güvenli klasör nerede / Güvenli Klasör nedir ? Samsung güvenli klasör kurma ? - Kıyaslıyoruz

Güvenli Klasör Nerede

güvenli klasör nerede

Huawei'de özel ve güvenli klasör nasıl kullanılır? Belirli bir düzeyde gizliliği korurken bize güvenlik sağlayan bir klasöre sahip olmak önemlidir. Ve daha da fazlası, belirli bir takdir yetkisini sürdürebileceğimiz belirli bilgileri korumak istediğimizde.

Huawei ile bu, yalnızca cihazda bulunan Dosya Kasasını kullanarak mümkündür. Kullanımının çok kolay olduğunu ve bakımının da yapılabildiğini göreceksiniz. şifre ile güvence altına alınmıştır. Bu yazıda ona nasıl erişeceğimizi göreceğiz ve bu işlevsel Dosya Kasasını kullanmanın en iyi yolunu göstereceğiz.

Dosya Kasanızı Huawei'de kurun

Konfigürasyon işlemine başlamak için önce şu seçeneği aramalıyız: klasörü etkinleştir, onun için; aşağıdaki prosedürü yapacağız:

  • Cihazınızdaki Ayarlar seçeneğine gidin.
  • Bundan sonra, Güvenlik ve Gizlilik seçeneğine dokunun.
  • Şimdi Güvenli Dosya seçeneğini seçin.

Bundan sonra, kullanımı daha kolay olan bu güvenli klasörün kullanımını gerçekleştirmek için gerekli yapılandırmaları yapmaya başlayacaksınız. Özel alan. Ancak, her seçeneği test ederek ihtiyaçlarınızı en iyi karşılayanı seçebileceksiniz.

Huawei Güvenli Klasör güvenlik yöntemi

Klasöre girdiğinizde, olacak olan şudur: güvenlik yöntemini yapılandır erişim için, yani Dosya Kasası sizden yeni bir şifre girmenizi ve oluşturmanızı isteyecektir, bu, cep telefonunuza koyduğunuz PIN'den farklıdır.

Buna ek olarak, güvenlik sorularını yanıtlamanızı ve sormanızı sağlar. kısıtlamayı artırmak güvenli klasörünüzdeki davetsiz misafirlere erişim. Bu şekilde, dosyalarınızın güvenliğine daha sık güveneceksiniz, bu da bizi bu makalenin bir sonraki noktasına getiriyor:

Huawei'de File Safe'e hangi dosyaları kaydedebilirim?

Temel olarak herhangi bir dosya türünü herhangi bir biçimde kaydedebilirsiniz. dahil edebilirsiniz güvende tutmak istediğiniz görüntüler, müzik, belgeler, videolar ve çok daha fazlası. Aslında, klasörün içeriğini uygun gördüğünüz herhangi bir şekilde sıralayabilirsiniz.

İçeriğiniz ve dosyalarınız, kendiniz yapılandırdığınız bir şifre ve güvenlik soruları ile korunacağından, cihazı başka biriyle paylaşmanız idealdir. Her birini gözaltında tutarken bu klasörü mükemmel bir kaynak yapan nedir? saklamayı planladığınız belgeler.

Huawei'nizin güvenlik potansiyelini artırın

her biri ile güvenlik seçenekleri, biyometri yoluyla kilit açma yolları bile olsa, Huawei'nin bilgilerinizin her zaman güvende tutulacağı çok çeşitli olanaklara sahip olduğunu görüyoruz.

Bu, diğer kişilerden yetkisiz herhangi bir etkileşimi önlemek için kendinizi daha rahat hissettiğinizde belirli güvenlik yöntemleri oluşturmaya başlayabileceğiniz anlamına gelir. Almak akıllı telefonu kullanırken güvenlik kullanıcılar için her zaman önemli bir kalitedir.

Kategoriler Ağlar Ağı

Samsung Galaxy cihazlarındaki güvenli klasör nedir?

2012'nin başlarında, dünyadaki şirketler benimsemeye başladı KCG (Kendi cihazınızı getirin) çalışanlara. İnsanlar temel telefonlarını kişisel ve profesyonel kullanım için kullanabilirler. Google ve Samsung gibi şirketler sorunsuz bir geçiş yapmak için bir çözüm bulmuşlardır. Örneğin, Google Birden çok profil desteği Android Lollipop'ta Samsung, Galaxy cihazları için Güvenli Klasör'ü (eski adıyla Özel Mod) tanıttı.

Android Nougat ile Samsung, tüm Galaxy cihazları için güvenli klasörü entegre etti. Hassas, işle ilgili dosyaları, medyayı, kişileri ve e-postaları saklamak için güvenli ve ayrı bir iş yerinde.

Xiaomi gibi şirketler buna benzer bir konsept tanıttı İkinci Boşluk. Şu an itibariyle, Samsung Secure klasörüne işlevsellik, güvenlik ve genel yürütme açısından yakın bir şey yok.

Kullanıcılar Güvenli Klasörü kişisel kullanım için de kullanabilirler. Sadece kurumun kullanımı ile sınırlı değildir.

Bu yazıda, Galaxy cihazlarındaki Güvenli klasör hakkında bilmeniz gereken her şeyi paylaşacağız. Güvenli bir klasörün nasıl etkinleştirileceğini / devre dışı bırakılacağını, medya ve dosyaların nasıl ekleneceğini, özelleştirmeyi ve güvenliği hakkında iki kelimeyi içerecektir. Başlayalım.

Cihazımdaki güvenli klasör nerede?

Samsung, varsayılan olarak uygulama çekmecesi menüsünde Güvenli Klasör'ü etkinleştirir. Görmüyorsanız, bir menüden etkinleştirebilirsiniz Ayarlar.

Adresine git Ayarlar > Biyometri ve Güvenlik > Güvenli Klasör Ve seçeneği açın Güvenli klasörü göster.

Ayrıca menüye erişmek için bildirim çubuğundan Güvenli Klasör Anahtarı kullanılabilir.

Beğendiklerinize göre kişiselleştirin

Bu Samsung'un incelenen ekidir. Diğerleri içeriğe erişmek için güvenli klasör adını tıklamaya cazip gelebilir. Peki ilgili bir simgeye sahip bir mesajlaşma uygulaması varsa? Bu şekilde, hiç kimse uygulamayı aramakla ilgilenmeyecek.

Samsung, güvenli klasör simgesinin adını ve stilini değiştirmenizi sağlar. Uygulamayı açın, biyometri geçirin ve ana sayfadan üç nokta menüsünü tıklayın ve özelleştir'i seçin.

Artık uygulama adını ve simgesini istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Güvenli Klasöre uygulamalar ekleyebilirsiniz

Varsayılan olarak, güvenli klasör aşağıdakileri destekler: Samsung uygulamaları Galeri, Takvim, Kişiler, Kamera, E-posta, İnternet, Notlar ve Haritalar dahil. Oradaki çoğunluk için bu yeterli olmalı. Ancak uygulamalardan telefondan da ekleyebilirsiniz.

Ana ekrandan Uygulama ekle'yi tıklayın ve listeden güvenli bir klasöre eklenecek uygulamaları seçin. Uygulamaları doğrudan Play Store ve Galaxy Store'dan da indirebilirsiniz.

Telefondan Güvenli Klasöre uygulamalar eklediğinizde, sistem yinelenen bir uygulama oluşturur ve bu uygulama telefonda da kalır.

Sosyal medya uygulamaları için kullanışlıdır. İki WhatsApp, Facebook, Instagram, Twitter vb hesabınız olabilir ve tek bir cihazda iki hesap kullanabilirsiniz.

Profesyoneller, iş e-posta iletileri için güvenlik klasöründeki kişisel ve diğer kullanımlar için varsayılan e-posta uygulamasını kullanabilir.

Dosya ve medya ekleyebilirsiniz

Çoğu kişi hassas verileri güvenli bir yerde saklamak için Güvenli Klasör kullanır.

Güvenli bir klasöre dosya ve ortam eklemenin birkaç yolu vardır. En yaygın yol, güvenli bir klasöre gitmek ve Dosya ekle'yi seçmektir. Medyayı doğrudan galeriden veya dosya yöneticisinden ekleyebilirsiniz.

Kullanıcılar fotoğrafları doğrudan güvenli bir yerde tutmak için kamerayı güvenli klasörden kullanabilirler. Ayrıca, yakalanan ekran görüntüleri Güvenli Klasörler Galerisi'nde kalır.

Kısacası, güvenli bir klasörde gerçekleştirdiğiniz etkinlik ne olursa olsun, uygulamanın kendisinde kalır.

Güvenlik hakkında

Güvenlik, bu yazılım deneyimindeki en önemli faktördür. Sonuçta, tüm gizli bilgilerinizi içerir ve kullanıcıların güvenliği hakkında gönül rahatlığı gerekir.

Önce temel konular hakkında konuşalım. Güvenli bir klasör açmak için biyometrik kimlik doğrulaması gerekir.

Gönderen “Güvenli klasör ayarlarıTürü değiştirebilirsiniz Güvenli modu kilitleme ve gizleme Ve otomatik kilitleme ve daha için ayarları değiştirin.

Güvenli Klasör simgesini uygulama çekmecesinden de gizleyebilirsiniz. İçeriğe erişmek için Ayarlar'dan etkinleştirmeniz gerekir.

Bunlar, kullanıcılar tarafından alınan güvenlik önlemleridir. Peki ya Samsung? Güvenli klasör verilerini korumak için ne yaparsınız? Bunun hakkında konuşalım.

Samsung tüm verileri şifrelerGüvenli klasör için”Kullanıcılar için özel bir alan oluşturmak için. Güvenlik sistemi ile korunmaktadır Savunma knox Samsung'dan.

Yedekleme ve geri yükleme

Cihazları değiştirirken, güvenli klasör verilerini bir telefondan diğerine manuel olarak aktarmak istemeyeceksiniz. Samsung, bu sorunu çözmek için Samsung Cloud'u entegre etti.

Kullanıcılar verileri yedekleyebilir “Güvenli klasör15GB ücretsiz depolama alanı sağlayan Samsung Cloud'a. Oradaki çoğunluk için yeterli olmalı.

Ayarlara git Güvenli Klasör> Genel> Yedekle, Geri Yükle ve Oturum Aç Verileri Samsung bulutuna yedeklemek için Samsung kimlik bilgilerini kullanma.

Arasındaki artan ortaklık ile Samsung ve Microsoft , Samsung'u eklemeyi umuyorum OneDrive desteği.

Aynı şekilde, listeden veri kurtarılabilir. Güvenli Klasör verilerini yedekleme menüsünden de silebilirsiniz.

Ana güvenli klasör

Güvenli Klasör, TouchWiz / One UI arayüzünün en iyi sürümlerinden biridir. Samsung, kullanıcılar için güvenli ve üretken bir işyeri yarattı. Güvenli, güvenli ve Play Store'daki üçüncü taraf alternatiflerinden daha mantıklı. Bunun gibi özellikler, büyük çoğunluğun Samsung cildini stok Android'e tercih etmesinin nedenidir.

Güvenli Klasör Nedir? Güvenli Klasör Güvenli mi?

Eğer sizinde Samsung marka mobil cihazınızda Güvenli Klasör isminde bir uygulama varsa bunu gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Çünkü bu klasöre eklediğiniz herşey tamamen güvende demektir. Ekran kilidinden bağımsız olarak ekstra bir kilide sahip bu bölüme kişisel verileriniz ve bilgilerinizin yanı sıra uygulama ve oyunda ekleyebiliyorsunuz. Ayrıca telefonunuzun ekran kilidi açık olsa dahi başkaları Güvenli Klasör’deki içerikleri asla göremezler. Galaxy S8 gibi amiral gemisi modellerinde güvenlik seçenekleri arasında göz taraması dahi var. Bunu aşağıdaki video da da izleyebilirsiniz.

Samsung, son bir kaç yılda çıkardığı modellerinde artık Güvenli Klasör isminde bir hizmet sunmakta. Akıllı telefonlarında hazır gelen ya da Samsung Apps üzerinde indirilebilen bu hizmet sayesinde önemli veriler ve bilgiler zararlı yazılımlar dahi her türlü tehlikeye ve erişime engellenmekte. Ayrıca başkalarınında erişimi de engellenmiş olur. Güvenli Klasör, telefonunuzun ekran kilidi açık olsa dahi ekstra bir güvenliğe sahip olduğu için erişilemez. Güvenli Klasör konusunda Samsung tarafından bir uyarı d yapılmakta. Bu uyarı şöyle;

“Güvenli klasör ayrı ve güvenli bir depolama alanıdır. Güvenli klasördeki veri ve uygulamalar diğer cihazlara aktarılamaz. İşletim sisteminin özelleştirilmeye çalışılması veya yazılımın değiştirilmesi Güvenli Klasörün otomatik olarak kilitlenerek erişim dışı olmasına neden olur. Verileri Güvenli Klasöre kaydetmeden önce başka bir konuma verilerin bir kopyasını yedeklediğinizden emin olun”

Güvenli Klasör Oyun ve Uygulama Ekleme, Çıkarma, Taşıma

Bu yazımızda Güvenli Klasör’ü gizleme, görünür yapma ve kaldırma nasıl yapılır konularını anlatacağız.

Güvenli Klasör Kısayol Oluşturma ve Gizleme

Eğer Güvenli Klasör’ün varlığından başkalarının haberi olsun istemiyorsanız bu klasörü hem anasayfada hemde menüde gizleyebilirsiniz. Yani görünmez yapabilirsiniz. Bunun için Güvenli Klasör’e girip 3 noktaya dokunun. Ayarlar bölümünde “Güvenli Klasör’ü göster” seçeneğini kapatın. Hepsi bu kadar.

Gizlenen Güvenli Klasör’ü Görünür Yapma

Görünmez yaptığınız Güvenli Klasör’ü tekrar görünür yapmak için “Ayarlar > Kilit Ekranı ve Güvenlik > Güvenli Klasör” yolunu izleyin. Sonrasında şifrenizi girerek yukarıda tıpkı görünmez yaptığınız yerden bu kez görünür yapın. Yani “Güvenli Klasör’ü göster” kutucuğunu açın.

Güvenli Klasör’ü Kaldırma

Eğer isterseniz Güvenli Klasör hizmetini akıllı telefonunuzdan tamamen kaldırabilirsiniz. Bunun için Güvenli Klasör’e girin. “Ayarlar” bölümünden “Kaldır” seçeneğine dokunun. Böylece karşınıza “Kaldır, Yedekle ve Kaldır” şeklinde iki seçenek çıkacak. Eğer;

*** “Kaldır” seçeneğini seçerseniz Güvenli Klasör içindekilerle birlikte tamamen silinir.

Güvenli Klasör Açma, Kilitleme ve Unutulan Şifreyi Kurtarma

*** “Yedekle ve Kaldır” seçeneğini seçerseniz Güvenli Klasör içindeki her şeyin yedeği alındıktan sonra kaldırılır. Alınan yedekler ise “Uygulamalar > Samsung uygulaması > Dosyalarım > Cihazım > Güvenli Klasör” bölümüne kaydedilir.

Hepsi bu kadar…

Sponsorlu Bağlantılar

Göktürk

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır