hız yayınları 7 sınıf 5 deneme sınavı cevap anahtarı / Hız Yayınları 7.Sınıf Kurumsal Deneme Sınavları PDF - Matematik Vakti

Hız Yayınları 7 Sınıf 5 Deneme Sınavı Cevap Anahtarı

hız yayınları 7 sınıf 5 deneme sınavı cevap anahtarı

Hız Yayınları Cevap Anahtarı siz öğrenci ve velilerden gelen en çok aramalar arasında alan Hız Yayınları Deneme Sonuçları araması sebebiyle oluşturulmuştur. Daha önce bu konudaki bilgileri okulumuzdaki öğrenciler de kullandığından Deneme Sınavı Sonuçları & Cevap Anahtarları sayfasında yayınlamaktaydım.

Şimdi başka bir kurumda görevlendirildiğimden artık bu yayınların cevap anahtarlarını veya deneme sınavı sonuçlarını paylaşmayacağım. Fakat elimden geldiği kadar Hız Yayınları ile ilgili bilgi vermeye çalışacağım.

Öncelikle ben ortaokul düzeyinde çalıştığımdan 5. Sınıf, 6. Sınıf, 7. Sınıf ve 8. Sınıf üzerinden yardımcı olabilirim. Lise ve ilkokul ile ilgili herhangi bir bilgim yok.

Hız Yayınları Ürünleri

Bunun yerine size yönlendirme yaparak ilgili siteyi vereceğim. Siz sayfa üzerinden dilediğiniz bilgilere ulaşabileceksiniz.

Okullarınızda yapılacak denene sınavları hakkında bilgi veren kataloğa göz atalım dilerseniz. ilgili sınavların kazanımlarını vb her türlü bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

HIZ YAYINLARI DENEME SINAVI SONUÇLARI VE CEVAP ANAHTARI

Okulumuzda da elimizden geldiğince uyguladığımız Hız Yayınları Deneme Sınavı Sonuçları ya da Hız Yayınları Deneme Sınavı Cevap Anahtarları sayfasına link üzerinden veya yukarıya eklediğim resim üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yukarıdaki bilgileri kullanarak ilgili web sitesine ulaşabilir ve yayınla ilgili aradıklarınızı bulabilirsiniz.

Hemen hemen tüm yayınevlerinin yaptığı deneme sınavlarını veya cevap anahtarlarını Deneme Sınavı Sonuçları & Cevap Anahtarları sayfasında paylaşmaktayım. Diğer yayınlar için ilgili sayfayı takip edebilirsiniz.

Yukarıda verilen bilgiler işinize yaramaz ve Hız Yayınları ile ilgili başka sorular sormak isterseniz aşağıdaki iletişim adreslerinden bana ulaşabilir sorunuzu bırakabilirsiniz.

Diğer sorularınız için siteye yorum bırakabilirsiniz. Fakat yorumları yorum yazdığınız günün akşamı saat gibi okuyabileceğimi unutmayın.

Not: Bazı öğrenciler sınava girmeden cevap anahtarı talep etmektedir. Bu yüzden cevap anahtarları bu sayfadan kaldırılmıştır. Cevap anahtarı alabilmek için Sınav kitapçığınızın işaretli halinin resmini çekerek Facebook ve İnstagram üzerinden bana gönderin. Sınava gerçekten girdiğinizi görürsem cevap anahtarını yollarım.

İNSTAGRAM ÜZERİNDEN İLETİŞİM

Ayrıca sayfa üzerinden online yapılacak ve sizlerin katılabileceği denemeleri de takip edebilirsiniz.

Not: İlk kez mesaj gönderiyorsanız Spam klasörüne düşeceği için mesajınızı fark etmem zaman alacaktır. Acil bir durumda ulaşmaya çalışıyorsanız sayfayı takip edip gönderilerden birine &#;dm bakabilir misiniz&#; yorumu bırakabilirsiniz.

Herhangi bir işle meşgul değilsem mesajlarınıza anında yanıt vermeye çalışırım.

HIZ'la Çözüm

Kullanıcı puanları ve yorumlar

8. Sınıf öğrencisiyim bol bol soru çözüyorum ve yapamadığım çok soru olabiliyor. Bu durumda iyi bir anlatıcının soru çözümüne ihtiyaç duyuyorum. Hız yayınları kullandığım yayınlara kıyasla video çözümü konusunda en başarılı yayın umarım yıllar boyu bu şekilde devam eder. Boş sorum kalmıyor video çözümleri sayesinde Çok teşekkür ederim. 😄🌼
kişi bu yorumu faydalı buldu
Bunu yararlı buldunuz mu?
Sena Merhaba 😊😊 Değerli yorumun için teşekkür ederiz 💗💗💗💗 Yorumun bizleri çok mutlu etti 😃😃😃 Derslerinde ve sınavlarında başarılar dileriz 💕💕😄😄😄
Merhaba , sizin 8. Sınıf fen bilimleri hız uzman test kitabinızı aldımve çook beğendim fakat bazı soruların çözümleri yok. Mesela mevsimler ve iklimden Ve Sorunun video çözümlerinin yerinde başka soruların cözümleri var (İşin garip yanı onların yerindeki sorular da kitapta yok) . Büyük ihtimalle bu durum belki de kitabı güncellemenizden ve bu video çözumlerin de eskiden kalma olmasindan. Ama bu hatayı düzeltmenizi rica ederim. Soruda hata yapmışım ve nerede hatam olduğunu anlamadım.
kişi bu yorumu faydalı buldu
Bunu yararlı buldunuz mu?
Merhaba 😊😊Güzel yorumun için teşekkür ederizz 💞💞Geri bildirimin için teşekkür ederiz yorumunu mutlaka dikkate alacağız💕💕😉 derslerinde başarılar dileriz❤️❤️💞💞💞
  • Uygunsuz olarak işaretle
  • Yorum geçmişini göster
Ben 8. sınıf öğrencisiyim ve kitaplarınız çok yardımcı oluyor. Fakat fen bilimleri uzmanı kitabında cevabını merak ettiğim çoğu soru için bu uygulamayı indirdim. Ama takıldığım soruda, o sorunun çözümü değil başka sorunun çözümü gösteriliyor. Hocalarıma sormaya da pek fırsatım olmuyor. Düzeltebilir misiniz?
32 kişi bu yorumu faydalı buldu
Bunu yararlı buldunuz mu?

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir