auzef ders seçimi tarihleri / AUZEF Bahar Dönemi Sınav Tarihleri 2023: AUZEF kayıt yenileme ücreti ne kadar, son günü ne zaman?

Auzef Ders Seçimi Tarihleri

auzef ders seçimi tarihleri

Yatay Geçiş İçin BaşvurularGüz DönemiBahar Dönemi (*)Kurum İçi ve Kurumlararası Yatay Geçiş Kontenjanlara Başvuruların Başlangıç ve Bitiş TarihiBaşvuruların Değerlendirilmesinin Sonuçlandırılması İçin Son GünSonuçların Birim Panolarında ve İnternet Sayfasında İlanıKayıt Hakkı Kazanan Adayların Kesin Kayıt Tarihi, Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemesi İşlemlerinin Başlangıç ve Bitiş TarihleriBoş Kontenjanların ve Yedek Listesinin Birim Panolarında ve İnternet Sayfasında İlanıYedeklerin İlgili Birime(Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu/Konservatuvar) Başvuru Tarihi Başlangıç ve Bitiş TarihleriYedek Listeden Kayıt Yaptırmak İçin Başvuruda Bulunup Sıralama Sonucunda Yedekten Kayıt Hakkı Kazananların Birim Panolarında ve İnternet Sayfasında İlanıYedekten Kayıt Hakkı Kazananların Kesin Kayıt Tarihi, Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemesi İşlemlerinin Başlangıç ve Bitiş TarihleriNOT 1: (*) Bahar Yarıyılında Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sadece Önlisans Programlarına Yapılmaktadır.Ek Madde-1 Kapsamında Merkezi Yerleştrme Puanı ile Yatay Geçiş İçin BaşvurularGüz DönemiBahar DönemiBaşvuruların Başlangıç ve Bitiş Tarihi-Başvuruların Değerlendirilmesinin Sonuçlandırılması İçin Son Gün-Sonuçların Birim Panolarında ve İnternet Sayfasında İlanı-Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Kesin Kayıt Tarihi, Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemesi İşlemlerinin Başlangıç ve Bitiş Tarihleri-Ek Madde-2 Kapsamında Suriye, Mısır ve Yemen Üniversitelerinden Yatay Geçiş İçin BaşvurularGüz DönemiBahar Dönemi Başvuruların Başlangıç ve Bitiş Tarihi-Başvuruların Değerlendirilmesinin Sonuçlandırılması İçin Son Gün-Sonuçların Birim Panolarında ve İnternet Sayfasında İlanı-Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Kesin Kayıt Tarihi, Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemesi İşlemlerinin Başlangıç ve Bitiş Tarihleri-Yabancı Uyruklu Öğrenci Türkçe Yeterlilik Sınavı-

AUZEF kayıt yenileme ve ders seçimi nasıl yapılır? 2023 İstanbul Üniversitesi AUZEF kayıt yenileme tarihleri uzatıldı!

AUZEF SINAVLARI HAKKINDA

İstanbul Üniversitesi'nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Açıköğretim programlarında bir dersten koşullu veya doğrudan geçebilmek için gereken Bitirme/Telafi sınavından en az 40 alma zorunluluğu kaldırılmıştır.

Uzaktan eğitim programlarında bir dersten koşullu veya doğrudan geçebilmek için gereken Bitirme/Telafi sınavından en azn 50 alma zorunluluğu 40 puana düşürülmüştür.

Ham Başarı Notunun (HBN) hesaplanmasında vize sınavın katkısı yüzde 30, Bitirme/Bütünleme sınavının katkısı yüzde 70 olacak şekilde değiştirilmiştir. HBN'si 35'in altında kalan öğrencilerin doğrudan FF ile değerlendirilmesi bir YÖK kuralı olarak devam etmektedir.

AUZEF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN BİTİYOR, ÜCRETİ NE KADAR?

2022 – 2023 Bahar Yarıyılı kayıt yenileme işlemleri 22 Şubat - 5 Mart arasında olacak. 5 Mart 2023 saat 16.00'a kadar referans numarası ile Halkbank Gişe/ATM'lerinden ya da AKSİS üzerinden sanal pos ile ödeme yapılacak. Ödeme işlemlerini gerçekleştiren öğrencilerin ders alma işlemleri fakülte tarafından yapılacaktır.

Kayıt Yenileme Tarihleri: 22.02.2023-05.03.2023
Ders Ekle-Sil Tarihleri: 27.02.2023-05.03.2023
Üstten Ders Alma Tarihleri: 06.03.2023 - 10.03.2023

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır