bolu kiralık daire 2 1 / Bolu Kiralık Daire & Bolu Kiralık Ev Fiyatları - Zingat

Bolu Kiralık Daire 2 1

bolu kiralık daire 2 1

Bolu Satılık Daire

Bolu Satılık Daire Aramanı Flatfy’de Yap

Türkiye’de gerek doğal güzelliği gerek ise turistik tesisleri ile her geçen gün daha çok ziyaretçiyi çeken ve dolayısıyla ekonomik büyüme sağlayan pek çok şehir bulunmaktadır. Bu şehirler bölgesel gelişimlerini gerçekleştirdikçe, emlak konut değerlerini de yükseltmektedir. Bunun en büyük sebebi, gelişen ve turist çeken bölgelerin daha değerli yatırım alanları haline gelmesi olarak gösterilebilir. Bolu, Türkiye’de, İç Anadolu Bölgesi’nin bu açılardan en gelişmiş şehri olarak gösterilebilir. Başta çevre şehirler olmak üzere, yılın özellikle kış aylarında Türkiye’nin her yerinden ziyaretçi kabul eden Bolu, turistik açıdan yüksek kar sağlayabilen bir yatırım alanı haline gelmiştir. Bolu satılık daire arayışları da bundan dolayı her geçen yıl artmaktadır.

Bolu satılık daire arayışları içerisinde olan bir gayrimenkul yatırımcısı isen, sen de en kısa zamanda Flatfy üzerinden konum sınırlaması yaparak, aradığın seçeneğe en uygun sonuçları inceleme fırsatı yakalayabilirsin. Ayrıca Flatfy üzerinden yapacağın aramalarda, çok sayıda doğrulama sisteminden geçmiş güvenilir bilgiler ile karşılaşacağını da unutma. Senin gibi gayrimenkul yatırımcıları için geliştirdiğimiz emlak arama motoru Flatfy, hem en hızlı, hem en güvenilir, hem de en kapsamlı bilgileri verebilmek için her geçen gün daha da büyüyor!

Sahibinden Satılık Daire Bolu Sağlık Mahallesi Yatırım Fikirleri

Bolu merkez satılık daire arayışında olan gayrimenkul yatırımcıları için son derece avantajlı bölgelerden bir tanesi, Bolu Sağlık Mahallesi’dir. Bölgede sıfır dairelerin satış oranı oldukça yüksektir. Bu durum da bölgenin emlak piyasasının canlı olduğuna dair en büyük göstergedir. Bölgede başlanan yeni emlak yapı inşa projeleri sayesinde, bölgede yeni bir şehirleşme trendi yükselmektedir. Satılık daire Bolu seçenekleri arasından kira geliri en yüksek olabilecek daireler de sahibinden satılık daire Bolu Sağlık Mahallesi bölgesinde bulunmaktadır.

Bolu Sağlık Mahallesi’nde genel olarak geleneksel aile yapısı ve yerleşmelerinin popüler olduğunu söylememiz mümkün. Bundan dolayı bu bölgeden küçük daireler satın alman, mantıklı bir fikir değil. Bolu satılık daire seçenekleri arasından Sağlık Mahallesi için 3+1 ve 4+1 odalı daireleri incelemeni öneriyoruz. Flatfy üzerinden bölge sınırlaması yaparak Bolu Sağlık Mahallesi satılık daire özelindeki ilan sonuçlarını incelebilirsin.

Bolu Kalıcı Konutlar ‘da Satılık Daireler

Bolu satılık daire arayışı içerisinde olan gayrimenkul yatırımcılarının en çok tercih ettiği ve merkezi bir konumda bulunan bir diğer bölge ise Kalıcı Konutlar bölgesidir. Kendi içerisinde yaşamı devam ettirebilmek adına tüm ögeleri barındıran bu bölge, küçük bir şehir niteliğini taşımaktadır. Satılık daire Bolu seçenekleri arasından en çok arama yapılan bölgelerden bir tanesi Bolu Kalıcı Konutlar satılık daire olarak bilinmektedir.

Bolu Kalıcı Konutlar satılık daire seçenekleri arasında pek çok emlak konut çeşidi olduğunu söylemek mümkün. Gerek küçük ve az odalı daireler, gerek geniş ve çok odalı daireler bölgede bulunabilecek seçenekler arasında. Bu bölgede görece büyük daireler, diğerlerine göre daha çok alıcı bulunuyor. Bunun sebebi ise bölgedeki geniş aile yerleşim oranının yüksek olması. Bolu satılık daire arayışların içerisinde Kalıcı Konutları’nı tercih edersen, Flatfy üzerinden bu bölgeye özel arama sonuçlarını görüntüleyebilir ve kolayca aradığın daire seçeneklerine ulaşabilirsin.

Bolu Kültür Mahallesinde Satılık Rezidans Daireler

Bolu satılık daire arayışlarında olan gayrimenkul yatırımcılarının sıklıkla tercih ettiği bir diğer bölge ise Bolu Kültür Mahallesi olarak gösterilebilir. Kültür Mahallesi, yeni yapılan rezidanslar ve konut çeşitleri ile yapılanma hızı artan mahallelerden bir tanesidir. Sahibinden satılık daire Bolu Kültür Mahallesi konut fiyatları, diğer bölgelere göre biraz daha pahalıdır. Bunun sebebi bölgedeki yerleşkelerin genişleyen kent çerçevesinde yeni inşa ediliyor oluşudur. Fakat bu bölgelerde konut fiyatlarının yüksek olduğu ölçüde, kira gelirlerinin de yüksek olacağını söylemek mümkün. Bundan dolayı da bölge son derece avantajlı bir yatırım alanı olarak görülüyor.

Bolu Kültür Mahallesi, gelişmeye oldukça açık ve her geçen yıl nüfusu artan bir mahalledir. Bölgede yatırım fikri bundan dolayı oldukça gelişmiştir. Bölgedeki sayısız emlak konut avantajları ve fırsatlarını inceleyebilmek için tek yapman gereken Flatfy üzerinden bölge filtrelemesi yaparak aramanı başlatmak! Satılık daire Bolu seçeneklerinin tamamına buradan ulaşabilir ve daire sahipleri ile kısa süre içerisinde iletişime geçebilirsin!

Gelişmeye Oldukça Açık Bölge, Bolu Beşkavaklar

Satılık daire Bolu seçenekleri arasında en çok tercih edilen bir diğer bölge ise Bolu Beşkavaklar bölgesi olarak bilinmektedir. Bolu Düzce otoyolunu içine alan ve Bolu’daki en geniş yerleşkelerden biri olarak kabul edilen Bolu Beşkavaklar, pek gelişmiş bir şehirleşme düzenine sahip değildir. Buna rağmen nüfusu oldukça yüksektir. Bolu’nun eski yerleşim yerlerinden bir tanesi olan sahibinden satılık daire Bolu Beşkavaklar, gelişmeye oldukça açık bir bölge olduğundan dolayı yatırımcıların ilgisini çekmektedir. Bölgedeki gayrimenkul ya da arsa ilanlarını incelemek için emlak motorumuz Flatfy üzerinden ilk aramanı yapabilirsin!

Bolu Aktaş’ta Tercih Sahibinden Satılık Daireler

Bolu satılık daire arayışında olan pek çok yatırımcı, turizm alanında bir yatırım yapma planı içerisinde ise, Bolu’nun Gerede ilçesinde bulunan Aktaş Köyü’nü tercih etmektedir. Bir doğa harikası olan Aktaş Köyü, her yıl doğal güzellik arayışında olan pek çok ziyaretçisini ağırlamaktadır. Bölgedeki kira oranları da gayrimenkul fiyatları da şimdilik oldukça düşük. Ne var ki, bölgeden bir arsa alınarak turistik amaçlar doğrultusunda kullanılabilir. Böyle bir durumda bölgenin de yatırımının da değeri artacaktır. Bölgedeki arsa ilanları ve fiyatları için emlak arama motorumuz Flatfy üzerinden detaylı aramalarını yapmayı unutma! Sahibinden satılık daire Bolu Aktaş yatırım fırsatlarını detaylı olarak inceleyerek sen de senin için en uygun yatırım fırsatını bulabilirsin!

43 adet kiralık emlak Bolu içinde

Yeni emlaklar için uyarı mesajları alınız

adet kiralık Emlak Bolu içinde
  • İlk e-posta uyarınız yarın gelicektir!
  • Eğer e-posta gelmezse spam dosyanızı kontrol ediniz
  • İlgilendiğiniz özelliklere sahip yeni bir emlak ilanına ulaştığımızda size e-posta yolu ile bilgi vereceğiz.
  • İstediğiniz zaman abonelikten çıkın - her e-postada verilen bağlantıyı tıklamanız yeterlidir
  • E-posta adresinizi kimseyle paylaşmayacağız.
  • Daha fazla bilgi için e-posta uyarı yardım sayfasını okuyabilirsiniz.
  • Daire kiralamak, Merkez, Bolu
    Daire kiralamak, Merkez, Bolu
    Bolu · 90 m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire · Balkon
    Yüksek giriş 90 m² güney batı cephe balkon yok detaylı bilgi için arayınız
    ilk 2 gün önce görüldü - Hepsiemlak  > Altundağli İnşaat Gayri̇menkul
  • Alpağut Mahallesi, Bolu Merkez
    Alpağut Mahallesi, Bolu Merkez
    Bolu · 90 m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire · Bahçe
    Bolu alpagut mh. Bati cephe bahçe kati önü açik bahçe ve karşisinda çocuk bahçesi̇ ana yol üzeri̇ merkezi̇ konumda 2 oda 1 salon 90 m² brüt 85 m² net ki̇ralayanin kamu personeli̇ yada kefi̇l verebi̇lecek öğrenci̇ olabi̇li̇r
    ilk 2 önce görüldü - Emlakjet  > Altındağ Gayrimenkul
  • Daire kiralamak, Bolu Merkez
    Daire kiralamak, Bolu Merkez
    Bolu · 65 m² · 1 Oda · Daire
    Umut şenduygu gayri̇menkul yatirimdünyasinin şeffaf markasisümer mahallesi̇li̇fe i̇n karşisindaara katgüney doğu cepheli̇sifir eşyali1+ metrekare netbi̇reysel kombi̇li̇olan dai̇remi̇z ki̇raliktir. İşletme adi:umut şenduygu gayri̇menkul yatirimve danişmanlik hi̇zmetleri̇taşinmaz ti̇careti̇
    ilk geçen hafta görüldü - Zingat  > Umut Şenduygu Gayri̇menkul Danişmanlik
  • Daire kiralamak, Merkez, Bolu
    Daire kiralamak, Merkez, Bolu
    Bolu · 99 m² · 1 Oda · 1 Banyo · Daire
    Açıklama bolu vali̇li̇ği̇ hemen arkasi eşyali geni̇ş temi̇z dai̇re aboneli̇kleri̇ açiktir sifirlanmiş olup ki̇raci baoneli̇k yapmayacaktir devam edecekti̇r aylikta ki̇ralanabi̇li̇r süre sikintisi yoktur askerli̇k şubesi̇ yan tarafidir i̇zzet baysal caddesi̇ karşisidir cadde üzeri̇ 1+1 mutfak
    ilk 2 gün önce görüldü - Hepsiemlak  > Güven Gayri̇menkul
  • Daire kiraliyorum, Merkez, Bolu
    Daire kiraliyorum, Merkez, Bolu
    Bolu ·  m² · 1 Oda · 1 Banyo · Daire · Balkon · Kapalı Balkon
    Bolu merkez tabaklar mh bolu vali̇li̇ği̇ arkasi askerli̇k şubesi̇ karşisi nüfus müdürlüğü çok yakin 95 m² cadde üzeri̇ 85 m² kombi̇li̇ 1+1 mutfaği ayri genel temi̇zli̇ği̇ yapilmiş mutfak eşyasi mevcuttur kapali balkonlu güney cepheli̇ ara kat seafoodplus.info kisa zamanlida ki̇ralanabi̇li̇r aylik gi̇
    ilk 2 gün önce görüldü - Hepsiemlak  > Güven Gayri̇menkul
  • Daire kiraliyorum, Merkez, Bolu
    Daire kiraliyorum, Merkez, Bolu
    Bolu ·  m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire · Balkon · Asansör · Doğalgaz · Kombi
    Turyap güvencesi̇yle ki̇ralik not: daire sahibinin talebi olan; memur aileye ki̇ralanacaktir. Dai̇remi̇z i̇çi̇ndeki̇ ki̇raci̇ tarafindan hazi̇ran sonunda boşaltilacaktir. Bolu merkez karamanlı mah. D karayolunun bir alt sokağı ile konuralp caddesi arasında bolu şehir stadına 50 metre uzaklıkt
    ilk 3 gün önce görüldü - Hepsiemlak  > Turyap Bolu Cumhuri̇yet Caddesi̇ Temsi̇lci̇li̇ği̇
  • Daire kiralık, Merkez, Bolu
    Daire kiralık, Merkez, Bolu
    Bolu ·  m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Bahçelievler mahallesi'nde temiz 3+1 dairemiz kiralıktır. Okul, sağlık, ocağı, hastahane, ulaşım, valilik, i̇zzet baysal caddesi yürüme mesafesinde
    ilk 3 gün önce görüldü - Hepsiemlak  > Özcan Emlak
  • Daire kiraliyorum, Merkez, Bolu
    Daire kiraliyorum, Merkez, Bolu
    Bolu ·  m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire
    İzzet baysal cad. Cepheli̇ bankalara, cami̇lere, marketlere, okullara, vali̇li̇ğe, cafelere çok yakin eşyali
    ilk 4 gün önce görüldü - Hepsiemlak  > Bi̇len Gayri̇menkul Danişmanlik
  • Ev kiralık, Merkez, Bolu - Kombi
    Ev kiralık, Merkez, Bolu - Kombi
    Bolu ·  m² · 3 Odalı · 3 Banyo · Ev · Kalorifer · Eşyalı · Kombi · WiFi
    Manzaralı bolu merkezde full eşyalı abonelikleri açık tertemiz sıfır eşyalı yepyeni villalar manzaralı abant yolu üzerinde yenisefa köyü ve kalorifer sistemi hazır elektrikli kombili internet ve benzeri tüm abonelikler vardır
    ilk 4 gün önce görüldü - Hepsiemlak
  • Daire kiralamak, Merkez, Bolu
    Daire kiralamak, Merkez, Bolu
    Bolu ·  m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Yeni bina, detaylı bilgi için arayınız
    ilk 4 gün önce görüldü - Hepsiemlak
  • Daire kiralık, Merkez, Bolu
    Daire kiralık, Merkez, Bolu
    Bolu · 72 m² · 1 Oda · 1 Banyo · Daire
    Bolu merkez sümer mh 1+1 mutfak ayri aboneli̇kler açik mudurnu yoluna yakin servi̇slere yürüme 5 dk merkez yürüme 10dk mesafede l salon boyasi temi̇z masrafsiz dai̇re 1 ki̇ra bedeli̇ depozi̇to alinacaktir
    ilk 4 gün önce görüldü - Hepsiemlak  > Güven Gayri̇menkul
  • Daire kiraliyorum, Merkez, Bolu
    Daire kiraliyorum, Merkez, Bolu
    Bolu ·  m² · 1 Oda · 1 Banyo · Daire · Balkon · Kapalı Balkon
    Bolu merkez vali̇li̇k arkasi cadde üzeri̇ seafoodplus.info elektri̇k suyu ve doğalgazi açiktir ki̇raci ayni şeki̇lde devam edebi̇li̇r seafoodplus.info kapali balkon mevcuttur güney cepheli̇ geni̇ş kullanişlidir tüm ev eşyasi mevcuttur vi̇deo ve fotoğraflar dai̇reye ai̇tti̇r bugün çeki̇lmi̇şti̇r aylikta ki̇ral
    ilk 4 gün önce görüldü - Hepsiemlak  > Güven Gayri̇menkul
  • Daire kiraliyorum, Merkez, Bolu
    Daire kiraliyorum, Merkez, Bolu
    Bolu · 88 m² · 1 Oda · 1 Banyo · Daire
    Bolu vali̇li̇ği̇ hemen arkasi eşyali geni̇ş temi̇z dai̇re, aboneli̇kleri̇ açiktir sifirlanmiş olup ki̇raci aboneli̇k yapmayacaktir devam edecekti̇r. Aylikta ki̇ralanabi̇li̇r süre sikintisi yoktur askerli̇k şubesi̇ yan tarafidir i̇zzet baysal caddesi̇ karşisidir cadde üzeri̇ 1+1 mutfak ayri 2+
    ilk 4 gün önce görüldü - Hepsiemlak  > Güven Gayri̇menkul
  • Daire kiralamak, Merkez, Bolu
    Daire kiralamak, Merkez, Bolu
    Bolu · 15 m² · 1 Oda · 1 Banyo · Daire
    Yağmur emlak 36 82 karamali mahallesi̇ 1+1 ki̇ralik 1+1 seafoodplus.info ful eşyali alişveri̇ş merkezi̇ne yakin beledi̇yeye yakin şehi̇r merkezi̇ne yakin i̇lkokul-ortaokula yakin sağlik ocağina yakin tl detayli bi̇lgi̇ i̇çi̇n arayiniz
    ilk 5 gün önce görüldü - Hepsiemlak  > Yağmur Emlak
  • Daire kiralamak, Merkez, Bolu
    Daire kiralamak, Merkez, Bolu
    Bolu ·  m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Içi full yapılı 2+1 2. Kat 95 m² daire bolu'nun merkezinde öztürklerin arkası her yere yakın bizzat baysal caddesi 3 katlı binanın 2 katı ayı kafe'nin yanı
    ilk 5 gün önce görüldü - Hepsiemlak  > Yonca Emlak
  • Daire kiralamak, Merkez, Bolu
    Daire kiralamak, Merkez, Bolu
    Bolu · 85 m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Karaçayırda migrosa yakın 3. Kat 2+1 dairemiz kiralıktır. Merkeze çarşıya dk yürüme mesafesindeki dairemiz kiralıktır
    ilk geçen hafta görüldü - Hepsiemlak  > Ovali Emlak
  • Daire kiralık, Merkez, Bolu - Asansör
    Daire kiralık, Merkez, Bolu - Asansör
    Bolu · 85 m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire · Balkon · Asansör · Eşyalı · Doğalgaz
    Asansör kapalı cam balkon bireysel doğalgaz eşyalı detaylı bilgi için arayınız
    ilk geçen hafta görüldü - Hepsiemlak  > Ondört Gayri̇menkul Danişmanlik
  • Daire kiraliyorum, Merkez, Bolu
    Daire kiraliyorum, Merkez, Bolu
    Bolu ·  m² · 4 Odalı · 2 Banyo · Daire
    Dairemiz bolunun kültür mahallesinde bulunuyor. Sabahtan aksama kadar güneş aliyor. 3 Cepheli̇ güney doğu bati cephe. Bina da 10 daire var ve hepsi bolunun sayılı esnaflarından belli başlı kişiler. Bina huzurunu bozmayacak kalite de insanlara kiralik
    ilk geçen hafta görüldü - Hepsiemlak
  • Daire kiraliyorum, Merkez, Bolu
    Daire kiraliyorum, Merkez, Bolu
    Bolu · 60 m² · 1 Oda · 1 Banyo · Daire · Balkon · Asansör · Kombi
    Önü açık açık balkonlu bireysel kombili not: asansör çalışmıyor
    ilk 2 önce görüldü - Hepsiemlak  > Sezer Gayri̇menkul
  • Daire kiraliyorum, Merkez, Bolu
    Daire kiraliyorum, Merkez, Bolu
    Bolu · 95 m² · 2 Odalı · 2 Banyo · Daire · Bulaşık Makinesi · Fitness Alanı · Otopark · Çamaşır Makinesi · Fırın
    Şehrin gürültü ve stresinden uzak, orman içinde, doğal, termal tatil için, bolu'nun çam ormanları içinde, bol oksijenli, temiz havası, soğuk ve sıcaktermal suları, büyüleyici mesire alanları ve modern dinlenme tesisleriyle harika bir tatil üstelik de aile için çok cazip bir fiyata. Dairemiz havuz
    ilk 2 önce görüldü - Hepsiemlak
  • Daire kiraliyorum, Merkez, Bolu
    Daire kiraliyorum, Merkez, Bolu
    Bolu ·  m² · 3 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Kafeler sokağinda her yere yürüme mesafesi̇nde dai̇rede asansör yoktur
    ilk 2 önce görüldü - Hepsiemlak  > Candemi̇r Emlak
  • Daire kiraliyorum, Merkez, Bolu
    Daire kiraliyorum, Merkez, Bolu
    Bolu ·  m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire · Asansör
    İhsani̇ye mahallesi̇nde 2+1 eşyali dai̇re merkezi̇ konumda m² 4. Kat kuzey bati cepheli̇ merkezi̇ doğalgazli asansörlü yapi
    ilk 2 önce görüldü - Hepsiemlak  > Olacak Emlak Ofisi
  • Borazanlar Mahallesi, Bolu Merkez
    Borazanlar Mahallesi, Bolu Merkez
    Bolu ·  m² · 2 Odalı · 1 Banyo · Daire
    Borazanlar mahallesi̇lütfü usta tatlicisinin arkasizemi̇n katmüstaki̇l bi̇naaboneli̇kleri̇ açikeşyali 2+1 ki̇ralik dai̇redetayli bi̇lgi̇ i̇çi̇n arayiniz.
    ilk 2 önce görüldü - Emlakjet  > Ezel Gayri̇menkul
  • Karaçayır Mahallesi, Bolu Merkez
    Karaçayır Mahallesi, Bolu Merkez
    Bolu · 70 m² · 1 Oda · 1 Banyo · Daire
    Karaçayir mahallesi̇caddeye 1 daki̇kalik yürüme mesafesi̇ndemerkezi̇ konumdaara katameri̇kan mutfak1+1 ki̇ralik dai̇redetayli bi̇lgi̇ i̇çi̇n arayiniz.
    ilk 2 önce görüldü - Emlakjet  > Ezel Gayri̇menkul
  • Daire kiralık, Merkez, Bolu
    Daire kiralık, Merkez, Bolu
    Bolu ·  m² · 3 Odalı · 2 Banyo · Daire
    Realty world emlak dünyasinin güveni̇li̇r markasi aşağisoku haci nakkaş cami̇i̇ arkasinda kuzey-bati 3 katli bi̇nanin seafoodplus.info asansörsüz boyali bakimli temi̇z ki̇ralik 3+1 dubleks dai̇re hayalleri̇ni̇zi̇ gerçeğe dönüştürüyoruz i̇şletme adi: i̇lyas özçeli̇k gayri̇menkul yatirim ve danişmanlik hi̇zm
    ilk 2 önce görüldü - Hepsiemlak  > Realty World İlyas Özçeli̇k Gayri̇menkul

Bolu bölgesindeki kiralık daire

Son güncellenme

Geçen gün

Geçen hafta

Son 15 gün

Geçen ay

Fiyat: TL

Metrekare aralıkları

0 TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL +

&#; Daha fazlası

odalı

1+ odalı

2+ odalı

3+ odalı

4+ odalı

Alan: metrekare

Metrekare aralıkları

0 - 15 metrekare

15 - 30 metrekare

30 - 45 metrekare

45 - 60 metrekare

60 - 75 metrekare

75 - metrekare

- metrekare

- metrekare

- metrekare

- metrekare

+ metrekare

&#; Daha fazlası

banyolar

1+ banyolu

2+ banyolu

3+ banyolu

4+ banyolu

Resimler

59 kiralık daire ilanı bulundu

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir