin kemik kadrosuydu. Polat Alemdar; kemik kadrosunun yanında Nevzat Yakışırbey, Pürmüz Hasan, Eren Eylül gibi eski yüzleri de bulundururken Kazım Çarman ve Cahit Kaya gibi yeni yüzlere de ekibinde yer vermiştir. Ancak, bu ekipten bir çok kişi çatışma ve suikastlere maruz kalarak hayatını kaybetmiştir. Polat Alemdar'ın şimdiki kemik kadrosu Cahit Kaya ve Güllü Erhan'dan oluşmaktadır. Ayrıca Siyah Sancak Timi'de bu milli davada ilerlemek için Polat Alemdar'ın yanında yer almaktadırlar.

Haberin Devamı

Polat Alemdar; Sömürgeciler'in Türkiye üzerinde oynadıkları oyuna son vermek için büyük bir operasyonla, Kripteks'teki belgeleri ifşa ederek sömürgeci güçlerin dünyadaki dengelerini değiştirmeyi, büyük sırları ortaya çıkarmayı hedeflemiştir. Bu durum Polat Alemdar ve Amon’un yılında, Los Angeles'da yaptığı anlaşmanın bozulmasına, iki gücün karşı karşıya gelmesine sebep olmuştur. Polat Alemdar'ın hamlesi dünyada büyük bir ses getirmiş ve Piramit Operasyonu başlatmıştır. Sömürgeci Güçler yeni planlar içerisine girerek Polat Alemdar'ı çıkmaza sokmaya çalışmaktadırlar. Polat Alemdar ise meydan okuduğu küresel güçler ve hanedanlardan ülkesini korumak için bütün dostlarıyla birlik olur.

Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlıyor

Necati Şaşmaz kimdir?

Muhammed Necati Şaşmaz, ya da bilinen adıyla Necati Şaşmaz

(d. 15 Aralık ;Haput , Elazığ), Zaza asıllı Türk sinema ve dizi oyuncusu, yapımcı.

Haberin Devamı

Zaza kökenli olan Muhammed Necati Şaşmaş Abdulkadir - Sahil Şaşmaz çiftinin oğludur. Asıl mesleği turizmcilik olan Şaşmaz, eğitimini tamamladı, ABD'de 6 sene kalan Şaşmaz, yılında bir süreliğine ailesini ziyarete geldiği sırada geri dönüş uçak biletini 11 Eylül tarihine aldı. Amerika'da yaşanan saldırılar sebebiyle uçağı Amerika'ya varamadan geri dönen Şaşmaz, sonradan ailesinin çekinceleri ve ısrarı üzerine Amerika'ya dönmekten vazgeçti. Hayatına Türkiye'de devam etme kararı alan Necati Şaşmaz, Ankara'da sigorta acentesi açtı. Çok geçmeden Osman Sınav'la bir iş görüşmesine oturdu. Kendisine bir yapımın senaryo ekibinde yer alması teklifi geleceğini beklentisi ile görüşmeye gitti. Osman Sınav'ın "Bir dizi düşünüyoruz, seni de başrolde düşünüyorum" sözlerine düşünmek istediğini söyleyen Şaşmaz, bir ay sonra teklifi kabul etti.

Hayatını tamamen değiştirdiğini söylediği Kurtlar Vadisi projesine böyle başlayan Necati Şaşmaz, özel hayatının kalmadığını, "Beni sadece Ankara'da ismimle çağırıyorlar, İstanbul'da herkes Polat diyor." sözleri ile dile getirdi. Amerika'da kaldığı dönemde yeşil kart sahibi olan Şaşmaz, bedelli askerlikten yararlanarak, askerliğini 28 gün yaptı. Raci Şaşmaz (Kurtlar Vadisi dizisinin senaristi) ve Zübeyr Şaşmaz adında iki kardeşi vardır.

Haberin Devamı

Necati Şaşmaz, 12 Aralık tarihinde kendisinden 21 yaş küçük Nagehan Kaşıkçı ile evlendi.

Taksim Gezi Parkı protestoları için çözüm arayışına giren hükümet, sanatçıların da aralarında bulunduğu bir heyet kabul etmiş, Şaşmaz da bu heyet içerisinde Hasan Kaçan, Hülya Avşar gibi isimler ile birlikte yer almıştır. Toplantı sonrası yaptığı basın açıklaması sosyal medya Twitter'da bazı kesimin tepkisini toplamıştır.

Necati Şaşmaz 2 Kasım tarihinde dizi çekimleri sırasında kendi kullandığı aracın kontrolden çıkması sonucunda trafik kazası geçirdi. Çenesinde kırık olduğu tespit edildi ve ameliyat edildi.

Kendisi, Pana Holding ve Pana Film yapımları hakkındaki iddialara Kurtlar Vadisi İnternet Sitesi ve Yazete adlı haber sitesi aracılığıyla cevap vermektedir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir