en ucuz huawei p smart 2019 64 gb / Huawei P Smart 2019 64 GB Telefon Mavi Duos (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı - Trendyol

En Ucuz Huawei P Smart 2019 64 Gb

en ucuz huawei p smart 2019 64 gb

Huawei P Smart 2019 64GB Mavi Cep Telefonu (Huawei Türkiye Garantili) HW-PSMRT64

Huawei P Smart’ın Kullanıcı Dostu Yapısı

Akıllı telefonlar, hayatın her alanında yer alma konusunda iddialı akıllı cihazlardan. Sosyal medya, farklı uygulamalar ile uyumu, müzik dinleme, film izleme, sohbet etme gibi birçok farklı özelliği bir arada bulunduran telefon, günümüzde insan hayatının olmazsa olmazları arasındadır. Huawei P Smart genç bir cihaz olmasına rağmen özellikleri ile kullanıcılarının beğenisini kazanan bir cihazdır. 64 GB dahili hafızası cihaza geniş kapasite sunarken, siyah ve mavi gibi farklı renkler ile şık bir cihazdır. Ayrıca 512 GB’a kadar arttırılabilir hafızaya sahip olması ayrı bir avantajdır. 155.2 x 73.4 x 8 mm boyutları, 160 gr ağırlığı ile ergonomik olarak tasarlanmıştır. 6,21 inç ekran boyutu kullanım kolaylığı sağlar. 1080x2340 ekran çözünürlüğü, 13 MP + 2 MP kamera çözünürlüğü ile başarılı fotoğraflar çekme konusunda kullanıcısına destek olur. 8,0 MP ön kamerası selfie çekimlerinde de kaliteli görüntüyü garantiler. Huawei P Smart telefon, ince ekranı, aynı anda birden fazla veriyi işleyen 8 çekirdekli işlemcisi, cihazda rahat kullanımın yanında hızı da sağlar. Bunun yanında 3400mAH bataryası şarjın uzun soluklu olmasını sağlar. Bu sayede kullanıcı şarjı fazla tüketen oyunları kesintisiz oynamanın keyfini yaşarken, izlediği filmi de yarıda kesmeden izlemenin tadına varır. Huawei P Smart kamera ile özel günlerde, tatillerde, sunum yaparken ya da toplantıda çekilen görüntüler, canlı ve parlak görüntüsü ile dikkat çeker. Anlık çekimler sosyal medyada yayınlandığında ise görüntü kalitesi ile beğeni alır. Bilgi güvenliğini de dikkate alan cihaz, yüz tanıma ve parmak izi okuma gibi özellikleri ile kullanıcısının bilgilerini güvenle saklayarak yetkisiz kişilerin bu bilgilere erişimini engeller. Konum tespit sistemi ile kullanıcı konumuna göre farklı lokasyonları görüntüleme avantajı yakalar. 42,2 Mbps bağlantı hızı, Bluetooth özelliği cihazın efektif kullanımı için önemli özelliklerdir. Huawei P Smart ekran tipinin sadece LED aydınlatma kullanan IPS LCD olması sayesinde ekran ışığı gözü yormaz. Uzun süren ekran sürelerinde bile kullanıcılar sıkıntı yaşamaz. Cihaz, dokunmatik ekranın komutu algılayarak cevap verme hızı ile de dikkat çeker. 16 milyon ekran rengi gibi zengin renk skalası görüntülerde başarıyı yakalamada iddialıdır. Huawei P Smart çift hat kullanılabilen cihazda tek işlemci vardır. İşletim sistemi android 9,0, otomatik güç tasarrufu, metin büyüteci, akıllı kilidi ve yüz tanıma özelliğini bir süreliğine devre dışı bırakan lockdown modu ve çoklu Bluetooth bağlantısı gibi özellikler ile kullanıcısına destek olur. Huawei P Smart özellikleri ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için Trendyol’da yer alan Huawei P Smart yorum ve teknik özellikler sayfasını inceleyebilirsiniz.

Huawei P Smart 64 GB Kapasitesi

Huawei P Smart 64 GB Kapasitesi

Akıllı telefon artık sadece iletişim için kullanılmaz. İletişim dışında hayatı kolaylaştıran birçok özelliği ile adeta insan uzvu gibi işlev görür. Adres bulmaktan görüntülü konuşmaya, kalori takibinden adım sayar özelliğine indirilebilen birçok uygulama ile hayatın her alanına önemli dokunuşları vardır. İşlevi telefon hız kalitesine göre değişen cihazlar, her komuta anında cevap verdiğinde kullanıcısına zaman tasarrufu da sağlar. Huawei P Smart 64 GB, geniş kapasite ve depolama alanı ile bir telefondan daha fazlası olduğunu da kanıtlamıştır. Kullanıcı kullanım alanının dolmasından endişe duymadan istediği kadar filmi indirip izleyebildiği gibi çektiği başarılı fotoğraf ve videoları da uzun süreli depolama imkanına sahip olur. Kendi müzik listesini oluşturup dilediği sürece dinlemenin keyfine varır. Bu süre boyunca uzun süreli kullanım sağlayan Huawei P Smart batarya sayesinde kesintiye uğramayan eğlenceyi garantiler. Cihazın pil gücü aralığı 3000 - 3499 mAh arasıdır. Cihaz yaklaşık 1,5 saatte şarj edilirken, yaklaşık 30-35 saat arası dayanan şarj süresi ile de dikkat çeker. Bununla birlikte bu sürenin kullanıcının cihazı kullanma yoğunluğuna göre değişkenlik göstereceğini de söylemekte yarar var. Huawei P Smart kamera özellikleri arasında yer alan otomatik güç tasarrufu özelliği, bir ağa bağlı olunmadığında ekranı otomatik olarak kapatarak güç tasarrufu sağlar. Bunun yanında Huawei P Smart gece modu özelliği ise LCD ekrana sahip olan cihazın pil ömrüne kayda değer katkı sağlar. Ayrıca karanlık mod arada gözleri dinlendirmek için de tavsiye edilir. Android 9,0’ın özelliklerinde wind down modu ise gece geç saatlere kadar fark etmeden telefon kullanmaya devam edenleri uyarmak amacı ile geliştirilmiştir. Kullanıcının belirlediği saatte ekranı siyah beyaza dönüştürerek kullanıcıya yatma saatini hatırlatan bir özelliktir. Huawei P Smart teknik özellikleri yanında görsel olarak da başarılı tasarıma sahip bir cihazdır. Ekran özellikleri itibari ile çentikli (notch) olarak tasarlanmış cihaz, LPTS LCD (yoğunlaştırılmış entegre edilmiş, düşük sıcaklıklarda çalışan ekran), çerçevesiz tasarımı, ekranda hızlı hareket etmeyi sağlayan farklı komutlara cevap verebilen multi touch (10 nokta) özelliği ile zengin ekran özellikleri ile de kullanıcının beğenisini kazanır. Renk olarak siyahın asil renginin yanında Huawei P Smart mavi seçeneği kullanıcısına tercih imkanı sunar. Yüz tanıma özelliği, 8 MP ön kamera çözünürlüğü, zamanlayıcı ve panorama özellikleri ile başarılı çekimler yapmada destek olur. Cihaz hakkında daha fazla bilgiye ve kullanıcı görüşlerine Huawei P Smart yorumlar sayfasından ulaşabilirsiniz.

Huawei P Smart Yorumları ve Değerlendirmeleri Trendyol'da!

Huawei P Smart Yorumları ve Değerlendirmeleri Trendyol'da!

Huawei P Smart kasa işlevselliği ile kullanıcının beğenisini kazanmanın yanında görsel kalitesi ile de göz doldurur. İnce ekranı, renk kalitesi ve boyutları ile şık bir tasarıma sahiptir. Huawei P Smart şarj aleti 5V/2A şarj desteği ile uzun süreli kullanım sağlar. Ayrıca portre modu özelliği sayesinde arka plan görüntüsünü bulanıklaştırıp, asıl görüntüyü netleştirerek dikkati asıl görüntüye çeker. Ayrıca selfie modunda iken görüntüye isteğe bağlı olarak farklı efektler de eklenebilir. Bu sayede çekilen başarılı selfiler sosyal medyada paylaşıldığında takipçilerin beğenisini kazanır. Aynı zamanda profesyonel fotoğraf makinelerinde olduğu gibi çok hızlı ve kararlı odaklanma sayesinde profesyonel kalitede fotoğrafların çekilmesi mümkündür. Fotoğrafa verdiği alan derinliği sayesinde ise odağı farklı objelere çekerek görüntüyü görsel bir şölene dönüştürür. Yapay zeka uygulaması sayesinde nesne ve objeyi tanıma özelliği ile görüntüyü en ideal hali ile fotoğraf deposunda arşivler. Ayrıca yapay zekanın sahneleri de ışık, boyut aydınlık gibi gerçek zamanlı olarak algılaması cihazın diğer avantajları arasında sayılabilir. Sesli komut özelliği sayesinde ise yoğun iş temposunda kullanıcıya asistanlık görevi görür. Video fps değeri 60 fps olup saniyede 60 kare görüntü imkanı sunar. Her telefonda olduğu gibi Huawei P Smart güncelleme, cihazdaki ayarlar sekmesi üzerinden yapılır. Telefonun internete bağlı olması, pil gücünün %30’da fazla olması ve cihazın güncelleme boyunca kapatılmaması önerilir. Ayrıca bilgisayara indirilecek HiSuite kullanılarak da güncelleme yapmak mümkündür. Bu arada Huawei P Smart dil ayarları yine cihazdaki ayarlar sekmesindeki yönlendirmeler ile rahatlıkla yapılabilir. İstenilen dil listede yoksa dil ekle seçeneği ile ekleme yapılabilir. Cihaz tam anlamıyla kullanıcı beklentilerine özel tasarlanmıştır. Hızın teknolojiye kattığı ek özellikleri, ilk olarak telefonlardaki değişimlerde gördükten sonra diğer akıllı cihazlara uyarlanmasını tahmin etmek mümkün. Cihazın teknik özelliklerinin yanında Huawei P Smart yorum ve fiyat bilgisine de ulaşmak için sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Huawei P Smart 2019

P Smart 2019, geniş görünüm ve mükemmel çekim ile aranılan bir ürün. İnce ve şık yapısı, tasarımında ki detaycılık ile kullanışlı bir yapıdadır.

Huawei P Smart 2019 Alan Yerler

Farklı renk seçenekleri ile kullanıcının tercihinde olan P Smart 2019. Mükemmel netlik yakalama özelliği ile size harika bir görünüm oluşturur.

  • 6.21 inç ekran,
  • Kavisli köşeler,
  • Ekrandaki canlı renkler,
  • Ve elde ki rahat tutumu ile kolay bir kullanış sunar.

P Smart 2019, güçlü bataryası ile uzun süre keyfini çıkarabilirsiniz. Çalışma zamanına uygun odaklayıcı modları ile de artık zaman sizin elinizde! EasyCep, P Smart 2019 mobil cihazınızın alımını gerçekleştirir. Güvenilir ve aynı zamanda alanında uzman bir firma olarak yer alır.

Huawei P Smart 2019 Satmak İstiyorum

İşletim sisteminde ki hız ile seri kullanımı yapılan P Smart 2019, farklı ve geniş bir ara yüz sunar. Aynı zamanda yüz kilidi özelliği ile güvenilir bir etki yaratır. Telefonunuz içindeki önemli kişisel bilgilerinize kimse ulaşamaz. Bununla birlikte oyun oynama keyfi de daha geniş ekran ile çıkarılır. Easycep.com, P Smart 2019 telefonunuzu yenileyerek satışını yapar. Cihaz kutusu içerisinde kulaklık, adaptör, USB kablo yer alır. İşletim sistemi ve beraberinde ki diğer teknik içerikleri ile ilgilenip, ederi fiyatına telefonunuz satılır. Yeniliğe ve güvene önem veren Easycep.com uzman ekibine cihazınızı göndermeniz yeterlidir.

Huawei P Smart 2019 Alım Satım

  • 6.1 inç ekran aralığı,
  • 2340x1080 ekran çözünürlüğü,
  • HDR video izleme ve fotoğraf çekimi,
  • Güçlü batarya ömrü,
  • 4K video yakalama keyfi,
  • Yapay zekâ destekli kamera özelliği,
  • Yüz tanıma özelliği yer alır.

P Smart 2019, işletim sistemi kullanım olarak oldukça tercih edilen bir özelliktir. Ekrandaki piksellerinin canlılığı ve net olması ile dikkat çeker. Şık ve elde tutumundaki kolaylık ile kullanıcısı için rahat bir üründür. Easycep.com, marka ayırt etmeden ürünlerin alım ve satımını yapar. Alanında uzman ve güvenilir ekibi ile birlikte yenilikçi bir sistemi bulundurur. Telefonunuzun alımını ve satımını gerçekleştirir. Firma olarak, müşterisinin memnuniyetini ön planda tutar.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır