marmara park hangi metrobüs durağında / Marmara Park Alışveriş Merkezi nerede, nasıl gidilir | Oraya Nasıl seafoodplus.info

Marmara Park Hangi Metrobüs Durağında

marmara park hangi metrobüs durağında

HER YERE KOLAY ULAŞIM

Innovia Projesi;
E5'e ve Bauhaus önünden geçen Metrobüs durağına metre, Bauhaus, Carrefour, Migros, Mediamarkt, Koçtaş, Saturn ve Marmara Park alışveriş merkezlerine 3 dakika, Medicana Hastanesi ile diğer sağlık merkezlerine 5 dakika, yakında açılacak metro durağına metre, Atatürk Havalimanı'na ise sadece 20 dakika, 'da açılacak Metro durağına metre ve raylı sistem metro durağına metre uzaklıkta bulunuyor

SAĞLIK KURUMLARI

Acıbadem Beylikdüzü Tıp Merkezi, Esenyurt Devlet Hastanesi, Medicana International İstanbul, Medilife Tıp Merkezi

ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ

Bauhaus Yapı Market, Beylicium, Carrefour, Markacity, Mediamarkt, Marmara Park, 5M Migros, Real Hipermarket,
Taksitcenter, Tüyap Fuar Merkezi

EĞİTİM KURUMLARI

Bahçeşehir Koleji, Beyfen Koleji, Fatih Koleji, İstanbul International Community School, Okyanus Koleji, Anafen Dershanesi,
Fatih Dershanesi, FEM Dershanesi, Final Dershanesi, Kültür Dershanesi, Beykent Üniversitesi, Fatih Üniversitesi,
İstanbul Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi

İstanbul - Edirne Otobüs Bileti Ara

15 Temmuz Demokrasi Otogarı veya eski adıyla Esenler Otogarı, İstanbul’un yoğun nüfuslu ilçelerinden Bayrampaşa’da bulunuyor. Esenler ilçe merkezine de oldukça yakın olan otogar, onlarca ulusal ve yerel otobüs firmasıyla binlerce yolcunun Türkiye’nin her şehrine ulaşımını sağlıyor.

Geniş ve çeşitli ulaşım ağlarıyla İstanbul’un pek çok noktasına bağlı olan Esenler Otogarı’na metrobüs, metro, minibüs, taksi, İETT, ÖHO ve OAŞ otobüsleri ile 24 saat boyunca kolayca ulaşabilirsiniz.

Metro

En hızlı ve rahat ulaşım araçlarından olan metro, pek çok yolcu tarafından tercih ediliyor. Otogara ulaşabileceğiniz metro hatları ve güzergâhları ise şöyle:

M1B Yenikapı-Kirazlı metro hattı (Kirazlı-Bağcılar, Bağcılar Meydan, Üçyüzlü, Menderes, Esenler, Otogar, Kocatepe, Sağmalcılar, Bayrampaşa-Maltepe, Topkapı-Ulubatlı, Emniyet-Fatih, Aksaray ve Yenikapı)

M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı metro hattı (Atatürk Havalimanı, DTM-İstanbul Fuar Merkezi, Yenibosna, Ataköy-Şirinevler, Bahçelievler, Bakırköy-İncirli, Zeytinburnu, Merter, Davutpaşa-YTÜ, Terazidere, Otogar, Kocatepe, Sağmalcılar, Bayrampaşa-Maltepe, Topkapı-Ulubatlı, Emniyet-Fatih, Aksaray ve Yenikapı)

İETT, ÖHO ve OAŞ Otobüsleri

Belediye otobüsü, özel halk otobüsleri ve OAŞ otobüsleri ile de İstanbul’un pek çok yerinden kolayca Esenler Otogarı’na gidebilirsiniz. Otobüslerin çoğu ’dan gece saat ’a kadar hizmet veriyor. Otobüs hatları ve güzergâhları ise:

B (57 durak) Silivri Cezaevi-Esenler Otogarı

(20 durak) Mecidiyeköy-Esenler Otogarı

Eminönü-Esenler Otogarı

(64 durak) Cihangir Mahallesi-Esenler Otogarı

  Taksim-Esenler Otogarı

39O Yeşilpınar-Esenler Otogarı

ES Tuzla-Esenler Otogarı

76O Cihangir Mahal

 , 48E ve 49Z Bayrampaşa-Esenler Otogarı

B ve 34BZ (Metrobüs) Büyükçekmece-Esenler Otogarı

19F ve T Kozyatağı-Esenler Otogarı

38 ve 48A Fatih-Esenler Otogarı

Yolcu Servisleri

Firmaların kendi yolcuları için sunduğu, şehir merkezindeki bilet satış ofisleri önünde binebileceğiniz ücretsiz yolcu servisleriyle de merkezi noktalarından Esenler Otogarı’na rahatça gelmeniz mümkün. Çoğu firmanın yolcu servisi güzergâh ise şu şekilde:

Rota 1: Okmeydanı Köprü, Taksim Meydan, Taksim Gümüşsuyu, Beşiktaş.

Rota 2: Cevatpaşa Mahallesi, Beşyüzevler, Gaziosmanpaşa, Pazariçi.

Rota 3: Esenyurt Üniversitesi, Depo Durağı, Parseller, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü, Avcılar E-5, Pelican AVM, Avcılar Ambarı, Torium AVM, Haramidere Carrefoursa, Marmara Park AVM, Beylikdüzü, Cumhuriyet Mahallesi (Metrobüs Durağı), Beykent Metrobüs Durağı, Büyükçekmece.

Rota 4: Topkapı (Ulubatlı), Vatan Caddesi, Aksaray, Fındıkzade, Çapa Tıp Fakültesi, Şehremini, Kocamustafapaşa, Zeytinburnu, Zeytinburnu Bulvarı.

Rota 5: Merter, İncirli Bakırköy, Şirinevler E-5, Yenibosna.

Rota 6: Hat: Gazi Mahallesi, Alibeyköy Cep Otogarı, Sanayi Mahallesi, Üst Geçit Sanayi Mahallesi, Maslak İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak, İstinye.

Rota 7: Halkalı Arena Park, Halkalı Meydan, Sefaköy, Cennet.

Rota 8: Haliç Köprüsü-Ayvansaray, Halıcıoğlu, Okmeydanı, Çağlayan Üst Geçidi, İstanbul Adliyesi, Mecidiyeköy.

Rota 9: Yüzyıl Köprüsü, Bağcılar Meydan, Çamlıkahve, Yayla.

Minibüsler

Sabah erken saatlerden gece ve güzergâhlarına göre ’a kadar hizmet veren minibüslerle direk veya aktarmalı seferlerle yolculara ulaşım hizmeti veriyor. Minibüs duraklarını ana caddeler üzerine bulabilirsiniz.

Taksi

Otogar içinde durağı bulunan Esenler Otogar Taksi’ye () 05 05 numaralı telefonla ulaşarak bulunduğunuz noktaya taksi çağırabilirsiniz. Taksiler İstanbul’da yoğun olarak kullanılan ulaşım araçları ve şehrin hemen her ana caddesinde 24 saat açık taksi durağı var. Taksi çağırma uygulamaları ile de size en yakın taksi durağını kolayca bulabilirsiniz.

Marmara Park Alışveriş Merkezi Nerede, Nasıl Gidilir

Marmara Park Alışveriş Merkezi

Marmara Park Alışveriş Merkezi İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde bulunmaktadır.

Anadolu yakasından gelenler için

  • Kadıköy Söğütlüçeşme'den 34AS numaralı Metrobüse binip Avcılar'da indikten sonra hemen önünüzden kalkan 34C ya da 34BZ numaralı Metrobüse aktarma yaparak Beylikdüzü durağında indiğinizde Marmara Park Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

            metrobüs


  • Üsküdar'dan Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Altunizade durağında inip Metrobüse aktarma yapmalısınız. 34AS numaralı Metrobüs ile Avcılar'da indikten sonra hemen önünüzden kalkan 34C ya da 34BZ numaralı Metrobüse aktarma yaparak Beylikdüzü durağında indiğinizde Marmara Park Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

            metrom5okmetrobüs


  • Kartal, Pendik, Maltepe, Tuzla taraflarından geliyorsanız Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosuyla Ünalan istasyonunda inip Metrobüs aktarma yapmalısınız.34AS numaralı Metrobüs ile Avcılar'da indikten sonra hemen önünüzden kalkan 34C ya da 34BZ numaralı Metrobüse aktarma yaparak Beylikdüzü durağında indiğinizde Marmara Park Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

            metrom5okmetrobüs


  • Ümraniye'den Ümraniye-Üsküdar metrosuna binerek Altunizade istasyonunda inip Metrobüse aktarma yapınız. 34AS numaralı Metrobüs ile Avcılarda indikten sonra hemen önünüzden kalkan 34C ya da 34BZ numaralı Metrobüse aktarma yaparak Beylikdüzü durağında indiğinzde Marmara Park Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz. 

           metrom5okmetrobüs

Avrupa yakasından gelenler için

  • Avcılar, Küçükçekmece, Beylikdüzü, Bahçelievler, Mecidiyeköy taraflarından geliyorsanız herhangi bir Metrobüs istasyonunda 34C ya da 34BZ ye binip Beylikdüzü indiğinizde Marmara Park Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

            metrobüs


  • Güngören, Bağcılar taraflarından geliyorsanız Kabataş-Bağcılar tramvay hattıyla Zeytinburnu istasyonunda aktarma yapmalısınız.34C ya da 34BZ numaralı Metrobüs ile Beylikdüzü durağında inerek Marmara Park Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

            metrookmetrobüs   


  • Esenler, Bayrampaşa taraflarından geliyorsanız M1 Yenikapı-Havalimanı metrosuna binerek Şirinevler'de inerek Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Beylikdüzü durağında inerek Marmara Park Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

            metrom1aokmetrobüs


  • Taksim'den Taksim metrosuylaMecidiyeköy-Şişli istasyonunda inip Metrobüse aktarma yaptıktan sonra 34BZ numaralı Metrobüs ile Beylikdüzü durağında  inerek Marmara Park Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

         metrom1aokmetrobüs

Metrob&#;s durakları ve isimleri İstanbul metrob&#;s hatları, g&#;zergahı ve &#;alışma saatleri

Metrobüs seferleri saatleri ve durak haritası da merak ediyor.  Ulaşımını bu toplu taşıma aracıyla gerçekleştirecek olanlar  metrobüs durakları isimlerinin yanı sıra sefer saatleri ve durak haritasına da göz atıyor. İETT tarafından metrobüs hat ve durak bilgileri İstanbullarla paylaşıldı. Metrobüs, Türkiye'nin İstanbul şehrinde toplu ulaşım hizmeti vermektedir. İETT tarafından işletilen metrobüs hattında toplamda 44 durak bulunur. Beylikdüzü'nden başlayıp Söğütlüçeşme'ye kadar giden metrobüs en hızlı ulaşım araçlarından birisi olarak vatandaşlar tarafından sıkça tercih edilir.

METROBÜS DURAKLARI BEYLİKDÜZÜ – SÖĞÜTLÜÇEŞME

Metrobüs hattı toplamda 44 duraktan oluşan ve İstanbul’u bir başından diğer başına kadar -Kadıköy’den Beylikdüzü’ne- kat eden yaklaşık 50 km uzunluğunda bir hattır. Metrobüs hattındaki yolcu yoğunluğu analiz edilerek hazırlanan aynı güzergah üzerinde sefer yapan farklı metrobüs hatları bulunmaktadır. Metrobüslerin tabelalarında Zincirlikuyu, Söğütlüçeşme, Beylikdüzü gibi gittiği son durağın adı yazar.

İSTANBUL METROBÜS ÇALIŞMA SAATLERİ HAKKINDA

Metrobüs seferleri gün içerisinde çok sık aralıklarla yapılmaktadır. Hatta sabah ve akşam mesai saatlerinde dakikada metrobüs peş peşe gelmektedir. Diğer saatlerde ise dakikada bir metrobüs gelmektedir. 34G hattında çalışan metrobüsler gece ’dan sonra dakikada bir olacak şekilde sefer yapmaktadır.

34G hattı gece dan sabah ’ya kadar hizmet verir ve metrobüs hattını bir baştan diğer uca kadar kat eder. Diğer hatlar ise gün içerisinde (sabah 6’dan itibaren gece 24’e kadar) yolcu yoğunluğuna göre kendi güzergahlarında ring halinde hizmet verirler.

Metrobüs durakları ve isimleri İstanbul metrobüs hatları, güzergahı ve çalışma saatleriMETROBÜS DURAKLARI İSİMLERİ

- Beylikdüzü Sondurak (TÜYAP)

- Beykent

- Cumhuriyet Mahallesi

- Beylikdüzü Belediye

- Beylikdüzü

- Güzelyurt

- Haramidere

- Haramidere Sanayi

- Saadetdere Mahallesi

- Mustafa Kemalpaşa

- Cihangir – Üniversite Mahallesi

- Avcılar Merkez Üniversite Kampüsü

- Şükrübey

- Büyükşehir Belediye Sosyal Tesisleri

- Küçükçekmece

- Cennet Mahallesi

- Florya

- Beşyol

- Sefaköy

- Yenibosna

- Şirinevler (Ataköy)

- Bahçelievler

- İncirli – Ömür (Bakırköy)

- Zeytinburnu

- Merter

- Cevizlibağ

- Topkapı

- Bayrampaşa – Maltepe

- Edirnekapı

- Ayvansaray – Eyüpsultan

- Halıcıoğlu

- Okmeydanı

- Darülaceze – PERPA

- Okmeydanı Hastane

- Çağlayan (Adliye)

- Mecidiyeköy

- Zincirlikuyu

- 15 Temmuz Şehitler Köprüsü

- Burhaniye

- Altunizade

- Acıbadem

- Uzunçayır

- Fikirtepe

- Söğütlüçeşme (Kadıköy)

Metrobüs durakları ve isimleri İstanbul metrobüs hatları, güzergahı ve çalışma saatleriMETROBÜS SEFER HAT BİLGİLERİ

34 AVCILAR - ZİNCİRLİKUYU

Hat uzunluğu: 30 km

Sefer süresi: dakika (gidiş-dönüş)

Durak sayısı: 26

Avcılar Kampüs - Şükrübey - İBB Sosyal Tesisler - Küçükçekmece - Cennet Mah.- Florya - Beşyol - Sefaköy -Yenibosna - Şirinevler - Bahçelievler - İncirli - Zeytinburnu - Merter - Cevizlibağ - Topkapı -Bayrampaşa (Maltepe) - Edirnekapı - Ayvansaray - Halıcıoğlu - Okmeydanı - Darülaceze - Okmeydanı Hastane - Çağlayan -Mecidiyeköy - Zincirlikuyu

34A CEVİZLİBAĞ - SÖĞÜTLÜÇEŞME

Hat uzunluğu: 22 km

Sefer süresi: dakika (gidiş-dönüş)

Durak sayısı: 19

Cevizlibağ - Topkapı - Bayrampaşa Maltepe - Edirnekapı - Ayvansaray - Halıcıoğlu - Okmeydanı - Darülaceze - Okmeydanı Hastane - Çağlayan - Mecidiyeköy - Zincirlikuyu - Boğaziçi Köprüsü - Burhaniye - Altunizade - Acıbadem - Uzunçayır - Fikirtepe – Söğütlüçeşme

34AS AVCILAR – SÖĞÜTLÜÇEŞME

Hat uzunluğu: 42 km

Sefer süresi:  dakika (gidiş-dönüş)

Durak sayısı: 33

Avcılar Kampüs-Şükrübey - İBB Sosyal Tesisler - Küçükçekmece - Cennet Mah. - Florya-Beşyol - Sefaköy -Yenibosna - Şirinevler - Bahçelievler - İncirli - Zeytinburnu - Merter - Cevizlibağ -Topkapı - Bayrampaşa (Maltepe) -Edirnekapı - Ayvansaray - Halıcıoğlu - Okmeydanı - Darülaceze - Okmeydanı Hastane - Çağlayan -Mecidiyeköy - Zincirlikuyu - Boğaziçi Köprüsü - Burhaniye - Altunizade - Acıbadem - Uzunçayır - Fikirtepe –Söğütlüçeşme

34BZ BEYLİKDÜZÜ – ZİNCİRLİKUYU

Hat uzunluğu: 40 km

Sefer süresi: dakika (gidiş-dönüş)

Durak sayısı: 37

Beylikdüzü Sondurak - Hadımköy - Cumhuriyet Mah.- Beylikdüzü Belediye - Beylikdüzü - Güzelyurt -Haramidere - Haramidere Sanayi - Saadetdere Mah. - Mustafa Kemal Paşa - Cihangir/Üniversite mah. - Avcılar Kampüs-Şükrübey - İBB Sosyal Tesisler - Küçükçekmece - Cennet Mah. - Florya-Beşyol - Sefaköy -Yenibosna - Şirinevler - Bahçelievler - İncirli - Zeytinburnu - Merter - Cevizlibağ -Topkapı - Bayrampaşa (Maltepe) -Edirnekapı - Ayvansaray - Halıcıoğlu - Okmeydanı - Darülaceze - Okmeydanı Hastane - Çağlayan -Mecidiyeköy – Zincirlikuyu

34C BEYLİKDÜZÜ - CEVİZLİBAĞ

Hat uzunluğu: 29 km

Sefer süresi: dakika (gidiş-dönüş)

Durak sayısı: 26

Beylikdüzü Sondurak - Hadımköy - Cumhuriyet Mah. - Beylikdüzü Belediye - Beylikdüzü - Güzelyurt -Haramidere - Haramidere Sanayi - Saadetdere Mah. - Mustafa Kemal Paşa - Cihangir/Üniversite mah. - Avcılar Kampüs - Şükrübey - İBB Sosyal Tesisler - Küçükçekmece - Cennet Mah.- Florya - Beşyol - Sefaköy - Yenibosna -Şirinevler - Bahçelievler - İncirli - Zeytinburnu - Merter – Cevizlibağ

34G BEYLİKDÜZÜ - SÖĞÜTLÜÇEŞME

( – arası çalışır)

Hat uzunluğu: 52 km

Sefer süresi: dakika (gidiş-dönüş)

İstasyon sayısı: 44

Beylikdüzü Sondurak - Hadımköy - Cumhuriyet Mah.- Beylikdüzü Belediye - Beylikdüzü - Güzelyurt -Haramidere - Haramidere Sanayi - Saadetdere Mah. - Mustafa Kemal Paşa - Cihangir/Üniversite mah. - Avcılar Kampüs-Şükrübey - İBB Sosyal Tesisler - Küçükçekmece - Cennet Mah. - Florya-Beşyol - Sefaköy -Yenibosna - Şirinevler - Bahçelievler - İncirli - Zeytinburnu - Merter - Cevizlibağ -Topkapı - Bayrampaşa (Maltepe) -Edirnekapı - Ayvansaray - Halıcıoğlu - Okmeydanı - Darülaceze - Okmeydanı Hastane - Çağlayan -Mecidiyeköy - Zincirlikuyu - Boğaziçi Köprüsü - Burhaniye - Altunizade - Acıbadem - Uzunçayır - Fikirtepe –Söğütlüçeşme

34Z ZİNCİRLİKUYU - SÖĞÜTLÜÇEŞME

Hat uzunluğu: 11,5 km

Sefer süresi: 60 dakika (gidiş-dönüş)

İstasyon sayısı: 8

Zincirlikuyu - Boğaziçi Köprüsü - Burhaniye - Altunizade - Acıbadem - Uzunçayır - Fikirtepe - Söğütlüçeşme

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir