fiber füzyon cihazı / Fiber Optik Fusion Splice Ek cihazı

Fiber Füzyon Cihazı

fiber füzyon cihazı

INNO-VIEW-3

Fiber Füzyon Splicer Cihazı ,  Profesyonellerin tercihi olan INNO View 3 serisi ile karşınızda , Dayanlıklı ve her şartta füzyon yapabilmek adına esnek , uygun çözümler sağlayan bu ürün fiber füzyon ile ilgili tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek yetenekte ve performans'da . 
Fiyat / Performans kıyaslamasında  hem performans hemde uzun ömürlü çalışması ile üstün özelliklere sahip olan bu ürün alternatiflerine göre her aşamada çok daha başarılı .

• FTTx ARC Füzyon Splicer
• Aktif V-groove clad ve hizalama metodu
• Minimum kayıp ile dünyanın en başarlı splice metodu
• 5” Renkli ve yüksek çözünürlüklü dokunmatik Ekran
• Çift tıklama ile yakınlaştırma
• Karanlık ortamlar için 3 seviyeli LED aydınlatma
• Yansıma yapmayan yapısıyla iş verimliliğini artırmaktadır
• Isıtıcı fırın için çıkarılabilir konnektör tutucu
• μm/μm/3 mm Yassı kablo ve SOC için 5mm kablo kesici
• 35 farklı splice modu
• Işıklandırmalı tuş yapısı
• Yüksek dayanıklılık için seramik fiber sabitleyici
• Zorlu iklim koşulları adaptasyonu

Aktif V - Groove

Aktif V-Groove Clad Alignment Splicing Methodu ile View 3,en yeni Aktif V-Groove teknolojisini kullanarak çok daha sürdürülebilir ve sorunsuz yapıdadır.

Ekran

5'' Yüksek çözünürlüklü LCD Dokunmatik Ekranı ile View serisi diğer splicerların çok üstünde görüntüleme kalitesi ve deneyimi sunmaktadır.5'' olan ekran boyutuna kıyasla  x gibi oldukça yüksek bir çözünürlük ve görüş açısı sunmaktadır.

Büyütme

Ekrana çift tıklayarak yapılabilen zoom özelliği ile endüstri standartlarındaki en yüksek  oran olan x zoom yapılabilmektedir.Böylece bu özellik sayesinde fiber durumu en ince detayına kadar görülebilmektedir.

Arayüz

Kullanıcı dostu arayüzü ile View serisi en amatör kullanıcıların dahi hiç bir yardım ve özel eğitime gereksinim duymadan splice fonksiyonunu doğru bir şekilde yapabilmelerine yardımcı olmaktadır.

SOC Uyumluluğu

Çıkarılabilir SOC Tutucu ve Isıtma Fırını ile View 5 uyumluluğu sayesinde kullanıcıları tatmin edecek FTTx(Fiber to the X) deneyimleri ortaya konulabilmektedir.

Batarya

Yüksek Kapasiteli Batarya ile sahada uzun süreli çalışma performansı ortaya monash.pwüstri standartı olan splice/ısıtma operasyonu mAh batarya ile rahatlıkla yapılabilmektedir.

Led Çalışma Işığı

3adet parlak LED ile en karanlık ortamlarda bile çalışma kolaylığı sunulmaktadır. Endüstriyel alanda tek olarak sunulan 3 ışıklı aydınlatma sistemi ile ışıklar sayesinde fiber tutucular ve splice noktaları rahatlıkla aydınlatılabilmektedir.

Clamp

Üst düzey dayanıklılık için kullanılan seramik mandal(clamp) ile soyulmuş fiberi güvende tutarak,fiber yüzeyine gelebilecek zararları önlemeye yardımcı olmaktadır.

Elektrot Kapağı

Özel dizayna sahip kullanıcı dostu Elektrot kapağı ile hiçbir ekstra ekipmana ihtiyaç duymadan elektrotların değiştirilmesi kolayca yapılabilmektedir.

İŞLEM HAFIZASI Max. 10, splice results (excel + image)

TERMINAL USB /MINI USB

UYUMLU FIBER TIPLERI / KABLO ~mm/Indoor Cable(with VFH)

UYGULAMA GENIŞLIĞI Diameter~1mm/Cleave Length:8~16mm

ISINMA SÜRESI  30sn Ilk Isınma Süresi

AGIRLIK  KG (Bataryasız ) / KG (Bataryalı )

BOYUT Kılıfsız : H X W X D mm 

Boyut Kılıflı  : H X W X D mm 

UYGULAMA HASSASIYETI 80~㎛

EKLEME MODU MAX modes

ISITMA MODU MAX32 modes

EKLEME KAYIBI SM: dB / MM: dB / DS: dB /

NZDS: dB / G dB(ITU-T Standard)

UYGULANABILIR FIBER STANDARTLARI

SM (ITU-T G&G)

MM (ITU-T G)

DS (ITU-T G)

NZDS (ITU-T G)

FIBER GÖRÜNTÜLEME & BÜYÜTME  X  Y  XY  X/Y  X Büyütme 

RETURN LOSS >>60dB

TAHMINI EKLEME KAYBI Uygulamanıza bağlı

ISITMA KOLU UZUNLUĞU 20~60mm

GERILME TESTI ~N

KULLANIM ŞARTLARI Çalışma Yüksekliği: 0~M Su üzeri

% Ortam Nemi, ~℃,

Rüzgar Gücü 15m/s

SAKLAMA ŞARTLARI 0~95% Gerçek Nem, ~80℃

GÜÇ KAYNAĞI AC Input V, DC Input V

BATARYA KULLANIMI ISITMA VE KULLANIM IÇIN mAh Pil Kapasitesi, Kaynak için kullanılabilir (Splice+Heat)

ELEKTROD ÖMRÜ : eklemeden fazla Grinder kullanımına bağlı



Soru: merhaba, ek modunu otomatik nasıl yaparım?

Cevap:

Fujikura 70S+ Fiber Optik Ek Cihazı

Fujikura 70S +, dünyanın en hızlı ve en sağlam çekirdek hizalama füzyonu oluşturucusudur. Fujikura’nın öncülük ettiği kanıtlanmış sağlamlaştırılmış özellikleri bir araya getiren 70S +, ekleme verimliliğini artırmak için otomatik ve gelişmiş kullanıcı kontrol özellikleri ekledi. Kullanıcı tarafından programlanabilir, otomatikleştirilmiş bir rüzgar koruyucusu, ekleme işlemini başlatmak ve ekleme işlemini tamamlamak için otomatik olarak kapatarak ekleme işlemini hızlandırır. Tamamen programlanabilir “otomatik açık kılıflı kelepçeler”, çekme testinden sonra lifin çıkarılması için bir veya iki kılıf kelepçesini açar. Yeni bir “kapaklı tasarım” tüplü ısıtıcı, ek yeri koruma manşonunun her iki tarafına ısı uygulayarak 13 saniyelik bir büzülme süresine neden olur. Sonuç, yaklaşık 21 saniyede toplam ekleme işlemi süresidir! Sağlamlık ve dayanıklılık, aynadan arındırılmış optik sistem ve “şiddetli darbeye dayanıklı” monitör ile büyük ölçüde geliştirildi. Pil kapasitesi şu anda ekleme / küçülme.

Yenilikçi bir geçiş durumu, yerleşik veya mobil bir iş istasyonu olarak ikiye katlanır ve daha önce hiç olmadığı kadar kolay bir şekilde birleştirmeyi sağlar. Bir sektörde ilk olarak, 70S + ayrıca Bluetooth® teknolojisiyle donatılmıştır. Bu, splicer’ın fiber hazırlama araçlarının bakımını her zamankinden daha kolay hale getiren Bluetooth özellikli fiber hazırlama aksesuarları ile aktif bir şekilde iletişim kurmasını sağlar! 70S + ayrıca Bluetooth işlevselliği olmadan da sunulacak.

Cihaz hakkında ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Fujikura 70s+ Fusion Splicer

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır