minecraft animasyon programı / Bedava Animasyon Yapıcı Internet üzerinden - Animasyonlu Grafik ve Videolar Yaratın | VistaCreate

Minecraft Animasyon Programı

minecraft animasyon programı

İnternet Ping Testi

Erişilebilirlik Bildirimi

Uyumluluk durumu

İnternetin herkes tarafından kullanılabilir ve erişilebilir olması gerektiğine kesinlikle inanıyoruz ve koşullar ve yetenekler ne olursa olsun mümkün olan en geniş kitlenin erişebileceği bir web sitesi sağlamaya kararlıyız.

Bunu gerçekleştirmek için, AA düzeyinde World Wide Web Konsorsiyumu'nun (W3C) Web İçeriği Erişilebilirlik Yönergeleri 'e (WCAG ) mümkün olduğunca katı şekilde bağlı kalmayı amaçlıyoruz. Bu yönergeler, web içeriğinin çok çeşitli engelleri olan kişiler için nasıl erişilebilir hale getirileceğini açıklamaktadır. Bu yönergelere uymak, web sitesinin tüm insanlar tarafından erişilebilir olmasını sağlamamıza yardımcı olur: görme engelli kişiler, motor bozukluğu olan kişiler, görme bozukluğu, bilişsel engeli olan kişiler ve daha fazlası.

Bu web sitesi, onu her zaman mümkün olduğu kadar erişilebilir kılmayı amaçlayan çeşitli teknolojiler kullanır. Belirli engelleri olan kişilerin web sitesinin kullanıcı arayüzünü (kullanıcı arayüzü) ayarlamasına ve kişisel ihtiyaçlarına göre tasarlamasına olanak tanıyan bir erişilebilirlik arayüzü kullanıyoruz.

Ek olarak, web sitesi arka planda çalışan ve erişilebilirlik seviyesini sürekli olarak optimize eden yapay zeka tabanlı bir uygulama kullanır. Bu uygulama, web sitesinin HTML'sini düzeltir, işlevselliğini ve davranışını görme engelli kullanıcılar tarafından kullanılan ekran okuyucular ve motor bozukluğu olan kişiler tarafından kullanılan klavye işlevleri için uyarlar.

Bir arıza bulduysanız veya iyileştirme fikirleriniz varsa, sizden haber almaktan mutluluk duyarız. Aşağıdaki e-postayı kullanarak web sitesinin operatörlerine ulaşabilirsiniz.

Ekran okuyucu ve klavyede gezinme

Web sitemiz, ekran okuyucularla ziyaret eden görme engelli kullanıcıların web sitesinin işlevlerini okuyabilmesi, anlayabilmesi ve keyfini çıkarabilmesi için çeşitli farklı davranış değişikliklerinin yanı sıra ARIA öznitelikleri (Erişilebilir Zengin İnternet Uygulamaları) tekniğini uygulamaktadır. Ekran okuyucusu olan bir kullanıcı sitenize girer girmez, sitenize göz atabilmeleri ve sitenizi etkili bir şekilde çalıştırabilmeleri için Ekran Okuyucu Profiline girmeleri için hemen bir istem alırlar. Kod örneklerinin konsol ekran görüntülerinin yanı sıra web sitemizin en önemli ekran okuyucu gereksinimlerinden bazılarını nasıl kapsadığı aşağıda açıklanmıştır:

  1. Ekran okuyucu optimizasyonu:

    web sitesini güncellerken bile uyumluluğun devam etmesini sağlamak için web sitesinin bileşenlerini yukarıdan aşağıya öğrenen bir arka plan süreci yürütüyoruz. Bu süreçte, ARIA öznitelik kümesini kullanarak ekran okuyuculara anlamlı veriler sağlıyoruz. Örneğin, doğru formda etiketler sağlıyoruz; harekete geçirilebilir simgeler için açıklamalar (sosyal medya simgeleri, arama simgeleri, alışveriş sepeti simgeleri vb.); form girdileri için doğrulama kılavuzu; düğmeler, menüler, modal diyaloglar (açılır pencereler) ve diğerleri gibi öğe rolleri. Ek olarak, arka plan işlemi web sitesinin tüm resimlerini tarar ve tarif edilmeyen resimler için bir ALT (alternatif metin) etiketi olarak doğru ve anlamlı bir resim-nesne-tanıma tabanlı açıklama sağlar. Ayrıca, bir OCR (optik karakter tanıma) teknolojisi kullanarak görüntünün içine gömülü metinleri de çıkaracaktır. Ekran okuyucu ayarlarını herhangi bir zamanda açmak için kullanıcıların yalnızca Alt+1 klavye kombinasyonuna basması yeterlidir. Ekran okuyucu kullanıcıları, web sitesine girer girmez Ekran okuyucu modunu açmak için otomatik duyurular da alırlar.

    Bu ayarlamalar, JAWS ve NVDA dahil tüm popüler ekran okuyucularla uyumludur.

  2. Klavye gezinme optimizasyonu:

    Arka plan işlemi ayrıca web sitesinin HTML'sini ayarlar ve web sitesini klavyeyle çalıştırılabilir hale getirmek için JavaScript kodunu kullanarak çeşitli davranışlar ekler. Buna Tab ve Shift+Tab tuşlarını kullanarak web sitesinde gezinme, ok tuşlarıyla açılır menüleri çalıştırma, Esc ile kapatma, Enter tuşunu kullanarak düğmeleri ve bağlantıları tetikleme, ok tuşlarını kullanarak radyo ve onay kutusu öğeleri arasında gezinme ve bunları Boşluk Çubuğu veya Enter tuşuyla doldurun. Ek olarak, klavye kullanıcıları, istedikleri zaman Alt+1'e tıklayarak veya klavyeyle gezinirken sitenin ilk öğeleri olarak hızlı gezinme ve içerik atlama menülerini bulabilirler. Arka plan işlemi ayrıca, klavye odağını göründükleri anda onlara doğru hareket ettirerek ve odağın dışarı kaymasına izin vermeyerek tetiklenen açılır pencereleri de yönetir.

    Kullanıcılar, belirli öğelere atlamak için "M" (menüler), "H" (başlıklar), "F" (formlar), "B" (düğmeler) ve "G" (grafikler) gibi kısayolları da kullanabilir.

Web sitemizde desteklenen engellilik profilleri

  • Epilepsi Güvenli Modu: Bu profil, yanıp sönen veya yanıp sönen animasyonlar ve riskli renk kombinasyonlarından kaynaklanan nöbet riskini ortadan kaldırarak epilepsi hastalarının web sitesini güvenle kullanmalarını sağlar.
  • Görme Engelli Modu: Bu mod, web sitesini Azalan Görme, Tünel Görme, Katarakt, Glokom ve diğerleri gibi görme bozuklukları olan kullanıcıların rahatlığı için ayarlar.
  • Bilişsel Engel Modu: Bu mod, Disleksi, Otizm, CVA ve diğerleri gibi bilişsel bozuklukları olan kullanıcıların web sitesinin temel öğelerine daha kolay odaklanmalarına yardımcı olmak için farklı yardımcı seçenekler sunar.
  • DEHB Dostu Mod: Bu mod, dikkat dağıtıcı unsurları önemli ölçüde azaltırken, DEHB ve Nörogelişimsel bozukluklara sahip kullanıcıların ana web sitesi öğelerini daha kolay okumalarına, göz atmalarına ve bunlara odaklanmalarına yardımcı olur.
  • Körlük Modu: Bu mod, web sitesini JAWS, NVDA, VoiceOver ve TalkBack gibi ekran okuyucularla uyumlu olacak şekilde yapılandırır. Ekran okuyucu, görme engelli kullanıcılar için bir bilgisayara ve akıllı telefona yüklenen bir yazılımdır ve web sitelerinin bununla uyumlu olması gerekir.
  • Klavye Gezinme Profili (Motor Engelli): Bu profil, motor engelli kişilerin klavye Tab, Shift+Tab ve Enter tuşlarını kullanarak web sitesini kullanmalarını sağlar. Kullanıcılar, belirli öğelere atlamak için "M" (menüler), "H" (başlıklar), "F" (formlar), "B" (düğmeler) ve "G" (grafikler) gibi kısayolları da kullanabilir.

Ek kullanıcı arabirimi, tasarım ve okunabilirlik ayarlamaları

  1. Yazı tipi ayarlamaları – kullanıcılar, boyutunu artırabilir ve azaltabilir, ailesini (türünü) değiştirebilir, aralığı, hizalamayı, satır yüksekliğini ve daha fazlasını ayarlayabilir.
  2. Renk ayarlamaları – kullanıcılar açık, koyu, ters ve tek renkli gibi çeşitli renk kontrast profillerini seçebilir. Ek olarak, kullanıcılar 7'den fazla farklı renklendirme seçeneğiyle başlıkların, metinlerin ve arka planların renk şemalarını değiştirebilir.
  3. Animasyonlar – epileptik kullanıcılar, çalışan tüm animasyonları bir düğmeyi tıklatarak durdurabilir. Arayüz tarafından kontrol edilen animasyonlar arasında videolar, GIF'ler ve CSS yanıp sönen geçişler bulunur.
  4. İçerik vurgulama – kullanıcılar, bağlantılar ve başlıklar gibi önemli öğeleri vurgulamayı seçebilir. Ayrıca yalnızca odaklanmış veya üzerine gelinmiş öğeleri vurgulamayı seçebilirler.
  5. Sesi kısma – işitme cihazı olan kullanıcılar, otomatik ses çalma nedeniyle baş ağrısı veya başka sorunlar yaşayabilir. Bu seçenek, kullanıcıların anında tüm web sitesini sessize almasını sağlar.
  6. Bilişsel bozukluklar – Vikipedi ve Vikisözlük ile bağlantılı bir arama motoru kullanıyoruz ve bilişsel bozuklukları olan kişilerin deyimlerin, baş harflerin, argoların ve diğerlerinin anlamlarını deşifre etmesine olanak tanıyoruz.
  7. Ek işlevler – kullanıcılara imleç rengini ve boyutunu değiştirme, bir yazdırma modu kullanma, sanal bir klavyeyi etkinleştirme ve diğer birçok işlev seçeneği sunuyoruz.

Tarayıcı ve yardımcı teknoloji uyumluluğu

Mümkün olan en geniş tarayıcı yelpazesini ve yardımcı teknolojileri desteklemeyi hedefliyoruz, böylece kullanıcılarımız mümkün olduğunca az sınırlamayla kendilerine en uygun araçları seçebiliyorlar. Bu nedenle, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera ve Microsoft Edge, JAWS ve NVDA (ekran okuyucular) dahil olmak üzere kullanıcı pazar payının %95'inden fazlasını oluşturan tüm ana sistemleri destekleyebilmek için çok çalıştık. Windows ve MAC kullanıcıları için.

Notlar, yorumlar ve geri bildirim

Herkesin web sitesini kendi ihtiyaçlarına göre ayarlamasına izin vermek için elimizden gelenin en iyisini yapmamıza rağmen, hala tam olarak erişilemeyen, erişilebilir olma sürecinde olan veya bunları erişilebilir kılmak için yeterli bir teknolojik çözümden yoksun olan sayfalar veya bölümler olabilir. Yine de, seçenekleri ve özellikleri ekleyerek, güncelleyerek ve iyileştirerek ve yeni teknolojiler geliştirip benimseyerek erişilebilirliğimizi sürekli iyileştiriyoruz. Bütün bunlar, teknolojik gelişmelerin ardından erişilebilirliğin en uygun seviyeye getirilmesi içindir. Herhangi bir yardım için lütfen ile iletişime geçin.

Alan Becker

Yıl Video Notlar Pink ArmyAlan becker'ın Newgrounds'daki yayınladığı ilk animasyon. Animator vs. AnimationTrampoline time-lapse MachineStop Motion - WormAnimator vs. Animation II"Halkın Seçimi" Webby Ödülünü Kazandı AIM spam IMs in 13 minutes Instant Messaging in Real Life We Are CornFrog and the Fly seafoodplus.info AnimationMy First Maya AnimationCrank Powered Dancing Eggplant MachineRiverRun Film Festival introIf Water Had EyesAnimator vs. Animation IIISomething FreakyThe Burger Burger BoxStick Texting My paper crane flew awayLuminA Wild Pokémon Sighting Revolt TV AnimationRevolt TV Animation 2Animator vs. Animation IV ChairbendingStick Texting - A Whole ConversationAnimasyon vs Minecraft The Story Of LoveGreeNoodle Animation vs. YouTubeAVM Shorts #1 - The Rediscovery[1]AVM Shorts #2 - The Building Contest AVM Shorts #3 - The Roller CoasterAVM Shorts #4 - PotionsAVM Shorts #5 - Note BlocksAVM Shorts #6 - Command BlocksAVM Shorts #7 - PvPAVM Shorts #8 - The NetherAVM Shorts #9 - VillagersAVA Shorts #1 - The Virus[2]AVM Shorts #10 - The EndAVA Shorts #2 - The Chosen One's ReturnAnimation vs. League of Legends AVM Shorts #11 - SkyBlockAVA Shorts #3 - The FlashbackAVM Shorts #12 - TNT LandAVM Shorts #13 - The Dolphin KingdomAnimation vs. PokémonAVM Shorts #14 - Cave Spider Roller CoasterBlue's New Superpower#TeamTrees için bağış toplama videosu. Animation vs. Super Mario Bros. AVM Shorts #15 - Redstone AcademyAVM Shorts #16 - Note Block BattleAVM Shorts #17 - Build BattleAVM Shorts #18 - Texture PackAVM Shorts #19 - Lucky BlocksAVM Shorts #20 - Herobrines Return (Early Patreon)AVA Shorts #4 - The ShowdownAnimator vs. Animation VTüm AVA bölümlerinin bir derlemesi. AVM Shorts No. 20 – The Piglin War AVM Shorts # 21 – The WitchAVM Shorts #22 - ParkourAVM Shorts #23 - Titan RavagerAVM Shorts #24 - Lush CavesAVM Shorts #25 - The Ultimate WeaponAVM Shorts #26 - The WardenAnimation vs. Arcade GamesAnimation vs. Trash#TeamSeas için bağış toplama videosu. AVM Shorts #27 - Monster SchoolAVM Shorts #28 - The RaidAVM Shorts #29 - Note Block UniverseAVM Shorts #30 - The King

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir