ithal hurda fiyatları güncel / Hurda Demir Fiyatları Güncel - Hemen Arayın! | Ankara | Sezgen Metal

Ithal Hurda Fiyatları Güncel

ithal hurda fiyatları güncel

Çolakoğlu® Metalurji A.Ş. Hurda Genel Satın Alma Koşulları

  • Hurda liste fiyatları, Çolakoğlu® Metalurji A.Ş.’nin Dilovası Organize Sanayi Bölgesi, 1. Kısım Mahallesi Göksu Caddesi No Dilovası, Kocaeli adresinde yer alan fabrika sahasının giriş kapısında ve/veya Çolakoğlu® Metalurji A.Ş.’nin monash.pw uzantılı web sitesinde ve/veya 0 () 26 00 monash.pw telefon numarası üzerinden ilan edilir. Hurda liste fiyatları, Çolakoğlu® Metalurji A.Ş. tarafından yeni fiyatlar açıklanana kadar geçerlidir.
  • İlan edilen hurda fiyatları, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi, 1. Kısım Mahallesi Göksu Caddesi No Dilovası, Kocaeli adresinde yer alan Çolakoğlu® Metalurji A.Ş. fabrikasında kamyon üzeri teslim fiyatıdır.
  • Araçta tek tip hurda olması durumunda liste fiyatları uygulanır.
  • Araçta iki (2) tip hurda olması durumunda; miktarı az olan hurda tipinin (sınıfının) miktarının maksimum kg’a ( kg dahil) kadar olması durumunda; her iki kalite için liste fiyatları uygulanır. Miktarı az olan hurda tipinin (sınıfının), miktarının kg’dan fazla olduğu araçlarda ise, DKP için açıklanan hurda liste fiyatından yirmibeş (25) TL / ton düşülerek, diğer hurda cinsleri için liste fiyatından onbeş (15) TL / ton düşülerek fiyatlandırma yapılır.
  • Araçta üç (3) tip hurda olması durumunda ise fiyatlandırma; araçtaki her hurda cinsi için liste fiyatından yirmibeş(25) TL / ton düşülerek yapılır. Araçta üç (3) tipten fazla karışık hurda alınmayacaktır. Eğer boşaltma sırasında üç (3) tipten fazla hurda tespit edilir ise, araçtaki ilk 3 tipten fazla olan hurdalar boşaltılmayacaktır.
  • Teslim alınan hurdanın kalitesi Çolakoğlu® Metalurji A.Ş.’nin eksperleri tarafından tespit ve kabul edilir. Getirilen hurdaların Çolakoğlu® Metalurji A.Ş.’nin eksperleri tarafından kabul edilmemesi halinde, Çolakoğlu® Metalurji A.Ş.’ne herhangi bir sorumluluk yüklenemez.
  • Getirilen bütün hurdalar demir dışı malzemelerden (cüruf, tufal, lastik, kum, cam, seramik, plastik, yağ, zift, taş, toprak, beton, tahta vs.) patlayıcı ve radyoaktif malzemelerden arındırılmış olmalıdır. Aracın içinde bu tarz malzeme tespit edilmesi durumunda araç tahliye edilmeyecek ve malzemeler satın alınmayacaktır. Tahliye esnasında demir dışı malzeme tespit edildiğinde, bu malzemeler araca geri yüklenir ve hurdanın tahliye olmamış kısmı ile birlikte geri gönderilir. Bu durumdan doğacak bütün sorumluluk ve masraflar satıcı firmaya aittir. Gelen araçta askeri mühimmat ya da radyoaktif madde tespit edilmesi durumunda araç karantina bölgesine alınır ve bertaraf için devletin yetkili birimlerine haber verilir. Bu durumdan doğacak bütün sorumluluk ve masraflar satıcı firmaya aittir. Yukarıda bahsi geçen tüm durumlarda; Çolakoğlu® Metalurji A.Ş. satıcı firma, satıcı firma aracı ve araç sürücüsünü bir daha fabrikaya almama hakkına sahiptir.
  • Çolakoğlu® Metalurji A.Ş. tesislerine teslim edilen hurdalara ait kesilen faturaların ödemesi, faturala ve ilgili evrakların Şirket Merkezi’ne ulaştırılmasından bir (1) iş günü sonra yapılacaktır.
  • Çolakoğlu® Metalurji A.Ş. monash.pw web sitesinde yer alan işbu Hurda Genel Satın Alma Şartlarını herhangi bir bildirimde bulunmaksızın değiştirme, yenileme veya iptal etme hakkına sahiptir. Değiştirilen, yenilenen ya da yürürlükten kaldırılan her hüküm, yayın tarihinde tüm hurda satıcısı firmalar bakımından hüküm ifade edecektir.
  • Satıcılar tarafından Çolakoğlu Metalurji A.Ş.’nin Dilovası Organize Sanayi Bölgesi, 1. Kısım Mahallesi Göksu Caddesi No Dilovası, Kocaeli adresinde yer alan fabrika sahasına getirilen hurdanın teslim ve tesellümü, Çolakoğlu Metalurji A.Ş. kantarında tartılmak suretiyle yapılacaktır. Satıcılar Çolakoğlu Metalurji A.Ş.’nin kantarında gerçekleştirilen tartım sonuçlarını esas almak suretiyle faturasını düzenleyecek olup; kendilerine bu tartım sonuçları çerçevesinde ödeme yapılacaktır.
  • İşbu Çolakoğlu Metalurji A.Ş. Hurda Genel Satın Alma Şartları, öneriye davet niteliğinde olup; hiçbir şekilde Çolakoğlu Metalurji A.Ş.’nin bağlanma iradesini yansıtmaz.

Hurda Alım Teknik Şartnamesi

Tedarikçilerin Sunması Gereken Belgeler

  • Tedarikçinin içinde bulunulan yıl için, kayıtlı olduğu ticaret veya sanayi odasından ya da ilgili esnaf ve sanatkarlar odasından alacağı mesleki faaliyet belgesi,
  • Tedarikçiye ait tüm iletişim bilgileri: Adres, vergi kimlik numarası, iş ve cep telefonları, faks numarası ile elektronik posta adresi ve varsa web adresi ile kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi,
  • Tedarikçinin imza yetkilileri tarafından imzalanmış ödeme bankası ve IBAN bilgileri,
  • Satın alma yapılacak yıl için tedarikçinin bağlı bulunduğu vergi dairesinden getireceği mükellefiyet kaydının devam ettiğine ilişkin resmi yazı,
  • Tedarikçiye ait noter tasdikli imza sirküleri
  • Tedarikçi anonim şirket ise yönetim kurulu üyelerinin isimleri, limited şirket ise müdür durumunda olan kişi veya kişilerin isim ve adresleri,
  • Çolakoğlu® Metalurji A.Ş. “Satıcını Tanı” politikamız gereğince, yüksek hacimli alım yapılan firmalardan yukarıdakiler dışında ayrıca ilave bilgi ve belgeler talep edilebilir.

Hurda Demir Fiyatları

Hurda demir fiyatları Ankara&#;da ithal hurda fiyatlarına göre haftalık olarak değişiklik göstermektedir. Güncel demir fiyatları için hemen bizi arayın!

Hurda Demir FiyatlarıFiyatPB/kg
DKP Hurda Fiyatı5,70TL/kg
Ekstra Hurda Fiyatı5,50TL/kg
Toplama Hurda Fiyatı4,80TL/kg
Teneke Hurda Fiyatı1,00TL/kg
Hurda Demir Talaş Fiyatı3,00TL/kg

Diğer hurda metal fiyatları için tıklayınız.

Hurda demir; imalat hurdası, yıkımdan gelen inşaat demiri hurdası, teneke kutu vs. bir çok kategoriye ayrılmaktadır. Şöyle ki;

İmalattan çıkan DKP sac, profil demir, lama demir, galvanizli sac vs hurdalar daha yüksek fiyatlara alınır iken, evlerden ve çöplerden çıkan teneke vs hurdalar daha düşük fiyatlara alınmaktadır.

Hurda Demir Fiyatları

Eritici Fabrikalara Göre Demir Hurda Fiyatları

Hurda demir fiyatları eritici farbrikalara göre değişiklik gösterir. Bu tamamen fabrikanın hurda alım şekliyle alakalıdır. Bazı fabrikalar karışık hurdalar alırken, bazıları tiplerine göre ayrılmış hurdaları tercih etmektedir. Fiyatı düşük olan fabrikalar fire oranlarını çok önemsemektedir. Ancak yüksek fiyat veren fabrikalarda giden hurda malzemeyi çok detaylıca incelemektedir. Bir çoğuda işçilik yapılmış hurda için yüksek fiyatlar verebiliyorlar.

Örneğin; DKP hurda fiyatları kesilerek küçültüldüğünde 7 krş daha yüksek seyretmektedir. Bu noktada eldeki endüstriyel ekipmanlar yani hidrolik makas, hurda presi vs devreye girmektedir.

Aşağıdan bazı demir çelik fabrikalarının güncel fiyatlarına ulaşabilirsiniz.

Çolakoğlu Güncel Hurda Fiyatları

Kardemir Güncel Hurda Fiyatları

Hurda Demir Fiyatı Neye Göre Değişiklik Gösterir

Elinizde bir hurdanız var ve hurda demir kg fiyatı ne kadar eder diye düşünüyorsanız aşağıdaki kriterlere göz atın.

Tonaj: Elinizdeki hurdanın tonajı fiyat belirlenirken çok önemli bir kriterdir. Bu hem tonajdan kaynaklı elde edilecek toplam kar olarak göz doldurabilir, hem de konumunuzla doğrudan ilgilidir. Direkt fabrikaya yüklenecek yani gönderilecek kadar çok hurdanız var ise işçilik ve nakliye giderleri çok fazla olmayacağından hurdanızın kg başına düşecek olan işçilik ve nakliye maliyetleri az olacak ve bu kar size hurda demir kg fiyatı artışı olarak yansıyacaktır.

Kalite: Hurda demirinizin kalitesi doğrudan fiyat ile ilişkilidir. Bu konu demirin et kalınlığı ile doğrudan ilişkilidir. DKP ve lama demir gibi hurdalar en kaliteli hurdalar olarak düşünülebilir. Ardından günlük hayatta gördüğümüz bahçe kapısı vb. yapmından kullanılan kutu profiller ve çelik konstrüksiyonda kullanılan I ve U profiller ikinci kaliteyi almaktadır. İnşaat demiri vb. tipte hurdalar üçüncü kalite gibi düşünülebilir. Son olarak ta teneke kutulatı en düşük kalite olarak görülmektedir.

İşçilik: Elinizde hurda demiriniz var diyelim. Söküm gerektiriyormu? Malzeme araç yükleme noktasına yakın mı? Endüstriyel ekipmanlarla yani polip veya forklift ile yükleme mümkün mü? Yoksa kesilmesi gereken bir kazan dairesi mi? büyün bu soruların cevabı elinizdeki hurda demir fiyatları için büyük önem arz etmektedir.

Konum: Bu durum tamamen nakliye masrafları ile ilişkilidir. Ancak dediğimiz gibi elinizde bulunan hurda demir tonaj miktarı konumunuzdan kaynaklı maliyetleri tolere edebilir. Yani dememiz o ki eğer bir kamyonun tonajını tamamlayıp yükleme yerinden direkt olarak fabrikaya gidebilecek tonaj ve kalitede hurdanız var ise konumunuzdan kaynaklı nakliye maliyetleri göz ardı edilebilir.

İthal Hurda Fiyatları

İthal Hurda Fiyatları

İnşaat sektörü içerisinde en çok araştırılan bilgilerden biriside İthal Hurda Fiyatları listesidir. Fiyat araştırmasında bu hafta İthal Hurda Fiyatlarına yer verdik. İthal Hurda Fiyatları yazımızdan güncel İthal Hurda fiyatı bilgisine ve detaylarına ulaşabilirsiniz. Ekonomideki olumsuz koşullar ve yakın zamandaki savaş gibi konulardan etkilenen İthal Hurda fiyatları güncel olarak ne kadar? Zamlı İthal Hurda fiyatları ne kadar? gibi sorularınız için bu yazımızı hazırladık. İnşaat Fiyatları sitemiz sizler için sürekli güncel fiyat bilgilerini hazırlamaktadır. Rusya ve Ukrayna savaşı neredeyse her üründe fiyat artışı sağladığı gibi İthal Hurda Fiyatları listesinde de fiyat artışı sağladı.

İthal Hurda almak isteyenler uygun fiyattan satın alabilmek için araştırma yapmaktadır. İnşaat fiyatları sitemiz bu alanda ki her ürünün güncel fiyat listesini sizlere ulaştırmaya çalışmaktadır. Paylaştığımız İthal Hurda fiyatları gibi fiyat listeleri güncel ve doğrudur. İthal Hurda fiyatı listesini internet mecralarından, ilgili kurumların mağaza veya çağrı merkezlerinden temin etmekteyiz. Bu sayede doğru bilgiye ulaşmış oluyoruz. Ayrıca İthal Hurda fiyat listesi gibi sitemizde yer alan her fiyat listesi belirli periyotlar halinde güncellenmektedir. Bu sayede sizlere güncel fiyat listesi sunmuş oluyoruz.

Eğer güncel olmadığını düşündüğünüz veya eklenmesini istediğiniz bir fiyat listesi varsa iletişim bilgilerinden bizlere bildirebilirsiniz. Güncel İthal Hurda fiyatı, maliyet hesaplamasında merak edilmektedir. Yeni inşaat yapacaklar, tadilat yapacaklar veya merak edenler genelde internet üzerinden İthal Hurda Fiyat listesi araştırmaktadır.

Ekonomide olumsuz koşullar maalesef İthal Hurda Fiyatı listesine de etki etti. Zamlarla birlikte sürekli oynama gösteren İthal Hurda Fiyatı sürekli olarak yükselmektedir. Bundan dolayı kullanıcılar çeşitli platformlardan İthal Hurda Fiyatları araştırması yapmaktadır. Dövizdeki hareketlilikte ister istemez İthal Hurda Fiyat bilgisine etki etmektedir.

İthal Hurda fiyatları listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

ithal hurda demir fiyatları

İthal Hurda Fiyatları

Son zamlardan ve ekonomiyi etkileyen faktörlerden sonra, güncel İthal Hurda fiyat listesini sizler için hazırladık. Lafı daha fazla uzatmadan güncel İthal Hurda Fiyat bilgisini sizlere sunalım,

  • Güncel İthal Hurda Fiyatı Dolardır.

Paylaştığımız güncel ve zamlı İthal Hurda fiyatları listesi son zamlardan sonra hazırlanmış listedir. İnşaat sektörü de diğer sektörler gibi neredeyse sürekli zam almaktadır. Bu nedenle güncel fiyatlar için sitemizi sürekli takip edebilirsiniz. İthal Hurda Fiyat listesinde hatalı veya eksik gördüğünüz bir durum varsa yorumlar kısmından bize bildirebilirsiniz. Bu sayede güncellemeyi yaparak sizlere daha güncel bilgi sunmuş oluruz. Ayrıca bu alana reklam vermek isterseniz [email&#;protected] mail adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İthal Hurda fiyat listesi ilgili kurumların iletişim kanalları, sosyal mecraları veya internet sitelerinden temin edilmektedir. Bu sayede sizlere güncel fiyat bilgisi sunulmaktadır.

Dikkatinizi Çekebilir: Hurda Akü fiyatları

İthal Hurda Fiyatı

İnşaat sektörünün fiyat araştırmasında en çok araştırılanlardan olan İthal Hurda fiyat listesini güncel ve detaylı olarak sizler için paylaştık. İthal Hurda gibi hizmet veya ürün fiyatı araştırıyorsanız inşaat fiyatları sitemizi takibe alabilirsiniz. İnşaat fiyatları sitemiz güncel fiyat bilgileri sunmaktadır. Ürün ve hizmetlerin fiyat bilgilerine sitemizden sürekli olarak ulaşabilir bilgi alabilirsiniz.

  • İthal Hurda Fiyatı listesi nasıl hazırlandı ve doğru mu?

Evet hazırladığımız İthal Hurda fiyatı listesi doğrudur. Fiyat listeleri hazırlanırken ilgili kurumların mağazaları, ofisleri ve çağrı merkezlerine ulaşmaktayız. Bu sayede direk ilgili firmadan alınan fiyatlar sizlere sunulmaktadır. Fiyatları listelerken en çok tercih edilen ve uygun olan fiyatlar kullanılmaktadır. İthal Hurda fiyat bilgisi firmalardan alınan bilgiler doğrultusunda hazırlanmaktadır.

Sizler için hazırlanan İthal Hurda gibi fiyat listesinde hatalı veya eksik gördüğünüz bir nokta olursa bizlere yorumlar kısmından bildirebilirsiniz. Bu sayede diğer kullanıcılarda hatasız bilgiye ulaşmış olur. Ayrıca yaşadığınız olumlu veya olumsuz tecrübeleri de yorumlar kısmından bildirirseniz, diğer kullanıcılarımız faydalanmış olacaktır.

Gerek mesleki gerek gündelik olarak İnşaat işleriyle uğraşanların fiyat araştırmasında en çok arattıklarından biriside İthal Hurda Fiyatı listesidir. İthal Hurda Fiyat Listesi inşaat için önemli noktada yer almaktadır. Bu yüzden sıkça araştırılmaktadır. İnşaat sitemizde en güncel ve detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Sitemiz sizler için ilgili kurumların iletişim kanallarından veya mağazalarından güncel bilgileri alıp hazırlamaktadır. Sitemiz tamamen inşaat Fiyatı üzerine kurulu bir platformdur. Güncel fiyat bilgilerini paylaşmak ve ekonominin zorluk durumlarında insanlara kâr ettirmek, uygun fiyatlardan yararlanmasını sağlamak için hizmet vermektedir.

Tavsiye Ettiğimiz İçerik: Hurda Karton fiyatları

İthal Hurda Ne kadar?

Yukarıda İthal Hurda Fiyatları listesinde sizler için güncel fiyat bilgisini paylaştık. İthal Hurda Ne Kadar? gibi sorularınızın cevabına yukarıdan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Sitemizden genel inşaat fiyatları, demir fiyatları, hurda fiyatları gibi kategorilere ulaşarak detaylı fiyatlara bakabilirsiniz. İnşaat fiyatları sitesinin amacı sizlere olumsuz koşullarda daha kârlı yararlanabilmeniz için fiyat karşılaştırması sunmaktadır.

Bu sayede daha avantajlı fiyatlara ulaşarak daha kârlı, uygun ve maliyetli ödeme yapmış olacaksınız. İthal Hurda gibi veya diğer yazılarımızda ki ürün veya hizmet fiyatlarını siz daha uyguna sunuyorsanız yorumlar kısmından bildirebilirsiniz.

Not: İnşaat işlerinde hizmet alırken sözleşme düzenlemeyi unutmayınız. Sözleşme sizin neye ücret ödediğinizi göstermektedir. Güvensizlik değildir aksine ödemenizin garantisidir.

  • İthal Hurda fiyatı Güncel mi?

Paylaştığımız İthal Hurda Fiyat bilgisi günceldir. Sürekli güncel tutmak adına benzer konularda günlük güncelleme yapmaktayız. Daha geç takip gerektiren fiyat bilgileri konularında ise haftalık veya aylık belirli periyotlarda güncelleme yapmaktayız. Bu doğrultuda sizlere sürekli güncel fiyat bilgisini sunmak istemekteyiz.

İthal Hurda Fiyat listesi gibi sürekli güncel fiyat bilgilerini sizler için sitemizden duyurmaktayız. Dilerseniz sitemizdeki kategorilerden veya arama kutusundan istediğiniz Fiyat listesine ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

Güncel ve İthal Hurda fiyatlarını sizler için yukarıda paylaştık. İthal Hurda gibi fiyat araştırması sağladığınız konularda kesinlikle tüketici ve kullanıcı yorumlarını incelemenizi de öneririz. Bu neticede Ödeme yapacağınız hizmet veya ürünün olumlu ve olumsuz yönlerini karşılaştırmış olursunuz.

Daha sonrasında karşılaştırıp sizlerin daha uygun ve doğru bir sonuca ulaşmanızı sağlayacaktır. İthal Hurda Fiyat araştırmasında sitemizi tercih ettiğiniz sizlere teşekkür ederiz. Yazılarımızın hemen altında bulunan ilgili kategoriden İthal Hurda fiyatları gibi benzer fiyat bilgilerine ulaşabilirsiniz. Fiyat Karşılaştırması sağlayan monash.pw kurulduğu günden bu güne sizlere hizmet vermektedir.

güncel ithal hurda fiyatları

İlgili İçerik; Plastik Hurda fiyatları

İthal Hurda Fiyatları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İthal Hurda Fiyatları Güncel midir?

Evet paylaştığımız İthal Hurda Fiyat Listesi günceldir ve haftalık olarak güncellenerek sizlere en güncel hali sunulmaktadır. Dönem içerisinde gelen zamlar veya fiyat değişkenlikleri de takip edilerek sürekli güncel tutulmaya çalışılmaktadır. Güncellenmemiş fiyat bilgisine denk gelirseniz bizlere yorumlar kısmından bildirebilir ve güncellenmesini sağlayabilirsiniz. Anlık kampanya vb gibi indirimlerden diğer kullanıcılarımızdan yararlanmasını isterseniz yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

İthal Hurda Fiyatları Nasıl Temin Edilmektedir?

Hazırladığımız İthal Hurda fiyatı bilgisi ilgili kurumlar, resmî web sitesi, mağazalar, firmalar veya çağrı merkezlerinden temin edilerek direk kurumdan öğrenilen bilgidir. İlgili hizmet veya ürünün direk ilgili firmasından alınan fiyat bilgisini paylaşmaktayız. Hatta gerektiği durumlarda mağazalara veya kurumlara kendimiz giderek, yerinde görerek de fiyat listelerine ulaşmaktayız. Bu listeleri derleyip fiyat araştırması sitemizde yayına alarak siz değerli kullanıcılarımıza sunmaktayız.

Güncel İthal Hurda Fiyatları Ne kadar?

Yukarıda bulunan İthal Hurda Fiyatları listesinde ücret bilgilerini paylaştık. Oradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca güncel olarak sitemizi takibe alarak yeni fiyatları öğrenebilirsiniz.

Bu arada İskenderun Hurda Fiyatı hakkında bilgi alabilirsiniz.

Tavsiye Ettiğimiz İçerik: Sarı Hurda fiyatları

Facebook Twitter Whatsapp

Hurda ve Hammadde Analizleri

SteelOrbis, yerel ve global çelik piyasalarındaki en son işlemlerden derlediği hurda ve hammadde fiyat raporlarını ve piyasa analizlerini günlük olarak ve sayfanın alt kısmında yer alan arşiv aracı ile haftalık olarak da yayınlamaktadır.



Alıcılar fiyatlarda yeni düşüşler beklediği için küresel pik demir piyasası çıkmazda

Türk üreticiler yerel hurda fiyatlarını artırarak akışı garantiye alıyor

Küresel hurda piyasasına bakış: Türkiye’de ithal hurda teklifleri geriledi, Asya’da fiyatlar arttı

Avustralya koklaşabilir taş kömürü ihracat piyasasının görünümü toparlanmadı

Günlük demir cevheri fiyatları CFR Çin - 16 Haziran

Rusya çıkışlı pulverize kömür fiyatları artışta, birinci kalite koklaşabilir taş kömürü teklifleri nadir

Çin’de yerel koklaşabilir taş kömürü fiyatları - Hafta,

Çin’de yerel molibden cevheri ve ferromolibden fiyatları - Hafta,

Çin’de yerel pik demir fiyatları - Hafta,

Çin’de yerel krom cevheri ve ferrokrom fiyatları - Hafta,

İtalya yerel hurda piyasası tekrar gevşedi, dip seviye yakın

Türkiye’de gemi hurdası alım fiyatları $/mt aralığında

Tayvan ithal hurda piyasası inşaat demiri piyasasındaki canlanmadan destek buldu

Çin’de yerel kok fiyatlarının yatay seyri sonucu ihracat piyasasındaki aşağı yönlü hareket durdu

Güney Koreli Hyundai bir ayın ardından Japonya çıkışlı hurda için tekrar karşı teklif verdi

Tokyo Steel Utsunomiya tesisi hariç yerel hurda alım fiyatlarını artırdı

Hindistan çıkışlı pelet fiyatları Çinli üreticilerin alım yapmasıyla yüksek seviyelerde tutundu

Demir cevheri fiyatları olumlu görünümün desteğiyle kademeli olarak toparlanmaya devam ediyor

Bangladeş’te ithal hurda fiyatları hafifçe gevşerken az sayıda bağlantı duyuldu

Tayvan yerel piyasasında hurda fiyatları - Hafta,

Türkiye ithal hurda piyasası biraz gevşedi, fiyatlarda pek artış beklenmiyor

Çin yerel piyasalarında ferrosilikon fiyatları - Hafta,

Çin yerel piyasalarında ferromanganez fiyatları - Hafta,

Günlük demir cevheri fiyatları CFR Çin - 14 Haziran

Hindistan’da ithal hurda fiyatları nihai mamul fiyatlarındaki düşüşün baskısıyla hafifçe gevşedi

Çin’de hurda stoklarındaki düşüş fiyatları destekledi, görünüm temkinli

Pakistan&#;da ithal değirmen hurdası fiyatları yeni bağlantılarda hafifçe düştü

Shagang hurda alım fiyatlarını 7$/mt daha artırdı

Boston’da rıhtımda teslim hurda fiyatları

Philadelphia’da rıhtımda teslim hurda fiyatları

New York’ta rıhtımda teslim hurda fiyatları

Günlük demir cevheri fiyatları CFR Çin - 13 Haziran

Brezilya çıkışlı yüksek kalite demir cevheri fiyatları düştü

ABD’nin Kuzeydoğu bölgesinde hurda fiyatları

Çin yerel piyasalarında silikomangan fiyatları - Hafta,

Günlük demir cevheri fiyatları CFR Çin - 12 Haziran

Brezilya çıkışlı yüksek kalite demir cevheri fiyatları yükseldi

Meksika’da yerel hurda fiyatları

ABD’nin Kuzeydoğu bölgesinde hurda fiyatları netleşmedi

ABD’nin Ohio Vadisi’nde hurda fiyatları sertçe düştü

Çin’de yerel pik demir fiyatları - Hafta,

Çin’de yerel krom cevheri ve ferrokrom fiyatları - Hafta,

Çin’de yerel koklaşabilir taş kömürü fiyatları - Hafta,

Çin’de yerel molibden cevheri ve ferromolibden fiyatları - Hafta,

Avustralya çıkışlı koklaşabilir taş kömürü düşük talep ve cazip ABD çıkışlı fiyatlar yüzünden baskı altında

Günlük demir cevheri fiyatları CFR Çin - 9 Haziran

Japonya çıkışlı hurda fiyatları Kanto ihalesindeki yüksek fiyatlar ve Güney Kore’den verilen bazı karşı tekliflerle

Türkiye Baltık ülkeleri ve ABD’den yaptığı bağlantılarla deep sea hurda alımlarına devam ediyor

Çin’de yerel kok fiyatları sabit, ihracat tekliflerindeki düşüş sürüyor

Vietnam’da sınırlı miktarda konteyner bazlı hurda alımı yapıldı

  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • »

Bu yayında yer alan bilgiler güvenilirliğine inanılan kaynaklardan alınmasına rağmen, bu bilgilerin bütünlüğü, doğruluğu ve değişmeyeceği garanti edilemez. Yer alan bilgiler SteelOrbis sistemi içinde gerçekleşen işlemlerden toplanan bilgileri içermemektedir. İfade edilen görüşler hiçbir şekilde ve surette alış ve satış önerisi olarak değerlendirilmemelidir. Bu bilgilerin ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından dolayı doğabilecek zararlardan SteelOrbis hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmez. Lütfen diğer sorularınız için Müşteri Hizmetleri Birimi ile irtibat kurunuz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır