seymen fm zehra / Radyo Seymen'de Ayrılık Var!.. -

Seymen Fm Zehra

seymen fm zehra

seymen-fmBu hep Radyo Seymen dinledim hoşuma gitti ama sürekli çalan bir şarkı olmadığı için bundan 2 sene kadar önce Zehra Bacı’dan özel istek yaptım ve RDK programı ile kayıt yaptım.

Hayır mı canım ne diyorsun
Beni mi begenmiyorsun
Gitmemi mi istiyorsun
Gidiyorum gidiyorum

İstanbul’da bu son gecem
Bir daha hiç gelmeyecem
Merak etme beni canım
Keriz miyim üzülecem

Gaza getirmişler belli
Ben gibi kim sevdi
Ben düşmanın mıyım belli
Gidiyorum gidiyorum

İstanbul’da bu son gecem
Bir daha hiç gelmeyecem
Merak etme beni canım
Keriz miyim üzülecem

Ankara’da bu son gecem
Bir daha hiç gelmeyecem
Merak etme beni canım
Keriz miyim üzülecem

İstanbul’da bu son gecem
Bir daha hiç gelmeyecem
Merak etme beni canım
Keriz miyim üzülecem

yeni keşfettiğim muazzam müzik kanalıdır. ankara radyosudur. ofiste sabahtan akşama kadar bunu dinliyoruz, insanı kendinden geçiyor gerçekten herkese tavsiye ederim*

radyo frekansı 107.0 seymen fm.

buradan da ulaşabilirsiniz;
http://www.radyolarburada.com/seymen_fm/

iç anadolu bölgesine özel şarkılar çalan,enterasan djlere sahip radyo. 107.0

edit: dj yayındaymış havasında banttan çalan radyo,hiç yakıştıramadım.aynı yayını 2-3 gün sonra banttan verdiğine şahit oldum.

(bkz: ankarada ne kadar bina varsa)
(bkz: hovardasın zilli zeynep)

(bkz: cins bi şey)

geçen şansa denk geldim bu radyoya. sabah, akşam mütemadiyen ankara havaları çalıyorlar. akşamları 8'den sonra derman diye bir dj yayın yapıyor -yamuluyor olabilirim- adam müthiş. gülmek için, eğlenmek için biçilmiş kaftan.

yazar bu giriyi oynayarak yazıyor.

sanırım bu radyo tek bir dj'den ibaret. adam dj'liğin yanısıra, şarkı besteleyip söylüyor, reklamları sunuyor, ortalığı temizliyor...

müzikler felaket. dinlenmek için değil sinirden gülmek için.
bir ankara havası düşünün, şarkının içinde michael jordan, shaquille o'neal'ın filan adı geçiyor. bir anda kültür şokuna uğramanız kuvvetle muhtemel.

ve güç max reklamları. belirli bir saatten sonra erkekler için cinsel gücü arttırıcı ilaçların reklamları yapılıyor.

acayip bir radyo işte. inanılmaz, dinlenme oranlarında türkiye'de ilk 20'nin içinde.

dün iç anadolu bölgesindeki bir ilden karadenize doğru seyir halindeyken arabanın radyosunda otomatik tarama sonucu rast geldiğim, dj lerin konuşmalarıyla çaldıkları müziklerle yolculuk sıkkınlığını keyfe çevirdiğini tecrübe ettiğim radyo. yüzde doksan ankara havaları çalınmakla birlikte konuşmalardaki yöre ağzının kullanımı ile dikkatleri çekiyor.

radyo seymen - canlı dinlei̇stanbul 107 - adana 103.6 - aksaray 106.1 - afyon 95.5 - antalya kaş 87.9 - antalya alanya 99.0 - antalya 99.7 - ankara 89.0 - amasya merkez 89.6...radyoseymen

birisi çıkıp ara sıra adamın dibisin gibi bişiler diyodu he bide bayan var dj demeye utandım sahtekar mesaj okurken normal okuyo insan gibi, konuşurken şive degişiyo .

örnek mesaj: şu şarkıyı ahmete mehmete armagan ediyorum
mesajı okudukdan sonra
emrig olu gardaşşşşım gibi bişi çıkıyo

çok çok tatlı bi radyo. daha önceleri keşfetmistik biz. dinleyip kahkaha atmak için birebir. gerçi sıkıyor bir süre sonra ama idare edebildiğiniz yere kadar.

bu radyo sayesinde öğrendim ben " ağlattın angaraliyi vefasız" şarkısını öğrendim.

zamanında buraya mesaj atmışligimız bile var.. ne güzel zamanlardı...

anadolu müziği çalan dehşet programcıları olan radyo istasyonu.iki tek attıktan sonra dinlemesi tavsiye edilir.

meram tıp fakültesi' nin en karizmatik plastik cerrahi profesörü tarafından kitlelere sevdirilmiş radyo.

ameliyathanede zehra bacı tarafından seçilmiş şarkılarla bir anda oynamaya başlayan bir hoca herkese nasip olmaz.

ankara frekansı 107.3 olan daha çok oyun havası çalan, arabesk müzik dinleyen kitleye hitap eden, daha çok ankara da yayın yaptığı düşünülen ama istanbul pendik merkezli radyodur. 6 tane programcı var, hepsinin de dineleyenleri hayranları farklı. ısrarla bozuk şiveyle konusan ama bu konuştukları şivenin anadolu şivesi yada ağzı oldugunu iddia eden dj leri var. kesinlikle de bu tarzlarından vazgeçmeyeceklerini dile getiriyorlar. şahsen ben sonuna kadar destekliyorum, tonla yabancı radyo yayın yapıyor bir tane radyo da turkceyi dogru konusmadan yayın yapsın. sokakda konusulan dilin bu olduğunu düşünmekteler. her konuşulanın her yayın yapan programın net olarak örnek alınması da gerekmez zaten.

küçük bir radyo olmasına rağmen dinleyici kitlesi çok fazla. klasikleşmiş arabesk müzik dinleyicisi öfkar dağıtmak istediginde pop radyoları yerine oyun havaları dinlemek istiyor bu kesin. sabah dolmusta arabesk muzik duyardım eskiden simdi bu radyoyu duyuyorum, müzik hem sofore hemde yolculara arabesk müzikten daha iyi geliyor o kesin. ozellikle sincan hattında cok populer bir radyo. ankarada oturan hemen hemen herkes radyonun dinlenmesini anlayabilir de diğer şehirler de çok garipsenecek bir radyo olabilir.

program yapan kişilerin samimyetinden biraz kuşku duyulabilir, cunku gercekten telefon bağlantıları sırasında olabildigince la lu konusurken bir anda reklam yayınında bir o kadar kibarlaşıyorlar, gerçi bazı reklamlarda gardaş sigara içmeyin la bu çoh zararlı diye başlıyor. reklam anlayışı bu radyoyu olduruyor resmen. bir reklam 20 dikaka olur mu aq. direk frekansı değiştiriyorum. hep de aynı reklamlar.

bir de radyonun çalıdığı sarkılar genelde aynı çünkü bu piyasada dönen sarkı sayısı belli zaten. benim dinlediğim kadaraıyla oğuz yılmaz, namık, hüseyin kağıt, ankaralı coskun, mehmet demirtaş, hasan yılmaz, güdüllü , peçeneli, bilmem nereli diye gidiyor .

ankara'ya gönderme yapmak için seçtiği isimde kocaman bir harf hatası yapan radyodur.

(bkz: seğmen)

oynatıyor, orası ayrı...

kiraladığım bir arabada tanıştığım radyo. 10 dakika sonra direksiyonu şarambole kırmışken zor tutmuşlar , ben o anları hatırlamıyorum.

gına getirmiş radyodur. dikkat ettim galiba burdaki adamlar hergün aynı cümleleri kullanıyorlar.
hatta reklam arasında mzüik yapıyorlar. şarkılarda belli ali dayı , angaranın bağları başlıca eserler birde dj denen mahlukların şiveli konuşmaları beni deli ediyor. abartısız her k g oluyor sanki allahın dağ köytündeki adamı tutup getirmişler.

seymen özüyaman

Previous

Para kazandığın ilk işin neydi?

Günde kaç kez ellerini yıkarsın?

Bugün neyle meşgulsün?

Related users

Seni ne sinirlendirir?

İnsanlar neden yalan söyler?

utandıkları için yada kötü bir şey yaptığında soler

Televizyonda en son izlediğin şey neydi?

Tuhaf fobilerin var mı?

Gününü ne berbat eder?

Bugünün yarını olmasaydı, bugün ne yapardın?

Hangi ünlü kişiyle tanışmak istersin?

3 saat önce neredeydin?

Güzel bir akşam yemeği partisi planlıyorsun ama sadece 3 kişi çağırabilirsin. Kimleri çağırırdın?

Birçok insanın senin hakkında bilmediği şey nedir?

Yılın en favori tatili hangisi?

En son okuduğun kitap hangisidir?

ee nası gidio hayat :D

Tanıdığın en akıllı kişi kimdir?

Eğer dünyada kalan son insan olsaydın, ne yapardın?

Sence internet gerçek dünyadan daha mı iyi?

Bir günde kaç sms yolluyorsun?

Yılın en çok hangi ayını seversin?

Sence internet gerçek dünyadan daha mı iyi?

Bugün ne kadar para harcadın ve ne için harcadın?

Kaç yaşında Noel Baba’nın gerçek olmadığını fark ettin?

Bir günde kaç sms yolluyorsun?

Next

This user doesn’t have likes yet

Language: English

Radyo seymen dinle

06.03.2015 17:06

2010 tarihinde yayına başlayan Radyo Seymen, FM bandında 107.0 frekansından dinleyicilerinin kulaklarına ulaşmaktadır. Genellikle oyun havalarının ve Ankara havalarının yer aldığı kanalda gün boyunca enerji bulacaksın. Gün boyunca enerjim bitmesin diyorsan Radyo Seymen dinle. Radyoda duyacağın hareketli şarkıları seslendiren isimlerden bazıları şunlar: Ankaralı Yasin, Mehmet Demirtaş, Ankaralı Coşkun, Hasan Yılmaz, Hüseyin Kâğıt, Ramazan Çelik ve daha birçok ünlünün en güzel şarkılarını dinlemek için Radyo Seymen dinle. Bizim önerimiz, özellikle sabahları uykum zor açılıyor kendime gelemiyorum diyenlerden isen, Radyo Seymen dinle.

Hafta içi her sabah 7:00 ile 9:00 saatleri arasında yayın yapan Bilal ile oyun havalarını dinleyince uykun falan kalmayacak. Sen de her sabah Radyo Seymen dinle güne enerjik başla. Bilal’in programının ardından 9:00 ile 11:00 saatleri arasında mikrofona Zehra Bacı geçiyor ve ritim aynı hızla devam ediyor. Hafta sonu ise 8:00 ile 12:00 saatleri arasında sana hem Cumartesi hem de Pazar günleri eşlik edecek olan Pınar’ın programlarını kaçırmamak için hafta sonu da Canlı Radyo  dinle.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir