kredi kartı tek çekim / Kredi Kartı İşlemi Taksitlendirme & Faiz Hesaplama | Bonus

Kredi Kartı Tek Çekim

kredi kartı tek çekim

kredi kartı ile tek çekim alışveriş yapmak

  • inanılmaz anlamsız bir harekettir. yahu o kart sen liralık ayakkabıyı 5'e böldürüp 40'ar lira olarak öde diye var. madem tek çekim yapacaksın git peşin al o zaman.

  • esasen nakit taşımanın hammaliyesinden ve yüksek meblağların çalınma riskinden kurtulmak için yaratılan çekin, senetvari vadeli bir ödeme aracı olarak görüldüğü ülkemizde, kredi kartından tek çekim yapmak da garipsenebilir, normaldir. american express platinum ile adam neden taksit yaptırsın ki, zaten o bir gecede harcayacağı -limitsiz- parayı cebinde taşıyamadığı için kart taşıyor, ekstre de ay sonunda muhasebeciye gidiyor.

  • hep yaptığım şey.

    kredi kartını normalde alım gücünü zorlayacak seylerin ödemelerini normalmiş gibi gösteren, ekstre tarihlerinde kara kara düşündürüp süründüren bir truva atı gibi degil de harcadıkça kazandıran, nakit tutmaktan kurtaran bir ödeme aracı olarak görüyorum.

    aldığı hicbir seyin fiyatına bakmayacak kadar zengin azınlıktan değilseniz aynısını tavsiye ederim. taksitli oldugunda başkası ödeyecekmiş sanrısına kapılıyorsunuz, o öyle değil.

  • nakit taşımama ve kart puanını arttırma rahatlığıdır. mantıklıdır gayet. zamanında hep böyle yapardım ahh ah

  • fakirlere dert olmuş olay.

    aylık geliri belli bir meblağın üstünde olan adam (zenginlik kıstasınıza göre değişir) ne diye taksitle falan uğraşsın? zengin olmadığım halde ben bile tek çekim veya maksimum 3 taksit seviyorum, sonra taksit ödemekten aylık net harcaman belli olmuyor.

    çok da şeyapmayın siz.

  • kredi kartları kredilendirme aracı değildir, dahası hazır kredi de değildir.

  • taksit yapmayan yerlerde kullanılabilen seçenek. mantıksız değildir. ürünü/hizmeti alırsın ama kredi kartı ödemesinde yani bir ay sonra ödersin. zaten ekşi ergenine bıraksak bütün dünya mantıksız amk.

  • tek çekimin avantajı puan olarak geri dönecektir ayrıca hesap kesim tarihine kadar cebinde duran parayı borsada,dövizde,faizde değerlendirme şansın var.çaldırma riskinide azaltıyorsun bro.

  • dünyanın en güzel şeyidir. taksitten nefret ederim.

  • nakit taşımak istemiyordur

  • BDDK web sitesine hoş geldiniz.
    Bu siteyi kullandığınız takdirde aşağıdaki koşulları kabul etmiş sayılacaksınız.

    BDDK web sitesinin yayınlanması, hiçbir kişi ve/veya kuruluşa herhangi bir konuda herhangi bir taahhüdü içermemektedir. Sitede yer alan bilgiler, kişi ve kuruluşlara yönelik talimat verilmesi, hukuken onların herhangi bir doğrultuya yönlendirmesi amaçlarını ve tebligat niteliğini taşımamaktadır.

    Web sitemizde yayınlanan çalışmalardan, kaynak gösterilmek suretiyle kısmen alıntı yapılabilir ancak bu bilgilerin ticari amaçlarla kullanımı BDDK'nın yazılı iznine tabidir.

    BDDK, web sitesinde yayınlanan bilgilerin güncel ve doğru bilgilerle yayınlanmasını temin etmek amacıyla elinden gelen çabayı göstermekle birlikte, BDDK'nın bu bilgilerin doğruluğu ve tamlığı konusunda açık veya zımni şekilde kefalet veya garanti verdiği yolunda hiçbir taahhüdü bulunmamaktadır. Kullanıcılar sisteme girmeleri ile birlikte; BDDK tarafından yayınlanan bilgilerin kullanımı sonucunda doğrudan veya dolaylı bir kayıp veya zarar doğması halinde, bu durumun BDDK'na hiçbir borç, sorumluluk veya mükellefiyet yüklemeyeceğini açık olarak kabul etmiş sayılırlar.

    Sitede yer alan bütün metinler ve/veya hizmetler, önceden kullanıcılara bildirimde bulunmaksızın BDDK tarafından değiştirilebilir. BDDK web sitesi ön bilgi verilmeden kullanım dışı bırakılabilir. BDDK web sitesinde yayınlanmış bilgiler, ya da bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden veya siteye ulaşılamamasından doğan veya doğacak zarar ve/veya kayıplardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

    Site özenle hazırlanılmış olmasına rağmen, site ziyaretçileri; sitedeki bilgilerin, konuyla ilgili profesyonel danışmanlığın yerini alacağını düşünmemelidirler. Bu nedenle, sitede yer alan bilgileri herhangi bir şekil ve surette kullanmadan önce, konuyla ilgili profesyonel danışmanınızla görüşmenizi tavsiye ederiz.

    İnsan hataları, teknik veya diğer faktörler nedeniyle hata veya bilgi eksikliği/yanlışlığının veya güncellik yitirmesinin vuku bulabileceği tabiidir. BDDK, sistemde yer alan bilgilerdeki hata ve eksikliklerden hiçbir şekilde sorumlu bulunmamaktadır.

    Bu site BDDK'na ait olup site içerisindeki bilgilerin bir kısmı Kurum, bir kısmı da diğer kaynaklardan sağlanarak Kurum tarafından yayınlanmaktadır. Sitemizden bağlantı yapılarak ulaşılan diğer sitelerdeki bilgiler, ilgili kuruluşlar tarafından yayınlanmakta olup, BDDK'nu bağlamamaktadır.

    Kurumumuz web sitesi Temmuz itibarıyla güncellenmiştir. Bu tarihten öncesine ait duyurularda güncel olmayan linkler yer alabilir. Bu konuda sorun yaşanması durumunda kullanıcılarımız Kurumumuz ile iletişime geçebilirler.

    nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir