doraemon türkçe izle / Doraemon - film 2014 - Beyazperde.com

Doraemon Türkçe Izle

doraemon türkçe izle

 Doraemon

FRAGMANI İZLE

Üyeler
3,3 7 Puanlama ve 2 Eleştiri
Puanım :

İzlemek İstiyorum

Eleştiri yaz!

Facebook'ta PaylaşTwitter'da paylaş

Özet

Japon yapımı animasyon Stand by Me Doraemon'un yönetmenliğini Tony Oliver ve Ryuichi Yagi, senaryosunu ise Takashi Yamazaki  üstleniyor. Nobita'nın hayatının Doraemon onu terkettiğinde nasıl değişeceğinin hikayesini izleyeceğimiz Stand by Me Doraemon Fujio F. Fujiko'nun sevilen mangasından beyazperdeye uyarlandı. Disney Channel Türkiye’nin yıllardır en sevilen animasyonlarından olan Doraemon yepyeni bir macerayla ve 3D seçeneğiyle vizyonda olacak.

Beyazperde Eleştirisi

Yayın hayatına 1969 yılında anime formunda başlayan Japonya’nın en ünlü anime kahramanı Doraemon’un televizyon ve film formatında izleyenlerle buluşmasının üzerinden neredeyse yirmi beş yıl geçti. Birkaç yıl önce 2020 Tokyo Olimpiyatları’nın tanıtım kampanyasında bile boy gösteren Doraemon, Japonya’da bir kültür mirası olarak varlık gösterse de kendisinin ülkemizde benzer bir üne sahip olduğunu söylemek pek mümkün gözükmüyor. Türkiye’de geçtiğimiz yıl, çocuklara yönelik bir televizyon kanalında boy göstermeye başlayan Doraemon, Japonya’da nesiller boyu takip edilen, neredeyse nostaljik bir çocukluk kahramanı iken bizler için nispeten yeni bir fenomen.  Ünü ülkesi Japonya’nın sınırlarını çoktan aşmış olan anime, 22. yüzyılda yaşamakta olan robot kedi Doraemon’un, zamanda yolculuk yaparak, ergenlik çağının eşiğindeki Nobita’nın hayatına girmesini konu ediniyor. Kesesinden çıkardığı enteres

Eleştirinin tamamı

Fragmanlar

Doraemon - Türkçe Dublajlı Fragman1:38

Ekstra Videolar

Beyazperdede Bu Hafta (11 Eylül - 17 Eylül) 6:47

Öneriler

Son Haberler

Vizyondaki Filmler!

Oyuncular

Tüm oyuncular ve teknik ekip

Filmi orijinal dilinde izlemek hemen hemen hiç mümkün değil. Şahsen Japon aksanına ve diline hiç alışık olmadığım için tüm filmleri altyazılı izlememe rağmen kapatıp Türkçe dublaj açtım. Türkçe seslendirmede ise mükemmel bir karakter uyumu sağlanmış. Sümük akan sahnelerin çokluğuna ve koyulma sebebine şaşırsam da filmi oldukça beğendim.

Bu filme çocuğunu götürmek isteyen anne ve babaları uyarmak isterim. Film kesinlikle çocuklara uygun bir film değil. Adına bakıpta çocuk filmi sanmayın. Kesinlikle çocuklara kötü örnek olabilecek, bizim aile yapımıza uymayan, çocuk filmi ile alakası olmayan en saçma, en gereksiz ve en gerizekalı bir film. Lütfen paranızı ve vaktinizi bu film için boşa harcamayın. Çocuğunuzun temiz hafızası bu film ile kirlenmesin.

2 İzleyici eleştirisi

Fotoğraflar

15 Fotoğraf

Teknik bilgiler

Ülke Japonya

Dağıtımcı Bir Film

Yapım yılı2014

Metrajuzun metrajlı film

İlginç Detaylar-

Bütçe-

Dil Japonca

Görüntü formatı -

RenkRenkli

Ses formatı-

Yapım formatı-

Viza numarası-

Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2014, En iyi film: Animasyon, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2014.

Yorumlar

Tüm Sinema Haberleri

Sony Gelecek Marvel Filmlerinin Tarihlerini Açıkladı
"Gladyatör 2"nin Set Görselleri Devasa Şehir Kuşatmasını Açığa Çıkardı
Yeni Batman Filmi "The Flash" Yönetmenine Emanet Edildi
Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'lı "Aşk Taktikleri 2"den İlk Fragman!
Vizyondaki Filmler: "Flash", "Asteroit Şehir", "Elemental: Doğanın Güçleri"
The Flash: Michael Keaton'ın Batman'i Hakkında Hatırlamanız Gereken Her Şey
Tüm sinema haberleri

En Popüler Fragmanlar

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Transformers: Canavarların Yükselişi Dublajlı Fragman

Transformers: Canavarların Yükselişi Dublajlı Fragman
365 Gün Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman
Recep İvedik 7 Fragman
Yeni çıkan tüm fragmanlar

Vizyondaki En İyi Filmler

Transformers: Canavarların Yükselişi
Flash
Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş
Hızlı ve Öfkeli 10
Elemental: Doğanın Güçleri
Hüddam 3: Lamia
Vizyondaki En İyi Filmler

Doraemon

Doraemon
Henüz ilkokula giden Nobita Nobi, gelecekten gelen sadık robot kedisi Doraemon'un kendi zamanına dönebilmesi için bugünkü hayatını iyileştirmeye çalışır.
Başroldekiler:Wasabi Mizuta,Megumi Oohara,Yumi Kakazu
Canınız neyi isterse izleyin.
English,Japanese - Audio Description,Japanese [Original],Russian
Wasabi MizutaMegumi OoharaYumi KakazuSubaru KimuraTomokazu SekiSatoshi Tsumabuki
İki işgüzar büyükanne, yetişkin torunlarına sözde tesadüfi bir karşılaşma ayarlayınca çocukluk aşkları depreşir ve eski defterler açılır.
Mutasyona uğramış bir canavar avcısı olan Rivyalı Geralt, insanların çoğunlukla yaratıklardan daha uğursuz olduğu, karmaşa içindeki bir dünyada kaderine doğru yol alıyor.
Penceremden: Aramızdaki Deniz
Bir yıl boyunca ilişkilerini uzun mesafeli yürüten Raquel ve Ares, ateşli bir sahil gezisinde buluşur. Acaba aşkları, yeni flörtlerin ve güvensizliklerin üstesinden gelebilecek mi?
Ban Ji-eum sonsuza dek yeniden doğma becerisine sahiptir. Ama 18. hayatı erkenden sona erince, bir sonraki hayatını artık büyümüş olan çocukluk aşkını bulmaya adar.
Pokémon Benzersiz Yolculuklar: Dizi
Ash ile Goh, çılgın Pokémon diyarındaki yolculuklarına devam ederken birçok harika maceraya atılır ve hedeflerinin peşinden giderler.
Gergin bir miras kavgasının ortasındaki çekici bir mirasçı, insanların karşı koyamadığı ama kendisinin tahammül edemediği gülümsemesiyle tanınan, azimli çalışanıyla ters düşer.
Meraklı küçük Kelp, bir narval olduğunu sanıyordu. Ta ki aslında bir tek boynuz olduğunu öğrenene kadar. Onun artık keşfedilmeyi bekleyen iki ayrı dünyası var!
Eski ortağı Batman ile yollarını ayıran Dick Grayson, bir akıl hocasına fazlasıyla ihtiyaç duyan bir grup sorunlu genç kahraman ile karşılaşır.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır