mavi deniz otel gümüldür yorum / Gumuldur Mavi Deniz Otel ₺ - HalalBooking

Mavi Deniz Otel Gümüldür Yorum

mavi deniz otel gümüldür yorum

Tesis Bilgileri
  • Genel Tanıtım Ege Denizi’nin berrak maviliği ve çam ormanlarının yeşilliğinin bir arada bulunduğu Gümüldür'de denize sıfır konumda hizmet veren Gümüldür Mavi Deniz Otel, misafirlerine keyif dolu bir konaklama fırsatı sunuyor. Konaklayan misafirlerine; çamaşırhane, havalimanı ulaşımı ve kablosuz internet erişimi gibi pek çok olanak sunan Gümüldür Mavi Deniz Otel'in restoranında servis edilen zengin kahvaltısıyla güne zinde bir başlangıç yapabilirsin. **Pandemi sebebi ile doluluk oranına göre tesis kahvaltıyı serpme kahvaltı olarak verebilmektedir. Tesisin otogara olan mesafesi 45 dakikadır.
  • Önemli Bilgiler
    • Giriş Saati
    • Çıkış Saati
    Konum, haritalar ve otelin genel alanlara mesafesi mümkün olduğunca bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri ve yönlendirmelerini temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu yapan kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin isimlerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.

    Tesislerin konsept dahilinde sunduğu hizmetler ve bazı hizmet alanlarının kullanımı, Covid kapsamında çıkan genelgeler ve yasal düzenlemelere göre konaklama süresince sınırlandırılmış ya da kapatılmış olabilir. Bazı hizmetler ise kısmen veya tamamen sunulamayabilir.

    Rezervasyon yapan tüm misafirler; başta tesis, Sağlık Bakanlığı, yerel kurumlar/otoriteler olmak üzere, ilgili kurumların Covid ile ilgili olarak aldığı tüm tedbirlere uymak ve bu tedbirler kapsamında kendilerinden talep edilen tüm bilgileri tesise vermek zorundadır. Tedbirlere uymayan misafirlere sunulacak bazı hizmetler sonlandırılabilir. Misafirlerin Covid kapsamında alınan önlemlere uymaması halinde yaşanacak olumsuz durumlardan tesis ve ya Etstur sorumlu değildir.

    Misafirlerin sağlığını korumak amacıyla ilgili kamu kurumları tarafından alınan Covid önlemleri kapsamında; tesis, tanılı - temaslı veya kendisinden talep edilen bilgileri vermeyen müşterileri kabul etmeyebilir, izolasyon odasına alabilir, tesisten çıkışını isteyebilir veya ilgili kamu kurumlarının düzenlemeleri kapsamında gerekli görülen diğer işlemleri yapabilir.

Otel Bilgilerini Yazdır

Gumuldur Mavi Deniz Otel

Evet, Gumuldur Mavi Deniz Otel tesisinde tüm yiyecekler helaldir.

Evet, Gumuldur Mavi Deniz Otel tesisine m mesafedeki restoran, kafe veya marketlerde helal yiyecek bulmak mümkündür.

seafoodplus.info üzerinden yapılan rezervasyonlarda, Gumuldur Mavi Deniz Otel tesisinde misafir odasında alkol bulunmaz.

Evet, Gumuldur Mavi Deniz Otel misafirlerine Bebek bakımı/çocuk hizmetleri sunuyor.

Evet, Gumuldur Mavi Deniz Otel misafirlerine ücretsiz Wi-Fi sunuyor.

Evet, Gumuldur Mavi Deniz Otel misafirlerine ücretsiz Tesis bünyesinde, ücretsiz Tesis dışında park seçeneği sunuyor.

Evet, Gumuldur Mavi Deniz Otel misafirlerine saat açık resepsiyon, Konsiyerj hizmeti, Bagaj muhafazası, Emanet kasası, Gazeteler, Tur masası sunuyor.

Evet, Gumuldur Mavi Deniz Otel misafirlerine ücretli Çamaşırhane sunuyor.

Evet, Gumuldur Mavi Deniz Otel misafirlerine ücretli Havaalanı ring servisi, ücretli Yakın gezilecek yerlere transfer sunuyor.

Gümüldür Mavi Deniz Otel

Sıkça Sorulan Sorular

Gümüldür Mavi Deniz Otel için 1 gecelik fiyat ne kadardır?

Gümüldür Mavi Deniz Otel için 1 gecelik ortalama fiyat bilgisi yoktur.

Gümüldür Mavi Deniz Otel için tesisinde bulunan odaların özellikleri nelerdir?

Gümüldür Mavi Deniz Otel odalarında Ücretli İlave Yatak, Klima, Kaliteli Yatak Takımı, Kasa, Oda Servisi bulunmaktadır. Oda özelliklerinde daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Gümüldür Mavi Deniz Otel için rezervasyonumu ücretsiz iptal edebilir miyim?

Gümüldür Mavi Deniz Otel için ücretsiz rezervasyon iptali isteği tesis politikasına bağlı olarak değişebilmektedir. Daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Gümüldür Mavi Deniz Otel için popüler tesis özellikleri nelerdir?

Gümüldür Mavi Deniz Otel için popüler tesis özellikleri; Resepsiyon, Bahçe, Sigara İçme Alanı, Havalimanı Servis, Toplantı Odası olmasıdır.

Gumuldur Mavi Deniz Hotel Gümüldür şehrinin plaj bölgesinde, Gumuldur Tabiat Parkı'den km uzaklıkta konumlanmıştır. saat resepsiyon, mihmandar servisi, havaalanı transfer servisi sunan bu tesiste ayrıca güneşlenme terası, güneş terası, kütüphane vardır.

Konum

Otel, Yalı Castle Aquapark'a 1 km'den daha az bir mesafededir. Şehir merkezi 4 km uzaklıkta yer alır. Gumuldur Mavi Deniz Hotel'in Düşün ve Yazınevi'den kısa bir sürüş mesafesinde konumlanması bir avantajdır.

Odalar

Bazı odalarda bahçe manzarasıyla birlikte depo alanı, kişisel kasa, yemek alanı bulunmaktadır. Odalarda ayrıca kuş tüyü yastıklar, çarşaflar, hipoalerjenik yastıklar ve banyo odalarında saç kurutma makinesi, terlikler, banyo havluları bulunmaktadır.

Yemek ve İçecek

Açık büfe kahvaltı hizmeti her gün verilmektedir. Misafirler tesisteki kapalı restoranda yemek yiyebilirler. Lounge bar, misafirlere ferahlatıcı içecekleri servis etmektedir.

Eğlence ve İş

Gumuldur Mavi Deniz Hotel, çocuklar için çocuk yemekleri, çocuk bahçesi, özel menü sunar. Ayrıca dalış, binicilik, masa tenisi gibi spor aktivitileri vardır.

İnternet

Kablosuz internet umuma açık alanlarda mevcut ve ücretsizdir.

Otopark

Tesise yakın ücretsiz herkese açık otel park olanağı mevcut.

Otel personeli İngilizce, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Felemenkçe, Rusça, Türkçe, Azerice konuşur.

Oda sayısı:  

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir