pendik bakırköy marmaray / Marmaray Durakları İsimleri 2022 - Marmaray Durakları Kaç Tane Ve Kaç Dakika Tüm Detaylar

Pendik Bakırköy Marmaray

pendik bakırköy marmaray

Marmaray Durakları İsimleri 2023, Güncel İstanbul Marmaray Durak İsimleri, Biniş Ücreti ve Çalışma Sefer Saatleri

Giriş Tarihi: 02.01.2023 09:11 Güncelleme Tarihi: 15.01.2023 16:30

Marmaray, dünyadaki en önemli projelerden birisidir. İstanbul'un Avrupa yakası ile Anadolu yakasını birbirine bağlayan modern ve yüksek kapasiteli banliyö demiryolu sistemidir. Halkalı, Yenikapı, Üsküdar, Sirkeci, Gebze, Bakırköy, Bostancı, Pendik, Kartal, Kazlıçeşme, Küçükçekmece başta olmak üzere diğer tüm Marmaray durakları sıkça araştırılıyor. Marmaray durakları, istasyonları, çalışma saatleri, bilet ücreti ve durak haritasına buradan göz atabilirsiniz. İşte, 2023 Marmaray durakları isimleri, sefer saatleri ve istasyonları!

Marmaray Durakları İsimleri 2023,  Güncel İstanbul Marmaray Durak İsimleri, Biniş Ücreti ve Çalışma Sefer Saatleri
Marmaray Durakları İsimleri 2023,  Güncel İstanbul Marmaray Durak İsimleri, Biniş Ücreti ve Çalışma Sefer Saatleri
Marmaray Durakları İsimleri 2023,  Güncel İstanbul Marmaray Durak İsimleri, Biniş Ücreti ve Çalışma Sefer Saatleri
Marmaray Durakları İsimleri 2023,  Güncel İstanbul Marmaray Durak İsimleri, Biniş Ücreti ve Çalışma Sefer Saatleri
SON DAKİKA

Marmaray durakları isimleri 2023: Gebze-Halkalı Marmaray hareket saatleri, fiyatları ve haritası!

Asrın projesi olarak hayata geçirilen Marmaray'ın ilk etabı olan 2013 senesinde faaliyete başlamıştır. İstanbul'un trafik sorununa neşter vurmayı amaçlayan Marmaray Halkalı Gebze arasında milyonlarca İstanbulluyu taşıyor. Bu sebeple Marmaray durak isimleri, hareket saatleri ve bağlantı noktaları araştırılıyor. İkinci ve son etabının 2019 yılında tamamlanmasıyla tamamen hizmete giren Halkalı-Gebze Marmaray hattının 43 durağı bulunur. 15 dakikalık aralıklarla hizmet veren Marmaray'da Zeytinburnu-Pendik, Ataköy-Pendik durakları arasında 8 dakikada bir ek tren seferi düzenlenir. Marmaray ilk tren saati 06.00, son tren saati ise 22.15'tir. Marmaray'ın metro, vapur, tramvay ve dolmuşlarla farklı noktalarda bağlantıları vardır. 

MARMARAY DURAKLARI İSİMLERİ 2023

Halkalı YKB Gösteri Merkezi, Atakent Mahallesi, Kanuni Hastanesi, Mehmet Akif Ersoy Kalp Hastanesi ve TEMA İstanbul gibi konumlara gitmek için kullanılan marmaray durağıdır.

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde yer alan duraktır. Küçükçekmece Gölü sahiline gitmek için kullanılan marmaray durağıdır. 

  • Küçükçekmece İstasyonu

Marmaray'ın en kalabalık istasyonlarının başında gelen Küçükçekmece'den metrobüs bağlantısı bulunur. Bunun yanı sıra Küçükçekmece Gölüne ya da sınır ilçeleri olan Avcılar, Florya  gibi lokasyonlara gitmek için kullanılır. 

Florya İstasyonu, Florya sahiline, Galatasaray Metin Oktay Tesislerine, Atatürk Havalimanı'na ve civarda bulunan ünlü restoranlara gitmek için kullanılır. (Şazeli, Uludağ, Hatay Hak Evrensel Sofrası)

Marmaray durakları isimleri 2023: Gebze-Halkalı Marmaray hareket saatleri, fiyatları ve haritası!

  • Florya Akvaryum İstasyonu

Marmaray durakları listesi içerisinde en çok kullanılan istasyonlarından olan Florya Akvaryum'da, Aqua Florya AVM, İstanbul Akvaryum ve İBB Sosyal Tesislerine ulaşım sağlanır. 

Yeşiköy Marmaray İstasyonu'nu denize girmek için kullanılır. Bunun yanı sıra sahildeki balıkçı restoranları ve semt içerisindeki eğlence mekanlarına ulaşılır.

Bakırköy Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Yeşilyurt, Hava Harp Okulu, Hava Kuvvetleri Müzesi, Yeşilyurt Spor Kulübü ve sahilindeki köklü otelleri bulundurur.

A Plus AVM, Ataköy Millet Bahçesi, Ataköy Sahil ve Ataköy Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'na gitmek için Ataköy Marmaray durağı kullanılır.

Bakırköy Marmaray Durağı birçok AVM, devlet kurumu ve yaşam alanının buluştuğu noktada yer alır. Capacity AVM, Galleria, Carousel, Bakırköy Belediyesi, Bakırköy Meydanı ve trağie kapalı cadde gibi noktalara erişilir.

Marmaray durakları isimleri 2023: Gebze-Halkalı Marmaray hareket saatleri, fiyatları ve haritası!

Yenimahalle Marmaray İstasyonu ile Bakırköy Marmaray İstasyonu arasındaki mesafe oldukça kısadır. Bu anlamda Florya ve Florya Akvaryum istasyonları ile en kısa sürede geçilen istasyonlardandır. Bu sebeple Bakırköy'de yararlanabileceğiniz tüm imkanlardan Yenimahalle durağında da faydalanmanız mümkündür. Bakırköy'den tek farkı Veliefendi Hipodromu gitmek için daha elverişli oluşudur.

Zeytinburnu Marmaray Durağı ile Abdi İpekçi Tesislerine, Zeytinburnu sahiline ve dericilerin bulunduğu sanayi bölgesine gitmek mümkündür. Ayrıca Zeytinburnu Marmaray durağı kullanılarak çeşitli medya kuruluşlarına da gidebilme olanağı vardır.

  • Kazlıçeşme İstasyonu

Kazlıçeşme Marmaray Durağı, Zeytinburnu ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Yenikapı'dan önceki duraktır. İstanbul-Sirkeci - Pythio demiryolu bağlantısında bulunan Kazlıçeşme istasyonu, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nca modernize edilerek Marmaray ile entegre edilmiştir.  Halkalı Sirkeci banliyö hattında da hizmet veren Kazlıçeşme İstasyonu, 1955 senesinden günümüze kullanılmaktadır.

Marmaray ile metronun bağlantı noktası duraklarından bir tanesidir. Ayrıca İDO ile Bursa'ya Yenikapı üzerinden geçiş sağlanır. Marmaray'ın yer altına girişi Yenikapı'dan itibaren başlar.

Marmaray'ın en derin duraklarının başında gelmektedir. Sirkeci İstasyonu'nda inerek Sultanahmet, Cağaloğlu gibi konumlara ulaşabilir, Eminönü'nden Karaköy ve Taksim'e geçiş yapılabilir. 

  • Üsküdar İstasyonu

Marmaray durakları içerisinde Anadolu Yakası'nın ilk istasyonu olan Üsküdar, İstanbul'un en güzide semtlerinin başında olmasının yanı sıra birçok merkezi noktaya da geçiş yapabileceğiniz konumdur. Üsküdar'da Salacak Sahili'ne, korulara, camii ve müze gibi birçok tarihi yere gidebilirsiniz. Ayrıca Kadıköy'e çeşitli İETT otobüsleriyle geçiş yapabilir, Altunizade metrobüs durağı ile Avrupa Yakası'na geçebilirsiniz.

Marmaray durakları isimleri 2023: Gebze-Halkalı Marmaray hareket saatleri, fiyatları ve haritası!

  • Ayrılık Çeşmesi İstasyonu

Ayrılık Çeşmesi Marmaray İstasyonu ya da eski ismiyle İbrahimağa Tren İstasyonu. Anadolu Yakası'nda, Üsküdar Marmaray durağının ardından gelir. Kadıköy ilçesi Acıbadem Mahallesi'nde bulunan TCDD'ye ait hemzemin tren durağıdır. 

  • Söğütlüçeşme İstasyonu

Söğütlüçeşme Marmaray İstasyonu, metrobüs durağı ile karıştırmamalıdır. Marmaray projesi çerçevesinde 2019 senesinde yeniden hizmete alınan Söğütlüçeşme Marmaray durağı, Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alır. Kadıköy çarşı, boğa, Şükrü Saraçoğlu gibi bilinen yerlere gitmek için kullanıldığı gibi metrobüs ile aktarma durağı nedeniyle de kullanılır.

Kadıköy ilçesinde bulunan duraklardan birisi olan Feneryolu, Söğütlüçeşme'den sonra Göztepe'den önce gelmektedir. Marmaray'ın en az kullanılan duraklarının başında gelmektedir. 

İstanbul'un en eski tren istasyonlarından olan Göztepe Marmaray Durağı, yeniden inşa edilme sürecinin ardından 2019 senesinde hizmete tekrardan başlamıştır. Kadıköy ilçresine bağlı bulunan Göztepe durağı, Feneryolu ile Erenköy marmaray duraklarının arasında kalır. 

Erenköy Marmaray durağı da Kadıköy ilçesinde yer almaktadır. İstanbul-Haydarpaşa - Ankara demiryolu kapsamında 1872 senesinde hizmete başlamış olup, Marmaray projesi çerçevesinde 2019 yılında modern haliyle hizmetlerine devam etmektedir. 

Kadıköy ilçesine bağlı bir başka marmaray durağı olan Suadiye, Marmaray projesinin yeniden aktif bir şekilde çalışmasıyla birlikte 2019 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Erenköy ve Bostancı duraklarının ortasında yer alır. 

Marmaray durakları isimleri 2023: Gebze-Halkalı Marmaray hareket saatleri, fiyatları ve haritası!

Kadıköy ilçesine bağlı son marmaray durağı Bostancı'dır. Yoğun olarak kullanılan bu durağa çeşitli İETT araçlarıyla ulaşmak mümkündür.Ayrıca Bostancı, İstanbul'un en güzide semtlerinden birisidir. Bu sebeple sirkülasyon oldukça fazladır.

  • Küçükyalı İstasyonu

Maltepe ilçe sınırları içerisinde yer alan Küçükyalı Marmaray İstasyonu, Bostancı ile İdealtepe marmaray durakları arasında yer alır. Nispeten diğer istasyonlara göre daha tenha bir duraktır.

Maltepe sınırları içerisinde bulunan bir başka Marmaray durağıdır. İdealtepe'den farklı bir raylı ulaşım aracına aktarma yapılmaz. İETT otobüsleriyle ulaşmak mümkündür. Küçükyalı ile Süreyya Plajı İstasyonları arasında kalır.

  • Süreyya Plajı İstasyonu

Anadolu Yakası'nda Maltepe İlçesi'nde bulunan bir başka istasyon da Süreyya Plajı durağıdır. Durak, İdealtepe ve Maltepe marmaray durakları arasında yer alır. 1969 ile 2013 seneleri içerisinde Asya Yakası'nın tren hattı olan Haydarpaşa Gebze arasında hizmet vermiştir. 2013 yılından sonra ise Marmaray'a dahil olmuştur.

Hemzemin tren istasyonlarından Maltepe Marmaray İstasyonu, tıpkı Süreyya Plajı durağı gibi B2 Haydarpaşa Gebze banliyo hattında hizmet verdikten sonra Marmaray'a bağlanmıştır. 2013 senesinden beri Halkalı Gebze Marmaray durağında faaliyet göstermektedir. Yüksek Hızlı Trenler için bir platform yer alsa da bir süredir kullanım dışıdır.

Marmaray durakları isimleri 2023: Gebze-Halkalı Marmaray hareket saatleri, fiyatları ve haritası!

Kartal Sabiha Gökçen Anadolu Lisesi'ne gitmek için kullanılır. Kartal sınırları içerisinde yer alan Cevizli Marmaray İstasyonu, Maltepe Marmaray durağı ile Atalar Marmaray durağı arasındadır. Marmaray durakları içerisinde nispeten en az kullanılan istasyonlarının başında gelir. 

Kartal ilçesi sınırları içerisinde bulunan bir diğer istasyon olan Atalar Marmaray Durağı, Üsküdar Caddesi üzerinde bulunur. Önceki istasyon Cevizli, sonraki durak ise Başak marmaray durağıdır.

Başak Marmaray durağı, İstanbul'un Asya Yakası'nda, Kartal ilçesinin Petrol-İş Mahallesi ile Kordonboyu Mahallesi arasında bulunan TCDD'ye ait hemzemin tren istasyonudur. İstanbul-Haydarpaşa - Ankara demiryolu üzerinde yer alan istasyon, Marmaray projesi çerçevesinde inşa edilerek 12 Mart 2019'da faaliyete yeniden başlamıştır.

Kartal Marmaray İstasyonu, İstanbul'un Asya tarafında, Kartal semtinin Yukarımahalle Mahallesi, Çavuşoğlu Mahallesi ve Kordonboyu Mahallesi arasında bulunan TCDD'ye ait viyadük üzerindeki tren istasyonudur.

Marmaray durakları isimleri 2023: Gebze-Halkalı Marmaray hareket saatleri, fiyatları ve haritası!

  • Yunus İstasyonu
  • Pendik İstasyonu
  • Kaynarca İstasyonu
  • Tersane İstasyonu
  • Güzelyalı İstasyonu
  • Aydıntepe İstasyonu
  • İçmeler İstasyonu
  • Tuzla İstasyonu
  • Çayırova İstasyonu
  • Fatih İstasyonu
  • Osmangazi İstasyonu
  • Darıca İstasyonu
  • Gebze İstasyonu

 

MARMARAY ZEYTİNBURNU-PENDİK İSTASYON İSİMLERİ

  • Zeytinburnu İstasyonu
  • Kazlıçeşme İstasyonu
  • Yenikapı İstasyonu
  • Sirkeci İstasyonu
  • Üsküdar İstasyonu
  • Ayrılık Çeşmesi İstasyonu
  • Söğütlüçeşme İstasyonu
  • Feneryolu İstasyonu
  • Göztepe İstasyonu
  • Erenköy İstasyonu
  • Suadiye İstasyonu
  • Bostancı İstasyonu
  • Küçükyalı İstasyonu
  • İdealtepe İstasyonu
  • Süreyya Plajı İstasyonu
  • Maltepe İstasyonu
  • Cevizli İstasyonu
  • Atalar İstasyonu
  • Başak İstasyonu
  • Kartal İstasyonu
  • Yunus İstasyonu
  • Pendik İstasyonu
  • Kaynarca İstasyonu
  • Tersane İstasyonu
  • Güzelyalı İstasyonu
  • Aydıntepe İstasyonu
  • İçmeler İstasyonu
  • Tuzla İstasyonu
  • Çayırova İstasyonu
  • Fatih İstasyonu
  • Osmangazi İstasyonu
  • Darıca İstasyonu
  • Gebze İstasyonu
  • Zeytinburnu İstasyonu
  • Kazlıçeşme İstasyonu
  • Yenikapı İstasyonu
  • Sirkeci İstasyonu
  • Üsküdar İstasyonu
  • Ayrılıkçeşmesi İstasyonu
  • Söğütlüçeşme İstasyonu
  • Feneryolu İstasyonu
  • Göztepe İstasyonu
  • Erenköy İstasyonu
  • Suadiye İstasyonu
  • Bostancı İstasyonu
  • Küçükyalı İstasyonu
  • İdealtepe İstasyonu
  • Süreyya Plajı İstasyonu
  • Maltepe İstasyonu
  • Cevizli İstasyonu
  • Atalar İstasyonu
  • Başak İstasyonu
  • Kartal İstasyonu
  • Yunus İstasyonu
  • Pendik İstasyonu

 

Marmaray durakları isimleri 2023: Gebze-Halkalı Marmaray hareket saatleri, fiyatları ve haritası!

MARMARAY ATAKÖY-PENDİK DURAKLARI

  • Ataköy İstasyonu
  • Bakırköy İstasyonu
  • Yenimahalle İstasyonu
  • Zeytinburnu İstasyonu
  • Kazlıçeşme İstasyonu
  • Yenikapı İstasyonu
  • Sirkeci İstasyonu
  • Üsküdar İstasyonu
  • Ayrılık Çeşmesi İstasyonu
  • Söğütlüçeşme İstasyonu
  • Feneryolu İstasyonu
  • Göztepe İstasyonu
  • Erenköy İstasyonu
  • Suadiye İstasyonu
  • Bostancı İstasyonu
  • Küçükyalı İstasyonu
  • İdealtepe İstasyonu
  • Süreyya Plajı İstasyonu
  • Maltepe İstasyonu
  • Cevizli İstasyonu
  • Atalar İstasyonu
  • Başak İstasyonu
  • Kartal İstasyonu
  • Yunus İstasyonu
  • Pendik İstasyonu

 

MARMARAY HARİTASI 2023 ve BAĞLANTI NOKTALARI

Marmaray Haritası, bilhassa haftasonları tren hattını kullanacak turistler tarafından araştırılıyor. Birçok toplu taşıma aracı ile bağlantı noktası bulunan Marmaray haritası ve bağlantı noktaları sizlerle. 

Küçükçekmece Marmaray Durağı ->  Metrobüs

Küçükçekmece Marmaray istasyonunda inerek Küçükçekmece Metrobüs durağına ulaşabilirsiniz. Tahmini yaya yolu mesafesi 450 metredir. Marmaray ile Metrobüs geçişi için kullanılacak iki duraktan birisidir. Diğer ise Söğütlüçeşme Marmaray durağıdır.

Ataköy Marmaray Durağı -> Metro

Ataköy Marmaray istasyonunu kullanarak yeni metro hatlarından olan İkitelli Sanayi – Ataköy M9 metro hattına geçiş yapabilirsiniz. Ataköy Marmaray durağı, marmarayın ikinci etabının ardından faaliyete sunulmuştur. Geleneksel, Halkalı Sirkeci banliyo hattında böyle bir durak yoktu. 

Bakırköy Marmaray Durağı -> İDO, Metro

En çok kullanılan Marmaray durakları arasında yer alan Bakırköy Metro istasyonundan, M3 İDO vapur seferlerine geçiş yapabilirsiniz. Aynı zamanda yapımı devam etmekte olam "Kayaşehir Uzatmaları" metro hattına da geçiş yapabileceksiniz. 

Yenikapı Marmaray Durağı -> İDO, Metro

Marmaray'ın şüphesiz en kalabalık durakları arasında yer alan Yenikapı Marmaray İstasyonu'ndan, M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı, M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı ve M2 Yenikapı-Seyrantepe/Hacıosman metro hatlarına geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca Bursa'ya giden İDO feribotlarına gitmek için de Marmaray durağı kullanılmalıdır. 

Üsküdar Marmaray Durağı -> Metro

Asya yakasının ilk durağı olan Üsküdar Marmaray istasyonu üzerinden  M5 Yamanevler-Sultanbeyli metro hattına geçiş yapabilirsiniz.

Göztepe Marmaray Durağı -> Metro

M12 Göztepe-Ümraniye metro hattına geçiş yapabilirsiniz.

Bostancı Marmaray Durağı -> Metro

M8 Bostancı-Dudullu Metro hattına geçiş yapabilirsiniz.

Pendik Marmaray Durağı -> Metro, YHT

M10 Pendik-SGH Metro hattına ve üksek Hızlı Tren Garı'na geçiş yapabilirsiniz.

İçmeler Marmaray Durağı 

Asya yakasının son durağı olan İçmeler Marmaray İstasyonu'ndan M4 Tavşantepe-SGH ve Tuzla Uzatmaları metro hattına geçiş yapabilirsiniz. 

MARMARAY HAREKET SAATLERİ, SEFER BAŞLANGICI

Marmaray durakları isimleri 2023: Gebze-Halkalı Marmaray hareket saatleri, fiyatları ve haritası!

Marmaray Gezbe-Halkalı tren seferleri ve ek tren seferleri hareket saatleri yoğun günlerde değişim gösterir. Fakat tren hattı seferleri 15 dakikada bir ring sefer olarak gerçekleşir. Marmaray'ın sefer sıklığı Pendik-Zeytinburnu ek ten seferi ve Ataköy-Pendik ek tren seferi 8 dakikada bir yapılır. 

Önemli not: İş günleri içerisinde ya da hafta sonunda akşam 21.00 seferi sonrasında Pendik'ten kalkan trenlerinden son istasyonu Zeytinburnu Marmaray durağıdır. Marmaray hareket saatleri 2022 senesinde aşağıda bulunan tablodaki gibi düzenlenmiştir. 

Halkalı Gebze Marmaray saatleri

DURAKLAR1. TREN2. TREN3. TREN4. TRENSON TREN
Halkalı Kalkış ↓05:5806:1106:2606:4122:58
Mustafa Kemal06:0106:1606:3106:4623:01
K.Çekmece06:0406:1906:3406:4923:04
Florya06:0706:2206:3706:5223:07
Florya AKV.06:0906:2406:3906:5423:09
Yeşilköy06:1206:2706:4206:5723:12
Yeşilyurt06:1406:2906:4406:5923:14
Ataköy06:0206:0906:1706:2523:17
Bakırköy06:0406:1206:2006:2823:19
Yenimahalle06:0606:1306:2106:2923:21
Zeytinburnu06:0106:0906:1706:2523:24
Kazlı çeşme06:0306:1106:1906:2723:26
Yenikapı06:0006:0806:1606:2423:30
Sirkeci06:0306:1106:1906:2723:33
Üsküdar06:0006:0706:1506:2323:37
Ayrılık Ç.06:0406:1106:1906:2723:41
Söğütlü Ç.06:0706:1406:2206:3023:44
Feneryolu06:0206:0906:1706:2523:47
Göztepe06:0406:1106:1906:2723:49
Erenköy06:0606:1306:2106:2923:51
Suadiye06:0106:0806:1606:2423:53
Bostancı06:0306:1106:1906:2723:56
Küçükyalı06:0606:1306:2106:2923:58
İdealtepe06:0006:0806:1606:2400:00
Süreyya Plajı06:0206:1006:1806:2600:02
Maltepe06:0506:1206:2006:2800:05
Cevizli06:0006:0806:1606:2400:08
Atalar06:0206:1006:1806:2600:10
Başak06:0406:1206:2006:2800:12
Kartal06:0706:1406:2206:3000:14
Yunus06:0206:0906:1706:2500:17
Pendik06:0406:1906:2706:3500:19
Kaynarca06:0706:2206:3706:5200:22
Tersane06:1006:2506:3906:5400:25
Güzelyalı06:1206:2706:4206:5700:27
Aydıntepe06:1406:2906:4406:5900:29
İçmeler06:1506:3006:4507:0000:30
Tuzla06:1806:3306:4807:0300:33
Çayırova06:2206:3706:5207:0700:37
Fatih06:2406:3906:5407:0900:39
Osmangazi06:2606:4106:5607:1100:41
Darıca06:2806:4306:5807:1300:43
Gebze Varış

Gebze Halkalı Marmaray saatleri

 

Gebze Kalkış↓06:0506:2006:3506:5022:50
Darıca06:0806:2306:3806:5322:53
Osmangazi06:1006:2506:4006:5522:55
Fatih06:1206:2706:4206:5722:57
Çayırova06:1406:2906:4406:5922:59
Tuzla06:0306:1806:3306:4823:03
İçmeler06:0606:2106:3606:5123:06
Aydıntepe06:0706:2206:3706:5223:07
Güzelyalı06:0906:2406:3906:5423:09
Tersane06:1106:2606:4106:5623:11
Kaynarca06:1406:2906:4406:5923:14
Pendik06:0206:0906:1706:2523:17
Yunus06:0406:1206:2006:2823:19
Kartal06:0006:0706:1506:2323:22
Başak06:0206:0906:1706:2523:24
Atalar06:0406:1106:1906:2723:26
Cevizli06:0606:1406:2206:3023:29
Maltepe06:0206:0906:1706:2523:32
Süreyya Plajı06:0406:1106:1906:2723:34
İdealtepe06:0606:1306:1906:2723:36
Küçükyalı06:0006:0806:1606:2423:38
Bostancı06:0306:1006:1806:2623:40
Suadiye06:0506:1206:2006:2823:42
Erenköy06:0006:0706:1906:2723:45
Göztepe06:0206:1006:1806:2623:47
Feneryolu06:0406:1206:2006:2823:49
Söğütlü Ç.06:0006:0706:1506:2323:52
Ayrılık Ç.06:0306:1006:1806:2623:55
Üsküdar05:5906:0706:1506:2323:59
Sirkeci06:0306:1106:1906:2700:03
Yenikapı05:5906:0706:1506:2300:07
Kazlı Çeşme06:0306:1106:1906:2700:11
Zeytinburnu06:0606:1306:1906:2700:13
Yenimahalle06:0206:0806:1606:2400:16
Bakırköy06:0406:1006:1806:2600:18
Ataköy06:0606:2106:2906:4400:20
Yeşilyurt06:0906:2406:3906:5400:23
Yeşilköy06:1106:2606:4106:5600:25
Akvaryum06:1406:2906:4406:5900:28
Florya06:1606:3106:4607:0100:29
K. Çekmece06:1906:3406:4907:0400:33
Mustafa K.06:2206:3706:5207:0700:35
Halkalı Varış

MARMARAY İLK VE SON TREN HAREKET SAATLERİ KAÇTIR?

Gebze – Halkalı: (İlk tren 06.05)

Güncel Marmaray Durakları 17 Haziran 2023

Marmaray Durakları; TCDD’ye ait trenler ile Gebze Halkalı arasında İstanbul yolcusuna güvenilir seyahat sunan tren duruş istasyonlarıdır. Yolcu yoğunluğu açısından tercih edilen Marmaray Durakları isim listesi Halkalı, Küçükçekmece, Mustafa Kemal, Florya, Bakırköy, Zeytinburnu, Yenikapı, Sirkeci, Üsküdar, Tuzla, Bostancı, Maltepe, Kartal, Pendik, Gebze duraklarıdır.

Marmaray Hesaplama 2023

ToplamMesafeSüre
Tam ÜcretÖğrenci ÜcretSosyal Ücret
Tam İadeÖğrenci İade Sosyal İade

Kalkış durağı ve Varış durağı seç.

Marmaray Ücret Tarifesi

Binilecek Tren, istasyona en yakın 7 durağa yapılan yolculuklarda bilet ücreti öğrenci 4,83 ₺, Tam bilet 9,90 ₺’dır. Tüm duraklardan diğer istasyonlara kart basım adetleri ise ücretler sayfamızdan hesaplanabilir.

Marmaray Güzergahı

Gebze Halkalı Marmaray hangi duraklardan geçiyor? İstanbul Halkalı’dan Kalkan Marmaray Küçükçekmece, Bakırköy, Zeytinburnu, Fatih, Üsküdar, Kadıköy, Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla, Kocaeli’nde Darıca ve Gebze duraklarından gecmektedir. Bu hat 43 duraktan oluşmaktadır.

Büyük Marmaray Ulaşım Haritası için Tıklayın

Marmaray Durakları

Marmaray Duraklar Arası Kaç Dakika?

Gebze Halkalı hattında İstasyonlar arası süre durak uzaklıklarına göre değişmektedir. Trenler Duraklarda 30 saniye ile 1 dakika arasında bekleme yapabilmektedir.

Marmaray banliyö trenleri ile Boğazı 4 dakikada geçer, 76,6 kilometrelik Gebze Halkalı arasını 108 dakikada tamamlayabilirsiniz

Sayın Marmaray yolcuları, Hafta sonu gece Marmaray Seferleri Şu şekildedir.

Marmaray Gece Seferleri

İyi yolculuklar dileriz.

Son Sefer Saat Kaçta?

Marmarayda Son seferler gece yarısından sonra, hafta içi ve hafta sonu olarak değişiklik göstermektedir. Hafta içi 15 dakika aralıklarla yapılan seferler hafta sonu Cuma ve Cumartesi akşamları yarım saat aralıklarla son sefere kadar çalışmaktadırlar.

Marmaray Sefer Saatleri

Banliyö Trenleri, Gebze – Halkalı son durakları arasında 15 dakika, Hatta Pendik – Ataköy ara durakları arasında 8 dakika aralıklarla sefer yapar. Saat 21:00’den sonra Pendik hareketli trenlerin son durağı Zeytinburnu’dur. Saatler ile ilgili detaylı bilgi için Marmaray Sefer Saatleri Sayfamızı ziyaret ediniz.

marmaray saatleri

İstanbul Marmaray Durakları

Halkalı Marmaray, Gebze Marmaray, Kocaeli Gebze’den başlayıp İstanbul Halkalı’da son bulan Ulaşım Ağının 1. Durağıdır. Halkalı yönüne sonraki istasyon → Darıca’dır.

Bakırköy’deki Marmaray Durakları

Ataköy Marmaray Durağı, Bakırköy Durağı, Florya Durağı, Yenimahalle Durağı, Yeşilköy İstasyonu, Yeşilyurt Durağı,

İstanbul Fatih Marmaray Durakları

Sirkeci Marmaray, Yenikapı Marmaray,

Gebze Marmaray’ın Durakları

Çayırova Marmaray, Darıca Marmaray Durağı, Fatih İstasyonu, Gebze Marmaray, Osmangazi  İstasyonu,

Kadıköy Marmaray Durakları

Ayrılık Çeşmesi Marmaray durağı, Bostancı İstasyonu, Erenköy İstasyonu, Feneryolu İstasyonu, Göztepe Marmaray, Söğütlüçeşme İstasyonu, Suadiye Durağı,

Marmaray Durakları

Kartal Marmaray’daki Duraklar

Atalar Durağı, Başak İstasyonu, Kartal Marmaray, Yunus  Marmaray,

Küçükçekmece Durakları

Küçükçekmece Marmaray, Mustafa Kemal İstasyonu,

Maltepe Marmaray Durakları

Cevizli İstasyonu, İdealtepe İstasyonu, Küçükyalı Marmaray, Maltepe Marmaray, Süreyya Plajı İstasyonu,

Pendik Marmaray’daki Duraklar

Güzelyalı Marmaray, Kaynarca Marmaray, Pendik Marmaray, Tersane İstasyonu,

Tuzla Marmaray’daki İstasyonlar

Aydıntepe Durağı, İçmeler İstasyonu, Tuzla Marmaray İstasyonu.

Üsküdar Marmaray Durakları

Üsküdar İstasyonu.

Zeytinburnu Durakları

Kazlıçeşme Marmaray İstasyonu, Zeytinburnu Marmaray Durağı

Marmaray Aktarma Noktaları

  • Tramvay Aktarması: Yenikapı ve Sirkeci
  • İdo’ya Aktarma: Yenikapı, Sirkeci
  • Metroya Aktarma: Ataköy, Ayrılıkçeşmesi, Bakırköy, Bostancı, Göztepe, Halkalı, İçmeler, Pendik,Sirkeci, Üsküdar ve Yenikapı Marmaray duraklarından Metroya aktarma yapılır.
  • Hızlı Tren Aktarma: Halkalı, Bakırköy, Kadıköy SöğütlüÇeşme, Bostancı ve Pendik duraklarından Hızlı Trene aktarma yapılabilir.

Marmaray Durakları İsimleri

  • Akvaryum Durağı
  • Ataköy İstasyonu
  • Atalar Durağı
  • Ayrılık Çeşmesi Durağı
  • Aydıntepe Durağı
  • Bakırköy İstasyonu
  • Başak Durağı
  • Bostancı İstasyonu
  • Cevizli Durağı
  • Çayırova Durağı
  • Darıca Durağı
  • Erenköy Durağı
  • Fatih Durağı
  • Feneryolu Durağı
  • Florya Durağı
  • Gebze İstasyonu
  • Göztepe Durağı
  • Güzelyalı Durağı
  • Halkalı İstasyonu
  • İçmeler Durağı
  • İdealtepe Durağı
  • Kartal İstasyonu
  • Kaynarca Durağı
  • Kazlıçeşme İstasyonu
  • Küçükçekmece İstasyonu
  • Küçükyalı Durağı
  • Maltepe İstasyonu
  • Mustafa Kemal Durağı
  • Osmangazi  Durağı
  • Pendik İstasyonu
  • Sirkeci İstasyonu
  • Söğütlüçeşme İstasyonu
  • Suadiye Durağı
  • Süreyya Plajı Durağı
  • Tersane Durağı
  • Tuzla İstasyonu
  • Üsküdar  İstasyonu
  • Yenikapı İstasyonu
  • Yenimahalle İstasyonu
  • Yeşilköy Durağı
  • Yeşilyurt Durağı
  • Yunus  Durağı
  • Zeytinburnu İstasyonu

Popüler Duraklar

1Üsküdar33k
2Yenikapı32k
3Halkalı28k
4Sirkeci18k
5Gebze17k
7Bakırköy12k
8Bostancı12k
9Pendik10k
10Kazlıçeşme10k
11Söğütlüçeşme10k
12Ayrılık Çeşmesi8.8k
13Küçükçekmece8.8k
14Marmaray Üsküdar İstasyonu8.3k
15Kartal7.6k
16Zeytinburnu7.1k
17Maltepe6.8k
18Feneryolu6.8k
19Ataköy5.9k
20Erenköy5.6k
21Suadiye5.4k
22Tuzla4.5k
23Göztepe4.3k
24Küçükyalı3.9k
25Marmaray Yenikapı İstasyonu3.5k
26Kadıköy3.5k
27Atalar3.4k
28Marmaray Gebze3.4k
29Florya3.2k
30Üsküdar Durakları3.1k
31Küçükçekmece Durağı2.7k
32Marmaray Pendik2.5k

Marmaray Soru, Sorun, Şikayet?

Trenler Gebze İstanbul Halkalı arasında toplam 43 durağa uğramaktadır. Sitemizden yalnız Marmaray Durakları, saatleri ve fiyatları araştırabilirsiniz. bileti, Mavi kart veya İstanbulkart ile ilgili detaylı bilgiye sahip olmak, soru, sorun, veya şikayetleriniz için resmi web sitesini ziyaret edebilir veya 0216 504 0428 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Son Güncellenme:

Avrupa ve Anadolu Yakası’nı birbirine bağlayan Marmaray Halkalı-Gebze Banliyö Hattı’nın ilk etabı 29 Ekim 2013’te hizmete girmiştir. İstanbul’un ulaşım problemini rahatlatan Marmaray Halkalı-Gebze Banliyö Hattı milyonlarca kişiyi taşıyor. Bu nedenle Marmaray durakları, sefer saatleri ve Halkalı-Gebze istasyon isimleri merak edilen konuların başında geliyor. İkinci etabı 12 Mart 2019’da tamamlanan Marmaray’ın toplamda 43 durağı bulunuyor. Gebze-Halkalı arasında 15 dakika aralıklarla hizmet veren Marmaray’da Zeytinburnu ile Maltepe arasında ise 8 dk aralıklarla ek tren seferleri yapılıyor. Gebze’den ilk tren saat 06.00’da son tren 22.15’de kalkıyor. Halkalı’dan ilk tren saat 06.00’da son tren saati ise 22.00’da başlıyor. Milyonlarca kişiyi taşıyan Marmaray’ın metro, metrobüs, vapur, ve tramvaylarla çeşitli istasyonlarla bağlantısı bulunuyor.

Haberin Devamı

Marmaray Durak Haritası 2023

Marmaray Durakları ve Sefer Saatleri Nelerdir?

Marmaray Durakları 2023: İstanbul Marmaray Durak İsimleri, Ücret Tarifesi ve Çalışma Saatleri

 Marmaray Halkalı-Gebze Durakları ve İstasyon İsimleri 2023

  • Halkalı İstasyonu
  • Mustafa Kemal İstasyonu
  • Küçükçekmece İstasyonu
  • Florya İstasyonu
  • Florya Akvaryum İstasyonu
  • Yeşilköy İstasyonu
  • Yeşilyurt İstasyonu
  • Ataköy İstasyonu
  • Bakırköy İstasyonu
  • Yenimahalle İstasyonu
  • Zeytinburnu İstasyonu
  • Kazlıçeşme İstasyonu
  • Yenikapı İstasyonu
  • Sirkeci İstasyonu
  • Üsküdar İstasyonu
  • Ayrılık Çeşmesi İstasyonu
  • Söğütlüçeşme İstasyonu
  • Feneryolu İstasyonu
  • Göztepe İstasyonu
  • Erenköy İstasyonu
  • Suadiye İstasyonu
  • Bostancı İstasyonu
  • Küçükyalı İstasyonu
  • İdealtepe İstasyonu
  • Süreyya Plajı İstasyonu
  • Maltepe İstasyonu
  • Cevizli İstasyonu
  • Atalar İstasyonu
  • Başak İstasyonu
  • Kartal İstasyonu
  • Yunus İstasyonu
  • Pendik İstasyonu
  • Kaynarca İstasyonu
  • Tersane İstasyonu
  • Güzelyalı İstasyonu
  • Aydıntepe İstasyonu
  • İçmeler İstasyonu
  • Tuzla İstasyonu
  • Çayırova İstasyonu
  • Fatih İstasyonu
  • Osmangazi İstasyonu
  • Darıca İstasyonu
  • Gebze İstasyonu

Marmaray Durakları 2023: İstanbul Marmaray Durak İsimleri, Ücret Tarifesi ve Çalışma Saatleri

Marmaray Zeytinburnu-Pendik Durakları ve İstasyon İsimleri 2023

  • Zeytinburnu İstasyonu
  • Kazlıçeşme İstasyonu
  • Yenikapı İstasyonu
  • Sirkeci İstasyonu
  • Üsküdar İstasyonu
  • Ayrılıkçeşmesi İstasyonu
  • Söğütlüçeşme İstasyonu
  • Feneryolu İstasyonu
  • Göztepe İstasyonu
  • Erenköy İstasyonu
  • Suadiye İstasyonu
  • Bostancı İstasyonu
  • Küçükyalı İstasyonu
  • İdealtepe İstasyonu
  • Süreyya Plajı İstasyonu
  • Maltepe İstasyonu
  • Cevizli İstasyonu
  • Atalar İstasyonu
  • Başak İstasyonu
  • Kartal İstasyonu
  • Yunus İstasyonu
  • Pendik İstasyonu

Marmaray Ataköy-Pendik Durakları ve İstasyon İsimleri 2023

  • Ataköy İstasyonu
  • Bakırköy İstasyonu
  • Yenimahalle İstasyonu
  • Zeytinburnu İstasyonu
  • Kazlıçeşme İstasyonu
  • Yenikapı İstasyonu
  • Sirkeci İstasyonu
  • Üsküdar İstasyonu
  • Ayrılık Çeşmesi İstasyonu
  • Söğütlüçeşme İstasyonu
  • Feneryolu İstasyonu
  • Göztepe İstasyonu
  • Erenköy İstasyonu
  • Suadiye İstasyonu
  • Bostancı İstasyonu
  • Küçükyalı İstasyonu
  • İdealtepe İstasyonu
  • Süreyya Plajı İstasyonu
  • Maltepe İstasyonu
  • Cevizli İstasyonu
  • Atalar İstasyonu
  • Başak İstasyonu
  • Kartal İstasyonu
  • Yunus İstasyonu
  • Pendik İstasyonu

Marmaray İlk ve Son Tren Saatleri Nasıl?

Gebze – Halkalı: (İlk tren 06.05)
Gebze – Halkalı: (Son tren 22.50)
Halkalı – Gebze: (İlk tren 05.58)
Halkalı – Gebze: (Son tren 22.58)
Ataköy – Pendik: (İlk tren 06.09)
Ataköy – Pendik: (Son tren 21.54)
Pendik – Ataköy: (İlk tren 06.09)
Pendik – Ataköy: (Son tren 20.39)

Marmaray Hesaplama

İstanbul'un en önemli ulaşım araçlarından bir tanesi olan Marmaray'da gittiğin kadar öde uygulaması var. Bu nedenle pek çok kişi gideceği lokasyonun hesaplamasını yapmak istiyor. Marmaray hesaplama işlemi aşağıdaki gibidir. 

Haberin Devamı

Marmaray Durakları 2023: İstanbul Marmaray Durak İsimleri, Ücret Tarifesi ve Çalışma Saatleri

  • Marmaray hesaplamasayfasına gidin.
  • Marmaray'a bineceğiniz durağın ismini yazarak seçim yapın.
  • Gideceğiniz durağı yazarak seçim yapın.
  • Hesapla butonuna basın.

Marmaray Ulaşım Ağı

Marmaray Durakları 2023: İstanbul Marmaray Durak İsimleri, Ücret Tarifesi ve Çalışma Saatleri

Marmaray Ücretleri 2023

Marmaray 2023 tam bilet tarifesi en az taşımada 9,90 TL, tam parkur taşımada 21,91 TL olarak belirlendi. Bu oran öğrencilerde farklılık gösteriyor. Öğrenciler en kısa mesafede 4,83 en uzun mesafe için 9,90 TL ödüyor.

Marmaray Tam Yol Taşıma Ücreti

  • Tam Ücret: 21,91 TL
  • Öğrenci: 9,90 TL

Marmaray En Az Taşıma Ücreti

  • Tam Ücret: 9,90 TL
  • Öğrenci: 4,83 TL

Marmaray'da İstasyon Sayısına Göre Ücret Tarifesi 2023

  • 1 – 7 İstasyon: Tam Ücret: 9,90 TL, Öğrenci: 4,83 TL
  • 8- 14 İstasyon: Tam Ücret: 12,73 TL, Öğrenci: 5,95 TL
  • 15 – 21 İstasyon: Tam Ücret: 14,69 TL, Öğrenci: 7,09 TL
  • 22 – 28 İstasyon: Tam Ücret: 16,95 TL, Öğrenci: 8,06 TL
  • 29 – 35 İstasyon: Tam Ücret: 19,79 TL, Öğrenci: 9,48 TL
  • 36 – 43 İstasyon: Tam Ücret: 21,91 TL, Öğrenci: 9,90 TL

‘Gittiğin kadar öde’ uygulaması geçerli olan Marmaray’da ücretler gidilen istasyon sayısına göre değişiklik gösteriyor. Marmaray’a binildiğinde tam ücret tarifesi çekilirken, inilen istasyonda aradaki fark İstanbulkart’a iade cihazlarından geri iade ediliyor.

 Marmaray Duraklar Arası Kaç Dakika?

  • Halkalı-Gebze arası: 115 dakika yani 1 saat 55 dakika
  • Yenikapı-Gebze duraklar arası 58 dakika
  • Maltepe-Gebze duraklar arası 42 dakika
  • Pendik -Sirkeci duraklar arası 51 dakika
  • Üsküdar-Gebze duraklar arası 49 dakika
  • Tuzla-Yenikapı duraklar arası 34 dakika
  • Yenikapı-Kartal duraklar arası 37 dakika

Marmaray Aktarma Durakları

  • Halkalı istasyonunda M1B Yenikapı-Halkalı metro hattı aktarması
  • Ataköy istasyonunda M9 İkitelli-Ataköy metro hattı aktarması
  • Bakırköy istasyonunda M3 Bakırköy-Başakşehir metro hattı aktarması
  • Yenikapı istasyonunda M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı aktarması
  • Yenikapı İstasyonunda M1B Yenikapı-Kirazlı ve M2 Yenikapı-Hacıosman metro hatları aktarmaları
  • Sirkeci istasyonunda T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattı ve denizyolu aktarmaları
  • Ayrılık Çeşmesi istasyonunda M4 Kadıköy-Tuzla metro hattı aktarması
  • Üsküdar istasyonunda M5 Üsküdar-Çekmeköy metro hattı aktarması
  • Göztepe istasyonunda M12 Göztepe-Ümraniye metro hattı aktarması
  • Bostancı istasyonunda M8 Bostancı-Dudullu metro hattı aktarması
  • Pendik istasyonunda M10 Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı aktarması
  • İçmeler istasyonunda M4 Kadıköy-Tuzla metro hattı aktarması

Marmaray Durakları Metrobüs Aktarma

  • Söğütlüçeşme Metrobüs Durağı
  • Cevizlibağ Metrobüs Durağı (MR11 otobüsleri ile)
  • Zeytinburnu Metrobüs Durağı (MR20 otobüsleri ile)
  • Şirinevler Metrobüs Durağı (MR20 otobüsleri ile)
  • Yenibosna Metrobüs Durağı (MR20 otobüsleri ile)
  • Beşyol Metrobüs Durağı (Florya dolmuşları ile)

Marmaray En Son Nereye Kadar Gidiyor?

Halkalı'dan başlayan Marmaray en son Gebze'ye kadar uzanmaktadır.

Marmaray Nasıl Binilir?

  • Marmaray’da ilk girişte o istasyondan gidilebilecek en uzak mesafe ücreti Elektronik karttan turnike üzerinden tahsil edilir.
  • İnilen istasyonda, sistem tarafından yolcunun yaptığı seyahate ait  mesafe hesaplanarak o mesafeye ait yolculuk ücreti düşülerek varsa geri kalan miktar “ücret iade cihazlarından” elektronik kartlara iade edilir.
  • Aynı Elektronik kartın birden fazla kişi girişi için kullanılması halinde kullanılan karta yalnız bir iade işlemi yapılır.
  • İndirim sağlayan Elektronik kartlar kişiselleştirilmiş olmalıdır.
  • Kişiselleştirilmiş ve indirim sağlayan özel kartların (mavi kart, indirimli, ücretsiz, öğrenci vb.) 3. kişiler tarafından kullanılması durumunda, görevlilerin karta el koyma ve seyahatten men etme yetkisi vardır.
  • Marmaray’da, İstanbul genelinde kullanılmakta olan aylık abonman (Mavi Kart) geçerlidir.
  • Aynı istasyonlardan çıkışlarda ücret iadesi yapılmaz.
  • Marmaray bir kullanımlık kart sadece Marmaray’da geçer diğer ulaşım vasıtalarında geçmez.
  • Üç kullanımlık KULLAN – AT kart, Marmaray’da tam parkur için geçerli olup ücret iadesi yapılmaz.

Marmaray Hangi İlçelerden Geçiyor?

Marmaray durakları Halkalı İstasyonu, Mustafa Kemal, Küçükçekmece, Menekşe, Florya, Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy, Bakırköy, Yenimahalle, Zeytinburnu, Kazlıçeşme, Yenikapı ve Sirkeci'den oluşuyor. Bu aşamada Marmaray ile Anadolu Yakası'na geçen hat Üsküdar, Söğütlüçeşme, Feneryolu, Göztepe, Erenköy, Suadiye, Bostancı, Küçükyalı, İdealtepe, Süreyya Plajı, Maltepe, Cevizli, Atalar, Başak, Kartal, Yunus, Pendik, Kaynarca, Tersane, Güzelyalı, Aydıntepe, İçmeler, Tuzla, Çayırova, Fatih, Osmangazi, Darıca ve Gebze'den geçiyor.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır