bip indir cepde / BiP APK, Android BiP uygulaması indir

Bip Indir Cepde

bip indir cepde

Turkcell Kopilot, güncel OBD2 standartlarına uygun olarak geliştirilmiştir. Aracınız uyumlu mu? Hemen Sorgula!

Araç uyumluluğuna ilişkin detaylı bilgiler için sıkça sorulan sorular bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Aracınız Turkcell Kopilot ile uyumlu.

Turkcell Kopilot ve Kopilot Filom OBD, model sonrası üretilen araçlarda cihaz uyumluluğunu garanti etmektedir. model ve öncesinde üretilen araçlara ise teknolojik sebeplerle uyumluluk garantisi yoktur.

Turkcell Kopilot ve Kopilot Filom OBD ürünlerini satın almadan evvel mutlaka cihazınızın, aracınızda yer alan OBD II soketi ile fiziksel olarak uyumlu olup olmadığını kontrol etmeniz gerekmektedir, fiziksel uyumluluk konusunda garanti verilmemektedir.

Detaylı bilgi için Sıkça Sorulan Sorular'ı inceleyiniz.

Aracınız Turkcell Kopilot ile uyumlu değildir. Uyumlu araç listemiz düzenli olarak güncellenmektedir., bizi takipte kalın!

Tribün Cepte Nedir?

Tribün Cepte servisine abone olan kullanıcılar takımlarını seçtikleri sürece takımlarının her maçında kendilerini arayanlara gün boyu takım marşlarını dinletirler ve marş tanımlaması gün sonunda otomatik olarak kaldırılır. Tribün cepte Bip kanalından marş seçeneklerini değiştirebilir, durdurabilir ya da sizi arayanlara süresiz dinletebilirsiniz. İnternet hediyelerinden birini kazanmak için takımınız galip geldiği durumda Bip kanalından hediye çarkını çevirmeniz gerekir.

Nasıl Kullanırım?

Tribün cepte aboneliğinizi TRIBUN CEPTE yazıp ’a göndererek ya da BİP Tribün Cepte kanalı içinden başlatabilirsiniz.

Servis Detayları

· Tribün cepte servisi ile taraftarı olduğunuz FB,GS,BJK ya da TS takımlarının marşları sizi arayanlara dinletilebilirsiniz

· Servisten Turkcell bireysel ve kurumsal aboneleri yararlanabilir. Rahat tarife aboneleri yararlanamamaktadır.

· Bip Tribün cepte kanalı içinden abonelik başlatabilir, ton atayabilir,spor haberlerini ve fikstürü takip edebilirsiniz
· Tribün cepte aboneliği olup, takım seçen kişiler takımının Süperlig maçlarında galip gelmesi durumunda  Haftalık 1GB , Haftalık 10GB , Günlük MB, Günlük 1GB, Günlük 2GB, Günlük 5GB internet hediyelerinin bulunduğu bip içindeki çarkı çevirme hakkı kazanır. Çark hediyeleri gün içinde hatlarına yüklenir. 
· Hak kazanıp çark çevirmeyen kişiler ilgili haftanın Perşembe günü haklarını kaybeder.
· Takım değişimi haftada 1 kez yapılmaktadır.
· Çark çevirme hakkını kazanabilmek için takım seçimi maç başlamadan önce veya maç sırasında yapılacak. Maç sonrasında takım seçilmesi bir sonraki maç için değerlendirilecektir.


Servisin sağlıklı sunulabilmesi açısından, sadece bu servis kapsamında gerekli olan verileriniz, servis aboneliğiniz süresince ilgili iş ortağı ile paylaşılacaktır.

Nasıl İptal Ederim?

IPTAL TRIBUN CEPTE yazıp 'a gönderildiğinde iptal işlemi gerçekleşir.

Üyelik ücreti tüm vergiler dahil haftalık 4,99 TL'dir.

Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Vergiler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

BENZER SERVİSLER

  • Fener’in Maçı Var

    Fener’in Maçı Var

    Fenerin Maçı Var ile takımınızın her maçında yanında olun, sizi arayanlara takım marşınızı dinletin aynı zamanda internet kazanın!

    4,99 TL / HAFTA İncele

BiP ikon

BiP Açıklama

Turkcell abonelerine özel olarak geliştirilen mesajlaşma uygulaması BiP, popüler mesajlaşma uygulamalarında görülen hemen her özelliği kullanıcılarına sunuyor.


Görüntülü arama, grup mesajlaşmaları, zamanlı ve kaybolan mesajlar (belirlediğiniz bir zaman diliminde mesajın kendi kendine silinmesi), birbirinden eğlenceli çıkartmalar ve emojiler BiP Messenger uygulamasının başlıca özellikleri arasında.


BiP APK dosyasını indirerek hemen kurun ve kullanmaya başlayın.

Haberleşme

Son güncellemede neler var?

BiP APK güncel sürümünde uygulamada tespit edilen bazı hatalar düzeltilmiş.

Güncel versiyonv

GeliştiriciLifecell Ventures Cooperatif U.A

Uyumluluk Android

Sistem gereksinimiAndroid ve üzeri

Güncellenme tarihi9 ay önce

Eklenme tarihi -

Mağaza lisansı Ücretsiz

Dil desteğiTürkçe, İngilizce, Diğer

İndirilme

Dosya boyutu MB

PaylaşanhsnDnz

CepdeID

GÜVENLİKİndireceğiniz BiP APK dosyasına ait doğrulanmış paket adı ve paket imzasını aşağıdan görebilirsiniz. Doğrulanmış paket adı ve paket imzası dosyanın orijinal ve güvenli olduğuna işaret eder.

APK paket adı:seafoodplus.info

APK imzası:ba36f9a50df1bbf6faf

BiP nasıl kurulur?

Bu uygulama XAPK formatında olduğu için, kurulumu XAPK Installer uygulamasıyla yapmanız gerekiyor. BiP APK dosyasını indirdikten sonra, buradan XAPK Installer uygulamasını indirip kurun ve çalıştırın. Uygulama arayüzünde indirdiğiniz dosyanın üzerine dokunarak kurulumu başlatabilirsiniz. XAPK formatı hakkında detaylı bilgi almak için XAPK Nedir? başlıklı ipucunu okuyabilirsiniz.

Garanti BBVA Mobil Bankacılık

Bu uygulama hakkında

Tüm bankacılık işlemlerinizin yönetimi mobil bankacılık uygulaması Garanti BBVA Mobil ile cebinizde! Kredi başvurusundan otomatik fatura talimatı vermeye kadar ’den fazla işlem seçeneği sunuyoruz. Bireysel, Kurumsal ve KOBİ müşterilerimiz; şubeye gitmeden, istediğiniz an, istediğiniz yerden kolaylıkla işlemlerinizi gerçekleştirebilmenizi sağlamak için yanınızdayız.

Garanti BBVA danışmanlığı finansal sağlığınıza iyi gelir! Size özel finansal sağlık önerilerimizle gelir gider dengenizi koruyabilir, büyük küçük demeden birikim yapabilir ve hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Henüz müşterimiz değilseniz, Temassız Müşteri Olma Teknolojisi’yle şubeye gitmeden kolayca Garanti BBVA’lı olabilirsiniz.

Tüm ihtiyaçlarınız için kolayca kredi başvurusu yapabilir, onaylandığı anda kredinizi hesabınıza aktararak anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Birikiminizi değerlendirmek istiyorsanız Garanti BBVA Mobil’den e-vadeli hesap açarak yüksek faiz oranlarından yararlanabilirsiniz. Üstelik vade dönüş tarihini beklemeden ihtiyacınız olduğu anda e-vadeli hesabınızdan para çekebilir ya da hesabınıza para yatırabilirsiniz.

Size en uygun kredi kartına başvuru yaparak özel indirim ve kampanyalardan yararlanabilir, kart başvurunuzun durumunu ise Mobil’den kolayca takip edebilirsiniz.

Faturalarınızı şubeye gitmeden ödeyebilir, dilerseniz ödeme tarihlerini takip etmenize gerek kalmadan otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Motorlu taşıtlar vergisi, trafik cezası, şans oyunu ödemeleri gibi daha birçok ödemeyi ise Garanti BBVA Mobil ile dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden gerçekleştirebilirsiniz.

Güvenliğinizi en yüksek seviyede tutabilmek için en gelişmiş önlemleri sizin için sürekli takip ediyor ve uyguluyoruz. Siz işlem yaparken güvenliğinizi sağlamak için zararlı yazılım tespit edici yazılımlarımızı ücretsiz olarak Garanti BBVA Mobil’e entegre şekilde sunuyoruz. Cihaz eşleşmesi özelliği ile mobil uygulamamıza size ait bir cihaz ile erişim sağladığınızı doğruluyoruz.

Garanti BBVA Mobil ile;
• 7/24 para transferi,
• Kolay Adres ile IBAN’a gerek olmadan para transferi,
• Fatura ve vergi ödemeleri,
• Hesap ve kart hareketlerinizi görüntüleme,
• Kredi hesaplama, kredi başvurusu ve başvuru takibi,
• Kredi kartı başvurusu ve başvuru takibi,
• Güncel döviz kurlarını takip etme,
• Döviz hesabı açma
• Varlık ve borçlarınızı görüntüleme,
• Gelir ve giderlerinizi kategori bazlı inceleme,
• Size özel finansal sağlık önerilerimizi inceleyerek aldığınız aksiyonları takip edebilme,
• Size en yakın ATM ve şubeyi sorgulama gibi birçok bankacılık işlemini anında gerçekleştirebilirsiniz.

Kurumsal müşterilerimiz, bunlara ek olarak, yetki/onay tanımlarınız dahilinde, Garanti BBVA Mobil’de onaya düşen ticari işlemlerinizi bildirim yapısı üzerinden görüntüleyebilir ve onay verebilirsiniz.

Garanti BBVA Mobil’i kullanmak için Mobil / İnternet Bankacılığı parolanızın olması yeterli. Eğer parolanız yoksa “Parola Al”a dokunarak kredi kartı ya da Paracard numaranız ile parolanızı anında alabilirsiniz. Kartınız yoksa görüntülü görüşme ile müşteri temsilcimizle iletişime geçerek parola oluşturabilirsiniz.

Garanti BBVA Mobil’in aldığı izinlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

seafoodplus.info

Güncellenme tarihi

21 Haz

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir