samsunga müzik indirme / Samsung Music PC / Mac için / Windows 11,10,8,7 - Ücretsiz indirin - seafoodplus.info

Samsunga Müzik Indirme

samsunga müzik indirme

İndir, keşfet, paylaşandroid
androidwindowsmac
Önceki sürümler
MP3, WMA, AAC ve FLAC dosyalarını destekleyen harika bir müzik çalar olan Samsung Music ile her türlü müziği dinleyin. Sadece bu değil, bu uygulama anında cihazınızdaki tüm müzikleri algılar, içe aktarır ve düzenler.

Samsung Music, kilit ekranı kontrolleri ve çalma listeleri oluşturma yeteneği de dahil olmak üzere harika bir Android müzik çalarda isteyebileceğiniz tüm özelliklere sahiptir. Bu uygulama aynı zamanda oynatmayı özelleştirmek için kullanabileceğiniz bir ekolayzer'a sahiptir.

Genel olarak, Samsung Müzik şık bir arayüze ve birçok özelliğe sahip harika bir müzik çalar. Bununla birlikte, Samsung olmayan cihazlarda sorunsuz çalışmayabilir.
Andrés López tarafından incelendi. Uptodown Localization Team tarafından çevrildi.

Gereksinimler (son sürüm)

  • Android ya da üstü sürümünü gerektirir

Daha fazla bilgi

Paket Adıseafoodplus.info
LisansÜcretsiz
İşletim SistemiAndroid

Önceki sürümler

apkAndroid + Haz

apkAndroid + May

apkAndroid + Mar

apkAndroid + Şub

apkAndroid + Eyl

apkAndroid + Ağu

Oylama

Samsung Music benzer

Spotify icon

Spotify

Hareket halindeyken müziğinizi dinleyin

StarMaker icon

StarMaker

Bu karaoke uygulamasıyla bir gün bir süper star gibi şarkı söyleyin

Multimedya uygulamalarını keşfedin

Pexels icon

Pexels

Fotoğrafçılar için sanal bir buluşma noktası

Boomplay icon

Boomplay

Afrika'daki en iyi müzik cebinizde

Android telefon kullanıcısıysanız video ve müzik indirmek için ayrı ayrı programlara ihtiyacınız yok. Telefonunuza kuracağınız tek bir uygulamayla YouTube, Facebook, Instagram ve diğer sitelerden beğendiğiniz videoları, müzikleri kolaylıkla mobil cihazınıza indirebilirsiniz. İnternetten müzik indirip dinlemekten vazgeçemeyenler, YouTube videolarını indirmek isteyenler, Facebook ve Instagram videolarını telefona indirip paylaşmayı sevenler için Android’de ücretsiz video ve müzik nasıl indirilir? adım adım bu yazımızda anlatıyoruz.

Android Ücretsiz Video ve Müzik İndirme Nasıl Yapılır?

Android, özgür bir platform olduğundan kullanıcıların çoğunluğu video izleme, müzik dinleme servislerinin ücretli sürümlerini kullanmayı tercih etmiyor. Reklamsız kullanım, sınırsız indirme gibi avantajlar sunan premium abonelik modelleri pahalı olduğundan ücretsiz alternatifler arayışı başlıyor. YouTube’dan video indirmek, YouTube videolarını MP3 olarak indirip telefona atmak, YouTube videolarını reklamsız izlemek veya Facebook ve Instagram gibi popüler sosyal ağlarda paylaşılan videoları indirip tekrar paylaşmak için ücretsiz bir uygulama arayışına giriyoruz.

Bu tür uygulamalar; online platformlarda paylaşılan video ve müzikleri telefona indirmenizi sağlayan uygulamalar olduğu ve Google’ın politikalarına uymadığı için Google Play’de fazla uzun süre yer alamıyorlar. Google Play dışına çıktığınızda onlarca hatta yüzlerce Android telefon için ücretsiz video ve müzik indirme uygulamasına rastlamanız mümkün ancak video barındıran, sosyal medya ve müzik paylaşım platformlarının tümünden video ve ses içeriğini indirmeyi destekleyen, tamamıyla ücretsiz ve hızlı kendi içerisinde de oynatıcıya sahip tek bir uygulama var: Snaptube.

Android Ücretsiz Video ve Müzik İndirme Nasıl Yapılır?

Snaptube, aslında oldukça popüler bir müzik ve video indirme uygulaması ancak Android platformuna yeni geçen kullanıcılar bilemeyebilir; bu yüzden anlatmakta fayda var diye düşünüyoruz.

Snaptube Nedir? Ne İşe Yarar?

SnapTube, Android telefon kullanıcıları için ücretsiz müzik ve video indirme uygulamasıdır. YouTube, DailyMotion, Facebook, Instagram ve diğer popüler platformlardan ücretsiz olarak video ve müzik indirmesini sağlayan hem yararlı hem de kolay kullanıma sahip olan bu uygulamayı aşağıdaki SnapTube İndir butonuna dokunarak telefonunuza yükleyebilirsiniz. Küçük boyutlu, hızlı ve kullanımı kolay uygulama sayesinde video ve müzik indirme işlemlerinizi hiç zorlanmadan ve saniyeler içerisinde gerçekleştirebiliyorsunuz.

Fakat uygulama ile indirme işlemi yaparken mobil internet paketinizin kotasını göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz. Hatta imkanınız varsa indireceğiniz video ve müzikleri herhangi bir WiFi bağlantısı üzerinden indirmeniz yararınıza olacaktır. 4K kalitede video indirme olanağı sunan SnapTube üzerinde farklı video kalite seçenekleri de sunuluyor. İndirme işleminden önce kaliteyi kendiniz seçebiliyorsunuz. Reklamsız olarak çalışan SnapTube ile siz de istediğiniz tüm videoları ister p isterseniz 4K kalitede indirebilirsiniz.

 

Snaptube Nasıl Kullanılır? YouTube Videosu Nasıl İndirilir?

Snaptube uygulamasında indirilecek her şeyi arayabilirsiniz. Arama çubuğuna anahtar kelimeler veya URL girebilir ve sonuçları ön izleyebilirsiniz. Dilerseniz desteklenen herhangi bir platformu seçebilir, Snaptube'den erişebilir ve dilediğiniz videoyu arayabilirsiniz. Snaptube video indirici uygulamasında her türlü filmi, şovu, müzik videosunu ve daha fazlasını bulabilirsiniz. İlgili sonuçları aldıktan sonra video küçük resmine dokunun; video Snaptube'a yüklenecektir. Kaydetmek için alttaki indirme simgesine dokunun.

Android Ücretsiz Video ve Müzik İndirme Nasıl Yapılır?

Şimdi video için tercih edilen bir çözünürlük ve format seçin ve cihazınıza kaydedilmesini bekleyin. Tüm işlem bu kadar! 

Snaptube ile Instagram Videosu Nasıl İndirilir?

Snaptube ile Instagram videoları telefona indirmek de gayet basit. Instagram simgesine dokunduktan sonra Instagram uygulamasını açıyorsunuz. Gönderinin altında yorum ve beğeni simgesinin yanındaki simgeye ardından Bağlantıyı Kopyala’ya dokunuyorsunuz. Snaptube’e geri dönüp Instagram sayfasında adres satırına dokunduğunuzda kopyaladığınız link zaten çıkıyor ona dokunduğunuzda Instagram sayfasına yönlendiriliyorsunuz. Sarı butona dokunarak videoyu telefonunuza indiriyorsunuz. Bu adımları sırasıyla uyguladığınız takdirde kolaylıkla Instagram videolarını telefonunuza indirebilirsiniz.

Snaptube Uygulaması ile Nasıl Müzik İndirilir?

Snaptube uygulamasını başlatın ve arama çubuğundan indirilecek herhangi bir şarkıyı arayın. Varsayılan olarak sonuçlar YouTube'dan alınır ancak başka platform üzerinden de arama yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra web tarayıcınızdan bir URL kopyalayabilir ve doğrudan Snaptube arama kısmına yapıştırabilirsiniz. Snaptube ile bir web sayfasından doğrudan müzik indirebilirsiniz. Medya dosyası Snaptube arayüzüne yüklendiğinde ekran alt kısmındaki indir simgesinin etkinleştiğini göreceksiniz. Sadece bu simgeye dokunun ve dosyayı kaydetmek için hedef format olarak MP3'ü seçin. Bu şekilde istediğiniz kadar şarkı indirmek için Snaptube müzik indiricisini kullanabilirsiniz.

Kaydedilen şarkıları daha sonra Snaptube kütüphanenizde veya cihazınızdaki Müzik uyugulamasında bulabilirsiniz. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesi üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir