ist marina avm mağazalar / İstanbul, İstMarina AVM Mağazası Mağazası | doremusic

Ist Marina Avm Mağazalar

ist marina avm mağazalar

İstMarina Kartal Avm

Esen Yurt

Denizbank atm olması eksi puan. İnsan kalıtesi çok düşük ,mağazadaki ürünler diğer avm ‘lere göre eksik. Cafe,mağaza,tüm dükkanlarda hizmet eksik. Terzi bir facia özellikle. Sinema daha ucuz olabılır. Genelde lokasyonla alakalı sanırım kötü .

Esen Yurt

Denizbank atm olması eksi puan. İnsan kalıtesi çok düşük ,mağazadaki ürünler diğer avm ‘lere göre eksik. Cafe,mağaza,tüm dükkanlarda hizmet eksik. Terzi bir facia özellikle. Sinema daha ucuz olabılır. Genelde lokasyonla alakalı sanırım kötü .

Abdulkadir gemirter

Yeme içme yeri temizliği hiçhoş değil
Yuvarlak masalar pis

Ünzile Yıldız

Halkbankası atm istiyorum

mekki

Manzara konusunda bir sıkıntı yok ama mağaza çeşitleri (giyim,ayakkabı) vs. konusunda hiç iyi değil..

GÜNEŞ

Güzel vakit geçirilecek bir yer . Mağazalar kaliteli ve büyük, avm temiz.

Gece müzik dinleyebilecek keyif yapabilecek mekanlar bile var.

Ergin

Manzarası ve mimarisiyle İstanbul'a yakışan bir değer olmuş.Ferah ve temiz oluşu,eşsiz manzarası her fırsatta tercih sebebim olmuştur.

esra

sahil yolunda güzel vakit geçirilecek bir yer olmuş mağazalar kaliteli avm temiz

Julia

Müşteri servisiniz var mı?

Betül

Çocuklar için hiç bir şey düşünülmemis kucuk.lunapark bile yapabilirlerdi. Pendorya da bile burdan kat kat kücük yer oldugu halde var.

Ayşe

Denizle bağlantısı yok diyenler için zaten denize de yıllardır girilmiyor ön taraf kumcular fabrika kalkinca geri kalan kirli görüntüde kalkti.önemli olan sahilleri korumak yoksa ada manzarasi vs boş.manzara isteyen adada otursun oradan manzara daha guzel ;)

Ayşe

Kartala çok yakıştı inşallah kartal daha da gelişir

Gülay

Bebek bakım odaları felaket.son derece konforsuz.piazza ve hill town un bebek bakım odaları kadar iyi olmasını beklerdim..yakışmıyor!!

Suzan selbuz

Kartal'a guzel bir hava kattı .

Tülay Nami

Müşteri servisiniz var mı

Baran

Yarınki çocuk etkinliğine katılım sağlayacağım

Murat

denizleri ormanları katledin diyorsunuz da oraları biliyormusunuz acaba o diyenler avm nin olduğu yer çimento fabrikasıydı heryer toz leş içinde limanın yapılacağı yer kumcular dı tonlarca kumu biriktirip görüntü kirliliği yaratıyordu kartalı bir nebze olsun eğlenceli hale getiren yere katlettiniz diyorsunuz benim çocukluğumu geçirdiğim yere önce araştırın düz mantık gitmeyin!!

İhtibar bayrak

Kartal da güzel alışveriş yapılacak düzgün mağazalar yoktu.Kartal a gerçekten güzellik katmış ist.marine..Mağazaları ve yemek yeme yerleri yüksek ve ferah..Gerçekten hoş ve rahat olmuş..Avrupai çizgileri taşıyor.

Altug

Katledin her güzel yeri. Katledin sahilleri, ormanları, denizleri, doğayı. Sizden birgün hesap soracaklar. Ne cevap vereceksiniz...

Deniz

Niye mcdonalds yok??

Yasemin

Sahilin dibinde bir avm miz yoktu o da oldu

Herşey iyi hoş ama bu kadar sahilde olması iyi olmamış.deniz tarafından bakınca kabak gibi 5 yüksek gökdelen hoş bir görüntü değil bizzat özellikle baktım..

Bilge

Guzelim havacilarin butun manzarasini bozdunuz, 2 sene patlalattiginiz dinamitleri ve 24 saat yaptiginiz gurultuyu saymiyorum bile para hirsi boyle bir sey demek ki! Bir sahil yolunda avm eksiti yaptiniz tam oldu.

İdil

Dün açılısa girdigimde cok guzel ambians cok guzel bır havası vardı şarkı soyleyen kadın dısında.... cok itici cok bagırıyordu kadından kaçmak ıcın delık aradık neyse gayet guzel ve basarılı bız aılecek cok zevk aldık bütün markalar bütün yemek yerlerı hersey var biz yemek katından en on denız manzaralı olan balıkcının açılmasını beklıyoruz yazları nefiz tadına doyum olmaz biyer olucagından eminim. Ulaşım kolay onunden minibus sahil yolundan hertürlü gitmek ıstedıgınız yere gıdıyorsunuz yaniiii gidennn birdaha birdahaa giderrrr

Enes Özcan

2 aydır orada çalışıyorum

Sorularınızı yanıtlayım sahile direkt olarak bağlantı sahil yolunun altından tünel ile sağlanacak yaya tüneli yapıldı ancak henüz kullanıma açılmış değil.

İskelenin olduğu yere marina yapıldığı vakit ancak açılır.

Mevcut trafik sorunu ile de durum şöyle ki 28 martta açılacak olmasından dolayı firmaların hummalı bir çalışması söz konusu idi oradaki park halindeki araçların çoğu çalışma için gelen araçlardır avm açılışından sonra araçlar arka tarafta bulunan mal kabul kısmından giriş yapacaktır.

Konutların büyük bir kısmı satılmış olup konut sahiplerinin de araçları binaların altında bulunan 4 katlı otoparklara park edecektir

Miray

E-5 kartal köprüsünden sahile inen yol,hemen önünden geçen tek gidis tek geliş minübüs yolu ve hemen yanında ki sahil yolu oranın trafigini nasıl kaldıracak bilmiyorum. üstüne üstelik aksamları pavyon gibi anlamsız anlamsız ısıklandırılması rezillik.. havacılar gibi nadir yesil kalmıs bir mahallenin ölüm fermanıdır bu avm.. yazık.. cok yazık.. para hırsı insanları kör etmiş.. ama doğa bizden intikamını alacaktır.

Esra

Şimdiden daha açılmadan trafik kilit . Önündeki yol cok dar buna rağmen arabalar sağlı sollu park etmiş. Konutlar henuz boş. Millet taşınınca ayrı avm açılınca ayrımlaşmayalım. Yan tarafında oturuyorum. Bitikten sonra bizim için baya rezalet olucak .

Neslihan Mahmutyazıcıoğlu

Bu tür yerleşimi sevenler için gösterişli güzel bir proje ancak afedersiniz ama hergün önünden geçiyorum, denizle direkt bağlantısı yok bir kere ve deniz kıyısında yıllardır ordan çıkarılamayan hatta bu nedenle sahil yolunun rotasının bile değiştiği kumcuların iskelesi var, reklamdaki resimler bu açıdan yanıltıcı olmuyor mu?

ceren kurt

Avm kesin olarak ne zaman açılacak?

Kerimcantalıç

Güzel bir kartal avm

TÜMÜNÜ GÖSTER

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında, Marka Mağazacılık A.Ş. (“Marks and Spencer”) mağazalarından, www.marksandspencer.com.tr adresinden, (Marks and Spencer) mobil uygulaması veya çağrı merkezi üzerinden her zaman erişebileceğim aydınlatma metninde detaylı olarak açıklandığı şekilde mevcut veya ileride güncelleyeceğim kişisel verilerimin; (Marks and Spencer) nezdindeki üyeliğim ve alışverişlerime göre bana özel olanak ve teklifler sunulması, genel veya bana özel kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamların oluşturulması, kampanya, yarışma, çekiliş ve diğer etkinliklerin düzenlenmesi, segmentasyon, profilleme, raporlama, pazarlama ve analiz çalışmalarının yapılması, Mobil Uygulama, Site veya diğer 3. taraf ortamlarında (Marks and Spencer)’a ait reklamların ve pazarlama/iletişim faaliyetlerinin (Mobil Uygulama ve Site’deki bildirimler, pop-up gösterimi, kişiye özel teklifler, kullanıcı ekranlarının özelleştirilmesi, anket vs.) yürütülmesi ile müşteri deneyimini iyileştirmeye yönelik çalışmaların yapılması amacıyla işlenmesine rıza veriyorum.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır