samsung 4 kameralı fiyat / 4 Kameralı Galaxy A9 Türkiye Fiyatı Açıklandı - Haberler - seafoodplus.info

Samsung 4 Kameralı Fiyat

samsung 4 kameralı fiyat

4 kameralı akıllı telefon: Samsung Galaxy A9 incelemesi

Geçtiğimiz Ekim ayında dünyanın ilk arka kısmında 4 kamera bulunan akıllı telefon modeli olan Samsung Galaxy A9 modelinin tanıtıldığını sizlere aktarmıştık. Bugün ise dünyanın ilk arka kısmında 4 kamerası bulunan akıllı telefonu olan Samsung Galaxy A9 modelinin incelemesi ile karşınızdayız. Gece siyahı, petrol mavisi ve şeker pembesi olmak üzere 3 farklı renk seçeneği sunan Samsung Galaxy A9, cam ve metalden oluşan bir tasarıma sahip.

7,8 mm kalınlığa ve gram ağırlığa sahip olan Samsung Galaxy A9, yılında pek karşımıza çıkmayan kulaklık girişine de sahip.  x piksel çözünürlüğünde 6,3 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan Galaxy A9, SuperAMOLED panele sahip.

80,5 gibi başarılı bir ekran gövde oranına sahip olan Samsung Galaxy A9'un PPI değeri ise Gücünü Qualcomm'un orta segment için ürettiği bir işlemci olan 8 çekirdekli Snapdragon işlemcisinden alan Samsung Galaxy A9, grafik işlemcisi olarak ise Adreno kullanıyor.

Yurt dışında 6 ve 8 GB RAM seçenekleri sunan Samsung Galaxy A9'un ülkemizde ise sadece 6GBRAM ve GB dahili depolama seçeneğine sahip olan versiyonun mevcut olduğunu da ekleyelim. GB'a kadar MicroSD kart desteği de sunan Galaxy A9, Android Oreo işletim sistemini kullanıyor.

24 megapiksellik ön kamera

Özellikle arka kısmında bulunan kameralar ile ön plana çıkan Samsung Galaxy A9, arka kısmında toplamda 4 adet kamera bulunduruyor. 24megapiksellik ve f/ diyafram açıklığına sahip bir ana kameraya sahip olan A9, 8 megapiksellik f/ diyafram açıklığına sahip ultra geniş açılı kameraya da sahip durumda.

Yine f/ diyafram açıklığına sahip 10 megapiksellik ve 2X optik zuma sahip olan bir tele kameraya da sahip olan Samsung Galaxy A9, son olarak ise 5 megapiksellik bir derinli kamerası da kullanıyor. Ön kısımda ise 24 megapiksellik bir kamera tercih eden A9, ana kameraları ile p30 fps ve p30fps video kaydı yapabilirken ön kamerasıyla ise p 30fps video kaydı yapabiliyor.

Hızlı şarj desteğine de sahip olan Samsung Galaxy A9, 3 bin mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip. Son olarak Samsung Galaxy A9 modelinin fiyatına gelecek olursak, A9 modeli ülkemizde 4 bin TL fiyat etiketi ile satın alınabiliyor.

 Google News

Samsung&#;un yeni girişimi 4 arka kameralı telefonu A9&#;un tüm teknik özellikleri açıklandı. Gelin cihazın özelliklerine göz atalım.

Samsung bir süre önce bu telefonun çalışmalarına başlamıştı. Tabi her zaman olduğu gibi bu cihazında bilgileri sızdırıldı ve bu cihazın çoğu özelliği gün yüzüne çıktı. Şimdi ise resmi olarak cihazın teknik özellikleri sunuldu. Gelin 4 kameralı A9&#;a yakından bakalım.

Lansmanında oldukça ilgi gören Galaxy A9, ön kısmında inçlik devasa bir ekrana sahip. Bu ekran  x çözünürlüğünde FHD+ görüntü kalitesi sunuyor. Yine ön kısımda bir ön kamera bulunuyor. 

Hazır kameraya deyinmişken arka kameradanda bahsedelim. Bu cihazın arkasında diğer cihazlardan farklı olarak 4 adet kamera bulunuyor. Bu kameralar sırasıyla 24 MP / 10 MP / 8 MP / 5 MP çözünürlük sunuyor. Tabi bu sayede fotoğraf kalitesi epey artıyor.

Cihaz işlemci kısmında Ghz hızında çalışan 4 adet Kryo ve Ghz hızında çalışan 4 adet Kryo çekirdek barındırıyor. Yine bu işlemciye 6GB Ram bellek destek eriyor. Grafiksel anlamda gücünü ise Adreno &#;den alıyor.

Cihaz Android Oreo işletim sistemi ile çalışacak. Bataryası ise tam mAh büyüklüğünde olacak. Cihazın fiyatı hakkında ise net bir bilgi söz konusu değil. Ancak cihazın 4 kamerası ile oldukça fazla konuşulacağı kesin.

Etiketlerappleiphone

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir