hacettepe fizyoterapi yüksek lisans / Asst. Prof. CEMİLE BOZDEMİR ÖZEL | AVESİS

Hacettepe Fizyoterapi Yüksek Lisans

hacettepe fizyoterapi yüksek lisans

Davetli Konuşmacılar


Resim

seafoodplus.info Sedat Üstündağ

yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. “Süregen Düzenli Hemodiyaliz ve CAPD Hastalarında, Diyaliz Servis Çalışanlarında HEV İnfeksiyon Sıklığı, Etkileyen Faktörler ve Normal Popülasyonla Karşılaştırılması” adlı doktora tezini yılında tamamlayarak İç hastalıkları uzmanı ünvanını aldı yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde nefroloji yan dal uzmanlığını tamamladı. yılında Doç.Dr, yılında seafoodplus.info ünvanını alan Sedat Üstündağ halen Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevini sürdürmektedir.


Resim

seafoodplus.info Sibel Aksu Yıldırım

Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’ndan yılında mezun oldu. yılında Yüksek Lisans, yılında Doktora derecesini aldı. Akademik çalışmalarını nörolojik fizyoterapi ve rehabilitasyon alanında sürdüren Yıldırım, yılında doçent, yılında profesörlük unvanını aldı. Çalışma alanında ’ün üzerinde yayını, çok sayıda atıfı ve bir patenti bulunmaktadır. yılları arasında Ulusal Sağlık Bilimleri Dekanlar Konseyinin kuruculuğu ve başkanlığını yaptı. yılında Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) üyeliğine seçilen Yıldırım, yılından itibaren YÖKAK Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Resim

seafoodplus.info Kezban Bayramlar

yılında Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’ndan mezun oldu. yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı’nda fizyoterapist olarak çalıştı. yılında araştırma görevlisi olarak Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Protez ve Biyomekanik Ünitesi’nde göreve başladı. yılında bilim uzmanlığı, yılında doktora derecelerini alarak, aynı yıl yardımcı doçent kadrosuna atandı. yılında doçent, yılında profesör unvanını aldı. yılına kadar Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Protez ve Biyomekanik Ünitesi’nde öğretim üyesi olarak çalıştı. yılında Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’ne öğretim üyesi olarak geçti. Halen Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyesi olarak görevlerini sürdürmektedir.

Resim

Prof. Dr. Hülya Arıkan
Hacettepe Üniversitesi  Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu'ndan yılında lisans ve yüksek lisans, yılında doktora derecelerini aldı. yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'nde öğretim elemanı ve öğretim üyesi olarak görev aldı. yılları arasında Yard. Doç., yılları arasında Profesör unvanında görevine devam etti. Şu anda Atılım Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünde bölüm başkanı olarak çalışmalarına  devam etmektedir. Araştırma alanları; Kardiak ve Pulmoner Rehabilitasyon,Tamamlayıcı Tedaviler, Diabet

Resim

seafoodplus.info Kadriye Armutlu

Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’ndan yılında mezun oldu. yılında Yüksek Lisans, yılında Doktora derecesini aldı. Akademik çalışmalarını özellikle nörolojik fizyoterapi ve rehabilitasyon alanında sürdüren Armutlu, yılında doçent, yılında profesörlük unvanını aldı. Multiple Sklerozlu hastalarla ilgili projeleri de bulunan Armutlu’nun akademik çalışmaları ın üzerinde atıf almıştır. Halen Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesinde profesör olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Resim

Dr.Öğr. Üyesi Sezer Ulukaya

Yılında Ankara Üniversitesi Elektrik Elektronik Bölümü’nden mezun olarak aynı yıl Bahçeşehir Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladı. Yılında Boğaziçi Üniversitesi’nde yürüttüğü doktorasını tamamladı. Uzmanlıkları arasında görüntü işleme, solunum sesleri, makine öğrenmesi, biyomedikal sinyal işleme, duygu tanım alanları bulunmaktadır. yılında başladığı Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümündeki doktor öğretim üyesi görevine halen devam etmektedir.

Resim

seafoodplus.info Necmiye Ün Yıldırım

yılında Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulundan Lisans derecesini, yılında Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünden Bilim Uzmanlığı, yılında aynı enstitüden doktora derecesini, yılında doçent ve 14 Aralık tarihinde Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde profesör ünvanını aldı. tarihleri arasında Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Kurucu Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. yılında atandığı Gülhane Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevine halen devam etmektedir.


Resim

seafoodplus.info Fatih Erbahçeci 

Yılında Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu'ndan mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini yılında doktora eğitimini yılında Hacettepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsünde tamamladı. İlgi alanı Protezler ve biyomekani olan Fatih Erbahçeci Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi, Protez-Ortez ve Biyomekanik Ünitesinde profesör olarak çalışmalarına devam etmektedir. Halen Türkiye Protez-Ortez Bilim Derneği Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Resim

seafoodplus.info Mehmet Gürhan Karakaya
yılında Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Yüksekokulu'ndan mezun oldu. Aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksek Okulu'nda araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladı. Bu dönem içerisinde ortopedik rehabilitasyon, ortez-biomekani, erişkin ve pediatrik nöroşirurji ünitelerinde çalıştı. Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Programı'ndan yılında bilim uzmanlığı, yılında ise doktora derecelerini aldı yılında Muğla Üniversitesi Muğla Sağlık Yüksekokulu'nda Yardımcı Doçent olarak göreve başladı yılında Doçent, yılında Profesör oldu. Halen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi  Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Nörolojik Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı olarak görevine devam etmektedir. Çalışma alanları nöroşirurjide rehabilitasyon,nörolojik rehabilitasyon ve rehabilitasyon teknolojileridir. Alanıyla ilgili lisans, yüksek lisans ve doktora dersleri vermektedir.

Resim

Doç.Dr. Bahar Anaforoğlu Külünkoğlu

yılında Hacettepe Üniversitesi, Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’ndan mezun oldu. yılında yüksek lisans yılında doktora eğitimlerini Hacettepe Üniversitesi’nde tamamladı. yılları arasında Başkent Üniversitesi’nde öğretim görevlisi ve yardımcı doçent doktor olarak çalıştı. yılında Doçent ünvanına hak kazanan Külünkoğlu halen Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’ndeki görevine devam etmektedir.


Resim

Doç.Dr. Ayla Fil Balkan

Hacettepe Üniversitesi, Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’ndan mezun oldu. yılında yüksek lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi’nde tamamladı. yılında “Parkinson hastalarında duyu bütünlüğü eğitiminin postüral instabilite üzerine etkisinin araştırılması” konulu doktora tezini tamamladı. Alanında yaptığı yayınlarla ün üzerinde atıf alan araştırmacı, çalışmalarına doçent doktor olarak Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi’nde devam etmektedir.

Resim

Doç.Dr. Muhammed Kılınç
yılında Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun olmuştur ve aynı yıl araştırma görevlisi olarak göreve başlamıştır. yılında Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü İş ve Uğraşı Tedavisi Bölümü'de yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. yılında Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü doktora programını bitirmiştir. Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü'nde yılları arasında araştırma görevlisi, yılları arasında öğretim görevlisi, yılları arasında Yard. Doç.Dr. unvanıyla görev yapmıştır. Şu anda aynı bölümde Doç. Dr. unvanıyla öğretim üyeliğine devam etmektedir. Çalışma alanları nörolojik rehabilitasyon ve teknolojik rehabilitasyondur.

Resim

Doç.Dr. Oğuzhan Erdem
yılında Kocaeli Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Fakültesi'nden mezun oldu. yılında ODTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü'nde yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra yine aynı bölümde doktora eğitimine başlayıp yılında doktora derecesini aldı. Şu an Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünde Doçent unvanıyla öğretim üyeliğine devam etmektedir. Uzmanlık Alanları Computer Networks, High speed packet forwarding in routers/switches

Resim

Dr.Öğr. Üyesi Gülnur Öztürk
yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü'nden mezun oldu. yılında İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Egzersiz Fizyolojisi yüksek lisans programını tamamladı. Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Fizyoloji Anabilimdalı doktora programını yılında bitirerek doktora derecesini aldı. Şu anda Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'nde Dr. Öğr. Üyesi unvanıyla öğretim üyeliğine devam etmektedir. Fizyoloji ve El Rehabilitasyonu alanlarında çalışmalarına devam etmektedir.

Resim

Dr.Öğr. Üyesi Sinem Salar
yılında Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulundan mezun oldu. yılında Sağlık Bilimleri Enstitüsü İş ve Uğraşı Tedavisi Programında yüksek lisans eğitimine başladı ve yılında bilim uzmanlığını aldı. Hacettepe Üniversitesi Ergoterapi Bölümünde araştırma görevlisi olarak klinik ve doktora çalışmalarına devam etti. yılında “Şiddet görmüş kadınlarda ergoterapinin aktivite ve rol yeterliliğine etkisi” başlıklı doktora tezini tamamladı. Pediatrik ergoterapi, duyu integrasyonu ve toplumsal katılım alanlarında çalışmalarına devam eden Dr. Öğretim Üyesi Sinem Salar Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi bölüm başkanlığını yürütmektedir.

Resim

Dr. Öğr. Üyesi Burcu Dilek
İstanbul Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'nden yılında mezun oldu. yılında Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Protez/Ortez Biomekanik Anabilim Dalı'dan bilim uzmanlığı derecesini aldı. Hacettepe Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Üst Ekstremite ve El Cerrahisi'nde klinik çalışmalar kapsamında ''Distal Radius Uç Kırığında Aşamalı Motor Görselleme Eğitiminin El Fonksiyonlarına Etkisi'' başlıklı doktora tezini tamamladı.Araştırmaları, kronik ağrı,duyu,motor imgeleme, lateralizasyon, elektroensefalografi konu başlıkları üzerinedir. İstanbul Medipol Üniversitesi Sinirbilim doktora programında araştırmalarına devam etmekte olup, Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü'nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. 

Resim

Dr.Öğr. Üyesi Tezel Yıldırım Şahan

yılında Pamukkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünden mezun oldu. 2 yıl Özel Alanya Can Hastanesi, 2 yıl Hacettepe Üniversitesi Erişkin Hastanesinde aktif meslek yaşamına devam etti. yılında Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Protez- Ortez Biyomekani alanında yüksek lisans derecesini aldı. yılında Hacettepe Üniversitesinde Sağlık Bilimleri Enstitüsü Protez- Ortez Biyomekani alanında doktora eğitimini başarıyla tamamladı. yılları arasında Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünde öğretim görevlisi olarak çalıştı. yılından beri de Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünde Dr. Öğretim Üyesi olarak halen çalışmaktadır.

Resim

Dr.Öğr. Üyesi Korhan Cengiz
yılında Kocaeli Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünden mezun oldu. yılında Namık Kemal Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Elektronik ve Haberleşme mühendisliği bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. yılında Kadir Has Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olup doktora derecesini aldı yılından beri Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Bölümü'nde Dr. Öğr. Üyesi olarak görev almaktadır. Uzmanlık alanları; Haberleşme Sistemleri, Sayısal İşaret İşleme, Kablosuz Sensör Ağları, Yönlendirme Protokolleri

Resim

Dr.Öğr. Üyesi Ramazan Kurul

Ramazan KURUL yılında girdiği Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’ndan Haziran ’de mezun oldu. yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesinde araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladı. BAİBÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü FTR bölümünde yılında Yüksek Lisans eğitimini, yılında doktora eğitimini tamamladı. BAİBÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde yılından günümüze Öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Nörolojik Rehabilitasyon alanında çalışmaktadır.



Resim

 
Dr. Fzt. Ender Ayvat
yılında Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'nden mezun oldu. yılında Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra yine aynı bölümde yılında doktora derecesini aldı. Şu an hala Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabiltasyon Bölümü'nde araştırma görevlisi olarak görev almaktadır. Nörolojik rehabilitasyon alanına ait çalışmaları bulunmaktadır.

Resim

Arş.Gör. Sevilay Seda Baş

yılında Başkent Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünden mezun oldu. yılında Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde “Demanslı bireylerde farklı sanal gerçeklik eğitimlerinin etkisi” konulu tezi ile yüksek lisans eğitimini başarıyla tamamladı. Geriatrik rehabilitasyon, teknolojik rehabilitasyon ve biyomekani konuları ile ilgilenmektedir. Halen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak çalışmakta ve doktora eğitimine devam etmektedir.  


 Resim

Dr. Fzt. Cemile Bozdemir Özel

Manisa doğumlu olan Dr. Fzt. Cemile BOZDEMİR ÖZEL, yılında Dumlupınar Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, yılında Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kadiyopulmoner Rehabilitasyon Yüksek Lisans Programı’ndan mezun olmuştur. yılında Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kadiyopulmoner Rehabilitasyon Programında doktorasını tamamlamıştır. yılları arasında özel fizyoterapi ve rehabilitasyon merkezi ve Eskişehir Devlet Hastanesi’nde fizyoterapist olarak, yılları arasında Hacettepe Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak görev yapmıştır. yılından itibaren Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nde görev yapmaktadır. Kardiyak ve pulmoner hastalıklar, metabolizma hastalıkları, nöromusküler hastalıklarda kardiyopulmoner rehabilitasyon değerlendirme ve tedavi uygulamalarına yönelik çalışmaları bulunmaktadır.


Resim

Öğr.Gör. Dr. Berna Tunçer
yılında İstanbul üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Y.O.'dan mezun olup, aynı yıl İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde yüksek lisans eğitimine başlamıştır. yılında yüksek lisans eğitimini tamamlayıp, aynı yıl Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Fizyoloji ABD'nda doktora eğitimine başlayıp, yılında doktora eğitimini tamamlamıştır. yılından beri Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünde öğretim görevlisi olarak görev almakta ve bütüncül fizyoterapi alanında çalışmalarını devam ettirmektedir.


Resim

Yüksek Müh. Umut Altınkaynak

Fen Bilimleri tedrisatı ile ortaöğretimini tamamladı. Thermograph adlı özel çalışması ile “First Step to Nobel Prize in Physics”de ülkemizi temsil etti. Makina Yüksek Mühendisidir, kendisini Biyomekanik Sistemler ve Giyilebilen Robotlar Araştırmacısı olarak tanımlar. Prof .Dr. Şefaattin Yüksel’in öğrencisi olarak Yürüme Analizi üzerine çalışmalar yürüttü. Prof. Dr. Güneş Yavuzer’in başkanlığında faaliyet gösteren “Hareket Analizi Çalışma Grubu”nda yer aldı. Prof. Dr. Serap Alsancak ile birlikte birçok ödüllü ve itibarlı çalışmalarda bulundu. TUBİTAK TEYDEP ve destekli, tamamlanmış ve kullanıma sunulmuş birçok ar-ge projesinde araştırmacı ve proje yürütücüsü olarak görev yaptı. Avrupa Komitesi MDD ve yeni hali ile MDR dahilinde; klinik çalışmalar, risk analizleri, validasyonlar ve kullanılabilirlik çalışmaları yürüttü. Halen INSOL Innovative’de ar-ge faaliyetlerine ve Genelleştirilmiş Yürüme Kavramı ve Özdeğer Analizi Üzerine çalışmalarına devam etmektedir. Uygarlık Tarihine ilgi duyar.

Resim

Arş.Gör. Murat Ali Çınar

yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden mezun oldu. yılında Hasan Kalyoncu Üniversitesi‘nde yüksek lisansını tamamladı. Halen Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak çalışmakta ve doktora eğitimini sürdürmektedir.

Bu içerik tarihinde yayınlandı ve toplam kez okundu.

Res. Asst. FERAY KARADEMİR

Education Information

  • - Continues Postgraduate

    Hacettepe University, Sağlık Bilimleri Fak&#;ltesi, Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon B&#;l&#;m&#;, Turkey

  • - Undergraduate

    Hacettepe University, Sağlık Bilgiler Fak&#;ltesi, Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Pr., Turkey

Dissertations

  • Postgraduate

    Trapeziometakarpal Osteoartriti Olan Hastalarda Trapeziometakarpal Eklem Konfig&#;rasyonunun ve Tenar Kaslara Ait Parametrelerin İncelenmesi

    Hacettepe &#;niversitesi, Sağlık Bilimleri Fak&#;ltesi, Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon B&#;l&#;m&#;

Education Information

  • - Doctorate

    Pamukkale University, Instıtute Of Health Scıences, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon (Dr), Turkey

  • - Postgraduate

    Hacettepe University, Sağlık Bilimleri Enstit&#;s&#;, Protez-Ortez Ve Biomekani (Yl) (Tezli), Turkey

  • - Undergraduate

    Hacettepe University, Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Y&#;ksekokulu, Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Pr., Turkey

Dissertations

  • Doctorate

    Diz osteoartritli kadınlarda lateral kama ve subtalar bandaj uygulamasının etkilerinin karşılaştırılması

    Pamukkale University, Sağlık Bilimleri Enstit&#;s&#;, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon (Dr)

  • Postgraduate

    Pes planuslu kişilerde fiziksel uygunluğun değerlendirilmesi

    Hacettepe University, Sağlık Bilimleri Enstit&#;s&#;, Protez-Ortez Ve Biomekani (Yl) (Tezli)

Education Information

  • - Doctorate

    Hacettepe University, Sağlık Bilimleri Fak&#;ltesi, Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon B&#;l&#;m&#;, Turkey

  • - Postgraduate

    Hacettepe University, Sağlık Bilimleri Enstit&#;s&#;, Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon (Yl) (Tezli), Turkey

  • - Undergraduate

    Dumlupınar &#;niversitesi, K&#;tahya Sağlık Y&#;ksekokulu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon B&#;l&#;m&#;, Turkey

Dissertations

  • Doctorate

    Gitar &#;alan m&#;zisyenlerde &#;st ekstremite kas-iskelet sistemine ait problemlerin giderilmesi ve performansın arttırılmasına y&#;nelik egzersiz eğitim programının etkinliği

    Hacettepe &#;niversitesi, Sağlık Bilimleri Fak&#;ltesi, Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon B&#;l&#;m&#;

  • Postgraduate

    Lateral epikondilitte değişik kas gruplarının kuvveti ile ağrı arasındaki ilişki

    Hacettepe &#;niversitesi, Sağlık Bilimleri Enstit&#;s&#;, Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon (Yl) (Tezli)

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir