söz 77 bölüm / SÖZ AŞKI - Bölüm 77 - Wattpad

Söz 77 Bölüm

söz 77 bölüm

Söz bölüm fragmanı yayınlandı! Yavuz Derya'ya her şeyi anlatıyor!

Başrollerinde Nihat Altınkaya, Tolga Sarıtaş, Meriç Aral, Deniz Baysal, Eren Vurdem, Görkem Sevindik ve Aytaç Şaşmaz gibi isimlerin yer aldığı Sözdizisinin bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında YavDer hayranlarını üzecek bir itiraf sahnesi ile Yavuz Derya'ya her şeyi anlatıyor.. 

/04/seafoodplus.info

Söz yeni bölümde neler olacak?

Söz'ün yeni bölümünde: Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu, "Yaptığımı sandığın her şeyi yaptım. En başından beri sakladım senden. O depoda vurduğun kişi bendim, benim kan lekelerimdi. Bir sürü adam öldürdüm. Öldürdüm, yaptım! Ve işin kötüsü ne biliyor musun? Vicdanım gram rahatsız değil." sözlerini söyleyerek Derya ile yüzleşiyor. Derya'nın "Defol git buradan" diyerek Yavuz'u kovmasının ardından, evlenmek istediği aşık olduğu adam olan Fethi'yi kaybeden Eylem'in, "Eğer birbirinizi gerçekten seviyorsanız, probleminiz neyse çözün bence. Hayat çok kısa.." sözleri ile herkesi üzecek. 

"Sıkıldım. Bir sürü adamın her gün sokaklarımızda bombalar patlatması canımı yakıyor. Her gün arkadaşlarımı sevdiklerimi kaybetmeyi artık kaldıramıyorum. Birileri bu ülkenin altını oyarken öyle boş boş oturamadım. Sınırımıza terör devleti kurarken birileri, öyle elim kolum bağlı seyredemezdim anladın mı beni? Öldürdüm. Oh be, yaptım" diyerek Derya'ya derdini anlatan Yavuz'un Tim'inden birinin daha hayatını kaybettiği sahne de göz dolduracak..

/04/seafoodplus.info

Mücahit'in sevdiği kadın olan Melisa'nın, bir saldırgan tarafından kafasına silah dayanarak rehin alınması ile Mücahit'in korku dolu anlar yaşamasının ardından, sevdiği kadını kurtaracak. Ancak ekipten birini kaybetmek en çok Mücahit'i sarsacak. 

/04/seafoodplus.info

Söz dizisi bölümü ile 8 Nisan Pazartesi akşamı saat 'da Star'da!

Söz yeni bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

Söz Dizisi bölüm özet. Yavuz'un gözü önünde Derya vuruluyor

Yavuz yüzünden tutuklanan Derya'yı baş savcı sorgular. Genç kadın Yavuz'la ilişkisini itiraf etmek zorunda kalır. Yavuz El Muğdar'ı tamirhaneye getirip sorgular. Sözde kurulacak devletle ilgili detayları ve işin son aşamasında olduklarını söyler. Linda adamı ellerinden kaçırdıklarını üstü olan kişiye söyler. Adam onu sıkıştırınca O da Yavuz'u arar.

Yavuz baş savcıya gidip olanları anlatır. Usta sayesinde Yavuz'un üzerine suç kalmadığı için tutuksuz yargılanmak üzere salıverilir. Derya ise açığa alınır. Kadının öfkesi çok fazladır. Yavuz onunla konuşmaya gider. Kadın çok üzerine gelince; ülkeme yapılanlara dayanamayıp tek başıma şüphelendiğin her şeyi yaptım der. Tamirhaneye gittiğinde tim oradadır. 

Eylem; Melisa'yı kaçıran Cahit'in izini sürer. Onları  yurt dışına deniz yoluyla çıkaracak kişiyi yakalarlar. Adama Cahit'i aratıp sıkı arama olduğunu; bir süre beklemeleri gerektiğini söyler. Cahit'in yeri tespit edilince Ateş komutasındaki tim; oraya operasyon düzenler. Cahit Melisa'yı rehin alıp kaçmaya çalışır ama kızı kurtarıp Cahit'i vururlar.

Linda ertesi gün Yavuz'u arayıp El Mugdar'ı ister. Yavuz adamlarıyla gelip tamirhaneyi basan Tarık başarısız olur. Yavuz El Muğdar'ı öldürür. Ancak Linda'nın bir B planı vardır. Öldü zannettiğimiz Dragan'ı El Muğdar olarak lanse eder. Bir çok devletin kabul ettiği bir açılışta Dragan konuşma yapar. Bayraklar dalgalandırılır. Dragan'ı öldü zanneden tim de; El Muğdar öldüğü için konuyu kapandı zanneden Yavuzlar da şaşkındır.

Linda Yavuz'a kızgınlığını çıkarmak için Derya'nın peşine düşer. Linda'nın adamı baş savcılığa ifade için gidecek kadına gönderilen adamı öldürüp yerine geçer. Derya bir şey anlamadan araca biner. Yavuz Derya'ya ulaşmaya çalışır ama kadın inatla açmaz. En sonunda mesaj atar. Derya mesajı okuyunca şöförden kurtulmaya çalışır. Aralarında mücadele olur. Eski bir fabrikaya kaçar. Yavuz, polis, Linda'nın adamları gelir. Çatışma sırasında Yavuz adamı vururken O da Derya'yı vurur. Yavuz bir kez daha sevdiği kadını kaybetmenin korkusuyla Derya'ya sarılıp adını haykırır.

Tim sözde devletin binasını basıp bayrağını indirmek için operasyon düzenler. Birkaç devlet tarafından tanınan bu binaya, bayrağa müdahale ederken yakalanır veya ölürlerse tanınmayacaklardır. Binayı basıp içerdekileri etkisiz hale getirirler. Bayrak ve afişleri indirirler. Ortadaki bayrağı indirmek için hareket ettiklerinde etrafına mayın döşendiğini görürler. Aşık kendini feda edip göndere yürür. O bayrağı çıkarıp Türk bayrağı çeker ama dönüşte mayına basar.

herkese merhabalar :)

ilk oy için @lilgulsah ilk yorum için @SsumeyyeGkta teşekkürler :)

Dilan bir ayd&#x;r eve yerleşmeye çal&#x;ş&#x;yordu mobilyalar bir günde kurulmuş olsa da küçük eşyalar&#x;n yerleşimi daha zordu

"Dilan abla seninle bir şey konuşmak istiyorum" dicle ile Dilan oturmuş yorgunluk kahvesi içiyorlard&#x;

"vard&#x; sende birkaç gündür sordum ama hep yok deyip geçiştirmiştin anlat bakal&#x;m dinliyorum"

"&#x;&#x;&#x; şimdi biz kadirle sadece sar&#x;l&#x;p yat&#x;yoruz ya işte ben art&#x;k her şeyimle onun olmak istiyorum" dicle baş&#x; önünde eğik bir halde k&#x;zarm&#x;şt&#x; Dilan diclenin bu haline çok sevindi ve gülümsedi yavaşça diclenin yüzünü kald&#x;rd&#x;

"bunda utanacak bir şey yok küçük han&#x;m siz kar&#x; kocas&#x;n&#x;z ve birbirinizi çok seviyorsunuz sen o vaktin geldiğine inan&#x;yorsan hiç düşünüp akl&#x;n&#x; kar&#x;şt&#x;rma"

"ben bunlar&#x; konuşurken utan&#x;yorum ama art&#x;k daha fazlas&#x;n&#x; istiyorum" Dilan kahkas&#x;n&#x; tutamam&#x;şt&#x;

"ablas&#x;n&#x;n kuzusu ya bu çok sevindim senin ad&#x;na şimdi utanmay&#x; bir kenar&#x;ya b&#x;rak ve bana ne sormak istediğini sor" dicle konuşmakta zorlan&#x;yordu

"hadi ama dicle o senin kocan onu istemek en doğal şeylerden biri keza koçan&#x;nda seni istemesi çok normal"

"tamam şimdi Cuma günü kadirin doğum günü kimliğini görmüştüm bir ara oradan biliyorum hem Cuma günü için bir organizasyon haz&#x;rlamak istiyorum biliyorsun Canan anne normalde burada da düğün yapmak istemişti ama yaren yengemin vefat&#x;ndan sonra hiç konuşulmad&#x; bir düğün olmasa da canan annenin misafirleri kadirin arkadaşlar&#x; akrabalar&#x; o k&#x;sm&#x; canan anne halleder diye umuyorum düğün kadar büyük bir şey olmasa da bir davet gibi olur hem de kadirin doğum gününü kutlar&#x;z diye düşündüm"

"çok güzel düşünmüşsün güzel olur canan teyze ile konuşal&#x;m ona göre haz&#x;rlar&#x; yapar&#x;z hatta haz&#x;rlanal&#x;m ç&#x;kal&#x;m Cuma gününe 2 gün var misafirlere falan ona göre haber verir"

"tamam ama ben"

"kalan konuşmay&#x; da arabada yapar&#x;z zaman kaybetmeyelim" Dilan kendi evine geçmiş üzerini değiştirdikten sonra kap&#x;da buluşup birlikte canan han&#x;mlara doğru yola koyulmuşlar dicle yolda canan han&#x;m&#x; aray&#x;p haber vermişti

"evet kalan konuşmam&#x;z&#x; yapabiliriz sanki" Dilan sağ&#x;na dönüp dicleye bakt&#x; ve tekrardan yola döndü

"ben doğum gününün akşam&#x;nda kadirle yak&#x;nlaşmak istiyorum özel olsun istiyorum"

"tamam peki bu konuda benimle konuşmak istediğin konu tam olarak ne?"

"hesaplamalar&#x;ma göre adetime bir hafta var ama işte ilaç almam gerek ya hani onu seninle alabilirmiyiz diyecektim" diclenin dediklerinden biraz sonra Dilan duraksad&#x; arabay&#x; hemen müsait bir yere çekti ve hemen telefonuna bakt&#x;

"ne oldu Dilan abla neden durduk" dicle dilan&#x;n şaşk&#x;n yüzünü görünce ne olduğunu bir türlü anlayamam&#x;şt&#x;

"Dilan abla bir şey desene bir şey mi oldu korkutma beni" Dilan baş&#x;n&#x; telefondan kald&#x;r&#x;p dicleye bakt&#x;

"ben evlendiğimizden beri adet olmad&#x;m" ikisi de durumun şoku ile tepkisiz kald&#x;lar

"ama siz yani sen dikkat etmiyor muydun"

"ediyordum ama tatil zaman&#x; ve şu taş&#x;nma olaylar&#x;nda ilaç almay&#x; unutmuş olabilirim" Dilan hafifçe aln&#x;n&#x; kaş&#x;d&#x;

"ne yani sen hamile olabilir misin ayyyy" diclenin sevinç ç&#x;ğl&#x;ğ&#x; arabada yank&#x;lan&#x;rken Dilan ne tepki vermesi gerektiğini bilmiyordu

Söz Dizisi Fragman - Bölüm - 2. Fragman

Star tv'nin fenomen dizisi söz  yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'nin fenomen dizisi Söz  yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz dizisi  yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz  bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Deniz Baysal'ın paylaştığı Söz dizisi  yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

SÖZ DİZİSİ  YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

Söz dizisi  yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Söz dizisi  yeni bölüm 2. fragmanında; Derya ve Yavuz arasında gerilim giderek artarken, Eylem, Fethi'yi özlemiştir. Ateş ve Nazlı yeniden bir aradayken Çaylak, baba olacak olmanın mutluluğunu yaşar.

Söz dizisi  yeni bölümü ile bu akşam saat 'da Star TV'de

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir